×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Отбелязваме Деня на бащата
  • Великобритания призова жителите: Запасете се със стоки от първа необходимост
  • 3,7 по Рихтер разлюля Южна Италия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пак арестуват Алексей Петров?


Пак арестуват Алексей Петров?
Трактора използва времето си на свобода, за да си направи операция в чужбина
06 Декември 2013, Петък, 18:41 ч.

След луд скандал адвокатката му Ваня Траянова го зарязала

Алексей Петров бе зарязан от един от маститите си адвокати – Ваня Траянова, пише скандално.нет. От известно време печената юристка не се явява на съдебните процеси, в които Трактора е подсъдим или пък води срещу журналисти и общественици. Ваня Траянова не е и сред адвокатите, защитаващи интересите на застрахователната компания „Лев Инс“, в която бившият командос е неформален собственик.

В юридическото съсловие се мълви, че Траянова е напуснала отвратена Алексей Петров след чутовен скандал между двамата, разиграл се преди около месец. След разправията адвокатката е подала молба до съдилищата и други институции, че вече не защитава правата на подсъдим №1 по делото „Октопод“. Казват, че конфликтът между Траянова и Алексей Петров не е породен от финансово естество, а от опит на Трактора да натовари юристката с нетипични за професията й функции. Ваня Траянова нашумя в процеса „Октопод“ преди година и половина, когато бе обвинена от свидетеля срещу Алексей Петров Пламен Устинов, че се е опитала да го накара да лъжесвидетелства. По думите на Устинов Траянова му предлагала огромна сума пари, за да оттегли показанията си, че бившият шеф на ДАНС е поръчвал убийствата на Васил Божков и Гриша Ганчев. Заради опити да влияе на Светлин Иванов – Близнака правосъдието и свидетели Алексей Петров се озова зад решетките миналата пролет, но престоя едва няколко месеца в затвора, преди да бъде освободен заради здравословни проблеми.

Сред хората в тоги се мълви, че Алексей Петров е в обтегнати отношения и с други представители на адвокатската си армия – с Васил Василев и Ина Лулчева, които го защитават в процеса срещу „Октоподите“. В началото на седмицата се състоя поредното заседание на съда по делото за рекет срещу Петров и компания. На заседанието магистратите разрешиха на прокуратурата да призове като свидетел Светлин Иванов – Близнака. По друго знаково дело – „Килърите“, Светлин Иванов обяви в съдебна зала, че е бил отвлечен по нареждане на Алексей Петров през 2008 г, когато Трактора е бил началник в ДАНС. Според твърденията на Светлин Близнака, някога търговец на наркотици и сутеньор на проститутки във Варна, Алексей Петров е използвал положението си в службите за сигурност, за да завземе бизнеса с проституция и наркотици в цяла България, както и да се превърне в абсолютен монополист в бизнеса с крадени коли. Докато Петров бил началник в ДАНС, всички автокрадци били „респектирани“ от Антон Петров – Хамстера да не крадат возила, застраховани в „Лев Инс“, а да посягат само на автомобили на конкурентни дружества.

Очаква се Светлин Близнака да хвърли светлина и върху други скандални практики в ДАНС, въведени от Алексей Петров. Според запознати Трактора бил в шок от внезапно появилия се защитен свидетел. Близнака обещава да направи скандални разкрития, така че е възможно прокуратурата отново да поиска задържането на Октопода. Неотдавна Петров бе пуснат на свобода, а само преди седмица съдът дори му позволи да пътува в чужбина.


В категории: Темида


0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
5 фрази, които умните съпруги никога не казват на мъжете си 5 фрази, които умните съпруги никога не казват на мъжете си „Добре съм“ - тази една фраза може да убие всяка връзка Вижте кои са зодиите с най-мръсни мисли Вижте кои са зодиите с най-мръсни мисли Стрелец, управляван от Юпитер, е знакът на авантюриста. Те винаги търсят нови преживявания и обичат да изследват света Приготвя се за нула време: Най-лесната рецепта за руло с ягоди „Еж и беж“ Приготвя се за нула време: Най-лесната рецепта за руло с ягоди „Еж и беж“ Всеки трябва да я пробва Грейпфрутът помага за отслабването и забързва метаболизма Грейпфрутът помага за отслабването и забързва метаболизма Той е много богат на фибри Само за мъже: 5 места, на които е забранено за жени Само за мъже: 5 места, на които е забранено за жени Тук няма да ви пуснат, ако сте от нежния пол Десетки икони на Георги Парцалев стоят 35 години скрити в банков трезор Десетки икони на Георги Парцалев стоят 35 години скрити в банков трезор Майка му ги дарила на родния му Левски, но там не знаят какво да ги правят Инфлация вдига с 50% секс услугите по морето Инфлация вдига с 50% секс услугите по морето Туристите дават по 200 лв. на час за плътски ласки Радев сложи в малкия си джоб бургаските батки, вижте мускулите на президента Радев сложи в малкия си джоб бургаските батки, вижте мускулите на президента Той бе на посещение на остров Света Анастасия днес, за да се включи в акция по почистване на морското дъно Нищо няма да остане в чинията: как да си направите вкусни и сочни пилешки бутчета Нищо няма да остане в чинията: как да си направите вкусни и сочни пилешки бутчета Ето я тайната рецепта Бизнесът дава заплата 5000 лв. за такъв майстор, но няма Бизнесът дава заплата 5000 лв. за такъв майстор, но няма В момента има обяви за стругари и фрезисти с по 4-5 хиляди лв. заплата, но такива кадри се намират трудно
70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора 70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора Момичето разказало на полицията за годините сексуално насилие, когато се преместило от Нова Зеландия в Австралия Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Горещини морят туристите, които не могат да разгледат града заради липсата на транспорт Нападнаха датския премиер Мете Фредриксен Нападнаха датския премиер Мете Фредриксен Инцидентът е станал в Копенхаген с неясни мотиви Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Не е ясно дали предполагаемият заговор е свързан с войната в Украйна 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция Подготовката за изборите е протекла без трудности, заяви генералният ни консул Васил Вълчев Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Това стана на събитието по случай 80-ата годишнината от десанта в Нормандия Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Разрешили сме употребата на оръжията в близост до границата и то тогава, когато срещу страната се извършват нападения, каза американският президент  Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Хороскоп за деня – 7 юни 2024, петък Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Причината - обезценяването на валутата и инфлацията Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Нямало как да обяват предварително посещението на президента на САЩ
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори