×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

14-годишен хлапак от Царево подкара посред нощ краден „Опел”, хванаха го край „Арапя”


14-годишен хлапак от Царево подкара посред нощ краден „Опел”, хванаха го край „Арапя”
Малолетният шофьор се опитал да разиграва полицаите, когато се опитали да го спрат за проверка
27 Юли 2013, Събота, 15:17 ч.

До него се возело 10 годишно момче

14-годишен хлапак от Царево подкара краден автомобил „Опел Корса” и се опита да разиграва полицията край къмпинг „Арапя” посред нощ. Снощи около 02.20 ч. служители от Районно управление «Полиция» - Царево подали светлинен и звуков сигнал за проверка на колата с бургаска регистрация , а водачът не изпълнил полицейското разпореждане и излязъл от пътното платно, спирайки на разстояние около 10 метра от него. При извършената проверка е установено, че това е 14 годишния В.С. от Царево, а негов спътник е 10 годишно момче, от същия град. Оказало се, че автомобилът е откраднат от ул. «Дълга поляна» в Царево, като е собственост на 56 годишен мъж от града. Кражбата е осъществена, чрез запалване с оригиналните ключове, забравени от собственика на колата на стартера. По случая е образувано бързо полицейско производство.

В категории: Царево


18
Коментара
Жега по морето
Жега по морето 03/06/2024, Понеделник 08:58 0
18
Коментара по темата
18.
SOU Primorsko
16.08.2013 14:09:26
0
0
4eta vi komentarite za u4itelute v Primorsko i vi se 4udq za6to go darjite tozi Valko Rusinov, ami toi za nikav hui ne stava

ВЪЛКО РУСИНОВ - учител по немски език
Вълко Русинов на времето е бил номенклатурен кадър на БКП и като такъв се е издигал в йерархията на властта на общинско /Мичурин/ и областно ниво. За кратко време през 1982 г. е заемал длъжността директор на ММЦ - Приморско, но бързо е бил сменен от кликата на Димитър Вангелов и Роселин Желязков, които са се оказали много по-пробивни от него и са използвали влиянието и връзките, които са имали пред тогавашния първи секретар на ОК на БКП в Бургас Николай Жишев. Самият Димитър Вангелов оценява Вълко Русинов като прекалено слабохарактерен човек, неспособен да поема отговорност и да взема важни решения. "Този човек за никакъв хуй не става, - говорел Вангелов за Вълко Русинов. - Хората му дали власт, а той само трепери като путка, страх го е да не сгреши и все сондира мнения с Бургас... Абе хуй сплескан, какъв директор си ми ти, щом не можеш сам да си вършиш работата и все ми хленчиш пред тоя или пред оня колко ти било трудно и как все ти пречели!"
Така Вангелов и Желязков бързо се ориентирали в обстановката, разбрали, че пред себе си нямат сериозен противник и направили необходимото Русинов да бъде махнат и те да заемат мястото му в ММЦ. Тяхното директорство - единият директор, а другият зам. директор - траело до 1991 г.
Оттогава Вълко Русинов се изживява като репресиран, жертва на тоталитарната система и нейните корумпирани кадри в лицето на Вангелов и Желязков. Иначе той бил честен, принципен, искрено вярвал в идеите на комунизма, ама някакви други хора убили и погребали идеята. И затова на него много му било болно, че цяло поколение останало излъгано заради такива "лъжекомунисти"... и пр. и пр.
Предвид на това, че Русинов има управленски опит, първоначално е бил възприеман от Налбантов като заплаха за мястото му и потенциален кандидат за директорския пост в училището. Но постепенно Налбантов се успокоява, защото разбира, че Русинов е една мижитурка, човек заблуден, неориентиран и без всякакви амбиции. Веднъж Налбантов го бил сложил класен ръководител на един клас от средния курс, но Русинов дори и там не могъл да се справи. Настанала страшна бъркотия и анархия - то не било клас, а някаква пародия, където всеки правел каквото си иска, а Русинов само вдигал ръце и отказвал да се занимава с проблемите на класа. Отделно, не можел да си води документацията като класен, която била много сложна, пишел грозно и нечетливо и затова карал учителките да му попълват досиетата на класа. С една дума нищо не правел като класен, а само разтягал локуми и философствал вместо да решава конкретните проблеми... Налбантов направо се шашнал: "Тоз човек, - викал той, - наистина за никъв хуй не става... Той един клас не може да оправи, а аз съм тръгнал да се притеснявам, че ще ми вземе директорското място!"
Общо взето Налбантов и Русинов поддържат приятелски отношения. Налбантов често го вика в дирекцията да допият някакво шише ракия и да го направи слушател на поредните си случки със сексуални подвизи - къде бил, коя свалил, какъв секс му правели... И Вълко все го слуша с интерес и все повтаря: "Иииии, ама така ли! иииии, ама наистина ли!" После Налбантов го коментира със съжаление: "На Въльо, горкия, като му разправям за ебане и очите му светят! Ебе му се и на него, две не вижда, ама не знае как да си поиска! А толкова много учителки са му навити, ама той още не може да го разбере! Все му викам, Въльо, тая ти е навита, що не я наебеш, а той: иииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!... Заспала шматка! Кво искаш от такъв човек?"
Една от учителките, Донка Прокопова, с която Налбантов поддържал редовни сексуални връзки, му била споделяла многократно, че си падала по В. Русинов, харесвала го като мъж, ама не знаела как да подходи, защото оня бил много стеснителен и отговарял много уклончиво на опитите й. Налбантов се заел със случая отговорно и решил да уреди работата и на двамата. Когато казал на Русинов, че Прокопова му е силно навита, той пак му отговорил с обичайното възклицание: "иииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!" И това се повтаряло многократно докато накрая на Налбантов му писнало и повтарял след него: "Ииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!"... Ами ти спи, спи още! Те, хората ти наебаха путките докато се чудиш!" Налбантов уредил няколко срещи на Прокопова и Русинов в едно заведение на центъра. Събирал ги на една маса и после ставал и си отивал, за да продължат сами свалката. После питал Прокопова: как е, наебахте ли се! Но тя клатела тъжно с глава, докато накрая направо се разкрещяла на Налбантов: "Абе, Стояне, не ме занимавай повече с тоя! Писна ми от празни разговори и губене на време!... И какъв такъв мъж е? Веднъж не ме почерпи едно кафе, а все аз му плащам сметките!"... "Горкият Въльо, - казвал Налбантов, - жена му здраво го държи и не му дава никакви пари!..." и вдигал ръце: "Ами какво да правя сега, в леглото ли да му я вкарам? Глупак! Путките са му навити и аз му ги водя на крака, а той бяга! Иди го разбери, какво иска?!"...
17.
do cenz
30.07.2013 21:57:57
1
1
Това за лесничеите инженери им го даваха от кумова срама. Единствения завършил висше май е Скулията.
16.
cenz
30.07.2013 21:40:48
1
2
Трябва да има ценз, защото май само кмета има висше образование. Всичките му бизнес приятелчета от града май са със средно.
15.
petko
30.07.2013 21:39:50
0
0
daite vsichki obekti na Gocha-kapaciteta, toi da gi dviji.
14.
500
30.07.2013 19:27:44
1
9
Предлагам Царево да бъде преименуван на Порноград, двете заведения да бъдат обявени за архитектурни паметници, и най-важното - целия град да се обяви за синя зона и паркинга да струва 5 лева на час!!! Давайте още предложения и лапчев да ги прилага
13.
Да зариват огъня...
30.07.2013 18:26:26
0
7
Защото са ги дали на някакви дебили които живеят още в 96-та година и се държат с местните и гостите на града като с подвижни касички от 2 лева. Просто е трагично положението цял ден мутрите кръстосват площада все едно им е бащиния и изнудват хората за по 2 лева. Този площад са го строили нашите бащи и дядовци безвъзмездно на времето за ХОРАТА от тая община и за гостите на града ни.
На другите паркинги и извън паркинга да спреш пак идват да те рекетират и ти искат 2 лева.
Общо взето тези изтръпнали от глад сливенски мутри ще ти налетят на бой за 2 лева, ето това е положението.
Няма касови бележки, няма никва отчетност, събирачите на 2-та лева не носят нито баджове нито нищо идват и ти викат дай ми 2 лева, едва ли имат и трудови договори като им гледам смешната организация се съмнявам да са чували кво са това осигуровки и данъци, въобще селения на макс.
Защо гербаджиите събират най-големите нещастници тука да тормозят населението? Сигурно защото са им на селското ниво и лесно се разбират да делят от рекета.

Предлагам да им съберем по 2 лева и да ги пратим по живо по здраво там от където са се пръкнали - да не вземат да умрат от глад дебилите.
12.
c3
30.07.2013 18:12:46
0
6
В общината трябва да се въведе минимален ценз при даване на каквито и да е обществени обекти. Примерно участващите в търговете да не са рецидивисти и да имат поне 8 клас завършен. Това обаче няма как да стане със сегашното управление или поне на 100% защото гербаджии са с килийно повечето така, че ще се надцакат сами а сега им е добре да делят с треторазрядните елементарни мутри.
11.
До 700
30.07.2013 18:06:48
0
1
Питай на фризьорката от дапа дъщеря и "жабата", дето ходи посрана из града тя щи обясни за сливенските цигани сутеньори.

Как може да защитаваш подобни рецидивисти не ми е ясно?
10.
Опозиция
30.07.2013 14:17:24
4
0
Измамно и неморално е жена ти да е шеф на общински музей докато ти си кмет.
Тоя филм с учтивото молене за неучастие в конкурс или търг го имаше точно по времето на бачи ви ви Петку.
До жената която се е кръстила абсурд, има табели навсякъде по зоните за паркиране, аз ти го казвам като гражданин. Или не виждаш или лъжеш.
На теб повече ли т допадаше паркинга по времето на кмета Арнаудов, защото точно той положи началото на платеното паркиране в града.
Не ми говори кое е измамно и кое не!
9.
EURO5
30.07.2013 11:30:10
0
2
Защото ако се яви ще бъде учтиво помолен да се оттегли, щото случайно може и да развали далаверата
8.
ABSURD
30.07.2013 11:28:39
0
7
Община Царево е решила да спечели дребни стотинки,като отдаде почти целия Център на града под наем,за платен паркинг на частна фирма.Така създаде Голям проблем както на собствените си граждани така и на оскъдните гости на града.Живущите в централната градска част трябва да плащат по два лева на час,тъй като същата тази община забрани спирането и по главната улица.
1.Обособените места за платен паркинг не са обозначени с никакви табели.
2.Едва когато спреш ти казват че трябва да платиш 2 лв.на час/такива цени няма и в Бургас/
3.Служителите не се легитимират, предполага се че нямат и трудов договор./измама/
4.когато поискаш касов бон за да разбереш .че не си си дал парите на празно ти казват .че те били от общината./измама/
5.Ако създадеш някакъв проблем ти пускат гумите и се саморазправят с теб.
Моля обърнете внимание на Беззаконието в този град.Аз повече няма да почивам тук и без пари.
7.
EURO
30.07.2013 11:26:14
1
3
Това са лесни за проверка неща, защо никой не се е явил да изяви желание за паркингите, а сега плюете ?
6.
Blabanov li e най-големия бизнесмен в града
30.07.2013 11:13:16
3
0
Фактите, които научих :
- Преди изборите старателно са обгрижени от властта някои местни момченца - Балабанови и сие - малко обектчета за работа, препоръки, побутване, работа;
- Гочев - обещания за бурна кариера;
Дундуркани са и старите муцуни и стожери на червения период :
Крум Иванов - шеф на пречиствателна станция, който за малко не я батисва.
Гинка Славова - хотелиер, извинете - гл.финансов мениджър на общината;
Валя Василева - ОПС на брега на морето и Директор дирекция;
И сумати такива знайни и незнайни хора, на които е давано с годините да влачат и на които е обещавано какво ли не.
Сега вие ли ще ме съдите мене че взимам бизнесни, инвестирам и се развивам ?
Козирувахте на хората на Брендо и Мутафчийски, на Сава Чоролеев, козирувахте на силните. Сега и тях плюете. Предатели.
Засрамете се бе ! Хора без един ден стаж извън общината нямат право на глас. Арнаудов - жив и здрав си бъди, кмет щеше да ставаш, после министър, какво ли не.
5.
800 от Сливен
30.07.2013 11:07:30
3
1
Едно време, когато всичко беше раздадено на свои хора срещу скромни наеми и услиги, очевидно на ръба на всякакъв морал, нямаше никакъв проблем.Просто защото това си бяха свои хора - Крум Иванов, Бойчев, Балабанов и кой ли още не.
Сега на тия същите не им се ходи по търгове и конкурси и пишат клевети по форумите.
Гледайте си паниците и по-полека с думите кой бил сутенъор и кой не.
Защото вие сте абсолютни измекяри. Свикнали само да влачат.
4.
700
30.07.2013 11:02:28
4
2
Ягода, едно време паркинга като се държеше от Карамела и Кирим, нямахте проблеми нали. Мълчахте. Сега като никой местен не се е явил на търга, ревете. Ми да бяха го взели Балабанчетата, които и без туй са заели цялата улица пред тях. Или пък Гоча да го беше взел.
Сливенски сутенъор го бил взел. Прости сте като цървули всички, които хейтвате.
3.
c2
30.07.2013 10:41:39
0
4
Сливенския сутеньор или трафикант на проститутки май беше ?!, който държи и заведението Бохеми при старата автогара е наемателя на паркингите в Царево (според маймуните му, хората трябва да плащат и на всички улици, полянки и тротоари до където им видят очите) и изнудват и заплашват хората без да ги тревожи нищо, защото делят "оборота" сигурно с приятеля си Цигуларов.
2.
ОЯДЕНА СЛИВЕНСКА ЦИГАНСКА МУТРА
30.07.2013 10:33:05
0
5
Обърнете внимание на рекета в село Царево с т.н. паркинги, за които надрусани момчета с хапчета за подуване и зли кучета искат по 2 лв. на час за кола. Обърнете внимание как след табелата всичко е паркинг и няма значение дори че отстрани е частен имот и там е паркинг хаха. Обърнете внимание на гербаджийте, които гонят туристите с заграден с вериги център. От няколко дни чаршията в селото е вързана също с вериги и си плащаш ВХОД/ПАРКИНГ. Селяни гербави, знаем че сте прости ама чак пък толкова.
1.
ПАРКИНГИ И ГАРАЖИ
30.07.2013 10:24:54
2
6
Дайте нещо ново за Царево! На тази новина какво да коментираме!?! От два дни централната част на града е синя зона примерно...и искат да се плаща за паркинг!!! А лапчев изрично уточни, че ще бъде безплатно....Не че като обещае нещо този човек го изпълнява, ама все пак.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бавят визите на работниците от Шри Ланка, Узбекистан и Киргизстан за Слънчев бряг Бавят визите на работниците от Шри Ланка, Узбекистан и Киргизстан за Слънчев бряг Проблемът е породен заради липсата на достатъчно кадри в консулски служби Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Той не отговори на въпрос дали е декларирал официално в писмен вид отказа си за участие в избора на нов патриарх, който ще се проведе на 30 юни тази година със свикването на Патриаршеския Избирателен църковен събор Бургас почете паметта на Христо Ботев Бургас почете паметта на Христо Ботев На поклонението присъстваха кметът Димитър Николов, председателят на Общинския съвет Михаил Хаджиянев, общински съветници, представители на държавната и местната власт Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Трябва да се обединим за високи цели, те ще ни диктуват и друго поведение, и друг диалог в парламента, посочи тя БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ Поднесоха венци и цветя на мемориала в Топчийско Кога най-после ще се оженят тези двамата Кога най-после ще се оженят тези двамата Появата на дъщеря им Амая през 2019 г. даде нов фокус на известните родители и плановете им за сватба минаха на заден план Демони живеят в това българско село Демони живеят в това българско село Става въпрос за родопското Югово  Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Вижте церемонията по посрещането на главата на Сливенска епархия в морския град Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Заседанието бе свикано от зам.-председателя Росица Кирова
Най-малко 14 души пострадаха от мълния в Чехия Най-малко 14 души пострадаха от мълния в Чехия  Пет деца са сред ранените Ще приеме ли "Хамас" планът на Байдън за примирие в Газа? Ще приеме ли "Хамас" планът на Байдън за примирие в Газа? Израел също не е дал официален отговор Гришо бори историята, класира се на четвъртфинал на "Ролан Гарос" Гришо бори историята, класира се на четвъртфинал на "Ролан Гарос" Тенисистът ни победи световния номер 8 Хуберт Хуркач Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му   Пострадалият пътувал с половинката си и детето им с фолксваген Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай, който предложи свой мирен план за конфликта, смята, че все още не са налице подходящи условия за неговото уреждане Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Загина един човек, а осем души са ранени Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате От дискусията за Ергенът Алек става ясно не само, че той е бил наясно със ситуацията и с девойките в шоуто от самото начало, но и това при коя искал да бъде точно Тя е 46 години, а изглежда на 20 Тя е 46 години, а изглежда на 20 Мария Илиева е в страхотна форма Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори