×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Отличничка от Кърджали получи отличие и в интернет - "най-добрата свиркаджийка"


Отличничка от Кърджали получи отличие и в интернет - "най-добрата свиркаджийка"
Някои младежи не търсят вече физически контакт, а се задоволяват с чужди клипове
26 Декември 2013, Четвъртък, 17:59 ч.

Най-разтропаните български девойки живеят в Родопите, издава мобилен оператор

Тя е само на 17 години и има над 40 000 фенове. Не само в Родопите, но и в цяла България. Доверие в Интернет й гласуват хора от най-различни точки на планетата. Отличничка е, в 11-ти клас е на водещо училище в Кърджали. В свободното си време работи за благотворителна организация. Неин видеоклип е качен в Интернет. В заглавието срещу името й пише „прави свирки", пише rodopi24.

„Всеки четвърти телефон (25%) в Кърджали съдържа откровена порнография, в Смолян - едва 1 на 10 gsm-а (10%) съдържа нецензурни кадри. В Пловдив са „по-задръстени" от Кърджали, но „по-отворени от Смолян", там „зацапан" е всеки 6-ти телефон (17%). Снимки и клипове има от бани, тоалетни, заведения, известни местности – гола сесия на водопада край Дъждовница, на фона на телевизионна кула в Пампорово. Къде ли не!? Има клипове от около 3 минути, някои обаче са се снимали над 20 минути", това разкрива за „Родопи войс" екип на мобилен оператор, който през последните месеци е консултирал сервизи за мобилни телефони в Пловдив, Кърджали и Смолян.

Порното на 11-токласничката от Кърджали е гледано от 29 314 души до 19 декември в един от сайтовете за обмен на порноклипове. Видеото, с продължителност 2 минути и 48 секунди, е било качено и на друго място във виртуалната мрежа, и също има около 10 000 зрители. Там фигурира само с личното си име, но експерти ни разкриват и фамилното й име, и профила на момичето във Фейсбук. Обясняват ни е как порното се е появило в Интернет.

„Вероятно бивше гадже е снимало с мобилния си телефон. Често това се случва след употреба на наркотици. След време тийнейджърите се скарват и за отмъщение „момчето със сините слипове" качва клипа в глобалната система. Забележете как до втората минута трудно можете да разпознаете момичето. След втората минута обаче момчето така намества гаджето си, сякаш знае, че след време ще разпространи сниманото", поясняват експертите. Интересното е, че не са направени постъпки за сваляне на клипа от сайтовете.

Учителите на девойката също са гледали кадрите, но и те не са реагирали, смятат съученици на „порноакрисата" (б.р. – редакцията е готова да предостави линк към видеото на Агенцията за закрила на детето или други компетентни органи, за да помогнат на момичето). В същото училище преди 2 години е имало случай с момиче от селата, която също се появила в сайт с аматьорско порно. Реагирала по-остро и клипът е свален. Днес тя учи в университет в столицата.

„По принцип съсипването на човешки съдби си го правят самите момичета, като се снимат с любовниците си. А и разни амфети начертани и готови за шмъркане снимат, марихуани и т.н. Аз в един момент имах сериозни размисли, че тук нивото на разврат е много по-високо от Пловдив. Преди години имаше случай с момиче от Кирково, Таня се казваше. Падна голямо възмущение. Родителите трябва да се по-внимателни, да следят изкъсо децата. Защото в България трудно може да се докаже кой снима и кой е бил на компютъра при качването. Всичко се проследява, намира и т.н. Но това са устройствата - кой е стоял зад тях, е само косвено, в съда трудно се доказва вината. Пропуск в законодателството, при това много сериозен", пояснява един от най-добрите експерти в региона. Може ли да се направи профил на порноманиака?, следващият въпрос към на екипа на мобилния оператор. „Няма етнос, цвят, религия. Представители на странно поколение, с различни ценности. Амбициозни хора, за които не образованието е водещо, а парите.

Един от собствениците на телефон, претрупан с порно, каза „За какво ми е да уча. Че най-богатият човек на Пловдив няма завършен 11 клас!? Някои сами си качват клиповете, в които участват. Има и такива, които с ясно съзнание извършват престъпления – качват клипове от откраднати телефони. Важно е да се знае, че дори изтрити данни могат да бъдат възстановени, въпреки форматирането. И тогава пак се вижда какво е имало на телефона, поне 50% се възстановява", допълват от екипа, пише днес плюс.


В категории: Животът


Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 1
6
Коментара по темата
6.
.....
28.12.2013 19:23:48
0
5
jENATA NA BAGERISTA GO GALTA CELIA NAPRAVO E UNIKAT
5.
do trapera
27.12.2013 21:01:33
1
1
Прочетох написаното от трапера и съм ужасена!!! За голямо, голямо съжаление това е тъжната истина.......За какви морални ценности да говорим, за какви отношения между хората, като всичко е порнография....Тъжно ми е за държавата, за България за нас!!!
НАКЪДЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ ХОРА?!?!? ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ?!?!?!
4.
Приморско
27.12.2013 16:27:34
0
2
Ако имате и други клипове дайте ги и тях на кмета Германов, който е председател на журито! Записвания се правят при Барцулка.
3.
За конкурса на порно в Приморско
27.12.2013 15:29:40
0
3
Засега най-големи шансове да спечелят имат клиповете на Здравко и учителката по химия, Здравко и Христина, Васко Минета и Ваня Парушева и на Багериста и жена му.
2.
Кмета на Приморско
27.12.2013 14:43:59
1
2
За конкурса:
Нека всички, които имат домашни порноклипове да ги донесат в общината. Определил съм комисия която да определи победителите. Ще има и обществено обсъждане на клиповете, а защо не и демонстрации на живо на най-добрите. Чакаме ви! Дайте си клиповете!
1.
trapera
26.12.2013 19:53:05
1
19
Сега ще ви запозная с новия българин - един от многото. Той е от онези, на които връстниците му мечтаят да приличат.
Той е на 21 години и се казва... Георги. В квартала е сред най-известните и желани момчета. След завършване на кварталното СОУ, Гошо едва-едва успява да влезе във ВУЗ. Той не може да произнесе името на специалността, която е записал, но това няма значение за родителите му, които цял живот са мечтали за момента момчето им да „влезе вишист”. Очаквано обаче, лекциите и ученето не са силната страна на момчето и след края на първия семестър той се отписва от университета с уговорката да работи. И наистина - работеше - няколко месеца преди лятото, за да има достатъчно пари за Съни. Ако се чудите с какво се занимава през останалото време – с нищо. Макар да е от по-заможно семейство, Гошо продава джойнт, но пак заради покупко-продажбата на наркотици все няма пари и е вечно затънал в дългове.
Иначе, когато не играе футбол, не спи или не „пафка”, Георги ловува. Той е като дребен хищник, който търси жертвите си, докато в един момент не направи така, че те сами да попадат в лапите му. Обикновено, както е модерно, ловът при него става чрез "Фейсбук". И в социалната мрежа той е вървежен - има над 1000 приятели, 850, от които са момичета на възраст между 12 и 16 години. По-големите не стават, защото се ориентират към чичковци с готини коли. За да свали малолетна/непълнолетна, на Гошо му трябват не повече от 2-3 дни - лайква полуголите им снимки и момичетата са негови.
Георги е от момчетата, които спят с малолетни/непълнолетни момичета и отнемат девствеността им, малко след като им е дошъл първият цикъл. Ако се опитаме да приемем за нормално ( щото „всичко го правят”), че такива момчета продават и употребяват наркотици, правят безразборен секс, не учат и не работят, то това, което ще прочетете в следващите редове минава предела на поносимост. Преди да ви го споделя, ще ви запозная накратко с интимния живот на Георги и момчетата като него.
Георги прави секс от 13-годишен. Досега е спал с над 50 момичета - на всякаква възраст. Пробвал е почти всичко - тройки, оргии и прочее сексуални експерименти... Напоследък обаче малолетните девствени девойки са му най-интересни. Причината? Нагледал се е на „разпоретини”, пък и едно неопитно момиче лесно се манипулира, за да направи всичко. Свирките и аналният секс са рутина в сравнение извращенията, на които Георги подлага секс партньорките си. Гошо удря шамари и плюе по лицето на непълнолетното момиче, а тя му се кланя, защото смята, че това е истинският секс. Вместо „захарче”, стандартните обръщения на Гошко към секс партньорките му са - „боклук”, „измет”, „курва”, изтривалка”, а те от г-образна позиция мислят „това е само по време на секс”.
Но и това не е всичко - Георги не използва презерватив. Никога. Но уверява девойките, че не е набор 98, та да не знае кога да си го „извади”. С тези няколко думи той лесно навива девойките за небезопасен секс. И те го слушат - нали е батко, нали е опитен. Но никой не пита колко аборта и от колко момчета има зад гърба си Георги... Нека ви подскажа - 3, за които той не е дал и един лев. Просто спира да вдига телефона на злощастната бременна, когато разбере защо тая му досажда отново.
За финал, Георги с удоволствие разказва на всеослушание как кара момичетата да се обръщат към него с „господарю” и да му целуват мръсните крака - буквално. Любимото му забавление е да документира сексуалните си преживявания с помощта на смартфон и да ги показва на себеподобните си приятели. Ей така - да си ги „менкат”.
Друго забавление на днешните момчета е да се съберат на купон, като невинно поканят невръстни момичета. Дават им алкохол и трева, и ако случайно девойките поискат да си тръгнат - момчета ги заставят с думите „пфф, досега пихте от уискито за 30 лева и пушихте от тревата за 15, къде си мислите, че ще ходите!? Сваляйте гащите.” И така две момичета се озовават на колене пред/зад 5-6 момчета. Пак буквално. Топ забавление, както се казва.
Иначе Георги е „лошото момче” от квартала за приятелите си и за момиченцата. А вкъщи, вечер слага масата и прилежно гледа риалитита със семейството. Там не води момичета, това е неприкосновено място, а и не би могъл да запознае мама с девойчетата, които оправя „за спорта”. Тоест, които чука като животно и после им казва – „аре, бегай, че ми се спи”.
И ако един ден Гошо има дъщеря, той ще я бие, за да не прилича тя на малолетните му половинки. Но ако има син! Ще го възпитава да продължи гордо неговия осеменен път.
Но кой е по-лош, момичетата, които се предлагат от ранна възраст или претендиращите за „зрели мъже” момчета, които дебнат лесни, непълнолетни девойки?
Знам само, че това е проблем на новото поколение и ако тези млади хора продължат така, то след 1-2 десетилетия, тези хора ще са масата „некачествен човешки материал”, наречен България. А какъв ли ще бъде Георги след време, когато вече няма да бъде кварталния убавец? Може би тревоман, който ще живее със спомена за курвите, които е ебал и ще го разказва в близката кръчма или... може би ще се събере с някое негово отдавна абортирало момиче, за да сложат началото на нова българска „цивилизация”, която тотално да забрани приетите морални ценности...
И ако за изгубената българка трябваше да запазим минута мълчание, то колко трябва да мълчим за изгубения българин с изгубеното бъдеще?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори