×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Асфалтираме улици, подменяме канализацията, обновяваме кметства, строим детски комплекс, а празниците на града протичат при небивал интерес


Асфалтираме улици, подменяме канализацията, обновяваме кметства, строим детски комплекс, а празниците на града протичат при небивал интерес
Кул­ми­на­ци­я­та на Праз­ни­ци­те на Средец ще бъ­де на 28 септември - ще се про­ве­де тур­нир по на­род­на бор­ба в па­мет на Про­дан Гар­джев, а ве­чер­та ще бъ­де кон­цер­тът на Орлин Го­ра­нов и Ни­ко­ли­на Ча­кър­дъ­ко­ва, каза кметът
21 Септември 2013, Събота, 15:33 ч.
Автор: в. Средец

На 26 септември е пре­ми­е­ра­та на DVD „За­пад­на Стран­джа - древ­ност, из­ва­я­на в баг­ри и звук”, а на 28 - кон­цер­тът на Орлин Го­ра­нов и Ни­ко­ли­на Ча­кър­дъ­ко­ва

- В на­ча­ло­то на ме­сец юли с офи­ци­ал­на „пър­ва коп­ка” започнаха стро­и­тел­ни­те дей­нос­ти на про­ек­та „Тран­сгра­ни­чен кул­ту­рен център за де­ца”. Сгра­да­та е из­вес­тна в град Сре­дец като Младежки дом, мяс­то, ко­е­то го­ди­ни сто­е­ше ка­то па­мет­ник на кул­ту­ра­та. На ка­къв етап е ре­мон­тът и в как­ви сро­ко­ве ще бъ­де из­пъл­нен?

 - Обек­тът се ре­а­ли­зи­ра по съв­мес­тен про­ект меж­ду Об­щи­на Сре­дец в пар­тньор­ство с Об­щи­на Ви­зе, Ре­пуб­ли­ка Тур­ция по Прог­ра­ма за трансгранич­но сът­руд­ни­чес­тво Бъл­га­рия - Тур­ция вто­ра по­ка­на. Продължи­телността му е две го­ди­ни, но от фир­ма­та-из­пъл­ни­тел са категорич­ни, че ще са го­то­ви със стро­и­тел­но-мон­таж­ни­те дей­нос­ти за 128 дни. Иде­я­та е, та­зи сгра­да, ко­я­то по­ве­че от 30 го­ди­ни не бе­ше пип­на­та, да се пре­вър­не в Обе­ди­нен дет­ски ком­плекс. В не­го ще се съ­бе­рат аб­со­лют­но всич­ки шко­ли, ко­и­то мо­гат да из­пол­зват де­ца­та на Сре­дец.

На то­зи етап ре­мон­тът по вън­шна­та част на сградата е поч­ти за­вър­шен. Изгра­ден е пок­ривът, сгра­да­та е са­ни­ра­на, пос­та­ве­на е и дог­ра­ма­та, нанесена е ве­че и вън­шна­та боя. Оста­ва да се нап­ра­вят елек­три­чес­ка инстала­ция, ВИК и пар­на ин­ста­ла­ция и да за­поч­не из­граж­да­не­то на са­ми­те за­ли вът­ре в сгра­да­та.

- Кога ре­ал­но де­ца­та на Сре­дец ще мо­гат да по­се­ща­ват то­зи комплекс?

- Тъй ка­то та­зи учеб­на го­ди­на ве­че за­поч­на, пък и ре­мон­тът все още не е прик­лю­чил, евен­ту­ал­ни­ят старт ще бъ­де през 2014 го­ди­на. Това е сро­кът, кой­то ори­ен­ти­ро­въч­но бих­ме мог­ли да си пос­та­вим.

- На вхо­да на гра­да те­кат ре­мон­тни дей­нос­ти по път­на­та нас­тил­ка и из­граж­да­не­то на кръ­го­во движение. По ка­къв про­ект се ра­бо­ти там и как­ви са сро­ко­вете за из­пъл­не­ни­е­то му?

- Аз съм из­клю­чи­тел­но ра­дос­тен, че нак­рая и дър­жа­ва­та по­мис­ли за нашия град. Това кръгово дви­же­ние, ко­е­то се пра­ви на вхо­да на Сре­дец, се из­вър­шва с па­ри от Ре­пуб­ли­кан­ския бюд­жет във връз­ка с ло­та, кой­то ве­че от три го­ди­ни се из­граж­да от Бур­гас до Елхо­во. Кръс­то­ви­ще­то в мо­мен­та е дос­та опас­но и съз­да­ва пред­пос­тав­ки за пътни инциденти. С не­говото пуска­не в ек­спло­а­та­ция ще се на­ма­ли ско­рос­тта, с ко­я­то тряб­ва да се вли­за в са­мо­то кръ­го­во. А  градът ще при­до­бие по-ев­ро­пей­ски вид, тъй ка­то нався­къ­де въз­ло­ви­те кръс­то­ви­ща са ре­гу­ли­ра­ни с кръ­го­ви дви­же­ния.

- Стар­ти­ра и про­ект „До­из­граж­да­не на ка­нализа­ци­он­на мре­жа и час­тич­на ре­кон­струк­ция на во­доп­ро­вод­на­та мре­жа в Сре­дец.” На какъв етап е то­зи про­ект?

- Той е един от про­ек­ти­те, чий­то ре­зул­тат ще доп­ри­не­се за по-доб­рия жи­вот на хо­ра­та. По вре­ме на осъ­щес­твя­ва­не­то му оба­че се съз­да­ват дос­та не­у­доб­ства на граж­да­ни­те. Искам да се обър­на към жи­те­ли­те на Сре­дец и да им бла­го­да­ря за тях­но­то тър­пе­ние. Фир­ма­та-из­пъл­ни­тел ра­бо­ти мно­го доб­ре - раз­ко­па­ни­те учас­тъ­ци вед­на­га се тра­си­рат и за­ри­ват. Един­стве­но­то не­у­доб­ство, ко­е­то мо­же да се по­лу­чи за са­ми­те граж­да­ни, е нас­тъп­ва­ща­та есен, ко­я­то обик­но­ве­но е дъж­дов­на и мо­гат да се раз­ка­лят ули­ци­те.  Има­ме съ­що уве­ре­ни­е­то на фир­ма­та, че там, къ­де­то учас­тъ­ци­те са за­вър­ше­ни, от ок­том­ври ще за­поч­не тях­но­то ас­фал­ти­ра­не и па­ви­ра­не. Про­ек­тът вър­ви мно­го доб­ре - 15 про­цен­та от цялата дей­ност ве­че е свър­ше­на. Се­га ра­бо­тят три еки­па, а от след­ва­ща­та сед­ми­ца те ста­ват пет. Ще се ра­бо­ти едновремен­но на пет раз­лич­ни мес­та в гра­да. Имам уве­ре­ни­е­то, че независи­мо от ме­те­о­ро­ло­гич­ни­те ус­ло­вия през зи­ма­та, фир­ма­та си е постави­ла кра­ен срок за из­пъл­не­ни­е­то на про­ек­та - ме­сец юли 2014 г.

- В ед­на Об­щи­на ос­вен го­ле­мия град ги има и при­ле­жа­щи­те се­ла. Как­ви про­ек­ти се ре­а­ли­зи­рат в населените места?

- През та­зи ка­лен­дар­на го­ди­на в ка­пи­та­ло­ва­та програ­ма има за­ло­же­ни дос­та­тъч­но сред­ства. До то­зи мо­мент сме об­но­ви­ли кмет­ства­та в се­ла­та - Бог­да­но­во, Ва­ров­ник, Го­ля­мо Бу­ко­во. Пред­стои и ре­мон­ти­ра­не­то на четвър­ток­лас­на­та път­на мре­жа. Тя е из­клю­чи­тел­но важ­на за на­шия ра­йон, тъй ка­то то­ва е връз­ка меж­ду големия град и на­се­ле­ни­те мес­та. В мо­мен­та всич­ко е в про­це­ду­ра. Имам уве­ре­ни­е­то на ко­ми­си­я­та, че най-къс­но в края на сеп­тем­ври т.г. ще за­поч­не из­пъл­не­ни­е­то на от­сеч­ки­те от раз­клона на село Го­ля­мо Бу­ко­во, раз­клона на се­ло Фа­кия и Мо­ми­на цър­ква. Вклю­че­ни са също та­ка и от­сеч­ки­те от се­ло Су­хо­дол до раз­клон Ма­ли­на и от­сеч­ка­та от с. Въл­ча­но­во до се­ло Сли­во­во. Всич­ко то­ва е в ход, па­ри­те са предвидени, ос­та­ва ко­ми­си­я­та да из­бе­ре из­пъл­ни­тел, кой­то да из­вър­ши асфал­ти­ра­не­то.

За се­ло Де­белт спе­че­лих­ме про­ект за из­гражда­не­то на дет­ска пло­щад­ка, ко­я­то ве­че е го­то­ва, а със соб­стве­ни сред­ства Общи­на­та направи от­крит фит­нес в цен­тъ­ра на се­лото.

В ос­та­на­ли­те се­ла час­тич­но сме нап­ра­ви­ли ре­мон­ти, къ­де­то то­ва е би­ло на­ле­жа­що. Започнали сме ра­бо­та по но­ва­та ка­пи­та­ло­ва прог­ра­ма за следваща­та го­ди­на. В нея при­о­ри­тет­но ще се впи­шат се­ла­та, къ­де­то се нала­гат не­от­лож­ни ре­мон­ти.

- В на­ча­ло­то на ме­сец сеп­тем­ври стар­ти­ра и ед­на из­клю­чи­тел­но бога­та кул­тур­на и спор­тна прог­ра­ма в Об­щи­на­та по по­вод праз­ни­ци­те на Сре­дец. На част от съ­би­ти­я­та вече ста­нах­ме сви­де­те­ли. Как­во предстои да се слу­чи?

-  Прог­ра­ма­та за праз­ни­ци­те на гра­да стар­ти­ра още на 6 сеп­тем­ври. Пред­вид то­ва, ко­е­то ве­че ми­на, мо­же да се ка­же, че има­ше дос­та ин­те­рес­ни съ­би­тия - лят­но ки­но, ог­не­но шоу, кръг­ла ма­са, фут­бо­лен и во­лей­болен тур­нир, отбеляза се и на­ци­о­нал­ни­ят праз­ник по слу­чай Не­за­ви­си­мос­тта на Бъл­га­рия. Еки­път, ко­и­то се за­ни­ма­ва с из­гот­вя­не­то и из­пъл­не­ни­е­то на прог­ра­ма­та, е мно­го до­бър. То­ва, ко­е­то пред­стои, е тър­жес­тве­на­та се­сия на Общин­ския съ­вет, пос­ве­те­на на праз­ни­ка на гра­да и фол­клорни­те кон­цер­ти с пред­ста­вя­не­то на със­та­ви­те от се­ла­та на об­щи­на­та.

На 26 септември ще бъ­де пре­ми­е­ра­та на DVD „За­пад­на Стран­джа - древ­ност, из­ва­я­на в баг­ри и звук”. Диск, кой­то общи­на Сре­дец из­гот­ви, съби­рай­ки вът­ре не­заб­ра­ви­ми­те гла­со­ве на Янка Руп­ки­на, Ка­лин­ка Згурова, Злат­ка Став­ре­ва, а съ­що и по-мла­ди­те из­пъл­ни­те­ли от Сре­дец - Яна Ива­,нова, Ла­зар Нал­бан­тов, Ра­дос­ти­на Йов­ко­ва, Кер­ка То­те­ва. Участие в DVD-то има и мъж­ка­та фол­клор­на гру­па „Бо­жур”. Очак­ва ни едно мно­го ин­те­рес­но пред­став­ле­ние.

Кул­ми­на­ци­я­та на Праз­ни­ци­те на гра­да ще бъ­де на 28 сеп­тем­ври. Тога­ва ще се про­ве­де Наци­о­нал­ни­ят тур­нир по на­род­на бор­ба в па­мет на Про­дан Гар­джев, а ве­чер­та на площад „Бъл­га­ри­я” ще бъ­де кон­цер­тът на из­вес­тни­те из­пъл­ни­те­ли Орлин Го­ра­нов и Ни­ко­ли­на Ча­кър­дъ­ко­ва.

- Как­во бих­те по­же­ла­ли на жи­те­ли­те на об­щи­на Сре­дец?

-   Искам да по­же­лая на мо­и­те съг­раж­да­ни да са жи­ви и здра­ви, да бъдат доб­ри един към друг. Искам съ­що та­ка да ги при­зо­ва да не заб­ра­вят ко­ре­ни­те и ро­дос­ло­ви­е­то си, тъй ка­то са­мо с вя­ра и дух ще про­дъл­жим бъл­гар­ски­те тра­ди­ции! Не­ка ос­та­вим своя забележителна сле­да в дос­той­ния път на на­шия град, за да пре­бъ­де във вре­ме­то!


В категории: Средец


21
Коментара
21
Коментара по темата
21.
до коментар 10
25.09.2013 12:36:23
0
5
Мисля, че новата власт е длъжна да направи одит на тази обществена поръчка. Един жокер, Христина Жабова е от град Ямбол, дали пък няма връзка.
20.
Генади
25.09.2013 08:23:55
0
6
Много нагла повярвала в себе си мутра. Иване когато кара служебният опел като че ли беше друг човек. Как се променя човек когато се вземе насериозно.
19.
леля Марче
24.09.2013 19:05:44
0
2
Потвърждавам казаното от колежката!
И да ви кажа:няма само конче и слонче ,и глобусче.И много други атрибути има...Найш ли колко време ми отнема да им бърша праха на всички джунджурии.
Ама,ако са във връзка с работата...Не знам.Аз съм проста.Затуй съм хигиенистка ,не-кметица.Нъл тъй?!
18.
Чистачката
24.09.2013 14:16:29
0
6
Празни са класьорите и често ги забърсвам. А компютър няма, защото при ремонта на кабинета не са предвидили контакт наблизо
17.
SEK
24.09.2013 00:43:51
0
3
То скоро в ГЕРБ ще им раздават служебно вазелинът на много нещастници ще им трябва що глупости са сътворили......
16.
д-р Ох Боли
23.09.2013 21:39:18
3
2
Препоръчвам да си купите очила ! И да ги ползвате, класьорите са пълни, града е променен за добро, мишките те са по дупките, използват деца и вдовици за саботажи(Дебелослава и Гърчева)иначе проза кучетата си лаят кервана си върви.Чудя се от медицинска гледна точка Д. Калайджиев как ползва газа си и сяда. науката Мълчи.Доктора каза да ползва "Възелин".Надя пепел ...от рози моля !Това не е твоя цвят кармъзъ си сложи, не се прави!
15.
фън шуй
23.09.2013 21:10:58
0
4
Ей,верно,бе!Дупките на класьорите-кухи!Пълнеж-нула.Прекрасна символика!
Компютърче няма,ама има глобусче, конче и слонче.
14.
===
23.09.2013 14:33:30
0
6
Едно компютърче не му ли липсва на този тезгях пред този мях? А и тези празни класьори отзад са "чудесен" декор за снимката.
13.
събираш погледа...
23.09.2013 14:22:15
0
7
А вярно ли е ,че народния певец от майната си Лазар Налбантов бил нещо като шеф на културата в Средец?!Абе,толкова ли няма хора от града?!!!Налбантов що не си пее фолклора?!
А вярно ли е,че при толкова озеленители ,е наета фирма от Созопол да реализира озеленяването с чимове пред кметството?Не ги ли задоволи тези спонсори вече,бе,Жабов?!
Половината персонал от съвета-пришълци!!!И той заетост щял да осъществява!Разбирам,ако поканиш професионалисти,от които да се учим.А ,то-миндил до миндила.
12.
---
23.09.2013 14:13:46
0
6
КАТО ЧЕТА ИНТЕРВЮТО ЗНАМ, ЧЕ ГО Е ПИСАЛ СТАНЧО ЗЛАТАРОВ - БРАЧЕДА, НО НЕ ЗНАМ ДАЛИ СТАВА ДУМА ЗА СРЕДЕЦ ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ ГРАД. дОСТАТЪЧНО Е САМО ДА СЕ НАПРАВИ ЕДНА ОБИКОЛКА ДОРИ САМО ПО ГЛАВНИТЕ УЛИЦИ, А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ОСТАНАЛИТЕ. ИЗЛЯЗЛА СЪМ ОТ СРЕДЕЦ ОТДАВНА, НО В ПО-ОКАЯН ВИД НЕ Е БИЛ НИКОГА ТОЗИ ГРАД. НЯМА НИЩО ОБЩО С ТОВА КОЕТО БЕШЕ ПРЕДИ.
11.
Каналето
23.09.2013 13:31:31
0
2
На Дебелт само фитнес му липсваше,във всички предизборни програми се обещава доизграждане на канализацията ,ама в кой точно век не се знае
10.
ГРАДСКИ
23.09.2013 11:00:16
1
4
г-н кмете,обясни на непросветените кой спечели обществената поръчка за 5-те пътя от общинско значение,цените на която отворихте на 20.09.2013г.
Обясни на транспортните фирми как се вози с цена 2 стонинки??2/Да 2/две/ стотинки.
И защо фирма от Ямбол при достатъчно фирми в Бургас с бази близки до Средец?
Обясти не се срамувай г-н Жабов!
9.
През куп за грош
22.09.2013 20:16:07
0
9
Жабооов,ремонтът на водопровода и канализацията не е като асфалтирането на паркинга пред баща ти!!!Ела да видиш как се реализира смяната на водопровода-с 1000 произшествия.И с канализацията същото-да вземете парите,пък в домовете ни смърди!!!А,как се зарива...А,как водите от дъждовете влизат в дворовете ни-всичко е влада!Да ти е..а ремонтите аз!!!Не са извинявай,ми следи за качеството,че е циганско!Разкъса ни нервите с неуредици и липса на качество.
8.
Горски
22.09.2013 20:13:43
0
6
Особенно на Факия,скоро спипахме братчето му с цял камион дърва на Жабов лошо му стана като научи но какво да се прави замота случая.
7.
????????
22.09.2013 18:52:02
0
6
Тези кметове на Факия и Г.Буково са протежета на Жабока крадат сас задниците си колкото могат а Жабов им прави параван
6.
Димо Маринов
22.09.2013 17:01:29
0
5
Ванко Жабков е пичага Неговото мото е Работете много на пользу джоба Солташаците му работят така Секретаря пуши пред Общината Божко е на бизнес срещи при Яшката Н Чобанов е на сладка приказка при книжарката и си гледа внучето На редовите служители и гражданите тежко и горко от тези управленци на циганския град СРЕДЕЦ
5.
Дико
21.09.2013 20:23:35
0
9
Туй, добре - ОБЕДИНЕН ДЕТСКИ КОМПЛЕКС... А деца? Ще има ли? Щото то май, само циганета. Пък циганите ( родителите де ), се итересуват само от детските и държавните помощити, а не от ограмотяване на децата си. Но дано свърши работа Комплекса. А дано! Ама, надали...
И да попитам - как върви изграждането на бизнес-комплекса в района на бившите казарми?! Нали кмета предизборно обеща? НИЕ ПОМНИМ!!!
4.
агент кокиче
21.09.2013 20:12:08
1
12
АБЕ Я КАЖИ НА ХОРАТА КОЛКО ПОХАРЧИ ЗА КАБИНЕТА СИ И ЗАЩО КУПИ НОВО ПЕЖО, СИГУРНО ТЕ БЕШЕ СТРАХ ЧЕ СТАРОТО НЕМОЖЕШЕ ДА ТЕ ВОЗИ ДО БУРГАС.АМИ ТИ ВЕЧЕ СТАНА 150 КИЛЦА СИГУРНО ЗАТОВА ТИ Е НУЖНА ПО МОЩНА КОЛА.
3.
дядо иоцо
21.09.2013 20:04:27
1
7
този малчуган само големи приказки говори селото т.е. градо е заприличал на волоколамското шосе нищо не се заравя , само с ьеликоптер ке минеш.тои с това мозъче неможе да го разбере но неисе .тои тези приказки немож ги каза глупавичко е кметчето но за грудово е добре .800 000 лева ще се похарчат за пионрския дом то деца нема тои ми говори за транс гранично сътрудничество и збележете с турция.еех Лютов Лютов закопа грудово с тези 12 милиона . кажи колко ще похарчиш за борби и други салтанати
2.
Генади
21.09.2013 18:23:14
2
10
Мое лично мнение е, че интервюто е доста украсено със сложни думи и терминологии които кмета неможе да запомни, а камоли да изрече.
1.
!!!
21.09.2013 17:13:58
0
4
Други села няма ,само Факия,Голямо Буково,Момина църква,то хора няма там,но знаем защо се наливат там пари.Да се огледа кмета и за по-близките села,че по улиците и мостовете не може да се мине.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори