×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Започна националното външно оценяване за учениците от 4 клас
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Водачът на протестите в Благоевград Димитър Лалев под данъчен прицел за лизингов автомобил


Водачът на протестите в Благоевград Димитър Лалев под данъчен прицел за лизингов автомобил
Водачът на протестите в Благоевградско Димитър Лалев фактурирал разходите от личния си автомобил за служебни
Ключови думи: Димитър Лалев, протести
04 Април 2013, Четвъртък, 07:30 ч.
Източник: в. "Струма"

Лалев използвал джипа си за "баничарка"
Данъчните взеха на прицел ексченгето Димитър Лалев за лизинговия му автомобил, произведен в завода на Гриша Ганчев „Литекс моторс“, пише вестник “Струма” в днешния си брой. Данъчен инспектор от офиса в  Благоевград се обадил по телефона, че иска да види колата. Димитър Лалев и  приятелката му Христина Ядкова, които станаха особено популярни в Благовеград покрай протестите, се качили веднага в автомобила  “Грейт уол ховър-5“ , който се ползва от общата им фирма „Ню глобъл енерджи“ ООД.

Данъчните инспектори Григоров и Боев разгледали автомобила и заявили, че той не е товарен, поради което спират признаването на ДДС и съставят констативен протокол на Лалев.Купих автомобила на лизинг през юли миналата година за 26 000 лв. без ДДС от търговеца Димитър Тахтаджийски. Платих 12 000 лв., след което редовно внасяме месечните вноски.

До момента не съм имал проблем, тъй като автомобилът е товарен, ползва се като такъв, което мога да докажа с фактури. Отворих колата пред данъчните, те видяха, че има решетка, и въпреки това ми заявиха, че ще съставят акт. Не ги интересува, че има талон в КАТ, удостоверяващ, че е товарен. За мен това си е опит за саморазправа, даже рекет.

Да не би да е за това, защото ние от Националната гражданска инициатива за обществен контрол обявихме, че започваме проверки на държавните и общинските институции. Да не би да е удар върху протестиращите, които дадохме управителя на „ВиК“ на прокурор заради конфликт на интереси.



В категории: Животът


Флагман.БГ Рядко застраховаме дома си, колата ни е по-важна Рядко застраховаме дома си, колата ни е по-важна 27/05/2024, Понеделник 19:20 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Издирват я под дърво и камък, а тя инвестирала в луксозни вили и апартаменти в Дубай Издирват я под дърво и камък, а тя инвестирала в луксозни вили и апартаменти в Дубай Информацията е от изтекли данни от поземления и кадастрален план на емирството Акция в кв. Победа! Бургазлийка крила 74 свивки канабис в кутия от крем за ръце и под чергата Акция в кв. Победа! Бургазлийка крила 74 свивки канабис в кутия от крем за ръце и под чергата Полицейски служители буквално оглозгали дома на 51-годишната жена, арестувана е за срок до 24 часа   500 лв. глоба в Бургас, ако си вземеш кучето с теб на плажа 500 лв. глоба в Бургас, ако си вземеш кучето с теб на плажа Ограничението влиза в сила от официалното откриване на плажните ивици, когато те са обезпаразитени, почистени и подготвени за туристите Ученици от СУ “Н. Й. Вапцаров” в Приморско с първи открит урок по шахмат Ученици от СУ “Н. Й. Вапцаров” в Приморско с първи открит урок по шахмат Шахматът е любима моя игра, която учи всеки играч да мисли логически и да се справя с определена ситуация, каза кметът Иван Гайков Морско пътешествие до КТК „Ченгене скеле“ очаква децата на 1 юни Морско пътешествие до КТК „Ченгене скеле“ очаква децата на 1 юни Денят на детето ще е вълнуващ и с арт работилницата на Усмихнати 8смици на открито БСП на среща с КНСБ: Зелената сделка трябва да бъде изцяло ревизирана БСП на среща с КНСБ: Зелената сделка трябва да бъде изцяло ревизирана Тридесет и седем пъти внасяхме предложението за механизма за минималната работна заплата, преди той да бъде приет, припомни инж. Петър Кънев И това лято ще е най-добре да не се разболявате на морето И това лято ще е най-добре да не се разболявате на морето Отново се прогнозират проблеми със спешната помощ Рядко застраховаме дома си, колата ни е по-важна Рядко застраховаме дома си, колата ни е по-важна Ние сме с най-нисък процент застраховани домове в Европа Чували ли сте за това изчезнало село? Било е единственото у нас, което... Чували ли сте за това изчезнало село? Било е единственото у нас, което... To е споменато в османски регистри от 1623 – 1625 и 1635 – 1637 година с по 2 християнски домакинства Бургас показва за първи път как ще изглежда новият Студентски град Бургас показва за първи път как ще изглежда новият Студентски град В първия етап на проекта е предвидено на площ от 30 декара да има научно-изследователски лаборатории и дигитална библиотека, паркови пространства, зони за отдих, спорт, развлечения, културни събития и галерия на открито
3000 жертви и над 30 000 заразени с ХИВ и хепатит във Великобритания 3000 жертви и над 30 000 заразени с ХИВ и хепатит във Великобритания Нов доклад разкри огромен скандал в Обединеното кралство Култова световна марка е пред фалит Култова световна марка е пред фалит Тя беше взела и от пазарния дял на Найк Кмет е обвинен в корупция след измама от „ясновидка” Кмет е обвинен в корупция след измама от „ясновидка” Тя го призовала да ремонтира къщата ѝ и да плати за почивките ѝ с публични средства Хари Кейн взе Златната обувка Хари Кейн взе Златната обувка Англичанинът вкара 36 гола в 32 мача за Байерн ГМО комари се включват в борбата срещу маларията ГМО комари се включват в борбата срещу маларията Комарите преносители представляват сериозна регионална заплаха Бунт в Палма де Майорка срещу туристите -  "Вървете си вкъщи!" Бунт в Палма де Майорка срещу туристите - "Вървете си вкъщи!" Над 10 000 души вдигнаха плакати "Вървете си вкъщи!" Войната в Украйна - развръзката предстои, може и без Путин да бъде свален от власт Войната в Украйна - развръзката предстои, може и без Путин да бъде свален от власт В Швейцария на 15 юни се очаква среща на повече от 80 държави, където Русия нямало как да излъже 12 пострадали при турбуленция по време на полет над Турция 12 пострадали при турбуленция по време на полет над Турция При кацането самолетът беше посрещнат от службите за спешна помощ Столтенберг пристигна в София заради Парламентарната асамблея на НАТО Столтенберг пристигна в София заради Парламентарната асамблея на НАТО Той ще се срещне с българския премиер Димитър Главчев 200-метрова "трапеза" на "Шан-з-Елизе" в Париж 200-метрова "трапеза" на "Шан-з-Елизе" в Париж Хиляди французи си устроиха пикник
Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Няма да допуснем намеса и дезинформация в изборите Виц на деня Виц на деня Стюардесата влиза при пилота и казва:
- В салона имаме еврейски терорист с бомба.
- И какво иска?
- За сега нищо. Просто продава парашути.
Виц на деня Виц на деня - Защо спортуваш?
- Защото спорта ми дава усещането, че имам хубаво тяло като съм гол.
- На мене такова усещане ми дава алкохола...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Младоженецът разбра, че нещо не е както трябва, когато от странана булката дойдоха само тираджии и моряци...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори