×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Футболисти, миски, ММА бойци и бизнесмени пълнят „Какао Бийч”, Ирен Онтева и Сираков на нож (СНИМКИ)


Футболисти, миски, ММА бойци и бизнесмени пълнят „Какао Бийч”, Ирен Онтева и Сираков на нож (СНИМКИ)
Цяла ескадрила от футболисти посетиха откриването на сезона в Слънчев бряг. Сред тях бе забелязан и Орлин Старокин, който бе с гадже
01 Юни 2013, Събота, 08:32 ч.
Автор: Флагман.бг Снимки Флагман.бг


С еквилибристика и уникален цирков спектакъл летният сезон бе официално открит в „Бедрум”

Поройният дъжд и градушка не уплашиха стотиците фенове „Какао Бийч” в Слънчев бряг.  Заведенията от веригата Бедрум, Силикон, The One и Брилянтин се пукаха по шевовете снощи.

Точно в 23:00 часа с еквилибристика и уникален цирков спектакъл летният сезон бе официално открит в „Бедрум”. В заведението където миналата година Куката и Азис, си размениха шамари в неравностоен сблъсък, това лято също бе оцветено в бяло. Топовна заря пък разтърси небето над Какао Бийч и даде старт на нощния купон край брега.

Да покажат рокли и бижута в локала се появиха дъщери на мастити бизнесмени, чийто татковци грижливо бяха осигурили мускулести охранители.

 
Европейският шампион за ветерани по кик бокс Руско Турманов-Роко

В Бедрум пристигнаха и „Мис дупе” Биляна Йотовска, която с балета си представи нов танцувален проект. Само за час заведението се напълни с редица български актьори, певци, ди джеи, спортисти, модели, носителки на титли за красота. В заведението пристигнаха Ирен Онтева със свои приятелки, мис България Ваня Пенева, както и рапърът  Устата. Бившият съпруг на Онтева Христо Стоте манекенки също влезе наперено в бара, но седна далеч от майката на наследника си. Двамата демонстрираха безразличие и настроение, макар да не спираха да шушукат в ушите на компанията си. 

 
Бургаският гларус Андрей Едрев също бе сред гостите

Позастарели и повехнали изглеждаха пък тризначките Вяра, Надежда и Любов, които спряха на стената на славата да запаметят посещението си в родния курорт. Цяла ескадрила от футболисти посетиха откриването на сезона в Слънчев бряг. Сред тях пристигнаха бившите играчи Милен Георгиев и Георги Чиликов, Крум Стоянов от Черноморец, Венцислав Христов от Берое и Орлин Старокин от Левски. Спортните личности в бара допълваха и внушителните фигури на ММА боеца в тежка категория Недялко Караджов, Данчо Лайфа, европейският шампион за ветерани по кик бокс Руско Турманов-Роко, самбисти, боксьори и няолко борци от Сливен, Хасково и Велико Търново. За разлика от хаус музиката в „Бедрум”, в чалга бар The One бяха забелязани собственикът на „Венис Марина”, както и Елена Иванова от Съюзът на собствениците.

Вяра от тризначките спря на стената на славата да запамети посещението си в родния курорт




В категории: Лайфстайл


11
Коментара по темата
11.
mnogo tap sait
02.06.2013 22:17:22
0
4
zasramete se!
10.
iueeeeeee
01.06.2013 13:33:25
1
3
"За разлика от хаос музиката в „Бедрум” :D :D :D ХАОС музика ли бе ??? :D :D ХАОС е в главата явно на някой грамотен писач .. редактори тук има ли ?
9.
хахаха
01.06.2013 13:22:11
1
4
тая на старокин не е за показване за тва се е скрила старата чанта
8.
Моеихей
01.06.2013 12:56:33
0
6
Азис го биха миналата година в ЧАС ПИК,не на какао,а колкото видни са личностите тука,може да поспоримм
7.
фена в грешка си
01.06.2013 12:10:50
1
6
Къде видя думата елит?! Ейййй много сте злобни. Ама отвори да прочетеш статията а?! Хората информират кой къде е бил на откриването на какао. Все ще се намери някой да лае. Какъв елит, кви пет лева?
6.
Фен
01.06.2013 11:52:10
2
10
Касабова така разбира "елита". Селянка!!!
5.
dimitri4ka
01.06.2013 11:18:42
0
9
Евала....цвета на нацията!!!
4.
Scrooge McDuck
01.06.2013 10:46:06
0
14
Copy paste. Seriozni hora tam niama da namerite. Futbolisti, "zlatki", darti kockari i hora sas samnitelen buisness. A da i dlarcheta, i psevdo mutri... Prosto hora, koito jiveiat v tehen si paralelen sviat.
3.
до 123
01.06.2013 10:19:56
3
3
Сред спортистите не виждам имена на боклуци обаче! къде ги видя?!
2.
123
01.06.2013 09:54:55
1
23
В общи линии само боклуци се събрали.
1.
Smith
01.06.2013 09:17:42
3
19
Гледайте ни правителството и се сещайте що ни е такъв "елита".
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Поради надграждане на електронните системи временно са затруднени част от процедурите - ускорена и бърза услуга - за издаване и замяна на свидетелство за управление на моторно превозно средство Мъртво пиян катастрофира с голфа си Мъртво пиян катастрофира с голфа си Полицаите се хванаха за главите  Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Майка ми винаги е имала мнение за всяко едно нещо, което се случва около мен, обяви той  Вече има пет жалби срещу епархийския избор за сливенски митрополит Вече има пет жалби срещу епархийския избор за сливенски митрополит Трима от тях са от Малкотърновската духовна околия и двама - от Бургаска духовна околия Двама загинаха при сблъсък на круизен кораб с лодка в Дунав Двама загинаха при сблъсък на круизен кораб с лодка в Дунав За инцидента е съобщено късно снощи, след като на пътя, 55 километра северно от Будапеща, е открит мъж с рана на главата Утре шофьорите да се движат с повишено внимание между 60-ти и  62-ри км на АМ „Тракия“ в посока Бургас Утре шофьорите да се движат с повишено внимание между 60-ти и 62-ри км на АМ „Тракия“ в посока Бургас Трафикът поетапно ще е само в изпреварващата лента за частични ремонти на настилката Стана ясно на кого е скъпият джип от катастрофата с два трупа в Пловдив Стана ясно на кого е скъпият джип от катастрофата с два трупа в Пловдив От прокуратурата проверяват как мощният джип, чиято стойност се оценява на над 100 000 лева, се е озовал в ръцете на неопитния младеж, който притежавал свидетелство за управление на МПС едва от 3 години Зоозащитници излязоха на протест в Бургас срещу садизма над животните Зоозащитници излязоха на протест в Бургас срещу садизма над животните Свидетелствайте, ако станете очевидец на подобна сцена, зоват те Въпреки провала си, тя няма да се откаже от телевизията Въпреки провала си, тя няма да се откаже от телевизията Още, когато приела да стане водещ на „Вечерното шоу”, младата дама била наясно, това не е нейното предаване
Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден  
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори