×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Слави Бинев: На Волен му стиска да скача само на жени и деца, Валери Симеонов му купи костюм, а той сега го напада


Слави Бинев: На Волен му стиска да скача само на жени и деца, Валери Симеонов му купи костюм, а той сега го напада
Преди години Валери Симеонов купи костюм на Волен и го извади от калта, за да може да се представи пред хората. Сидеров явно прецаква всички, които са му помогнали, каза Слави Бинев
16 Февруари 2014, Неделя, 12:42 ч.

Освен костюм, купих на Волен 5 коли и 2 лимузини, Сидеров влиза от лъжа в лъжа, чакат го нови дела, заяви Валери Симеонов


Волен Сидеров е готов да отговори само на жени и деца, и то когато шайката е около него. Когато го поканиш на мъжки разговор, той се крие в студията или тича при прокурорите. Аз не знам защо прокуратурата не се самосезира за тормоза, който осъществява този човек. Неговите репортери се държат като банда, която преследва противниците му. Това заяви евродепутатът Слави Бинев пред ПИК по повод сутрешното шоу, което спретна лидерът на „Атака” Волен Сидеров в предаването на Люба Кулезич по Нова телевизия.

Вождът на "Атака" обяви, че през 2007 г. е сложил Бинев в листите и така е противопоставил една мутра срещу друга. След това побелелият политик обясни, че Бинев се е въргалял пиян сред курвите от "Биад".

"Преди време Сидеров каза, че един министър-председател е казал, че той ми е спасил живота. Нека прокуратурата да ги разпита, за да разбере каква е истината по този въпрос", посочи Бинев. На въпрос как ще отговори на твърденията, че се е въргалял сред курви, Бинев отговори: "Волен е разконспириран. Той е станал жертва на заблудата за себе си. Повярвал е в тази заблуда и сигурно ще стане нейна жертва".

Бинев взе отношение и за атаката на Сидеров срещу Валери Симеонов, който бе обвинен, че излъчвал педерастко порно. "Преди години Валери Симеонов купи костюм на Волен и го извади от калта, за да може да се представи пред хората. И от назначен актьор, явно позлатявайки пръстчето, иска да се издигне и да стане продуцент. Сидеров явно прецаква всички, които са му помогнали. Сигурно това ще се случи и с тези, които му помагат в момента", категоричен е Бинев.

"Купих на Волен Сидеров костюм, за да участва в първото предаване "Атака" в телевизия СКАТ. Но това е най-малкото. Освен това му купих още 5 коли и 2 лимузини. Всеки месец съм давал по 35 000 лева, за да излиза в. "Атака", заяви от своя страна съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов.

"Волен влиза от лъжа в лъжа. Той твърдеше, че сме канили многократно Минчо Спасов и Цвета Караянчева, а те са гостували в СКАТ само по веднъж. СКАТ не е партийна телевизия, като телевизия Алфа, в която гостуват само лидерът на партията и павианите му. Ние сме демократична телевизия, канили сме и Бойко Борисов. А в продължение на 6 години в ефира ни се изявяваше и Сидеров", подчерта Симеонов.

"Никога не съм бил търговец на скрап. Един друг лъжец, който твърдеше подобно нещо, вече е осъден по две дела. Волен също го чакат дела за лъжите му", категоричен е съпредседателят на НФСБ.
Симеонов отговори и на атаката, че е излъчвал педерастко порно. "Собственик съм на една от най-големите кабелни телевизии. Що се отнася до еротичните програми, те са кодирани и се излъчват съобразно законите на страната и разпоредбите на СЕМ и министерството на културата", уточни той.
Според него, с днешната си изява Сидеров е агонизирал за пореден път като политик.

"Сидеров не обръща внимание на това, че страната е заплашена от гражданска война и на загубата на вакъвските имоти. Явно за него тези теми не са толкова важни и предпочита да се занимава с глупости", натърти Валери Симеонов.

В категории: Политика


8
Коментара
Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 1
8
Коментара по темата
8.
НФСБ
16.02.2014 21:20:21
4
1
Мартин Веселинов, какво им пречи на тези хора да работят за България? Поне мислят за родината, а не какво ще каже Брюксел, Вашингтон, Москва или Анкара.
7.
KARAMAN
16.02.2014 15:59:55
2
3
JORO ILIEV ISKACHE OT SLAV4O DA MU SE IZVINI ZA GLUPOSTITE DETO GI DRANKACHE.TOZ PI4 OTKAZA I OTNESE CHAMARITE.
6.
До слави бинев
16.02.2014 15:02:03
5
6
Славчо мамин,, Волен може да е всякъкъв но преди всичко е политик,и говори като такъв,а ти рожбо на мутренската демокрация,защо не отговори на Я.Янев като те пита----КОЛКО ПАРИ ДАДЕ НА Волен Сидеров да станеш евродепутат,а му каза,,НИ МИ ГУВУРИ ТЪКА БЕЕЕ,,КАК ШИ МИ ГУВОРИШ ТАКА БЕЕЕЕЕ. И да ти кажа ниси давай парите за политиката твойто поприще е кръчмарлъка там тий силата,,пък и ж. илиев не е жив няма кой да те ступва.
5.
valentin
16.02.2014 14:27:32
8
7
купуваше му и му се мазнеше белким се издигне , ВОЛЕН РАЗБРА БЪРЗО КЪВ НЕЩАСТНИК ИМА НАСРЕЩА И ГО РАЗКАРА
4.
bat rambo
16.02.2014 14:21:23
5
10
slavi binev e mutra. Valeri simeonov doskoro ne davashe kasovi belejki, a niakakvi hvar4ashti belejki na nas abonatite si i krieshe danaci
3.
Мартин Веселинов
16.02.2014 14:18:50
3
11
Идеите на НФСБ са добри, но... С кой ще ги осъществите? С Валентин Касабов? Извинявайте, но този човек има речник от неповече от 200 думи, а сложните изречения са му истински ребус. Байрактаров? Даже в родния му Велинград не го искат възпитаника на майка Русия. Или пък Дражев и Солаков, агентите на Държавна Сигурност?
2.
Серьожа
16.02.2014 14:16:03
4
7
Господин Бинев, защо гласувахте "ЗА" гей браковете в европейския парламент? С такива ценности ли ще ни вербувате, Валери?
1.
Въпрос
16.02.2014 13:18:16
3
5
Какъв точно модел коли и какъв лимузини ?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито Търсят ловци на змии, ето къде Търсят ловци на змии, ето къде В Морската столица хората все по-често се натъкват на влечугото Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Виктория участваше и в любовното предаване "Един за друг" БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие Сред идеите, които бяха обсъдени беше създаването на Национален фонд за сближаване между регионите, насочен към изостаналите райони, който ще работи приоритетно за онези от тях, където има най-неотложна необходимост от това Почитаме жертвите на комунистическия режим в лагера "Белене" Почитаме жертвите на комунистическия режим в лагера "Белене" Поклонението ще се състои днес на остров Персин
Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори