×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Министър на транспорта Георги Гвоздейков ще посети днес Бургас
  • Днес започна приемът на документи за първокласници в Бургас
  • 27 сигнала за изборна търговия на гласове за ден в Бургас
  • В Окръжния съд стартира процесът срещу Омар Аднан, обвинен в убийството на полицейските служители Атанас Градев и Йордан Илиев, очаквайте подробности
  • Велико Минков ще се опита да докаже днес пред Бургаския окръжен съд, че е баща на едно от децата на убийцата Габриела Славова, очаквайте подробности във Флагман
  • 12 май е Международен ден на медицинските сестри
  • В Атина и Солун протестираха в подкрепа на палестинците в Газа
  • Официално: Байдън забрани вноса на руски обогатен уран
  • Новата помощ от САЩ за Киев вече е на фронтовата линия
  • Вдигат пенсиите с 11% от 1 юли
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Новата "Мис Бургас" е гаджето на боксовия талант Суслеков, красавиците си менкат короните


Новата "Мис Бургас" е гаджето на боксовия талант Суслеков, красавиците си менкат короните
Само пет месеца по-рано 18-годишната Неделина грабна титлата Мис Свети Влас, а Николета /вдясно/ бе нейна първа подгласничка. На конкурса Мис Бургас двете си смениха местата
07 Декември 2013, Събота, 18:25 ч.
Автор: Флагман.БГ

Три престижни титли спечели за последните 5 месеца 16-годишната Николета, която обикаля конкурсите с друга постоянна участничка - Неделина Маргенова

Новата „Мис Бургас 2013” година - 16-годишната Николета Ангелова (виж тук подробности от снощната пищна церемония) е голямата любов на боксовият талант Денислав Суслеков, научи Флагман.бг. Темпераментният наследник на силната национална ръкавица Радослав Суслеков давал мило и драго за красавицата, която събра не малко титли зад гърба си през последната година. Въпреки крехката си възраст, Николета печели корона след корона.

На летния конкурс „Мис Несебър” тя беше отличена като лице на "Капитан Джак", като получи и  екзотична разходка с лодка. Тази награда красавицата сподели със своя любим. Втора на конкурса пък бе не коя да е, а друга редовна участничка - Неделина Маргенова.

На провелия се през средата на юли конкурс „Мис Свети Влас” Николета Ангелова стана първа подгласничка на избрана мис – пак 18-годишната Неделина Маргенова. В петък двете хубавици си смениха местата, Неделина се задоволи с второто място на „Мис Бургас”.


В категории: Лайфстайл


11
Коментара по темата
11.
iu e
10.12.2013 21:16:52
0
0
purvo toq mindil otdavna veche ne e s suleka vtoro tq stava miss shtoto prai svirki gadniq mindil mrusen
10.
mivan
10.12.2013 12:13:46
0
1
Натъжих се Traper-и разбира се както винаги безпогрешен анализ на общество и нрави.
9.
mivan
10.12.2013 12:13:46
0
1
Натъжих се Traper-и разбира се както винаги безпогрешен анализ на общество и нрави.
8.
blqq
09.12.2013 21:45:01
0
0
Samo da otbeleja che g-ca Nikoleta Angelova e pechelila i koronata za miss Ahtopol :)
7.
12A
09.12.2013 00:51:23
0
2
Napulno sum suglasen s komentari 1 i 3 !!!
tiq taka narecheni ''miski'' nadali nqkoi den shte suzdadat semeistvo, no parite kakvo li ne pravqt ..
6.
d
08.12.2013 18:10:52
0
5
Повечето мъже казват, че не им харесват такива жени. И искат натурална и естествена. А когато погледна повечето, то трябва на момичето до тях да им се махне първо 2-та тона грим.
5.
trapera-original
08.12.2013 14:52:56
0
28
Представям ви днешната, новата българка:
Тя е онова 12- годишно момиченце, което не блести с интелект, но е сладурана и това компенсира.
Тя беше детето, което до онзи ден излизаше усмихнато, ведро, без грим и без вафли в косата.
Тя вече е девойката, която бърза да порасне и в един момент слага дънки с ниска талия, от които се подават прашките й, очертава с дебела очна линия очите си и слага сутиен с подплънки, за да създаде илюзията, че има гърди. И въпреки всичко, очите й издават детската душа.

Тя се казва, да речем… Валя- събирателен образ на по-голямата част от новото поколение българки.
Тя обича фолка, но обича и Лора Караджова, обича тревата, защото някой й каза, че това е готино...Х аресва й да се облича секси и да мъже на възрастта на баща й да я заглеждат... Обича и мола, и Теранова, където продават любимите й леопардови клинчета ...
Това виждаме привидно във Валя и нейните връстнички.
То е грозно и смешно....
Но нещо друго остава скрито, някъде под тоновете грим на бялото като сняг лице и под оскъдните дрешки...
Знаете ли какво прави Валя, когато не е в Мола и не се снима за Фейсбук, докато учителката й преподава кой е Левски ?
Валя пише ... да, пише във Фейсбук на по-големи батковци. Сваля ги. И сега ще ви кажа как протича разговор между 12-годишното момиче и 20-годишно момче.
Валя казва: '' zdr, ko pr'' , след получен учтив отговор, момичето не си поплюва, а директно казва :'' defstvena sym i iskam ti da me chukash'' .
За да не цитирам дословно , ще преразкажа: от чата става ясно, че 12-годишната девойка вече е изостанала от момичетата в класа си, които са загубили девствеността си и тя единствено стои, без да е ''счупила джама''. Иска 20-годишното момче да й е пръв по две причини - първо тези на нейната възраст не ставали за нищо, не знаели къде да си го сложат, а и им били малки и второ: по-голямото момче означава, че тя е по-вървежна, по-готина, щом е забърсала такъв опитен хубавец.
Валя се предлага ...дори не се продава.
Прочитайки разказания чат, аз сериозно недоумявах как е възможно, помислих си, че е шега, някаква извратена шега на по-младите. Докато въпросното момче ми каза, че това не се случва за пръв път и е практика момичета между 12 и 14 г. да търсят секс по такъв начин. И е практика да не им отказват.
Днес, 4 месеца след загубата на девствеността си, Валя има зад гърба си над 15 бройки, най-възрастният, от които е на 26 г.
Днес Валя вече може да се похвали и с първата си тройка с двама мъже ...
Днес Валя прави безпроблемно и по собствено желание анален секс ...

...И продължава да търси ''жертвите'' си във фейсбук ...
Днес Валя е почти известна, скоро нейни голи снимки, на които се опипва, пъхнала 1-2 пръста, бяха публикувани във Фейсбук с посланието '' тая курва опраши целия квартал''.
А, докато това се случва, родителите на Валя работят, вечер сядат, пият по една ракия, гледат Биг брадър, псуват Пенка, обиждат Златка и си казват ''добре, че нашето дете не е такова''.
А Валето е в другата стая пред компютъра ... тя надали е чела ''Една българка'', но пък е компетентна по ''Кама Сутра''.
И, докато едно време '' Една българка'' е била символ на борбените жени с ценности, за които само сме чели, то днес е събирателен образ на поколение от самопредлагащи се разпоретини (без извинение), на които им харесва да се предлагат и за които ''курва'' отдавна се е превърнало в комплимент.
И Валя е само един пример ... страх ме е да разбера за останалите ...

Минута мълчание за изгубената българка.
4.
trapera - orinal
08.12.2013 14:48:55
0
6
Спомням си, че когато в училище дискутирахме разказа '' Една българка'' от Вазов , преподавателката ни питаше ''Защо деца заглавието на творбата е такова?'' Правилният отговор беше, че това е ''една от многото българки'' и респективно жена, която е съхранила характерните за националната ни душевност добродетели...
3.
шушон пен
08.12.2013 11:15:35
1
7
Гочо и аз съм на това мнение, в днешно време младите жени не стават за никъв х.й , не искат да си мръднат пръста за нищо освен да се прави красива, да е получи слава сред приятелките си и някой да и плаща всички разноски...
обществото се изврати тотално и не е възможно да се създаде семейство, а няма ли семейство сме лесно уязвими тъй като сме безполезни единици...
2.
Taisan
08.12.2013 07:54:23
1
2
I tq sere !!!
1.
Гочо
07.12.2013 23:48:38
0
27
Курва до курва мила моя майнольо ... ! Днес е с боксьорчето - утре с някой чичко - паричко ! И каквото и да ви говориат бракия - всичко за пари става думка ! Тия от малки са се ориентирали ! После чакайте да има здраво Българско - Православно и Християнско семейство ! Ей на - така ! Отмина това славно време ! Сега вече , от малки ги ориентират как да гепят портфейла ! Важното е да си МНИСКА , ... ако ти стиска ! Бая пишки ще трябва да отнесеш ! ... а Керанка само им завиждаааа ... ! Със скрита надежда и нея да е огрее някой ден ! Макар че не става за Миска !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кристиян предрекъл смъртта си 20 седмици преди зверската катастрофа Кристиян предрекъл смъртта си 20 седмици преди зверската катастрофа От снимки във Фейсбук се вижда, че Кристиян е шофирал и други автомобили Джулая в Бургас ще бъде невероятен Джулая в Бургас ще бъде невероятен Концертът ще се проведе по традиция до Моста с начало в 20 часа на 30 юни Спипаха сина на култов гангстер с няколко пакета канабис Спипаха сина на култов гангстер с няколко пакета канабис Томито остана без малката си количка Смарт, полицаите му я взеха, защото дал положителна проба за употреба на наркотици Финалът на Капките би рекордите, вижте колко милиона бяха пред телевизорите Финалът на Капките би рекордите, вижте колко милиона бяха пред телевизорите Почти 4-часовото излъчване от зала „Арена София“ е проследено от над половината от всички телевизионни зрители ПП СЕК: Министърът на транспорта да поеме отговорност за случващото се в морския сектор ПП СЕК: Министърът на транспорта да поеме отговорност за случващото се в морския сектор Недоумяваме как за няколко месеца мнението на министъра се е променило на 180 градуса относно политиката по морския транспорт, пишат от партия "Средна европейска класа " Стана ясно с колко процента ще се увеличат пенсиите тази година Стана ясно с колко процента ще се увеличат пенсиите тази година Решението на Надзорния съвет е окончателно, той е органът, който взима решение с колко да се осъвременят пенсиите Инцидент с Рачков на финала на "Капките" Инцидент с Рачков на финала на "Капките" Докато излизаше на сцената, за да пее в дует с Веско Маринов хита му "Лятна жълта рокля", Рачков се препъна и аха да полети напред Клиент си купи кълцаник от голям хипермаркет, но вижте какво намери Клиент си купи кълцаник от голям хипермаркет, но вижте какво намери Под опаковката се криело нещо гнусно и далеч не вкусно Внимание! Тези симптоми могат да сигнализират за рак на дебелото черво Внимание! Тези симптоми могат да сигнализират за рак на дебелото черво До края на месеца в национална онкологична болница „Дева Мария“ се провеждат безплатни прегледи при гастроентеролог Аз съм супергерой, но в Хелс Китчън изглеждах зла, твърди тази участничка Аз съм супергерой, но в Хелс Китчън изглеждах зла, твърди тази участничка Извън кухнята съм готин и ведър човек, твърди тя
Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори