×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Всеки пети българин умира преди да навърши 65 години
  • Почитаме Емилия - светицата, основала първия девически манастир
  • Хороскопа си за деня четете тук
  • Питбулът-убиец от Варна хапел наред, експертиза на съдебен лекар решава съдбата му
  • 12 съдебни заседатели решават дали Тръмп да влезе в затвора, а Илон Мъск се гласи да му е съветник
  • Бедствено положение в Тексас! Части от връхлетяния от бури щат остават без ток с дни
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Това кмет ли е? А това бивш кмет ли е?


Това кмет ли е? А това бивш кмет ли е?
Красивата дама не е модел, а кметицата на Ново Паничарево Яна Жекова, мъжът, облечен неглиже по време на сесия е бившият култов кмет на Приморско Димитър Димитров
31 Юли 2013, Сряда, 16:53 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки Боряна ТЕНЧЕВА

Красивата дама не е модел, а кметицата на Ново Паничарево Яна Жекова

Русокоса красавица с фриволна трицветна рокля днес прикова погледите на мъжката част по време на сесия на местния парламент в Приморско. С красива маркова рокля, подчертаваща фина талия и разкриваща златистия й загар тя влезе в средата на заседанието. Случайни граждани биха я взели за модел, но всъщност това е Яна Жекова - кметица на едно от селата на територията на общината – Ново Паничарево. Едва ли някой може да допусне, че с такъв външен вид, тя решава ежедневните проблеми на хората в многолюдното село, половината от които са от ромски произход. Жекова е една от най-красивите и елегантни дами в местната власт, а лятото очевидно не пести начини да подчертае предимствата си.

На фона на модерната Яна Жекова бившият кмет на Приморско Димитър Димитров изглеждаше твърде неглиже. Никой не би предположил по външния му вид, че това е човекът, който беше известен като местния феодал и че той беше страшилище за бизнесмени и мутри в най-бурните битки за разпределение на територии по плажовете. В момента Димитров е общински съветник, занимава си се с частен бизнес, но обича да разговаря свойски с местните хора и да се появи в новата зала на местния парламент за заседание по бермуди и чехли.


В категории: Приморско


53
Коментара
53
Коментара по темата
53.
Тая до кметицата
20.09.2013 02:57:41
0
0
Тая е Люба Желева. Много й порастна работата, барабар Петко с мъжете.
52.
SOU Primorsko
16.08.2013 12:20:07
0
0
4eta vi komentarite za u4itelute v Primorsko i vi se 4udq za6to go darjite tozi Valko Rusinov, ami toi za nikav hui ne stava

ВЪЛКО РУСИНОВ - учител по немски език
Вълко Русинов на времето е бил номенклатурен кадър на БКП и като такъв се е издигал в йерархията на властта на общинско /Мичурин/ и областно ниво. За кратко време през 1982 г. е заемал длъжността директор на ММЦ - Приморско, но бързо е бил сменен от кликата на Димитър Вангелов и Роселин Желязков, които са се оказали много по-пробивни от него и са използвали влиянието и връзките, които са имали пред тогавашния първи секретар на ОК на БКП в Бургас Николай Жишев. Самият Димитър Вангелов оценява Вълко Русинов като прекалено слабохарактерен човек, неспособен да поема отговорност и да взема важни решения. "Този човек за никакъв хуй не става, - говорел Вангелов за Вълко Русинов. - Хората му дали власт, а той само трепери като путка, страх го е да не сгреши и все сондира мнения с Бургас... Абе хуй сплескан, какъв директор си ми ти, щом не можеш сам да си вършиш работата и все ми хленчиш пред тоя или пред оня колко ти било трудно и как все ти пречели!"
Така Вангелов и Желязков бързо се ориентирали в обстановката, разбрали, че пред себе си нямат сериозен противник и направили необходимото Русинов да бъде махнат и те да заемат мястото му в ММЦ. Тяхното директорство - единият директор, а другият зам. директор - траело до 1991 г.
Оттогава Вълко Русинов се изживява като репресиран, жертва на тоталитарната система и нейните корумпирани кадри в лицето на Вангелов и Желязков. Иначе той бил честен, принципен, искрено вярвал в идеите на комунизма, ама някакви други хора убили и погребали идеята. И затова на него много му било болно, че цяло поколение останало излъгано заради такива "лъжекомунисти"... и пр. и пр.
Предвид на това, че Русинов има управленски опит, първоначално е бил възприеман от Налбантов като заплаха за мястото му и потенциален кандидат за директорския пост в училището. Но постепенно Налбантов се успокоява, защото разбира, че Русинов е една мижитурка, човек заблуден, неориентиран и без всякакви амбиции. Веднъж Налбантов го бил сложил класен ръководител на един клас от средния курс, но Русинов дори и там не могъл да се справи. Настанала страшна бъркотия и анархия - то не било клас, а някаква пародия, където всеки правел каквото си иска, а Русинов само вдигал ръце и отказвал да се занимава с проблемите на класа. Отделно, не можел да си води документацията като класен, която била много сложна, пишел грозно и нечетливо и затова карал учителките да му попълват досиетата на класа. С една дума нищо не правел като класен, а само разтягал локуми и философствал вместо да решава конкретните проблеми... Налбантов направо се шашнал: "Тоз човек, - викал той, - наистина за никъв хуй не става... Той един клас не може да оправи, а аз съм тръгнал да се притеснявам, че ще ми вземе директорското място!"
Общо взето Налбантов и Русинов поддържат приятелски отношения. Налбантов често го вика в дирекцията да допият някакво шише ракия и да го направи слушател на поредните си случки със сексуални подвизи - къде бил, коя свалил, какъв секс му правели... И Вълко все го слуша с интерес и все повтаря: "Иииии, ама така ли! иииии, ама наистина ли!" После Налбантов го коментира със съжаление: "На Въльо, горкия, като му разправям за ебане и очите му светят! Ебе му се и на него, две не вижда, ама не знае как да си поиска! А толкова много учителки са му навити, ама той още не може да го разбере! Все му викам, Въльо, тая ти е навита, що не я наебеш, а той: иииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!... Заспала шматка! Кво искаш от такъв човек?"
Една от учителките, Донка Прокопова, с която Налбантов поддържал редовни сексуални връзки, му била споделяла многократно, че си падала по В. Русинов, харесвала го като мъж, ама не знаела как да подходи, защото оня бил много стеснителен и отговарял много уклончиво на опитите й. Налбантов се заел със случая отговорно и решил да уреди работата и на двамата. Когато казал на Русинов, че Прокопова му е силно навита, той пак му отговорил с обичайното възклицание: "иииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!" И това се повтаряло многократно докато накрая на Налбантов му писнало и повтарял след него: "Ииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!"... Ами ти спи, спи още! Те, хората ти наебаха путките докато се чудиш!" Налбантов уредил няколко срещи на Прокопова и Русинов в едно заведение на центъра. Събирал ги на една маса и после ставал и си отивал, за да продължат сами свалката. После питал Прокопова: как е, наебахте ли се! Но тя клатела тъжно с глава, докато накрая направо се разкрещяла на Налбантов: "Абе, Стояне, не ме занимавай повече с тоя! Писна ми от празни разговори и губене на време!... И какъв такъв мъж е? Веднъж не ме почерпи едно кафе, а все аз му плащам сметките!"... "Горкият Въльо, - казвал Налбантов, - жена му здраво го държи и не му дава никакви пари!..." и вдигал ръце: "Ами какво да правя сега, в леглото ли да му я вкарам? Глупак! Путките са му навити и аз му ги водя на крака, а той бяга! Иди го разбери, какво иска?!"...
51.
kmeticata
12.08.2013 13:48:13
0
0
tas staa za ibane
50.
бай джон
08.08.2013 08:58:08
0
0
ами да, на другите дето продават сладолед защо никой нищо не им казва, ами само Барцулка им е в устата
49.
DGONI
07.08.2013 21:43:01
0
0
DA NE PRODAVA SAMO ANA SLADOLED
48.
Протокол
07.08.2013 14:47:48
0
1
На сесиите трябва да се въведат фракове, смокинги и папионки, по изключение може и вратовръзки. Какво ми се излагат кат кифладжии - по бермуди и джапанки?!...
47.
гихора има стайлинг, а германов няма
07.08.2013 11:06:59
0
1
Кво искате от Гехора? Той винаги си е имал хубав дрескод, апък бодилайна му е направо страхотен!!
46.
Коя ли е тая до кметицата?
06.08.2013 21:47:46
0
1
Туй ше е неква разгонена мъстия, дето и нея яко я сърби сливата...
45.
Питанко
06.08.2013 20:53:02
0
1
А за дамата до кметицата никой не каза коя е?
44.
*********
06.08.2013 20:17:17
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
43.
до 38
06.08.2013 20:13:35
0
1
Серафимова не се ебеше само с Гихора. Налбантов също се хвалеше, че я има тефтера му.
42.
за Гихора и ДРЕСКОДА му
06.08.2013 08:46:39
0
1
"...но си мисля че ДРЕСКОДА колкото и да е летен..."... ама ДРЕСКОДА така... пък ДРЕСКОДА онака...
Да ви иба и ДРЕСКОДА аз!!! Говорете на български ве, хора!!!
41.
Бай Гихор
06.08.2013 06:39:48
0
0
Отде пари? Той живее на заплатата си като съветник, затова не може да си купи дрехи.
40.
ффф
05.08.2013 15:21:43
1
1
Е б..ти и мизерника долен,тоя на толкова много пари дето има , толкова ли не може да отдели малко лев да си купи някоя и друга дреха, а ходи като скитник.На такива хора им се вика - скъперници.
39.
БББ
05.08.2013 15:16:41
0
1
Точно така и в Бургас и в командировки и където им падне, само терен да имат навсякъде го правеха, ама сега като го гледам горкия , май ще му е трудно да е полов атлет...
38.
*********
05.08.2013 08:58:54
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
37.
****
05.08.2013 08:40:01
0
1
Gehora naistina edno vreme mnoo gi ebe6e putkite
36.
за мадамата
03.08.2013 17:11:23
0
1
на колко години е тази мацка и на кой фронт действа? знае ли някой?
35.
кюприя
03.08.2013 16:01:27
1
2
По негово време и ти беше по- млада. А това твойто прилича на несподелена любов. Той пък да вземе да се поспретне малко. На какво прилича?
34.
до 31
03.08.2013 14:41:30
0
7
Абсолютно си прав. По негово време имаше дух, хъс, живец. Умееше да се забавлява, умееше да работи, умееше да къса нервите на служителите си , просто имаше вкус към живота...Сега ми е малко скучновато - спретнати, чистички кметчета - не викат, не се карат, не обикалят като гламави от 5 сутринта, за да си нагледат града. Може пък това да е нормално, но за мен Кмета е Димитър Димитров.
33.
до банката
03.08.2013 13:32:46
1
0
почиВа или почиНа?
32.
банка
03.08.2013 13:26:09
1
1
ТОДОР ИЛИЕВ ДНЕС ПОЧИВА
31.
до 30
03.08.2013 12:23:59
0
5
Знам бе, знам че не е кмет! Ама за Лиляна и Германа какво да пиша! Те са еднодневки, някаква блудкава история - постна манджа дето утре никой няма да я помни, докато и сега хората като го видят Гихора му викат "Кмете!" Добър, лош - той е Кмета на Приморско за всички времена!
30.
DO ZASPALIY
03.08.2013 11:59:36
1
0
ALO TI DA NE SI SPAL 8 GODINI.TOCHNO TOLKOVA GIHORA NE E KMET.
INACSHE GOLAMA REKLAMA NIYMA SCHTO.
BOKLUTSI.
29.
DO ZASPALIY
03.08.2013 11:59:32
1
0
ALO TI DA NE SI SPAL 8 GODINI.TOCHNO TOLKOVA GIHORA NE E KMET.
INACSHE GOLAMA REKLAMA NIYMA SCHTO.
BOKLUTSI.
28.
Кмета е голяма работа!
03.08.2013 10:50:08
1
3
Иначе Гихора е голям пич и стар гларус от бранша. Незабравими ще останат спомените му от минали години, когато с другите гларуси са гонели чехкините по плажа. Гихора разправя как веднъж на един къмпинг чукал една чехкиня в едно бунгало, а на другото легло някакъв чех лижел една друга чехкиня. Тогава Гихора не издържал станал и го хванал за врата като му извикал: Абе пидерас, ти хуй нямаш ли, че си извадил тоз дълъг език, ибах та в буклука... На сутринта се бил излегнал гол в леглото и идвали някакви други две чехкини да му разглеждат тялото и да се чудят защо бил толкова космат, едната казала че приличал на орангутан с тия косми...
Въобще Гихора е голяма работа!!!
27.
пиар
01.08.2013 23:56:31
0
8
не познавам нито жената, нито мъжа, но си мисля, че колкото и дрескодът в Приморско да е летен, трябва да се съобразяват кой как ходи на сесии:))). В Бургас никой не си е позволил да ходи до чехли като от къщи в залата, нито пък с рокличка с голи раменца. То летен дрескод е и банският, ама на плажа, не в залата за сесии. Иначе жената си е супер, но за мола, иначе страхотно, че в Ново Паничарево имат съвременна кметица.
26.
ДО Н.П.
01.08.2013 20:27:01
2
1
КУХАТА ЛЕЙКА СИ ТИ .ЯД ТЕ Е ЧЕ ЯНА ЖЕКОВА Е ГРАМОТНА И ХУБАВА.ТАКА СЕ СТАВА КМЕТ ,С АКЪЛ НЕ С ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ И ПРОСТОТИЯ.
25.
НП
01.08.2013 18:39:30
0
2
Знаем я Яна ,знаем го и Митко.Нищо интересно
24.
Н.П
01.08.2013 17:07:58
0
4
ЯНА ЖЕКОВА Е КУХА ЛЕЙКА, ПОДМАЗВАЧКА И ИНТРИГАНТКА!!!
23.
панчарец
01.08.2013 16:47:39
4
1
Яна Жекова наистина е свястна жена и не мисля, че заслужава злобните коментари които сте писали.
22.
333
01.08.2013 16:44:39
1
2
Борянче толкова ли нямаш какво да пишеш че си тръгнала да правиш статии за външния вид на кметовете? В момента има толкова актуални теми за уволненията на толкова директори на важни институции, така че там се съсредоточи и наблегни , не ни хвърляй такива смешни статийки.
21.
баба
01.08.2013 16:41:08
1
2
Ако нема баба нека ке дойде я да му дам.Той горкия е за уплакване.
20.
p.r
01.08.2013 16:39:49
2
1
Не вярвам да няма пари.Той толкова пари завлече от общината и на всичкото отгоре има толкова имоти, че не това е причината да ходи така.Явно така е свикнал да ходи като изпаднал германец.Има си стил човека.
19.
ДД
01.08.2013 16:37:52
2
1
Как не го е срам Димитров да ходи като циганин? Всеки път е с мръсни дрехи и прилича на скитник.Толкова ли няма пари да си купи прилични дрехи а се излага така?
18.
мангал
01.08.2013 16:35:56
1
0
Айде пак я почнахте.Направо сте потресни .Ко ви праи жената бе стига сте я маскарили гледайте си у ваще купи не у нейната.Барем хората и се радват че е млада и убава.
17.
666
01.08.2013 16:32:48
2
0
16 ти да не говориш от собствен опит?
До колкото ми е известно въпросната кметица е с добър управленски опит и не мисля, че е удачно да се правят такива квалификации без да се афишираш.Много е лесно да хвърлиш една помия без да се притесняваш, защото си анонимен и да изкараш бялото -черно още повече, че човека който коментираш по такъв начин го познавам много добре и повярвай тези писания не са достоверни точно за нея.
16.
мангал
01.08.2013 15:31:53
1
2
Красотата е критерий за да бъдеш и проститутка,не само кметица,така че и двете професии са доходоносни,стига да умееш да ги управляваш ,а за настоящата това мисля че не е проблем !!
15.
гражданан
01.08.2013 13:19:27
1
1
как може някои хора в злобата и простотията си да говорят такива неща за жената без да я познават?Погледнете бившия кмет на какво прилича - на клошар, какво сте тръгнали да оплювате младото и хубавото!Като видите нещо красиво бързате да го омаскарите!
14.
до pr
01.08.2013 13:02:54
1
0
дрескода е летен.кой както му хареса.
13.
p.r
01.08.2013 12:41:46
0
2
нямат ли дрескод в тая община? кметицата с облекло и поведение на мажоретка, бившия кмет като надъвкан и изплют.
12.
гражданин
01.08.2013 10:51:56
3
0
еее, коментиращите, стига де, да не напишат нещо хубаво за някой и пак ще го оплюете в коментарите.
11.
селянин
01.08.2013 08:22:17
3
1
Е,видяхте една хубава жена и бързате да я оплюете!Това вече наистина е селска работа.
10.
до 8
01.08.2013 01:51:24
7
3
СЛУШАЙ ТЪПАКО , ЯНА ЖЕКОВА НЕ Е ГЕРБЕРСКО ПРОТЕЖЕ А Е КМЕТ НА ГЕРБ И МАРКОВИТЕ И ДРЕХИ НЕ СА ОТ ВЧЕРА И ЗАЩОТО ТЯ Е ЖЕНА С ФИНЕС И ВКУС. А КОЛКОТО ДО СЛАДОЛЕДА , НА КОЙ ЩАНД РАБОТИ ЧЕ НЕ СЪМ Я ВИЖДАЛ.ПЪЛНИ ЗЛОБНИ ИДИОТИ.
9.
оракул
01.08.2013 01:05:36
1
4
на Барцулка раздаването на площада ще и излезе през носа..Май на зима ще си търси друга работа като колежката Гилянка по далеч от Приморско..
8.
до Амандо
31.07.2013 23:35:35
0
5
Жекова е от хай-лайфа на Панчарево,не на Приморско.Откакто Барцулка и подари площада за да си сложи сладоледите и да си прави далаверките,от тогава започна да се облича марково.Това са герберските протежета.Като гледам какво става,ми пада пердето.След 2 години няма да е толкова маркова.
7.
Кюприйска баба
31.07.2013 21:31:05
0
13
Ухси Борянкее, ми да злобееш мъри, че наша Яна е убава! Ти също си убава, една такава, засукана брюнетка.
6.
до Манда от Амандо
31.07.2013 21:01:24
1
3
еееееее, стига де, къде видя осмиване, просто е лято и в Приморско има хайлайф:))) Хората пишат за всички, а като стане дума за Приморско - веднага търсим ние си под вола теле. Какво лошо има - хубава е, снимали са я. А кметицата е готина. Защо търсите все с нещо да се заяждате в коментарите. Такива сме си явно тук
5.
OВ4444АР
31.07.2013 20:00:50
2
4
селски пръчки ,пълно е навсякъде с тях
4.
селянин
31.07.2013 18:34:26
2
2
Хайлайфът на община Приморско... :)
3.
kocho
31.07.2013 18:15:22
1
7
Хубава жена, не виждам нищо лошо, трябва ли да са с вид като нна Фидосова или Цачева, за да вършат работа. Както се видя дебелите грозотии са и мошеници за кауша.
2.
Манда
31.07.2013 17:48:43
0
7
Не можах да разбера от написаното на кого от двамата правите комплимент и кого осмивате?
1.
Rali
31.07.2013 17:16:06
2
5
Kmeticata e i mhogo palava
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Андреа Иванова се готви за втора операция на бюста, иска по 1200 кубика във всяка гърда Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Вижте програмата Антикорупционната комисия загуби делото за поршето на ЛиЛана Антикорупционната комисия загуби делото за поршето на ЛиЛана Законът за конфискация дава възможности за произвол, отбелязва съдът в решението си Почина внезапно един от най-красивите българи Почина внезапно един от най-красивите българи Георги Тончев, който беше известен като българския Брад Пит Димче Миладиноски завладял болницата на община Камено Димче Миладиноски завладял болницата на община Камено Вече 2 години този човек получава всеки месец по 12 000 лв. от Общината и пуска жалби във всички възможни институции Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит Георги Тончев-Джовани проби като еротичен танцьор и умря едва на 50 години Тихомир Янакиев: Созопол е готов за Лято 2024 Тихомир Янакиев: Созопол е готов за Лято 2024 Осигурени са допълнителни 24 командировани полицаи за юли и август, 15 униформени ще осъществяват контрол с патрулка и пеша Кината у нас не искат гей филма, в който ром обладава българин Кината у нас не искат гей филма, в който ром обладава българин Кметът на София в сблъсък с протестиращи, поискаха му оставката Кметът на София в сблъсък с протестиращи, поискаха му оставката Терзиев не пожела да отиде до средата на пътното платно, заради което гражданите започнаха да скандират „Оставка“ Хванали бай Тошо на калъп край морето Хванали бай Тошо на калъп край морето Бившият първи бил хванат от жена си в резиденция Евксиноград
След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Целта е компанията да догони конкурентната Temu Какво се случва в РС Македония, докато ни хвърлят прах в очите с къщата на Талев Какво се случва в РС Македония, докато ни хвърлят прах в очите с къщата на Талев Българският народ има една хубава приказка - след дъжд качулка
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня Чък Норис пита дете:
- На колко годи и си?
- На 11.
- Аз на твоите години бях на 12.
Виц на деня Виц на деня Адвокат към обвиняем:
- Имате ли алиби за времето на престъплението?
- Да, в долари и в евро?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жената е като катаджия. Реши ли да се заяде с теб, винаги ще намери за какво.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори