×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Кола се преобърна в Шуменско, шофьорката – с 1,91 промила и положителен тест за метамфетамин
  • Митничари откриха контрабандно злато за над 80 бона на "Лесово"
  • Росен Желязков се отказва от европарламента
  • 15-годишно момиче се удави след падане в напоителен канал
  • Vivacom тества първи в България най-новата мобилна технология 5.5G
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изп.директор на "Нефтохимик" Благо Митрев: Имаме предварителни разговори с евентуални спонсори


Изп.директор на "Нефтохимик" Благо Митрев: Имаме предварителни разговори с евентуални спонсори
Благо Митрев е безкрайно радостен от промоцията на нафтата в елита
09 Май 2013, Четвъртък, 17:50 ч.
Автор: Флагман.БГ

Стана това, което трябваше да стане, каза Митрев
Изпълнителният директор на Нефтохимик Благомир Митрев беше най-щастливият човек в щаба на зелените след спечелената вчера промоция за А група. Шейховете спечелиха с 3:1 като гости в Шумен и три кръга преди края са недостижими на местата за влизане. Така за първи път от сезон 2005/2006 Нефтохимик ще играе при най-добрите български отбори.

В тези седем сезона тимът на два пъти губеше баражи за влизане, но стигна и до "В" група след оттеглянето на бизнесмена Митко Събев от управлението на клуба.

"Чувството е върховно! Стана това, което трябваше да стане и което всички ние искахме да стане. Костваше ни много нерви и усилия, но както се вижда, накрая постигнахме целта си, заяви Благо Митрев пред БТА днес. Той допълни, че в клуба вече работят по намирането на нови инвеститори за сезона в "А" група.

"Имаме предварителни разговори, които съвсем скоро трябва да придобият реални очертания. Но се надявам, че с влизането в елита, ще станем по-атрактивни и за рекламодателите. Сега всяка компания, която иска да се обвърже със спортен проект, ще получи най-доброто партньорство от наша страна, защото сме в "А" група, каза още Благо Митрев.

Той и треньорското ръководство още не са дискутирали евентуалните планове за работа през лятото, защото първо ще изчакат да завърши това първенство.

Подготовката и селекцията ще бъде съобразена с финансите, с които Нефтохимик ще разполага. "Ще разчитаме на нашия си отбор, а също така попълненията ни ще бъдат предимно млади български играчи. Мисля, че основата, която имаме, не е никак лоша. И ние го доказахме, че няма да бъде страшно. Представихме се много добре в турнира за Купата на страната срещу Ботев (Враца) и Пирин (Гоце Делчев), а Берое победихме в контрола. Пък имаме и четирима младежки национали, към наш играч има интерес и от чужбина. Всичко това ни дава спокойствие, каза още Благо Митрев, който като футболист има повече от 300 мача със зелената фланелка.

В категории: На терена , Спорт


Коментари
Флагман.БГ 100 лв. дере таксито на морето 100 лв. дере таксито на морето 12/06/2024, Сряда 10:59 2
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пеевски призова Борисов към преговори за правителство с всички евроатлантически лидери Пеевски призова Борисов към преговори за правителство с всички евроатлантически лидери Съпредседателят на ДПС нападна президента Румен Радев Държавата пое нов дълг -защо това е проблем? Държавата пое нов дълг -защо това е проблем? Нашият дълг е най-бързо растящият в ЕС „Хоро край поморийския бряг“ отбелязва своята 15-годишнина с концерти в Поморие и Бургас „Хоро край поморийския бряг“ отбелязва своята 15-годишнина с концерти в Поморие и Бургас Празникът на българската музика и танц ще започне още на 13.06.2024 г. /четвъртък/ от 20:00 ч. в Летен театър – Бургас с тържествен концерт Вижте градушката като орех, която удари сунгурларското село Везенково Вижте градушката като орех, която удари сунгурларското село Везенково Бурята снощни съсипа продукцията на местните жители Ивка Бейбе се натиска за „Биг Брадър“, ама май не я искат Ивка Бейбе се натиска за „Биг Брадър“, ама май не я искат Варненката беше една от любицмите в Къщата на инфлуенсърите Какви са сценариите след изборите? Политолог предупреди партийните вождове да не се крият Какви са сценариите след изборите? Политолог предупреди партийните вождове да не се крият Политиците са свикнали със схемите, да им се получава лесно и ние да преглъщаме всичко, коментира Христо Панчугов 100 лв. дере таксито на морето 100 лв. дере таксито на морето Вдигат и официалните тарифи преди сезона Психичноболен напада хора във Велико Търново Психичноболен напада хора във Велико Търново Той е задържан три пъти Изненада - журналистът, вечно обвиняван в пропаганда - Петър Волгин, е първенец по преференции Изненада - журналистът, вечно обвиняван в пропаганда - Петър Волгин, е първенец по преференции Данните на ЦИК след окончателната обработка на протоколите от секционните показват, че лично за него са гласували 71 224 души Надежда Нейнски иска реформаторско правителство, заговори за намеса на Русия Надежда Нейнски иска реформаторско правителство, заговори за намеса на Русия Служебното правителство се опита да промени геополитическата ориентация на България, коментира тя
Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Президентът обяви, че няма да го помилва САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна Западните съюзници обещаха финансова и военна помощ на Володимир Зеленски Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Тук има много интересни неща, кухнята е много различна и вкусна, например предлагат на пазара чипс от кокоши крака, разказа Сашо Кадиев Това е най-редкият зодиакален знак Това е най-редкият зодиакален знак Най-често срещаният е Скорпион  Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Памела Андерсън продаде къщата си в Малибу и отиде на село Градушка изпочупи носа и прозорците на самолет Градушка изпочупи носа и прозорците на самолет В бурята попаднал полет на австрийските авиолинии от Испания до Австрия Съветът за сигурност на ООН подкрепи предложения от САЩ план за прекратяване на огъня в Газа Съветът за сигурност на ООН подкрепи предложения от САЩ план за прекратяване на огъня в Газа Единствено Русия се въздържа, но не използва правото си на вето Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Белгия води, следвана от Люксембург и Малта Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Бaнĸaтa нaмaли ocнoвния лиxвeн пpoцeнт нa цeнтpaлнaтa бaнĸa дo 3,75% Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Облечена като травестит, Питита ръководи гласуването в Испания
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Пеевски и Борисов ще са изкушени да заключат вратата и да останат насаме с хладилника Виц на деня Виц на деня Две блондинки на парти:
- Муцка, с еднакви дрехи сме. Как ще ни различават?
- Aма че си тъпа... Аз съм кръвна група 0, ти си АБ!
Виц на деня Виц на деня - Марче, ти какви мъже харесваш? По млади или по стари?
- По стари.
- Защо?
- Имат по слабо зрение!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Телето проглежда веднага след раждането си, котетата - след 5 дена, а мъжете чак след сватбата!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори