×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бареков: На т.нар.олигарх Чочо Александров аз му платих сметката от 500 евро


Бареков: На т.нар.олигарх Чочо Александров аз му платих сметката от 500 евро
Несебърлията Чавдар Александров е съизмерим по богатство и бизнес с братя Диневи, през 2007 г. той създаде партия ДЕЛА и имаше сериозно медийно присъствие, но се оказва, че с Бареков не се познава
15 Септември 2013, Неделя, 17:41 ч.
Автор: Флагман.БГ

Желая хубави дни на г-н Бареков,контрира несебърският бизнесмен

Плащали ли са на журналисти богатите хора, стремящи се и към политическата власт? Под каква форма? Темата с мръсното бельо на българската журналистика очевидно ще се развива в близките няколко дни, след като завесата започна да се къса с уволненията в  бТВ, назначенията в Нова, политическия проект на все още настоящия изпълнителен директор на ТВ 7 Николай Бареков и участието му при Сашо Диков в събота.

На излиянията на Бареков колко е трогнат от беззъбите, изгладнели и дрипави хора в населените места извън София, Диков контрира с припомняне на уливките му по Френската ривиера – още докато беше знаково лице от сутрешния блок на Би тв.

„В Кан бях с жена си и нейната най-близка приятелка,  реалната сметка не беше 105 хил.евро, а много по-малка. Точно в Сен Тропе, откъдето показаха снимки, аз платих сметката. На така наречения олигарх Чочо Александров аз платих неговата сметка от 500 евро“, каза бъдещият политик.

Днес наш репортер се свърза с Чавдар Александров, за да го попита защо се излага за 500 евро и допуска журналист да му плаща харчовете. Александров беше лаконичен: „Желая хубави дни на г-н Бареков, нямам какво да коментарам“.

Близки до несебърския бизнесмен твърдят, че Александров никога не би допуснал някой да плати каквото и да било вместо него. Специално за времето, от когато е разпивката на милионерския бряг „Ники бийч“ в Сен Тропе, несебърлията случайно се е оказал в компания с Бареков, тъй като държал на близкия пристан яхтата си.

 Александров създаде през 2007 г. своята партия ДЕЛА и бе направил втората по големина група в ОбС в Несебър, като подготвяше Атанас Терзиев за кмет в следващия вот. Вярно е, че по време на местния вот през 2007 г. Бареков бе в апогея си като тв водещ и прекара доста време през юли и август в Бургас и Несебър, интервюирайки за сутрешния блок мераклиите за съветници и кметове. Тогава се носеха легенди за кешовите плащания от страна но щабовете, но преки доказателства няма. Запознати с този период твърдят, че Александров никога не е имал какъвто и да било пряк контакт с Бареков по повод плащания за медийно отразяване.


В категории: Несебър


Автор
6
Коментара
Флагман.БГ Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! 01/06/2024, Събота 09:20 0
6
Коментара по темата
6.
цецо василев
16.09.2013 01:02:15
0
8
а като пи ;кристал; не каза кой е платил сметката/може би дибелян пеевски???а?
5.
trapera
16.09.2013 00:17:57
2
19
Ама това момче Бареков , нещо много на сериозно се взе ?! Не че нещо ме бърка от това което смята да прави , но да не ходи да дрънка глупости на ляво и на дясно за кого познава или не или само е виждал ! Та конкретно за споменатия случай . Чочо пристигна с неговата 31 метрова яхта тогава от Дубай и се вързаха до нас . Ние вече бяхме там от два дена и почивахме от дългия преход на връщане от Карибите , или последно пристанище на Доминикана-Puerto Plata . Аз подвиквах нещо на боцмана ми Славчо , естественно на Български и така стана ясно че и от съседната ,,лодка" говорят на Български . Та се заприказвахме с момчето и разбрах че е от Нсебър . Иначе , никога не съм го познавал до тогава ! Говорихма за лодките , ала-бала , че моята е само с 2 метра по-дълга , двигатели мигатели и т.н. През това време вече се бяхме запътили към едно от местните кръчмета , та да се по-разхладим с някоя и друга напитка ! Оказа се Чочо (както му викаха) не пие алкохол а и бил вегитарианец . Отказа и на моите Доминикански пури . Ама това не е от значение ! Както си говорихме и по едно време се появи от нищото и този младеж , за когото разбрах по-късно че бил някакъв посредствен журналист незнам къде си , с още две кифли . Оказа че се познават май с моя събеседник , но лафа нещо хич не им вървеше и след малко това - журналистчето , станаха с двете кошници и си палтиха сметката и офейкаха на някъде а ние си продължихме ! Сего го чета тука , че бил плащал на някого сметките ... ???! Егати и изкукуригалия луд народ братче ?!!!
4.
LA
15.09.2013 22:45:46
1
1
PEPO , NECHTO NE TE RAZBIRAM . OBIASNI GO OCHTE VEDNAJ , PI4 ...
3.
pepo
15.09.2013 21:46:14
1
4
gazar li si ve lek?imal si platil si,sega kvo se obajdash ili mai si se po4ustval prekaran togava ma mojesh li da se izlojish pred nai-dobrata priqtelka na jena ti xaxa to i az sam plashtal smetki tam po 1-2 leva na nqkoi devoika ma ne se hvalq xaxa
2.
щабовете
15.09.2013 20:41:28
1
8
Касабова= Платена Интригантка
1.
xah
15.09.2013 18:54:33
1
5
barekov=tupanar bogatite taki jiveqt shmatkite im plashtat smetkite golqma novina
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Вижте какви са цените на борсите Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Отчетени са средни месечни температури между 12 и 18 градуса Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Последната година с Мария Илиева се случи истинско чудо При 51 университета имаме едва 36% висшисти При 51 университета имаме едва 36% висшисти Това е далеч от общата цел за ЕС от 45% лица до 34 г. с диплома за висше образование Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! Какво знаем и какво не знаем за празника  Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Турски гранд иска Кирил Десподов Турски гранд иска Кирил Десподов Бешикташ вади големи пари за българина Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Прогноза за времето през целия месец Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Андреа Иванова се готви за втора операция на бюста, иска по 1200 кубика във всяка гърда Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Вижте програмата
Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Целта е компанията да догони конкурентната Temu
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори