×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • С тържествена церемония в Бургас ще бъде посрещнат новият сливенски митрополит – Негово Високопреосвещенство Арсений днес
  • Природният газ поскъпва с над 8% през юни
  • Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път
  • В Германия призоваха армията да свика 900 000 запасняци заради Путин
  • Тежка катастрофа в Германия прати в болница 14 човека
  • В Украйна прогнозират катастрофален отоплителен сезон
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пияни и дрогирани хулигани вилняха голи на плажа в Иракли


Пияни и дрогирани хулигани вилняха голи на плажа в Иракли
Голите мъже и жени се държаха предизвикателно и умишлено скандализираха останалите плажуващи, като подскачаха неприлично по адамово облекло и крещяха нецензурни думи, снимка интернет
13 Юли 2013, Събота, 11:20 ч.
Автор: Вихрен Кюркчиев, управител на туристическа база Иракли

Обиждаха туристите и обраха полицейска патрулка

Пияни хулигани се разсъблякоха чисто голи и вилняха на охраняем плаж “река Вая” в местността Иракли, който се стопанисва от “Емона 2000”.  В инцидента вчера участваха десетина души, сред които и жени. Служители на фирмата-наемател се опитваха в продължение на цял ден да укротят пияните и ги молеха да се приберат в палатките си, за да не стресират туристите.

Младежите обаче станаха още по-агресивни. За да се предотвратят още по-сериозни ексцесии се наложи намесата на полиция. Странната компания почива от няколко дни на така нареченото “диво къмпингуване”, което е забранено от Закона. Палатките им са разположени в чужди частни имоти южно от река Вая, където плажната ивица е неохраняема. Въпросните младежи неизвестно защо напуснаха своя лагер и от рано сутринта обсадиха подстъпа към охраняемия плаж, заредени с бутилки алкохол. Докато се наливаха с алкохол тези хора започнаха да се държат грубо и вулгарно.

Притесняваха преминаващите туристи, които почиват на морски плаж „река Вая”. Обиждаха ги. След обяд положението излезе от контрол, защото започнаха да крещят и да пеят пиянски песни, точно когато е времето за следобедна почивка. Няколко от почиващите са позвънили в полицията и на място бе изпратен полицейски патрул. Служителите на МВР предупредиха пиянската компания да престане да вдига шум и да се държи прилично. Докато полицаите са извършвали проверката двама от мъжете са разбили антената на мобилната полицейска станция, монтирана върху патрулката. Откраднали са втора антена на служебния автомобил.

Веднага след като полицаите си тръгнаха, десетината пияни къмпингуващи се съблякоха чисто голи и се преместиха на охраняемия плаж, където продължиха да тормозят туристите. Голите мъже и жени се държаха предизвикателно и умишлено скандализираха останалите плажуващи, като подскачаха неприлично по адамово облекло и крещяха нецензурни думи. Много от семействата с малки деца напуснаха ивицата, заради скандалното поведение на пияните нудисти. На място отново пристигна полицейски патрул, който арестува двама от групата, уличени в кражбата на антената и разбиването на втория предавател.

Младежите видимо бяха пияни, а вероятно и дрогирани. Те практикуват диво къмпингуване в гората, палят огньове и създават реална опасност от пожар в защитената местност. Подозирам, че хулиганските прояви на групата не са случайни, а са поредните провокации срещу спокойствието и реда, които е създала фирма “Емона 2000”.


В категории: Несебър


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
Аз
14.07.2013 11:09:05
1
3
Много ми е жал за вас. Не вярвах, че сте толкова душевно ощетени, жалко. Ти номер 6-ти откъде знаеш, че аз съм алкохолик? Мога да ти кажа, че аз не осирам природата и не повръщам върху нея, но всеки ден виждам такива, разсъждаващи като теб , които ежедневно мърлят около себе си. И за твоя информация природата не е собственост, хората само така си мислят. Добре, че не са всички така, иначе сигурно целият ми роден край щеше да е осеян с огради и човек не би могъл да се разходи и порадва на красотата наоколо. Стига толкова злоба, бе хора! Ние не сме посегнали на нито едно дърво, цвете или животно за разлика от тези като вас - с тяхната мания за собственост. Както вече казах само аз мога да гледам през своите очи и затова никога няма да се впиша във вашето "общество". Защото онези пияни субекти от материала горе са продукт на това общество, потънало в чалга и порнография, без никакви ценности. Жалко за децата...... Няма да си губя повече време в този форум по тази тема. Нямам желание да се занимавам с негативни и озлобени хора, душата ме боли от това ........ " МИЛАТА ВИ ПРИРОДА" - С вилица ли трябва да ви ръгне някой да разберете, че тя не е наша и ваша? Това "ви" ми е достатъчно да разбера, че изобщо не ви пука за нея. Затова ви казвам чао . И другия път вместо да злобеете тук, засадете едно дръвче или се включете в някоя инициатива, каквито организираме всяка година. Тъкмо ще се запознаете с нас, не всички сме алкохолици и наркомани, не бива да слагате хората под общ знаменател. За ваша информация аз съм учител. Има социални мрежи, там се публикуват всички събития. Вземете и вашите деца, нека се порадват и усетят природата, изтръгнете ги от компютрите за един ден. Децата не питат чие е морето, планината или гората, а просто им се радват. Ако искате да растат сред огради ще е много тъжно. Дори да избягат в чужбина, какво ще стане с тези , които ще останат? Ние сме от младите, които останаха. Вместо да ни мачкате ни помогнете. За да не избягаме и ние. Тогава ще останат само алкохолиците, а България ще бъде окончателно разпродадена на англичани, ирландци, руснаци, турци и други. Едва ли революционерите са се борили точно за това - разни мутри / наши и чужди / да ни разграбват, а обикновените хора да се карат за парче земя, чия собственост била. Напускам този форум.
7.
анти гейлог
14.07.2013 07:45:20
1
2
TОЧНО ТАКА,ТОВА СА ЕКОЛОЗИТЕ.ИДЕТЕ В ПАРК ``СТРАНДЖА`` И ТАМ ДА ГИ ВИДИТЕ ТЕЗИ ЕКОЛОЗИ ЛИ СА,НАРКОЛОЗИ ЛИ СА , ГЕЙЛОЗИ ЛИ СИ,НЕКА ДА КАЖЪТ КАКВО СА НАПРАВИЛИ ТАЗИ ГОДИНА ,НА КОЛКО ХОРА СА ИМ РАЗБИЛИ БИЗНЕСА И СЕМЕЙСТВАТА,КОЛКО ПРОЕКТА СА РЕАЛИЗИРАЛИ И КОЛКО ОТ ТЯХ НЕ ОТГОВАРЯТ НА РЕАЛНИТЕ ИЗХАБЕНИ ПАРИ ЗА ТЯХ, ДА РАЗКАЖЪТ ЗА НОВИТЕ АПАРТАМЕНТИ В БУРГАС И ДО МОРСКАТА ГРАДИНА С КАКВИ ПАРИ СА КУПЕНИ,ЗА БИЗНЕСА В АХТОПОЛ С ДЪРЖАВНИ ПАРИЧКИ ДА РАЗКАЖЪТ И НЕ ДА СЕ ИЗВИНЯТ, АМИ ВСИЧКО ОТКРАДНАТО ДА ВЪРНАТ И КЪМ ЗАТВОРА ДА СЕ ИЗПЪРЯВАТ ЗА ДЪЛГО.
6.
до 5
13.07.2013 21:07:29
6
3
Не, вие не чистите нищо. Вие "еколозите" само консумирате - природа, безплатна ваканция в чужди имоти и основно консумирате алкохол. Чистенето остава после за концесионери и собственици, които после вкупом обявявате за най-долната напаст. За да може тази напаст да ви изчисти за следващото лято да оповръщате милата ви природа.
5.
До 4 от Аз
13.07.2013 15:53:44
0
7
Не, това са хора, които злепоставят тези, които наистина ги е грижа за природата. Много моля като човек, който също го е грижа за българската гора, море и планини, да не лепвате етикета " еколог" и " природозащитник" на всеки вандал , който стане известен на медиите. Аз съм от онези, които всяка година се включват в почистващите екокампании и отделно с приятели се самоорганизираме в подобни дейности преди и след летния сезон на собствени разноски. Аз съм биолог и ПРИРОДОЗАЩИТНИК и не ме е срам да го заявя, въпреки че за българското общество думите " природозащитник" и " еколог " са мръсни думи, защото въпросното общество се е отдало на материализма и консуматорския живот. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ! - Ние сме тези, които чистим мръсотиите на всички туристи - наши и чужди. И го правим точно ,защото ни е мила природата, безкористно, от сърце. И ви уверявам, че по време на нашите акции не се разхождаме голи. Аз знам, че не можете да видите света през нашите очи, не ни мразете за това. И не ни обиждайте - ние не сме банда голи бушмени. И се надявам един ден думите " еколог" и " природозащитник " в България да не са вече неприлични думи , както в момента ги изричате и пишете с такава омраза. Но се надявам и да е останала природа дотогава. Хайде със здраве.
4.
xxx
13.07.2013 14:16:07
3
7
Моля не се карайте на хората. Те са еколози и природозащитници. На тях всичко им е позволено - да играят голи хора,, да пиянстват, да се дрогират, стига после да извадят плакатите срещу изедниците-капиталисти, които им чистят повърнатото.
3.
гражданин
13.07.2013 14:13:03
3
6
Това са онези изпаднали наркомани, които уж се борят да запазват природата. Само дето ходят по нужда в гората цяло лято. А септември оставят чували празни бутилки от джин и спринцовки
2.
Гражданинът Кейн
13.07.2013 12:58:29
2
6
И както са голи да ги пуснат при другите арестанти. Обзалагам се че след 10 минути ще им хареса да (са/e) вътре.
1.
от прокуратурата
13.07.2013 12:05:38
2
11
Както са голи в кауша, за нарушаване на обществения ред. До понеделник, когато изтрезнеят и районния прокурор се произнесе за деянието.
10 дни пробация, облечени в сини дочени дрехи с надпис - "Аз пробатирам!"
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Командироват полицаи за летния сезон в Созопол Командироват полицаи за летния сезон в Созопол Осигурени са допълнителни 24 командировани полицаи за месеците юли и август, а 15 полицаи ще осъществяват контрол с патрулка и пеша България отдава почит пред подвига на Христо Ботев България отдава почит пред подвига на Христо Ботев Служебният премиер Димитър Главчев ще участва във всенародното поклонение на връх Околчица от 11:00 часа Развод за 100 млн. долара, ето как тази сръбска звезда сложи край на брака си Развод за 100 млн. долара, ето как тази сръбска звезда сложи край на брака си Тежкото решение тя взе след 24-годишен брак и две деца Отидете на море сега, ще ви излезе 30 % по-евтино, съветва експерт Отидете на море сега, ще ви излезе 30 % по-евтино, съветва експерт Цените не са мръднали от миналата година, твърди Румен Драганов Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Роси присъства на всичките му спортни изяви, първият й спомен е от зала "Младост", когато е едва 14-годишна 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите Всеки човек в този живот има външни опори: сродна душа, любящи роднини, работа, някакво хоби Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Богаташи глезят съпругата с домашна помощница Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Най-много средства за реклама са отделили парламентарно представените формации
Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Сивото и цвят праскова са отвратителни, съветва дизайнер  Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Каспаров може да получи до две години затвор Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Държавният глава на латиноамериканската страна положи клетва снощи в столицата Сан Салвадор на церемония, на която присъстваха испанският крал Фелипе Шести и президентът на Аржентина Хавиер Милей Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път "Белия балет" победи Борусия Дортмунд с 2:0 Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г.
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори