×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жадни за имоти и постове „протестират“ пред Община Поморие, кметът със спешни мерки (ОБНОВЕНА)


Жадни за имоти и постове „протестират“ пред Община Поморие, кметът със спешни мерки (ОБНОВЕНА)
Забранявам нерегламентираните митинги и лично ще звъня на 112. Ще съдя „протестиращи“ за обида на семейството ми, заяви кметът Иван Алексиев
26 Август 2013, Понеделник, 10:56 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА Снимка Радостина ГЕОРГИЕВА

Оттук нататък има абсолютна забрана за незаконните митинги, заяви Иван Алексиев

Жадни за имоти и постове „протестират“ пред Община Поморие и искат оставката на кмета Иван Алексиев. Градоначалникът от своя страна предприема неотложни мерки срещу това, че трета седмица тези от двама до петима граждани се събират пред Общината на нерегламентиран митинг, пречат на работата на общинската администрация и искат оставка на Иван Алексиев. Той обяви действията си в изявление към съгражданите си. „Това поне за мен не са протести на тези хора, а „протести“ или лични интереси. Няма разрешение за тях, няма и конкретни искания“, каза Иван Алексиев.

Предвид изискванията на гражданите и обещанието за прозрачност, кметът представи кратка биография на всеки един от „протестиращите“. Стана ясно, че на преден план са личните интереси на всеки от тях, а Община Поморие е спечелила десетки дела по отделни казуси, свързани с общински имоти, граждански искове и трудово-правни отношения с въпросните лица. Иван Алексиев представи подробно информация за делата на общината и действията, които предприема, за да ограничи нерегламентираните протести и проблемите, които създават „протестиращите“ за нормалния работен процес на администрацията. „За случаите на „протестиращите“ наши съграждани, протести или лични интереси – това са факти и документи. Всеки може да направи извода“, каза кметът.

„Тези съграждани започнаха да прекаляват с обидите към администрацията. Нека протестът да бъде насочен само към мен, но вече се намеси и моето семейство, намесиха се и служители на Общината. Заставам зад всеки служител и ще го защитавам до последно“, заяви Иван Алексиев.

Всеки трябва да носи своята отговорност и поради тази причина в първия ми работен ден след отпуск излизам пред вас и си поемам отговорността по повод претенциите на протестиращите в кавички са срещу кмета, добави той.

„Извинявам се на гражданите на Поморие, че три седмици търпяхме това безобразие. Поемам цялата отговорност за действията, които се предприемат оттук нататък“, каза кметът.

„Заповядвам да се предприемат незабавно необходимите законосъобразни мерки за недопускане на митинги и манифестации без разрешение по закона. От този момент нататък за всеки неправомерен протест лично аз ще се обаждам на 112 и органите на реда“, заяви Иван Алексиев. „Подготвям и ще изпратя жалба до Комисията за защита от дискриминация против Таня Гюрова, Ваня Инджова-Жекова, Иванка Пулева и Богослов Виголов. Завеждаме дело срещу тях, че дискриминират и пречат на работата на администрацията“, каза кметът.

За това, че е засегнато името на семейството и баща му Иван Алексиев завежда дело от частен характер за обида срещу Таня Гюрова и Ваня Инджова – Жекова. „Ще се съдим за максимален размер“, заяви кметът. Той подчерта още, че парите ще дарят за дома за деца в село Бата и дома за възрастни в село Горица. Ще се съдим за 15 000 лв., каза кметът.

„Оттук нататък има абсолютна забрана за незаконните митинги. Има и записи за това с какви обиди са спрягани имената ни“, каза кметът.

 

Ето и информация за четирима от „недоволните протестиращи“ пред Община Поморие:

Таня Гюрова – председател на УС на БСКД „Анхиалски солници“, които имат претенции към общински имот и дела по искане за достъп до информация. Съдът се е произнесъл в полза на Община Поморие. Таня Гюрова претендира и, че е дискриминирана. Становището на Общината е, че не е дискриминирана.

Ваня Инджова – Жекова е била служител в Община Поморие и ръководител на проекта за изграждане на пречиствателна станция на Поморие – констатирани са пропуски по изпълнението на проекта и са направени препоръки, които не са изпълнени в определени срок. Впоследствие поради неизпълнението им е извършен последващ контрол на обществената поръчка, в който е установена незаконосъобразна процедура по договор № ОП – 13/06.03.2009г. и на община Поморие е наложена финансова корекция в размер на 93 729,20 лв. Ваня Инджова – Жекова от своя страна е подала жалба до Инспекцията по труда, след като е била освободена от поста, който е заемала в общината.

Социалнослабите Иванка Пулева и дъщеря й Даниела Радева обитават общинско жилище, без да са настанени по определения ред и изисквания. Общината им е изплатила близо 50 хиляди лв. компенсация по техен иск. От 1 май 2011 г. са настанени в общинско жилище – 410 кв. м. при наем 37 лв. Не е подадено заявление, декларация, не е направена проверка, лицата не са включени в изготвения годишен списък на картотекираните семейства, предложени за настаняване в общински имоти. Не са били налице предвидените в закона условия за настаняване в общинско жилище.

Пълния текст на изявлението на Иван Алексиев виж тук:


В категории: Поморие


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
73
Коментара по темата
73.
иван кръстев
11.09.2013 08:49:57
5
2
Касабова престани с платените си издания от Алексиев, колкото и да го толериращ времето му изтича . Публикуваните лъжи на на твоя платен Кмет превърнаха изданието ти в парцал с който се забавляват поморийци дори малките деца Ви се смеят на продажността.
72.
паяк
09.09.2013 13:35:04
4
2
Истината боли , но винаги излиза на бял свят!!!
71.
глас
09.09.2013 13:21:20
0
3
Драскачите не спират да пишат несвързани неща. Това лято нямаше големи горещини но на някои хора яко ги е ударило слънцето . Не знам дали слънцето или връзката със централния мозък. По големи простотии не съм чела. Това говори за нивото на тези хора.
70.
паяк
08.09.2013 13:50:49
1
1
Алексиев протестиращите не са недоволни, а ти показват далаверите със сестри Япаджиеви , използвайки служебното си положение да се докопате до имотите им. Само че в последно време пропуските на юристите са много защото след укритите атестации на Жекова много трудно унищожавате документи неуд9обни за Вас.
69.
иван кръстев
08.09.2013 09:49:21
1
3
Алексиев, истина ли е или не?
Ще следи за реда и инвестицията в минералния извор

Бившият шеф на полицията в ОД на МВР-Бургас комисар Георги Желев, който бе пенсиониран скоропостижно през април 2009 г. възкръсна на нов ръководен пост, но не в силовото ведомство, а в местната власт.

Екскомисарят от днес е назначен за кметски наместник на поморийското село Медово, където се намира едно от най-ценните подземни богатства на Поморие – минерален извор. Изворът бе предаден от държавата на общината и в момента се търси подходящ инвеститор, за да развие тук балнео санаториум и спатуризъм.

„Ролята на Желев ще е решаваща за развитието на изостаналото селце – ще въвежда ред, но и ще следи как върви строежът около извора“, смятат запознати.

Бесове.бг опита да се свърже с новия кмет, но той не вдигаше днес мобилния си телефон. Оказа се, че имал постоянна регистрация в Медово и си живеел там във вилата.

Георги Желев е бил шеф на най-невралгичното Първо РПУ в Бургас и три години – от 2006 до 2009 – началник на полицията.

Георги Желев напусна МВР по унизителен начин, след като гласът му изскочи от сересета с бандата на Митьо Очите, представящи го в неприятна ситуация на колабориране. После се оказа, че контактът бил предварително регламентиран и Желев успя да запази високия си пост още няколко месеца. През лятото на 2009 г. си замина преждевремнно пенсиониран от МВР.
В категории: Поморие
Error1
Сподели:
Error1
Error1
Error1inactive codeinactive code
Коментари
4 коментара
Добави коментар
4.
благодарен
14.01.2012 06:15:01
Рейтинг:
4
Няма човк в Поморие, който да не уважава г-н Желев като топ полицай и човек.Той е от тези директори,които дори и да не са на власт пак са големи хора!Тези които се изказват плюейки върху доброто име на Желев определено са престъпници,пострадали от неговата справедливост!
3.
k
13.01.2012 19:58:32
Рейтинг:
1
след като направи любовницата си юрист на общината , вече алексиев не може да ме изненада с нищо
2.
AL PETROF
13.01.2012 17:41:27
Рейтинг:
2
МИЛИЯТ НОВ КМЕТ на ПОМОРИЕ и ПРЕДСТАВИТЕЛ на БИВШИТЕ МУТРИ от ВИС-2 , ПОКАЗВА С ТОВА НАЗНАЧЕНИЕ ВРЪЗКИТЕ И ЗАВИСИМОСТИТЕ СИ С КОРУМПИРАНОТО ЕКСЧЕНГЕ ГЕОРГИ ЖЕЛЕВ .
ЗА НИКОЙ НЕ Е ТАЙНА, ЧЕ ТОЧНО ЖЕЛЕВ ПОКРИВАШЕ ПРЕСТЪПНАТА ДЕЙНОСТ на ПОМОРИЙСКИТЕ МУТРИ в КРАЖБАТА НА КОЛИ .... КАКТО СЕ СЕЩАТЕ СРЕЩУ 50% от РЕКЕТА СНАСЯН МУ ОТ МУТРИТЕ. А СЕГА ЗА БЛАГОДАРНОСТ ЛИЦЕТО АЛЕКСИЕВ, КЪДЕ ДА ПРИЮТИ БИВШИЯТ СИ "ШЕФ", АМИ в с.МЕДОВО , ДА СИ ПИЯТ РАКИЙКАТА НА ТИХО И СПОКОЙНО МЯСТО И ДА ДЕЛКАТ ПАК КИНТИТЕ ......
БЕДНИ МИ, БЕДНИ ...ДУХОВНО АЛЕКСИЕВ ! КАКВО ТИ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ИЗДАВАШ С ЧЕНГЕСАРСКИТЕ СИ ЗАВИСИМОСТИ ....
1.
Добави коментар
13.01.2012 17:18:28
Рейтинг:
2
ей го другия дето вървеше да иска пари от бизнеса 99та за протекция...
68.
очевидец
07.09.2013 21:00:38
0
2
Стояне прочетох коментарите ти.И ти да ми говириш за прически и "късо подстригани като травестити "жени", с мъжко излъчване... " ?!, ти скоро поглеждал ли си на майка си прическата.. ами тя има три косъма на главата си бе момче! И уникалния и стил се заключава с една космата раздърпана панделка тип " руса коса", с която изглежда още трагично. А на тази лондонска борса от линка ти по долу, ами никъде не я видях прехвалената Светла Асенова!
67.
очевидец
07.09.2013 20:59:04
0
2
Стояне прочетох коментарите ти.И ти да ми говириш за прически и "късо подстригани като травестити "жени", с мъжко излъчване... " ?!, ти скоро поглеждал ли си на майка си прическата.. ами тя има три косъма на главата си бе момче! И уникалния и стил се заключава с една космата раздърпана панделка тип " руса коса", с която изглежда още трагично. А на тази лондонска борса от линка ти по долу, ами никъде не я видях прехвалената Светла Асенова!
66.
Стоян
06.09.2013 18:27:51
2
1
Светла Асенова Проданова рекламира България на Лондонската борса с Kenneth Garret, NATIONAL GEOGRAPHIC
https://www.facebook.com/stoyan.tonchev.7/media_set?set=a.10200757209195011.1073741837.1305841554&type=1
65.
до Стоян
06.09.2013 14:02:29
1
3
Да бе! Верно че има стил- ако това е стил...то той ще подхожда по-скоро на застаряваща порно звезда! Но твоето поведение и коментари са разбирами- все пак говориш за майка ти. Оостави на нас да си имаме и наше мнение -то очевино не съвпада с твоето.
64.
Стоян
06.09.2013 08:29:04
5
2
Хахахахаах... днес ми се обадиха да погледна коментарите на един сайт... , където ме изкарали, че по цял ден седя и пиша вътре... хахах ... Пък аз съм през целия ден в движение из Поморие и съседните градове и селища...вчера също - Бургас, Несебър, Св. Влас, Оризаре, Ахелой...преди това - в София, Пловдив..., отскочих до Варна... а на мобилния си нямам кирилица, а като погледнах в сайта на кмета на Поморие, където си плаща статии, то всички истини за кмета и родата му в общината, и лизачите... - на български. Огромно "впечатление" ми направиха коментарите за Светла Проданова и начина, по който беше описана: "гротеска", "силно гримирана", "баба Яга", "стреми се да се облича стилно..."...хахахахх Ами всеки нормален човек, който я познава, а и дори само по снимки, ще му стане ясно, че е стилна и красива жена, освен че е умна! Подразбира се, че посещаемостта на този сайт е от явно слепи - с куче водач, което вероятно е научено да пише..., комплексирани жени - магистралки - къмпинг "Европа", България - Германия, незадоволени любовнички и дърти оперирани кранти, с балдъри, наместо задни женски части, късо подстригани като травестити "жени", с мъжко излъчване... Благодаря Ви за хубавите коментари, посмяхме се цялото семейство... Дори и баща ми ще се развесели! :D :D :D
63.
медиум
05.09.2013 18:17:03
6
5
Кметът на Поморие започна мандата си с война срещу гражданите. Така е и до днес. Вместо да работи за интересите на хората, той се занимава с интриги, съсипване на малкия и дребен бизнес, отмъщения, злоба... за да се почувства значим. Б.Б. вече не е на власт и никога няма да бъде, но и той като поморийския кмет не иска да приеме реалността. Клюкарският и интригантски стил на управлението на Иван, с комунистическата му рода, включително с назначението на "дълбокото гърло", го връщат към първоначалният му занаят - майстор пицар. Като такъв го познават съгражданите му и такова ще си остане нивото му.
62.
много местен
05.09.2013 13:53:41
3
3
Касабова спешните мерки на кмета с платените публикации са разпореждане на полицията да разгони протестиращите , но органите на реда знаят че член №1 на БКП няма. Публикувай далаверите на Кмета и екипа му за 18дка на ТПК "Анхиало" и "Евангелистка църква" с жилищна кооперация на местото на бившия лимонаден цех.
61.
глас
05.09.2013 13:43:13
1
7
Кмете много добре направи че затвори този пазар на самозабравили се и алчни търговци -прекупвачи. От тях производителите не можеха да си продадат стоката. Да плащат свободни наеми.
60.
паяк
04.09.2013 19:36:29
4
2
Кмете на този търг уреди първите брадчеди. Кога ще е следващия да изкараме родословното ти дърво?
59.
Коментар
04.09.2013 07:56:04
2
3
баба Яга и син вие сте пълни неудачници!
58.
паяк
03.09.2013 19:03:25
3
3
Кмеге дните са ти преброени, каквито и клевети да публикуваш Времето е наше!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
57.
помориец
03.09.2013 18:45:19
0
2
Четящ, В.Д., глас и др. ми звучите като магистрална проститутка !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
56.
ЧЕТЯЩ
03.09.2013 16:20:22
1
2
Паяк,Тончев, комшия и др. всички ми звучите като Светла Проданова и син.Прочетох написаното по-долу, Тонито доста добре е описала ,че Светлана изглежда доста гротеско, като човек стремящ се да се облича добре , но без вкус и чувство за естетика.
55.
паяк
03.09.2013 15:47:40
5
2
Добре ти плащат В.Д. за да защитаваш Алексиев и Х.Япаджиева. Бог е велик и делата на протестиращите ще бъдат в тяхна полза. Не може с написаните лъжи в статията и подкрепата на гербераските мутри да спечели делата.
54.
Весела Димова
03.09.2013 15:06:54
2
3
До Стоян и майка му :вие само в сайта ли стойте, да отговаряте под името на уж на тоз и онзи.Вие сте ограничени и озлобени , хора без работа, нереализирали се никъде и отхвърлени отвсякъде.
53.
ТОНИ
03.09.2013 14:59:41
2
2
Да така е!Светла, като е толкова кадърна да намери работа другаде, но кой ще е този да я вземе, уж иска да мине за някакъв експерт по културата, а пък се облича , като гротеска и изглежда като такава с грим твърде не подходящ за годините И.
52.
паяк
03.09.2013 14:53:11
1
2
Жадни за постови и имоти са сестри Япаджиеви и Кмета гласували защото са на работа в общината благодарение на подменените чували от изборите през 2011г. Въпростния договор №13 е гласуван В ОбС- Поморие през 2009 в присъствието на зам.кмета Алексиев и Х.Япаджиева председател на комисията по законност към ОбС-Поморие. Нека дадат отговор за какво са го гласували.
51.
глас
02.09.2013 11:49:43
1
4
Г-н Тончев ти и майка ти не разбрахте ли че работодателя т.с кмета е снел доверието си и не може да работи с твоята майка . Престани защото оставам вече с убеждението че и ти и майка ти сте един дол за дренки нахални и нагли.
50.
режисьор
01.09.2013 15:08:45
2
5
Протестиращите са КОМИЦИТЕ!!!!!!!
49.
Стоян Тончев
01.09.2013 01:44:06
6
2
Не само имам информация и писма, а и голяма морална подкрепа от поморийци. Поморийски бизнесмени, а и такива от страната,дори ми предлагат финансова подкрепа, от която не ми е потребна.Най-голямата грешка на Иван е, че се опита да се подиграе с майка ми и моето семейство. И ще се убеди в това. Сбърка много... А относно кадърността на майка ми - ами точно за това й Община Поморие беше осъдена/решението на кмета на ГЕРБ/, и беше върната на работа - защото е доказан професионалист, известен в България и не само... А Иван, точно няколко дни след кметуването си, ще бъде последната дупка на кавала!!! IИване, Иване... пътят ти вече е ясен...
48.
паяк
31.08.2013 17:31:39
2
3
Кучетата лаят , керванът се носи стоите си по домовете кмета и сестричките да ви скубят с високите данъци и такси за високи постови и заплати за да си изплатят ипотеките.
47.
До "До Стоян Тончев"
31.08.2013 14:16:45
5
2
А накои "кучета" много "лаят"/предупреждават многократно/, защото захапват само веднъж... смъртоносно!
46.
До Стоян Тончев
30.08.2013 23:56:52
4
6
Ще започна така - "Куче което лае - не хапе" - превеждам за Вас г-н Тончев, публикувай сега а не когато г-н Алексиев не е на власт.Незнам дали си спомняш когато пусна бюлетината задраскана със знака на ГЕРБ - тяхната идея е такава - покажи кажи кой, след като толкова много хора ти пращат писма и имаш информация ми вземи да я споделиш сега.Или пак някоя баба или заинтересована страна на която не е угодено !?!А това,че майка ти неработи в общината не е кой знае какво и аз неработя там ама намирам начин да се препитавам.След като е ТОЛКОВА кадърна ще се уреди някъде на висока заплата.Хубаво е когато говориш за нещо да можеш да го докажеш, защото после в съда се счита за клевета и уронване на престиж.На твое място бих замълчал докато някой по - запознат с правото не го е прочел, та да си изпатиш от тия коментари!Успех на кмета!
45.
помориец
28.08.2013 19:16:13
4
5
Спираме с коментарите защото знаем кой Ви плаща БАСТА!!!
44.
Стоян Тончев
28.08.2013 19:01:55
4
3
Писмата ще ги публикувам, когато Алексиев вече не е кмет. Имам подкрепата на много поморийци, получавам постоянно информации, и от кухнята. Ако си мисли, че всички от екипа му и работещите в Община Поморие много го харесват - жестоко се лъже!И ще го разбере от самите тях още в първия ден, в който не е кмет. Радвам се за вдигната Ви глава, бъдете горда със себе си и най-вече с успехите си. Аз харесвам достойните хора, когато и делата са им такива. Всичко излиза рано или късно наяве и винаги има възмездие! Хубава вечер!
43.
Irina
28.08.2013 18:43:14
3
3
Ирина Петкова достатъчно ли ти е, или искаш и ЕНГ-то ми?! Тия 50 писма които получаваш дневно, защо не ги пуснеш в интернет пространството да видим има ли ги... няма ли ги... то така, и аз получавам по 100тина смс-а, и то все от знаменитости от Холивуд! И да те кажа, с вдигната глава си вървя по улиците, няма от какво да се срамувам или да ме е страх.
42.
паяк
28.08.2013 17:59:48
2
3
Лападжиева очевидно е че пораждаш враждата между полиция и протестиращи , защото на любовника ти не му стиска да подпише заповед за спиране на протеста.
По въпросния договор Жекова не е
страна , но ти , Янчо Славов и сестричката ти ксоято ужким беше в майчинство , а работеше на частно добре сте лапнали от 93729.20лв. защото сте ги гласували на общ съвет .
41.
Стоян Тончев
28.08.2013 17:16:59
4
3
хахаха "Irina", защо не излезеш с истинското си име, може би защото си от приятятеско-фамилния-герберски кръг?? Нека те видим ти колко си не смешна! хахахах Заспивам спокоен! Получавам по минимум 50 писма на ден от поморийци, които се страхуват за работните си места и да не им се пречи в бизнеса и чакат на мен! Аз няма да се предам. Майка ми спечели делото срещу Общината, доказа се незаконното й уволнение, сега пак я уволнява кмета, защото не може да го преглътни... и аз трябва да му се радвам и да го обсипвам с любов ли?! хахах Защо не се скриете някъде или като сте толкова смели и изпълнени с мъдрости - излезте с името си! Ама не Ви стиска, защото само тук сте много отворени, а по улиците вървите с наведени глави и с нацапано бельо - отвътре! ;)
40.
Irina
28.08.2013 17:04:05
3
4
Стояне, Стояне, смешен ставаш моето момче. Защо не вземеш тази енергия да е вложиш в нещо друго, а не само в пропаганда против кмета, и управлението му?! С толкова много жлъч която се излиза от устата ти... си задавам въпроса как заспиваш вечер|? Да не се задушиш от собствената си отрова?!
39.
много местен
28.08.2013 16:37:29
1
3
След като не сте жадни за постове и имоти защо искате да спрете протеста.
Дните Ви са преброени . Оставка !!!
38.
Стоян Тончев
28.08.2013 16:03:20
1
1
* усведомявайте...
37.
Стоян Тончев
28.08.2013 15:56:45
3
3
От 2006-та/ДОКАТО БЯХ СТУДЕНТ!/ - до сега, не съм спирал да работя, има го и в трудовата ми книжка! хахахаах И как ме издържа майка ми, като е безработна от 2 години?! хахах Моля, осведомявайте се правилно! В МОМЕНТА ДОРИ СЪМ НА РАБОТА! ХАХАХАХ
36.
ДРУГ
28.08.2013 15:50:36
5
4
Стояне, започни някъде работа и спри да мислиш простотий по адрес на хората.А майка ти мога само да я сажалявам с такъв син, дето чака тя да го издържа, тежко и горко , а ти имаш безкрайно лошо и грубо отношение към всички хора.
35.
СИВИ
28.08.2013 14:10:39
1
5
Хора от това което е написано и от протеста разбирам че хората оспорват решенията на съда. Тогава какво искат не мога да разбера от кмета всичко е пародия и излагация.
34.
Vox Dei
28.08.2013 13:48:38
3
6
Това не е протест, това е пародия на протест! Ако това се случваше в някоя нормална държава в ЕС, щеше да има сериозни правни последствия!
33.
Стоян Тончев
28.08.2013 13:09:51
5
3
В демоократичните страни има избори, но има и фалшификация на избори. Протестите са част от декомрацията, те са гласът на народа и , както изборите, отуждествяват народовластитето. А ти "глас", като си излезеш с името, тогава ще задаваш въпроси и получаваш отговори.
32.
глас
28.08.2013 11:16:03
3
4
Кой си ти г-н Тончев да искаш оставката на Кмета. В демократичните страни има избори и те определят кой да управлява така че не си ти човека който ще каже .Хвърлени думи на вятъра не означават нищо имал си документи изобличаващи кмета за това има съд и прокуратура те са тези да кажат кои е крадец и мошеник не ти. Престанете с тези писания защото ставате вече за смях.
31.
Стоян Тончев
27.08.2013 18:07:11
4
3
Алексиев, истината ще излезе наяве, а ти може да си първият кмет в България, който да лежи в затвора, заради алчността си! И стига си пробутва лъжливите статии във флагман.бг, всички знаят, че им плащаш - от нашите пари! Засрами се и си подай оставката, за да не стане още по дебела!! Пък и няма да си вечно кмет на община Поморие - това никога не го забравяй!!!
30.
Стоян Тончев
27.08.2013 16:24:44
4
3
27 август 2013, 15:30 В Поморие искат оставката на кмет от ГЕРБ



Споделяне
Протестът се провежда от инициативна група поморийци. Входирано е уведомително писмо в Община Поморие и РПУ-ПОМОРИЕ
Кметът се опитва да забрани законен протест, като използва органите на РПУ- ПОМОРИРЕ/ в частност полицай Камов/ - репресивни методи - да бъде връчен предупредителен портокол на протестиращите, който полицаят настоява да подпишат, защото имало подадена жалба от Община Поморие, че протестът "бил много шумен"! Протестиращите граждани отказват да подпишат и входират писмо до Цветлин Йовчев чрез РПУ-Поморие.
Междувременно, кметът дава пресконференция, в която изнася лъжливи обстоятелства и причини гражданите да му искат оставка, като изтъква някакви техни лични мотиви, а това не е така - гражданките са го хванали в далавери и стават неудобни за него!
На пресконференцията казва "заповядвам протестът да бъде забранен, защото е незаконен!"
А полицията подканва протестиращите да се изместят , по предложение на кмета, на 40 градуса пряко слънце, като така се стремят да влошат здравословното им състоянием и да прекратят протеста!
В протеста през септември ще се включат много граждани от различни партии и без политически пристрастия, всички ни обединява едно - оставката на кмета на ГЕРБ! / PRESS TV
29.
Стоян Тончев
27.08.2013 16:22:45
1
2
http://www.presstv.bg/index.php?option=com_portal&view=article&id=31011
28.
ст.експерт "Култура" в Община Поморие
27.08.2013 16:21:21
4
2
Svetla Asenova Prodanova ...заради д-р Радева - да! Нито един кмет в България не си е позволил да унижава с просташки прийоми една достойна и силна майка и жена... И този кмет да издирва бащата на децата на д-р Радева??? Бях забравила Цв.Цв ..... и лекарите от Горна Оряховица, и как Цв.Цв. съсипа живота им...
27.
Светла Асенова Проданова - ст.експерт "Култур
27.08.2013 16:12:42
2
2
vetla Asenova Prodanova
преди около час
Уважаема, д-р Радева! Искрено съжалявам и тъгувам, че Вие и Вашите деца сте подложени на невиждан просташки терор от кмета на община Поморие/Герб/... Подкрепям Ви!!!
5Вече не харесвам · · Сподели
Вие и още 3 други харесвате това.

Svetla Asenova Prodanova ...има ли кмет в България, който си позволява да търси фамилно име на две прекрасни малки момченца - децата на д-р Радева??? Това ли е новият "възродителен" процес на България - в ЕС???
преди около час · Вече не харесвам · 1

Svetla Asenova Prodanova Министерството на външните работи да озапти поморийския кмет, международен скандал ли търси този кмет???
преди около час · Вече не харесвам · 1
26.
глас
27.08.2013 11:22:35
3
6
Когато видим че някой си върши работата и се вижда наяве тогава злобарите започват да го хулят. Кмете не им обръщай внимание и спазвай закона продължавай със същото темпо. Хората ги познават що за стока са.
25.
ГРОБ
27.08.2013 08:48:05
3
4
Помня какъв голям го вадеше и ти преди изборите и сега кво стана -пак на наши и ваши.Кмете от пицар стана кмет ,но акълати си е същия, ходи си и не се занимавай с това ,което не разбираш
24.
Наблюдател
27.08.2013 07:55:53
3
4
Протести под различна форма има в цяла България. С безумните си изявления и характеристики кмета показва ниското си ниво, явно протестиращите са прави и наистина е вреден и трябва да си ходи, представям си на какъв натиск са подложени подчинените му служители в общината от властовите му амбиции. Сигурно вече и по улицата сред гражданите не се показва, а си пие питието при приближени бизнесмени.
Скачайте цяло Поморие и да се омита.
23.
grajdanin
27.08.2013 03:34:45
2
3
Do Kmeta.Kmete vsi4ki znaiat za dalaverite ti,ako ne sega 6te izliazat sled dve godini. Koi 6te ti nosi vodka i ci
22.
mesten
26.08.2013 22:17:34
4
4
DO POMORIIKA I SVETLANA-VIE DA NE STE SESTRI LAPADJIEVI. TOLKOVA STE TAPI 4E OSVEN DA LAPATE KU.A ZA DRUGO NE STAVATE
21.
до светлана
26.08.2013 21:49:02
1
2
За да може един глупак да те разбере/независимо кой е/задължително трябва да се снижим да нивото им.не съм казала че съм незаменима,затова и не съм ви поканила да ме посетите.но съдейки по това какво сте разбрали от написаното т.е.нищо не мога да сляза още по ниско от това за да ме разберете и вие.
20.
pomoriika tra-la-la
26.08.2013 20:50:49
5
4
Пълни смешници са тия протестиращи, така като чета статията всичко е личен интерес. Злобна работа ей.Къде спаха тия "будни граждани" в годините на другите управления, които не са от Герб? За толкова години в Поморие, не помня да са "протестирали" за "справедливост" ? кой ви опъва конците г-жи и г-да стачкуващи?!
19.
pomoriika tra-la-la
26.08.2013 20:50:43
5
7
Пълни смешници са тия протестиращи, така като чета статията всичко е личен интерес. Злобна работа ей.Къде спаха тия "будни граждани" в годините на другите управления, които не са от Герб? За толкова години в Поморие, не помня да са "протестирали" за "справедливост" ? кой ви опъва конците г-жи и г-да стачкуващи?!
18.
Светлана
26.08.2013 20:44:34
2
4
Д-р Радева, прочетох изказванието Ви, и Вие сте се клели в Хипократова клетва?! Опазил ме Бог, да дойда и да поверя здравето си на вас. Кометара който сте направили, с или без кавички и от селски характер.За интелитентност чувство за такт няма да говорим, явно при Вас категорично липсват.
17.
комшия
26.08.2013 20:39:35
3
4
Гласувал за теб,но вече не.познавам пулева,а теб не те искам за съсед.в тези 410 к.м който лъжеш че се обитават от пулева и дъщеря й,влиза и триетажната къща на димитър ралев.тя е законно настанена но отговорът на въпроса защо не ти харесва,че тя е там го знаеш ти и много други.-желанието ти да си вземеш апартамент там няма как да се осъществи.пътник си-бог да те прости
16.
до Алексиев от д-р Радева
26.08.2013 18:45:01
4
5
Нямам личен интерес.не ми пиши името на ляво и на дясно без дори да ме познаваш.Обясни обаче на моите съграждани защо ме викат заради теб в икономическа полиция да давам отговор какви имена носят децата ми.аз съм тяхна биологична майка.не забравяй,че има ,,бащи''които не знаят детето им от къде е.не питам-не ме интересува.Защо изпращащ общинска полиция в кабинета ми?с парите от нашите данъци те не би ли трябвало да защитават нас,а не твойте незаконосъобразни прищевки. Протестиращите не влизат в канцеларията ти. Ти защо се буташ в кабинета ми?Аз съм силна жена.Колкото и да се опитваш да ми скъсиш живота-няма да стане ,както и няма да имаш апартамент в центъра.Ще се борим.Моралният принцип винаги е стоял над алчността на временно управляващите. P.S. На дневен ред е да ми провериш дипломата-заповядай.с неуважение към теб-д-р Радева
15.
mesten
26.08.2013 18:07:58
3
7
ako vsi4ko tova e istina kmeta da si otiva vednaga
14.
до гражданката
26.08.2013 18:07:12
4
6
А не ви ли минава тази мисъл през главата че кмета лъже.до кога бе Иване лъжи?
13.
kasabova publikuvai pravoto na otgovor
26.08.2013 17:38:24
4
7
Право на отговор от пртестиращи граждани до Кмета на гр.Поморие във връзка със изявление на Кмета на гр.Поморие от 26.08.2013 г.

НИЕ СТАЧКУВАЩИТЕ ГРАЖДАНИ НЕ СМЕ СЪГЛАСНИ СЪС ВАШЕТО УПРАВЛЕНИЕ, НАЧИН НА РАБОТА ,РАЗПРОДАВАНЕ И РАЗДАВАНЕ НА ОБЩИНСКИ ИМОТИ.

1. РАЗПРОДАЖБА НА НАД 100 ИМОТА ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ С РЕШЕНИЕ №16 от 08.11.2012 и №24 от 25.04.2013 год. НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ПОМОРИЕ. ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА КМЕТА СЕ РАЗПРОДАВАТ ОБЩИНСКИТЕ ИМОТИ И ТЕРЕНИ.

2.КОЛКО ОТ РОДНИНИТЕ И ПРИБЛИЖЕНИТЕ ВИ КМЕТЕ СА НАЗНАЧЕНИ НА РАБОТА В ОБЩИНА ПОМОРИЕ В ПЕРИОДА 2011-2013 г. ИМА ЛИ КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ.

3.ИМА ЛИ ПРАВО КМЕТА ДА ЗАБРАНЯВА ДОСТЪПА НА ГРАЖДАНИ ВЪВ ОБЩИНА ПОМОРИЕ И ГИ ЛИШАВА ОТ АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ- г-жа ТАНЯ ГЮРОВА.

4.ЗАЩО СЕ УКРИВАТ ДОКУМЕНТИ НА БИВШИ СЛУЖИТЕЛИ-ВАНЯ ЖЕКОВА.

5.ЗЛОУПОТРЕБА СЪС ВЛАСТ-ОТМЕНЕН КОНЦЕРТ НА МИШО ШАМАРА ПОД МОТОТО СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ И ЗАБРАНА ЗА ПРОТЕСТ ОТ 26.08.2013 ПРЕД СГРАДАТА НА ОБЩИНА ПОМОРИЕ.

6.ИМА ЛИ НАТИСК И РЕПРЕСИРАНЕ НА НЕУДОБНИ ГРАЖДАНИ.

7.ЗАЩО В ОБЩИНА ПОМОРИЕ ОТ ВСИЧКИ ЧЕРНОМОРСКИ ОБЩИНИ СА НАЙ ВИСОКИ МЕСТНИ ДАНЪЦИ И ТАКСА СМЕТ.
12.
съдия
26.08.2013 16:42:32
3
8
Кмете нали знаеш , че вече си загубил делата , падна гербаджийския чадър.
11.
случаен
26.08.2013 16:22:29
3
8
Какво ви пречи Таня Гюрова че доказва незаконни неща.Лъжите ви край нямат.А сега Джингата ще опапа и култура и халтура и туризъм и здравеопазване но краставици се продават по лесно отколкото да си зам.кмет на мама Мими амбициите.А новата в отдел туризъм на кой ще прави масажи г-н Стайков не свършиха ли новите работни места или има само за приятели.Изет ти настани в общинска служба .Как върви винарната ти ще правиш конкуренция на Краус или на Бойчев и сие.Къде отива наема от мотобола в Порой кафето за твоя сметка ли от къде го донесе???????
10.
протестиращ
26.08.2013 16:20:53
2
8
Феодалните изявления на Кмета отпадат веднага с документите които притежаваме. Ако беше истина това което пише нямаше да сме на протеста.
9.
До Гражданка
26.08.2013 16:19:46
4
4
Научи се да пишеш - УПРАВЛЯВА а не ОПРАВЛЯВА жалко че искате ама неможете да го напишете.Аман от такива.Успех на кмета със следващия мандат!!!
8.
Some
26.08.2013 16:16:47
7
5
Само така, кой им разрешава на тия да викат там и да пречат на хората.Сега нека кмета да ги съди да видим дали ще са пак там, щом е незаконно това което правят и нямат разрешение от Община или Полиция.Защо нямаше протести при предния кмет - или интереса клати феса,айде моля ви се.На съд, малко им е !
7.
гражданка
26.08.2013 16:08:46
10
4
Уважаеми протестиращи, щом мислите че сте прави докажете вашите виждания.Г-н Кмета Ви направи отчет и Ви доказва че общината е спечелила делата.Само не казва че общината се е превърнала сборище от роднински, приятелски, мъж и жена , баща и дъщеря, братовчеди и приятели.Така не се оправлява община която е била за пример в развитието си , а сега само интриги.А приятеля ти Стайков мотоболиста коя глава управлява!!!!!
6.
Баничарят
26.08.2013 16:01:09
5
3
http://www.ivanaleksiev.com/
5.
HUI
26.08.2013 15:21:36
3
6
Много дискриминиран е тоя баничар. Първо закона за строителството му беше крив, сега петима протестиращи.
Айде, метла!
4.
ха-ха-ха-
26.08.2013 15:07:07
4
5
Жадните за имоти постове са герберасите защото са комунистически рожби.
3.
кмете
26.08.2013 14:39:56
4
8
Всички сте за съд и затвор в Общината ,първи в списъка трябва да си ти и не забравяй ,че този ще ти е първи и последен мандат.СЛЕД 20 ДНИ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ЩЕ СА МНОГО ПОВЕЧЕ
2.
майор
26.08.2013 14:38:42
5
7
Спешни мерки /обновена/ има за ГЕРБ-далаверите на Общината!
1.
BANI4AR
26.08.2013 12:15:29
6
8
IVANE VSI4KI ZNAIAT 4E SI JADEN ZA PARI, NE NI SE OPRAVDAVAI TAKA ELEMENTARNO
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори