×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Златен пирон спасява ръката на озеленителя, ранен при катастрофа на изхода на Бургас


Златен пирон спасява ръката на озеленителя, ранен при катастрофа на изхода на Бургас
В момента на удара Петър е подрязвал храсти пред белия микробус. Той е отскочил на два метра напред, а ръката му е била натрошена
19 Декември 2013, Четвъртък, 18:50 ч.
Автор: Флагман.БГ

32-годишният Петър Николов ще се възстановява месеци наред

Пострадалият работник Петър Николов от белия бус на озеленителната фирма -консорциум "Озеленяване Б", който беше отнесен от джип „Фолксваген” на изхода на Бургас , е претърпял вчера сложна операция за хиляди левове в бургаската болница. На 32-годишния мъж са сложени импланти и златен пирон в ръката, научи Флагман.бг. Петър ще бъде нетрудоспособен месеци наред. От озеленителната фирма, която е подизпълнител на „Бургасцвет Танев”, засега не споменават обезщетение, въпреки че става въпрос за злополука на работното място.

Припомняме, че в момента на катастрофата на 16 декември служителите са подрязвали храстите, а колата е била спряла в платното в посока към началото на магистрала "Тракия". Ранени са шофьорът на микробуса 36-годишният Милен М., както и работникът Петър Николов на 32 години, който в момента на инцидента се намирал пред автомобила. При удара микробусът е излетял 2 метра напред и е повалил на земята Петър, който е със счупена ръка в областта на мишницата.

Ето и видео на Флагман, минути след инцидента:




В категории: Бургас


12
Коментара по темата
12.
Иван
05.07.2014 19:43:44
0
0
Аз пострадах при ПТП преди две години и ако не бяха от фондация Хърс да заплатят за операцията, която се налагаше сумата от над 2000 лв. не знам как щях да оцелея. Лекарите казаха, че без операцията ще остана сакат.Не само , че ми помогнаха в този труден момент, но и ми издействаха солидно обезщетение. Разходите за лечението ми беше осъден застрахователя да ги плати и съответно ги възстанових на фондацията, никакъв адвокатски хонорар не се плаща отделно, то си го пише в договора!
11.
Exman
20.12.2013 12:45:15
1
2
Въпросните индивиди, робуващи на Танев не се подбират по IQ,защото тогава може да имат претенции към мизерното си възнаграждение и много рисковия си труд,а пък и нямаха да му работят без надници в събота и неделя на Ковач.Да си богат бизнесмен,не означава да си щедът и добър човек.Да живее робството и робите с ниско IQ.
10.
Smith
20.12.2013 10:01:14
1
3
Щеше да е прекрасно, ако чрез оперативна или друга лекарска намеса, пък ако ще и с диамантен пирон, да можеше да се повиши и IQ-то на въпросният индивид...
9.
auction
20.12.2013 09:58:03
0
1
dai da davam 5 hilki i da vzimam djipa
8.
видео
20.12.2013 01:14:44
3
2
Видеорепортажа е от класата на CNN!!! ХАХА. Прости ама прости! Тоя бус имало право да первозва пътници! Алоооо къде се натовариха тия мангали в тая кабина отпред, че отзад определено нямат право да се возят, ако има и 100 документа. Баси смешниците...след 2 дена няма и да се помн за случая, както обикновено!
7.
регулатор
20.12.2013 01:09:33
1
2
ХАХА голям смях е тука. Линейка идва към мястото където живея за спешен случай. Малко по-надоло по улицата спряло такси точно в тоя момент...ударил си аварийте и се разплаща с клиента и не мърда! За кво говорим? За кво? Къв регулатор, кви 5 лева. Тука е изтървана работа, а паляците от тоя платен сайт ми пишат за някъв дето пострадал, ама защо е пострадал и как тая фирма е взела контракта за тая дейност никой не пита. Ред и закон няма-това е причината. Още 500 години робство му трябва на тоя народ и после да го няма.
6.
схема
20.12.2013 01:01:25
1
1
Smith, съгласен съм с мението ти, но задавам едн риторичен въпрос (не към теб лично) "КОЙ ГРАД В БГ Е ЕВРОПЕЙСКИ"??? Ако някой от тука е ходил поне за малко извън бг ще разбере въпроса ми?
5.
Smith
20.12.2013 00:02:09
2
5
Уж живеем в европейски град. На тоя цървул - озеленителя да му вземат лиценза и да се направи нов конкурс, в който да има изисквания как да се обезопасява път. Щом са олигофрени - да им го напишат черно на бяло и да ги контролират. Ако ги хванат с конуси, поставени 15 см накриво или без светещо ремарке, както и знаци още на входа на участъка - никакво плащане за целия период и прибиране на гаранцията. То магарето не се учи само с морков, трябва и тояга. Същото е и със странджнското говедо.
4.
схема
19.12.2013 23:46:22
1
4
Схемата е ясна - бус за 3000 лв, 5 литра бензин за резачката, резачка за 200-300лв и един 'озеленител' тип говедо от народа с минимална заплата. Дайте и аз да съм озеленител, до го ева! Апартамент ми требе поне 200 кв.м. да си купя.
3.
pregled
19.12.2013 23:42:10
2
4
тоя мкробус се е сгънал като хартия. Как ли е минал технически преглед тоя котор! И работника сигурно е сложил един-два мижави конуса на 5 метра зад буса и си е повярвал, че пътя е негов. А колко пари се дърпат от общината за тая смотана поддръжка само те си знаят. То път няма те зеленината поддържат, че е най-евтиния вариянт, за да се точат кинтите.
2.
листото
19.12.2013 23:38:19
1
4
ей какво реклама на тая болница бре. Операция за хиляди левове- хахха дръпнали са парите от здравната каса на някой който си е плащал 10 години и нищо не е ползвал. Доллни сте, ама долни. Не ви е срам...насекоми!
1.
гражданин
19.12.2013 23:19:55
1
3
На тази отсечка се осраха да перат пари за поддръжка на зеленната по пътя. А принципно нищо не се върши. Там имаше и работници в най-натоварените месеци през лятото.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Калин Стоянов подаде заявление за лична карта - ще бъде с биометрични данни Калин Стоянов подаде заявление за лична карта - ще бъде с биометрични данни Министърът е сред първите, които ще имат от новия тип лични документи  Хотелиери настояват за отлагане ремонта на пътя за Сарафово, за да не избягат туристите в Гърция Хотелиери настояват за отлагане ремонта на пътя за Сарафово, за да не избягат туристите в Гърция Реконструкцията започна в първия възможен момент след одобряването на финансирането и на временната организация от АПИ, която е собственик на пътя Тази чалгаджийка се омъжи за известен бизнесмен Тази чалгаджийка се омъжи за известен бизнесмен Това е трети брак на изпълнителката Президентът Румен Радев свика Народното събрание в сряда Президентът Румен Радев свика Народното събрание в сряда На първото си заседание новоизбраните депутати ще положат клетва и ще трябва да изберат председател Проф. Борислава Танева: Младежкият фестивал „Солинария“ е пример за последователна концепция Проф. Борислава Танева: Младежкият фестивал „Солинария“ е пример за последователна концепция Каузата на фестивала е благородна – подава се ръка на талантливи млади музиканти в началото на кариерата им, каза музикалният педагог Кристална топка нужна, за да се види дали „Величие“ би прескочила бариерата при по-висока активност Кристална топка нужна, за да се види дали „Величие“ би прескочила бариерата при по-висока активност Това Народно събрание е избрано по всички правила на Конституцията и има легитимност, но повечето българи са непредставени, каза Христо Панчугов Скандал с участник в "Игри на волята", собственичка на магазин го обвини за кражба на кашкавал и спагети Скандал с участник в "Игри на волята", собственичка на магазин го обвини за кражба на кашкавал и спагети На кадрите от охранителната камера се виждало и как си пълни гащите със сирене и руска салата Президентът насрочва първото заседание на Народното събрание Президентът насрочва първото заседание на Народното събрание Официалната клетва на новите 240 народни представители ще даде старт и на процедурата по консултации Бум в търсенето на стари бунгала на юг от Бургас Бум в търсенето на стари бунгала на юг от Бургас Цените ни варират от 30 до 110 лева за вечер за семейство, каза Тодор Стамов - управител на къмпинг Инвалиди обречени на смърт заради ТЕЛК! Любим актьор е затворен между четири стени в Бургас Инвалиди обречени на смърт заради ТЕЛК! Любим актьор е затворен между четири стени в Бургас Прикован съм на легло, споделя Георги Стайков, когото всички познават като Ростислав от „Вчера“ и заради него „Клетва“ на Кирил Маричков се превърна в хит
Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна  Конференцията за мир, която се проведе в Швейцария, приключи Бой на футболни фенове в Гелзенкирхен преди мача Англия - Сърбия, има задържани Бой на футболни фенове в Гелзенкирхен преди мача Англия - Сърбия, има задържани  Пострадали за няколко души Пари за Овена, любов за Близнаците, а Ракът да внимава с храната! Пари за Овена, любов за Близнаците, а Ракът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 17 юни 2024, понеделник  Разярена пътничка се съблече и мина гола през летище Разярена пътничка се съблече и мина гола през летище  Персоналът в ступор Лошите мисли и чувства ли ни носят бедствията? Астролог зове да не обвиняваме ХААРП, а да се молим Лошите мисли и чувства ли ни носят бедствията? Астролог зове да не обвиняваме ХААРП, а да се молим Колкото по-бездуховно и неуважително подхождаме към по-напредналите в развитието си спрямо нас същества, толкова по-мощни ще са страданията и бедствията Актриса показа фигурата си по бански три седмици след раждането Актриса показа фигурата си по бански три седмици след раждането  Тя показва стегната фигура с плосък корем Бивша учителка печели по 22 хиляди долара на месец от порно, но съжалява Бивша учителка печели по 22 хиляди долара на месец от порно, но съжалява Новата кариера я е превърнала в „абсолютен изгнаник“ в родния й град и е имала ужасна последна година Едрогърда моделка се повози гола в метрото Едрогърда моделка се повози гола в метрото Полуголото момиче засне пътуването си, заобиколена от туристи Бургаски родители бяха глобени заради това, че децата им пушат край училище Бургаски родители бяха глобени заради това, че децата им пушат край училище Учебните заведения имат поставени табели, забраняващи тютюнопушенето, но това не отказва непълнолетните от вредния навик Преговорите за мир: Сближават ли Украйна и Русия позициите си Преговорите за мир: Сближават ли Украйна и Русия позициите си По думите на Дмитрий Песков, Зеленски ще трябва да обмисли сключването на мирно споразумение, защото военната обстановка за Киев се влошава
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Започваш много да ми харесваш, толкова си смешен и забавен...
- Ааа, т'ва е нищо. Ти гол да ме видиш...
Виц на деня Виц на деня - Защо казват на родния език "майчин"?
- Защото бащата не може да вземе ДУМАТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Делфинът е може би едно от най-интелигентните животни в света, но комарът все още е най-аплодиран!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори