×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зла поличба: Заради Станишев заличиха буквите "АБ" от завесите на бургаския театър


Зла поличба: Заради Станишев заличиха буквите "АБ" от завесите на бургаския театър
Лидерът на БСП-Бургас Евгений Мосинов, Сергей Станишев и оргазиционният секретар на БСП Красимир Янков дават старт на форума, завесата е без "АБ"
26 Януари 2014, Неделя, 14:00 ч.
Автор: Флагман.БГ снимка Боряна ТЕНЧЕВА

Сценични работници шият черен плат върху извезаните инициали на патрона Адриана Будевска

Зла поличба и черна прокоба за резултата от евровота съзряха бургаските социалисти и лидерът на столетницата Сергей Станишев при посещението му в морския град. Станишев пристигна при перфектна организация от страна на общинската структура, за да може лично да види как вървят номинациите за евродепутатти.

Както след това стана ясно, замисълът е бил и самият Станишев да обяви за първи път от сцената на Бургас, че поема отговорността да бъде включен в листата. "Няколко минути преди обявения час за влизането в залата на делегати и журналисти Станишев изпадна в паника", довери източник, който работи в Драматичния театър "Адриана Будевска". Лидерът надникнал, за да види аранжировката на залата и е останал със зейнало чене, защото огромни златовезани букви "АБ" изболи очите му. Иначе всички било наред - делови президиум, цветя, трикольор, озвучаване и транспарант за евровота. Сподвижниците му, като видели физиономията на своя лидер, направо замръзнали. Те осъзнали, че това е явна препратка към проекта на Георги Първанов "АБВ".

"Настана паника, нямаше как да реагираме, освен да извикаме спешно няколко сценични работници в почивния ден, които качихме на скеле, за да зашият черен плат върху инициалите на нашия патрон Адриана Будевска. Успяхме да се справим без това да бъде усетено от журналистите и делегатите", каза ни източникът.

Станишев подходил като професионален политик, докато вътре неговите хора се потели от напрежение час по-скоро да скрият асоциацията към Първанов. Той отделил достатъчно много време за протестиращите пред театъра неколцина граждани, които не представлявали особена заплаха за настроението му.

Драматичният театър "Адриана Будевска" бе основно реновиран по европроект, осигурен от правителството на Бойко Борисов преди 2 години. Театърът бе ремонтиран със средства по Оперативна програма "Регионално развитие" - 1 335 588 лв. и от бюджета на Министерството на културата 150 000 лв. Залата е в перфектно състояние - с климатици, нови седалки и завеса, изработена от най-добрия български дизайнер.

В категории: Политика


Флагман.БГ Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София 29/05/2024, Сряда 08:00 0
Любовен хороскоп за юни
Любовен хороскоп за юни 28/05/2024, Вторник 20:59 0
8
Коментара по темата
8.
ivo
27.01.2014 13:41:49
1
1
малко статия менте, а?
7.
АБВ
27.01.2014 09:13:52
1
7
Каква провинциална драма!
Заради едно политическо леке да криеш инициалите на театър с такава история и принос.
В град- кандидат за европейска столица на културата.
6.
Xaxo
26.01.2014 23:06:37
2
5
Заради тоя, може да премахнат първите две букви от азбуката.
5.
хриси
26.01.2014 19:59:33
1
3
Това не са сериозни неща.
4.
Чакринов
26.01.2014 18:27:54
3
3
Ами вярно е. Шихме по завесата1e
3.
Дънов
26.01.2014 17:46:00
0
2
Кмете,кмете, нерде АБ, нерде АБВ! А бе ,вие фантазия нямате ли? Не излизайте навън да не се подхлъзите на АБВ-леда!
2.
чеп
26.01.2014 16:57:27
4
10
ТОЯ ПЪК КАКВА РАБОТА ИМА В БУРГАС САМО НЕГО НЕ Е ПРЕВЗЕЛ ЩО НЕПИТА НАРОДА ДАЛИ ГО ИСКА
1.
заспал делегат
26.01.2014 16:01:42
1
7
Пълно щуротии, Станишев бил надникнал преди да ввлезе в залата, после явно че се качил на колата си и пак влязъл в театъра, този път официално, а пък онези шиели. Скука.
Неделя е, навън вали, няма новини,трябвва нещо да се измисли
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Красива блондинка проби в българския футбол Красива блондинка проби в българския футбол Тя има щастлива връзка и дете  Лошо! Моралният кодекс на спасителите в Бургас забрани голите жени Лошо! Моралният кодекс на спасителите в Бургас забрани голите жени Забраната за монокини се спазва първо, защото плажуващите така дами разсейват спасителите и те не могат да си вършат работата, и второ - защото плажът е пълен с деца и не е прилично Младеж преби майка си, докато тя шофира Младеж преби майка си, докато тя шофира 19-годишният е задържан до 24 часа в РУ - Монтана Ексклузивно! Флагман разкри коя е следващата булка от сватбата на Мани - звезда от Плейбой е! Ексклузивно! Флагман разкри коя е следващата булка от сватбата на Мани - звезда от Плейбой е! Марина Байчева очаква втората ѝ рожба да се появи на бял свят през лятото, бебчето е плод на любовта ѝ с щастливеца Жоро Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Обществената поръчка вече е в ход, очаква се да бъде избран изпълнител до края на юни Ужас на Централна гара: Два влака се помляха, има много пострадали (СНИМКИ) Ужас на Централна гара: Два влака се помляха, има много пострадали (СНИМКИ) Топ бисерите от матурите по БЕЛ: След покръстването си княз Борис възприел титлата кмет Топ бисерите от матурите по БЕЛ: След покръстването си княз Борис възприел титлата кмет Вижте още фрапиращи изцепки на зрелостниците  Не е шега! СЕМ разследва "Ергенът" за дискриминация на жени по възраст Не е шега! СЕМ разследва "Ергенът" за дискриминация на жени по възраст Сигналът е подаден от българска платформа, бореща се за равенство между половете и заставаща срещу всички форми на насилие срещу жените Незабравимо 5G лято с 20 000 MB бонус в предплатените пакети Free2Go от Vivacom Незабравимо 5G лято с 20 000 MB бонус в предплатените пакети Free2Go от Vivacom Предимства на предплатените пакети са, че няма такса при презареждане и включват мегабайти в роуминг за пътувания в чужбина Поморие бе част от Националното шахматно турне „Асеневци“, с надслов „Развиваме естествения интелект“ Поморие бе част от Националното шахматно турне „Асеневци“, с надслов „Развиваме естествения интелект“ Близо 140 деца изпълниха градинката до НЧ „Светлина 1939“ в квартал „Свети Георги“
Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Трябва да позволим на Киев да стреля по военни цели на руска територия, от която те нанасят по Украйна, каза пък Макрон Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София Многото и различни знаци объркват шофьорите, които неволно влизат в насрещното, и предизвикват опасни ситуации Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Икономистът, предлагал на източноевропейците шоковата терапия за преход към пазарна икономика, намекна, че Джо Байдън е поръчал разрушаване на газопроводите Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка От години южнокорейски пък активисти изпращат балони с блистовки към Северна Корея, критикуващи нейните лидери и USB памети с клипове на Kей-поп музика Защо всички в Италия са срещу Мелони Защо всички в Италия са срещу Мелони Битката е всички срещу един Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Запазено е стълбището, по което Кевин се спускаше с шейна Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) В една от стаите тя видяла малка врата, която се намирала на височина метър от пода Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Ингъл бе вокалист и органист на групата, която е основава през 1966 г., и изпява 17-минутния им хит „In-A-Gadda-Da-Vida" Превърнаха резиденцията на президента в хотел Превърнаха резиденцията на президента в хотел Състои се от 6 просторни стаи, от които се разкрива зашеметяваща гледка към природата Унгария е блокирала 41% от решенията на ЕС за Украйна Унгария е блокирала 41% от решенията на ЕС за Украйна Въпреки натиска Будапеща ще продължава да блокира военната помощ за Украйна  
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори