×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Унгария блокира 6.9 млрд. евро военна помощ за Украйна
  • Силни бури в САЩ отнеха живота на 22 души
  • Папуа Нова Гвинея евакуира 7900 души заради заплаха от свлачище
  • Пожар пламна в сградата на Община Кресна
  • Китай блокира "екстравагантни" акаунти на инфлуенсъри
  • Откриха хероин за над 1 милион лева на „Капитан Андреево“
  • Софтуерен проблем на Централна гара в София е довел до отменяне и закъснение на влакове
  • Украйна и Белгия подписаха споразумение за сигурност
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ в Бургаска област: Искаме местен водач на листата за парламента


ГЕРБ в Бургаска област: Искаме местен водач на листата за парламента
Иван Вълков, Димитър Бойчев и Галина Милева са с най-много номинации за кандидат-депутати след събранията на общинските структури на Бургаска област
19 Март 2013, Вторник, 13:23 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Димитър Бойчев, Иван Вълков и Галина Милева с най-много гласове за кандидат-депутати

Общинските структури на ГЕРБ в Бургаска област масово са заявили, че искат водач на листата с кандидат-депутати да бъде човек от региона. За момента с най-големи шансове е бившия министър на екологията Ивелина Василева, която получи и сериозна подкрепа на конференцията в Бургас. В областния център за челото на класацията за парламента бяха посочени и Бойко Борисов и Цветан Цветанов, но в останалите общини желанието за местно лице е категорично, казаха активисти.

 

Най-много гласове в областта са събрали досегашните народни представители Димитър Бойчев, който е и областен лидер на партията, Иван Вълков и д-р Галина Милева. От общините в областта настояват и за свои представители в листата.

В Руен например непосредствено след номинацията на Бойчев, е издигнат и местния общински съветник Бончо Бончев, който беше кандидат за кмет на ГЕРБ на изминалите местни избори. В Приморско Бойчев и Вълков също са сред издигнатите кандидатури, както и д-р Галина Милева, областният управител Константин Гребенаров, бившата му заместничка и настоящ член на комисията по дискриминация Златина Дукова. Местните лица, които са номинирани, са общинския съветник Борислав Киров, шефа на Горското стопанство в Царево Румен Желев и общинската шефка на партията Захарина Неделчева, която обаче си е направила отвод.

Предолженията, събрани от цялата област, ще бъдат изпратени по азбучен ред в Изпълнителната комисия на партията, където имената ще бъдат окончателно наредени и ще представена официално.


В категории: Политика


Любовен хороскоп за юни
Любовен хороскоп за юни 28/05/2024, Вторник 20:59 0
13
Коментара по темата
13.
Дървосекач
24.03.2013 22:39:52
0
0
Не му стана на Руменчо Желев депутатин да се цани, ма нали рушветчетата си текат? Докато може ще цицаме от абдалите. Виличката вече я спретнахме, щерката в Германия изучихме, дай да поживеем вече като бели хора, не като горски. За чужда сметка, разбира се. Колко%?
12.
Мунчо
21.03.2013 14:13:46
0
0
Старата перачка В. Илиева правилно прецени, че мястото и не е в парламента, а затвора.
11.
Мунчо
21.03.2013 14:13:45
0
0
Старата перачка В. Илиева правилно прецени, че мястото и не е в парламента, а затвора.
10.
гроб
21.03.2013 13:58:35
0
0
?
9.
МГЕРБ
20.03.2013 09:39:43
1
2
Най-подходящ е кмета на Средец -Иван Жабов от Бургас.
8.
моля ви
20.03.2013 08:58:55
2
2
Това, което съм написала не попада в описаното в т.7, ако не вярвате поинтересувайте се и ще се обедите!!!
7.
Rosica Nikolova
20.03.2013 07:06:45
3
1
Росица Николова:
Я ПОГЛЕДНЕТЕ НА КАКВО СЕ НАТЪКНАХ!

Протокол на работна среща на доброволческа група за влияние към Оперативното бюро на Националния съвет на Младежкото обединение в БСП
…….
Кирил: Другари, минаваме към четвърта точка. Всичко което говорихме по точки две и три, не важи за активността в социалните интернет мрежи и интернет-медии. Тук средата е съвършено различна. Единственото правило което трябва да съблюдаваме стриктно е да спазваме своята анонимност. Препоръчва се да създадете една легенда за себе си далече от политическата сфера - примерно активността и използваните прякори и картинки на профили трябва да създават впечатление за вас като за спортен фен, запален турист или пък, ако щете, безработна бивша учителка сега домакиня чието основна радост от живота е да гледа сапунени сериали. Втората легенда която трябва има всеки под ръка е на привърженик на трета партия със слабо влияние в обществото, като тук е препоръчително това да са десни партии. И двете самоличности се използват както в защита, така и в атака. За да се избегне разкриване на връзката между двете самоличности, разбира се, доколкото ви е възможно трябва да съблюдавате различен стил на изразяване и да не използвате едни и същи изрази и словосъчетания . От досегашната практика се установи, че често се получава объркване, доброволеца пуска коментар присъщ за едната самоличност, но забравя да превключи потребителките профили. Тук Митко даде едно предложение, как да избегнем тези рискове. Ще го помоля да сподели.
Димитър: - Ами, същността на предложението е различните акаунти да се използват в различни браузъри. Примерно, единия акаунт се използва само с Интернет Експлорър, другия в Мозила. По този начин не се налага непрекъснато превключване на акаунтите, и бързо се добива автоматизъм. В момента в които решиш да пуснеш коментар от някоя самоличност отваряш и съответния браузър. Аз лично ползвам четири самоличности в четири браузъра, освен тези подходящи са също Опера и Сафари. Не ми се е случвало да сбъркам и да пусна коментар под друг акаунт.
Елена: - Аз се опитах да си инсталирам Фаърфокс на лаптопа, които ми е предоставен, но ми иска администраторска парола.
Кирил: Които има такива проблеми - компютрите при Павел - той ще ви инсталира каквото е необходимо. Преминаваме нататък. Както вече споменахме, тъй като в интернет е осигурена анонимност, ограничения като премерено поведение няма. Трябва да удряме безкомпромисно в най-неочакваните точки за нашите противници. Ако в обществото има усещане, че даден политик от управляващите е честен - изкарвате го лъжец и крадец, ако някой има добро семейство, обвинете го, че има любовница, ако има титла професор, обвинете го че е некомпетентен, а дисертацията му преписана, ако води скромен начин на живот, внушавайте, че има милиарди в швейцарски сметки, и т.н. Нищо не е неприемливо, нищо не е цинично, използването на нецензурни думи също не е проблем. Дори и коментарите ви да не се приемат от случайно четящите ги, те ще се трупат като негатив към вашата фалшива самоличност, но и към истинската самоличност на атакуваните субекти. Основната цел е да се предизвикат пукнатини в имиджа и да се породят съмнения към тях. В този аспект трябва да сме търпеливи и настойчиви както капката дълбае камъка. Втората насока по която трябва да работите е да се създава всеобщо впечатление за безнадежност и мизерия. Това няма смисъл да го обяснявам, ясно е че всички подобни негативи се трупат на гърба на управляващите. Декларирайте съжаление към трудния живот на пенсионерите, приравнявайте живота в България с този в страни от третия свят, декларирайте склонност към емиграция и т.н. Тези неща и друг път сме ги говорили. Третият аспект по които трябва да работят доброволците е защита от така наречените "лоши" коментари за партията и политици от БСП. Значи, практиката показва, че влизане в спор по същество не е добра тактика. Проучванията показват, че най-добре работещата тактика е бързо да бъде изтикан коментара назад в списъка с коментарите. Времето напредна, за съжаление имам важна среща след 15 минути и ще трябва да ви напускам. Ще ви бъда благодарен да прегледате този документ, които обаче нямате право да изнасяте. Документа съдържа проучвания за поведението на интернет потребителите, кои са най-популярните интернет медии, а на последната страница са синтезирани изводите от проучването, които биха били много полезни в нашата работа.
Довиждане засега и успех.
6.
моля ви
20.03.2013 06:44:17
2
2
Отървете ни от Руменчо Желев - боса на горското и председател на управителния съвет - господин ? %. Той събра достатъчно пари за да си плати първо място в листата! А и бъдете сигурни всички горски ще гласуват да се отърват от него!!! Успех на Румен за депутат, там няма да краде толкова и и ще си вземат глътка въздух в горите!!!
5.
Банда айдуци, а не листа
19.03.2013 16:59:28
1
16
Отзад напред - от крадливото горско Руменчо до мазното алчно Бойчев. Захаринка дала заден. Все отбор юнаци с доказани качества на лъжци, подлоги и измекяри. Добра листа се оформя. Пример за неподражание.
4.
Rosen Dimitrov
19.03.2013 16:35:34
2
4
Правилно искат местен човек. Ако не знаете Сергей Станишев, Джевджет Чакъров, Волен Сидеров и други такива идиоти са все избрани с бургаска листа. Да сте им видели очите, да са направили нещо за региона?
3.
tht
19.03.2013 16:00:55
14
4
Гребенаров е умен и възпитан човек, като областен управител постигна добри резултати и е видно в Бургас. Помага за развитието на региона. Много бързо забравихте управлението на Бургас преди него - опа забравих Бургас просто не се развиваше. Търсете истинските виновници за буксуването на бургас, като СерГей избран от Бургас, Йоан и т.н. Лесно се обвинява работещ човек.
2.
Boris
19.03.2013 15:50:16
3
11
Niama li SRAM tozi Grebenarov,zaradi tozi milicioner ot DS,gerb shte zagubqt mnogo glasove.
1.
Target
19.03.2013 15:11:46
5
12
Другаря Гребенаров да си даде отвод,че заради него хората няма да гласуват за ГЕРБ.Не може да раздава плажната ивица като,че ли му е бащения.Искаше да разделя плажовете за бедни и богати,сега богатите да гласуват за него.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Обществената поръчка вече е в ход, очаква се да бъде избран изпълнител до края на юни Ужас на Централна гара: Два влака се помляха, има много пострадали (СНИМКИ) Ужас на Централна гара: Два влака се помляха, има много пострадали (СНИМКИ) Топ бисерите от матурите по БЕЛ: След покръстването си княз Борис възприел титлата кмет Топ бисерите от матурите по БЕЛ: След покръстването си княз Борис възприел титлата кмет Вижте още фрапиращи изцепки на зрелостниците  Не е шега! СЕМ разследва "Ергенът" за дискриминация на жени по възраст Не е шега! СЕМ разследва "Ергенът" за дискриминация на жени по възраст Сигналът е подаден от българска платформа, бореща се за равенство между половете и заставаща срещу всички форми на насилие срещу жените Незабравимо 5G лято с 20 000 MB бонус в предплатените пакети Free2Go от Vivacom Незабравимо 5G лято с 20 000 MB бонус в предплатените пакети Free2Go от Vivacom Предимства на предплатените пакети са, че няма такса при презареждане и включват мегабайти в роуминг за пътувания в чужбина Поморие бе част от Националното шахматно турне „Асеневци“, с надслов „Развиваме естествения интелект“ Поморие бе част от Националното шахматно турне „Асеневци“, с надслов „Развиваме естествения интелект“ Близо 140 деца изпълниха градинката до НЧ „Светлина 1939“ в квартал „Свети Георги“ Кървав ужас на бал! Банда непълнолетни налагат абитуриенти Кървав ужас на бал! Банда непълнолетни налагат абитуриенти На родителите на непълнолетните лица са съставени актове за административно нарушение Жестока трагедия на пътя Жестока трагедия на пътя Товарен и лек автомобил са се сблъскали челно при разклона за село Ралево на пътя Плевен-Ловеч Близо 500 участници идват в Бургас за големия образователен форум, посветен на изкуствения интелект Близо 500 участници идват в Бургас за големия образователен форум, посветен на изкуствения интелект Форумът ще се проведе на 29 и 30 май в Конгресния център до Морска гара Два влака са се сблъскали на Централна гара в София, има пострадали Два влака са се сблъскали на Централна гара в София, има пострадали Две жени са ранени
Защо всички в Италия са срещу Мелони Защо всички в Италия са срещу Мелони Битката е всички срещу един Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Запазено е стълбището, по което Кевин се спускаше с шейна Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) В една от стаите тя видяла малка врата, която се намирала на височина метър от пода Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Ингъл бе вокалист и органист на групата, която е основава през 1966 г., и изпява 17-минутния им хит „In-A-Gadda-Da-Vida" Превърнаха резиденцията на президента в хотел Превърнаха резиденцията на президента в хотел Състои се от 6 просторни стаи, от които се разкрива зашеметяваща гледка към природата Унгария е блокирала 41% от решенията на ЕС за Украйна Унгария е блокирала 41% от решенията на ЕС за Украйна Въпреки натиска Будапеща ще продължава да блокира военната помощ за Украйна   Макрон притеснен от възхода на крайната десница, била зъл вятър Макрон притеснен от възхода на крайната десница, била зъл вятър Заедно трябва да изградим нова концепция за обща сигурност, каза той 300 000 души без ток в САЩ след торнадо и бури 300 000 души без ток в САЩ след торнадо и бури  През уикенда лошото време отне живота на най-малко 23 души Ирландия, Норвегия и Испания признаха палестинската държава Ирландия, Норвегия и Испания признаха палестинската държава Израел веднага обяви, че отзовава своите пратеници в Дъблин и Осло Украйна загуби още две селища, а носител на "Пулицър" обвини Байдън, че тласка САЩ към война с Русия Украйна загуби още две селища, а носител на "Пулицър" обвини Байдън, че тласка САЩ към война с Русия  Взривове разтърсиха контролирания от Москва Луганск
Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Няма да допуснем намеса и дезинформация в изборите Виц на деня Виц на деня - Ех, колко е хубава пролетта, ама лошото е, че започват да излизат гадините. Днес например видях змия и гущер.
- Аз пък видях бившия си!
Виц на деня Виц на деня - Тате, може ли да гледам Евровизия?
- Не! Пусни си порно, като всички нормални деца!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори