×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В БСП-Бургас се сплотиха около 5 имена за депутати, канят Станишев да оглави листата тук


В БСП-Бургас се сплотиха около 5 имена за депутати, канят Станишев да оглави листата тук
Старите пушки, сред които Чанко Мирчев, Петко Арнаудов и Георги Димитров (отляво надясно) очакват своя отговорник от Варна Красимир Янков, но той не дойде снощи
12 Март 2013, Вторник, 14:48 ч.
Автор: Флагман.бг Снимка Ивелина ДОНЧЕВА

Красимир Янков – отговорникът от София и този път не дойде

В областния предизборен щаб на БСП-Бургас страстите постепенно почнаха да утихват, след като снощи се разбра, че тук социалистите са стигнали до консенсус относно своите лидери, подходящи за депутати. Заседанието на Областния съвет се очертаваше като бурно, тъй като местният актив очакваше да се появи организационния отговорник от НС на БСП Красимир Янков – областен шеф на Варненската БСП. Срещу Янков на предното заседание, преди конгреса, бе гласувано единодушно да бъде прибран от Сергей Станишев, тъй като бургазлии не го харесват поради липсата на такт и умения да контактува с тях и да ги сплотява. По време на конгреса в столицата Янков допълнително отблъснал бургаските си съратници, изобщо не им обърнал внимание, подминавал делегатите като непознати.

Янков, за пореден път снощи, не дойде при подопечните си. Заседанието е имало една основна точка – да изслуша отчета на своя депутат Пенко Атанасов. Той прочел доклада набързо, нямало никакви въпроси, накрая получил положителна оценка. Дискутирано е било и дали е удачно оттук да издигнат своя водач на листата и да предложат на „Позитано“20, за да засвидетелстват уважение. Освен Пламен Орешарски, който вероятно ще бъде издигнат от столичен район, местните са решили да поканят своя национален лидер Сергей Станишев, който по време на предходни парламентарни избори с удоволствие е оглавявал листата. Посочено било името и на Стефан Данаилов, както и на фурията Мая Манолова, въпреки че тя предварително отклонила поканата, тъй като не искала да се разделя с Кюстендил.

Засега местните се обединяват около областния си лидер Атанас Зафиров, общинския Павел Маринов, бургаския общински съветник Евгений Мосинов и екскмета на Царево Петко Арнаудов. Те имат най-високо одобрение. Лоша дума и за Пенко Атанасов не се е чула. Един от активистите на малка община станал и се самопредложил, но така направил лошо впечатление на актива.


В категории: Политика


Дъжд над Черноморието
Дъжд над Черноморието 29/05/2024, Сряда 09:30 0
20
Коментара по темата
20.
Киров до БСП-комунисти 16.
13.03.2013 16:35:53
0
1
Добре, че беше кариериста Мосинов та да ви тика напред. Години наред позволявахте да му се гради имидж негативен и криминален, без да поискате да опровергаете слуховете, щото ви беше страх от това, че всъщност рано или късно кадърниъте хора успяват и отиват напред и нагоре.
И от кога кариерист е лоша дума ? Да,да знам, лошо е човек да е в застния сектор години на ред и да си вади хляба. Друго си е да си на хранилка, на някоя службица.
Такива хора като него ще оправят нещата. БСП-Комунисти, палячовци и какви ли не млади бездарници ще досъсипят партията и ще дадат силен тласък отново на спасителя Б.Б. да властва и да беси.
Айде сега с минусите, добри сте в това да плювкате.
Както и долу казах, очевадната истина е болезнена и ласкателствата са по-желани.
19.
Киров до другите питащи
13.03.2013 16:31:10
1
2
Ами не слагат нови хора, защото всеки мисли себе си специален и повече от другите. Партията за това се проваля на всякакъв вид избори. Щото веднъж не сложиха на челни места хора като Мосинов. Сега пак спрягат старите депутати, областни управители, администратори и прочие.
Никой не си прави сметка, че на зело трябва да е човек с много контакти сред младите хора, а кой е по добър в това от един юрист и преподавател.
Всъщност младите в БСП не са узрели да бъдат властници, по нищо не се различват от ГЕРБ, те просто искат на 30г. някой да им даде властта в ръцете и да им гледа сеира. Стига толкова. И това е причина за краха.
Докато си играем на кой е по-по най и тикаме професионалистите назад, морето ще е лилава територия, гербова.
Сега набързо обидени старите другари ще натиснат минусите многократно. Защото истината и на тях не им отърва.
Успех на можещия! Друго всичко е злоба и завист.
18.
ПРОЧЕТЕНО
13.03.2013 12:00:12
1
1
Късно вечерта. Ахмед Доган и Меглена Кунева-Пръмова са в леглата си и си говорят по телефона. Пръмова пита:
- Меди, ако те целуна по левия тестис, какво ще ми подариш?
- Ами...ставаш министър по евроинтеграцията.
- А ако те целуна по десния?
- Ами... ставаш еврокомисар.
- А ако те целуна по главичката,ще стана ли премиер?
- Не.
- Защо не?
- Ами защото Станишев вече го е налапал целия,затова!!!
-
Шантаж,диверсии,провокации,шпионаж,саботажи.
Омаскаряване,орезиляване,дискредитиране,компрометиране на правителства,министри,депутати,политици.Ограбване на банки,обменни бюра,златарски ателиета,инкасови автомобили,апартаменти.Поръчкови убийства,показни стрелби.Изключителен професионализъм,високо качество на услугите.Отстъпки за количества.
ДПС+БСП+СДС+Кунева+Цигани= Първанов
ул. "Позитано" 20, "Сергей Дмитриевич Станишев & Товаришчи" ООД
София,България
-
Въпросът с присъединяването към СССР е поставен на пленум на ЦК на БКП през юли 1963 г. На него Живков обяснява:
"У мен има една идея от няколко години. Тук трябва да кажа, че тази идея не е моя, това е идея фактически на другаря Димитров. Като вземем предвид какво представлява НРБ, тя е малка страна, а в икономическо отношение - изостанала в сравнение с други страни, като вземем предвид връзките на нашата партия с болшевишката партия, ръка за ръка, рамо до рамо с КПСС при всички условия... Всичко прогресивно в НРБ е свързано с руския, със съветския народ, очевидно е назрял въпросът... Ние го обсъждахме в Политюбро, възражения няма и аз искам да занимая пленума сега: да се обърнем с едно писмо към ЦК на КПСС и към правителството на Съветския съюз, в което да поставим въпроса, да аргументираме необходимостта от създаването на по-тясна връзка между съветската и нашата икономика в перспектива с нейното сливане. И по-нататък политическо сливане."
Пред пленума Живков изтъква: "Когато условията за сливане бъдат всестранно подготвени, тогава животът ще подскаже формата на обединението. Дали това ще бъде обединение под формата на федерация или нещо по-друго, това няма защо сега да се предрешава.
-
На 8 март 1983 г. американският президент Роналд Рейгън обявява Комунизма/Социализма за „Империя на злото” и обявява борбата си срещу нея за своя главна задача. Това става в реч пред Националната асоциация на евангелистите в САЩ, Орландо, Флорида.
17.
Весо
13.03.2013 08:06:45
2
2
Абе тия защо не изкарат някое ново, популярно лице, доказана личност, толкова ли не могат да намерят някой млад човек, който хората познават. Ако ще някоя жена да е - популярно лице. Само така имат шанс при създалата се ситуация. Иначе има опасност нито един от тях да не влезе.
16.
БСП-комунисти
13.03.2013 07:25:07
2
1
Сложете този дето прилича на мишок с тези очилца и малка устичка първи, сложете кариериста Мосинов втори и ще видите какъв е резултата, няма да вкарате в парламента и двама дупедати. Иначе резултатите ще са ГЕРБ-6, ДПС-2, Атака-3, Куневица-2, Сините-1 (ако прескочат 4%) и СДС-1(ако прескочат 4%)
15.
Киров
12.03.2013 21:40:29
4
4
Евгений мосинов е подходящ за Промяната. Успех!
14.
неизвестен
12.03.2013 21:29:10
1
1
Е, бива лъжи, но чак толкова не бива
13.
Пл
12.03.2013 21:01:45
2
4
Наско е страхотен пич !
12.
...
12.03.2013 19:06:29
9
1
ДАНО ТЕЗИ ОТ СНИМКАТА ДА УЧАСТВАТ НА ИЗБОРИТЕ. ЩЕ ИМ СЕ ЗАВИЕ СВЯТ ОТ РЕЗУЛТАТА, ОСОБЕНО НА Г.ДИМИТРОВ. ОТКОГА ГО ЧАКАМЕ ТОЗИ КЪПАН ЦИГАНИН ДА СЕ ЯВИ НА ИЗБОРИ БЕЗ ПОДКРЕПА НА ГЕРБ
11.
СТОЯН
12.03.2013 18:31:46
2
0
Naima li mladi komunisti, a se naredili za snimka 70 godichi ot karnobat, kato Milkova. Neai vsichki ai znaiat, po otrizatelen , loch chovek naima. Gleda si lichniai interes- uredila si e snahata direktorka, zeta sa60. Ni60 drugo ne ai interesuva, zeliait grad ia mrazi= Babi ne ni traibvat= Iskame novi liza s novi idei.
10.
до 4,5,6
12.03.2013 18:12:21
3
6
ти ли ще ми говориш за боклук бе.Защо нанюхвам страх,злоба и завист-качества които са ви приоритет.Ми то като ви погледне човек изпитва погнуса камо ли като ви чуе.дръжте си устите затворени че се излагате.Пък и как вонитеееее
9.
каридков
12.03.2013 17:39:11
1
8
Да бе боклук бил Арнаудов, ами че ние нали по негово време забогатяхме.И то как че си купихме изборите и сега да духат супата.
8.
До №4, 5 и 6
12.03.2013 17:30:02
2
6
Михнева: Скари ти май ме забрави.скоро ще търкаш наровете заради тъмното си минало.по- голям боклук от теб няма
7.
До №4, 5 и 6
12.03.2013 17:30:01
1
6
Михнева: Скари ти май ме забрави.скоро ще търкаш наровете заради тъмното си минало.по- голям боклук от теб няма
6.
СУЗИ
12.03.2013 17:05:13
6
4
ТОЗИ АРНАУДОВ ОТКЪДЕ ГО ИЗКОПАХТЕ? 4ХОРАТА НЕ ГО ИСКАТ В СЕЛОТО, ТО ПИТА ЗА ПОПОВАТА КЪЩА1"
САМО ЗАРАДИ НЕГО БСП В БУРГАС ЩЕ ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ.
5.
джапунов
12.03.2013 16:49:40
6
4
само не и боклука Арнаудов
4.
джапунов
12.03.2013 16:49:36
8
4
само не и боклука Арнаудов
3.
Bobi
12.03.2013 15:27:50
8
6
Милите, трябваше да се обединят около 2 имена, защото пак ще вкарат толкова депутати :D
2.
САНДО
12.03.2013 15:13:38
5
7
КЪВ КОЛ ШЕ СИ НАБИЕ БСП С ТОЯ СТАНИШЕВ
1.
и сега
12.03.2013 14:58:04
7
13
покажете, че сте екип, че работите за доброто на българите, че можете да задгърбите личните интереси за да изведете България и народа и на полагащите и се места!!! Успех на четиримата!!! Ние сме с Вас!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Йоана завърши гимназията за романски езици "Георги Стойков Раковски“ в Бургас Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма В рамките на 3 семестъра студентите ще научат историята на класическата и модерната фотография и как тя може да е част от съвременното изобразително изкуство Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Това е най-прекрасното място да намериш интересни образи, да поговориш с хората, да разгледаш, разказва звездата от "Братя"  Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Гледах да се съобразявам от гледна точка на това, че толкова хора по света нямат това, което имаме ние, споделя скромно шампионката Мария-Габриела Миличевич Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Агресивният въпрос „К’во прайш с тия големи кучета в парка, бе?!” е последван директно от удар Ще участват ли български военни кораби в операция в Черно море? Ще участват ли български военни кораби в операция в Черно море? Целта е да се осигури безопасността на морските пътища, след началото на руската инвазия срещу Украйна ГДБОП с удар срещу онлайн пирати ГДБОП с удар срещу онлайн пирати В хода й са установени собствениците на сайтовете, които са ги създали и поддържали с цел предлагането на техните потребители на достъп до популярни филми, сериали, телевизионни продукции чиито правоносители са български телевизионни оператори "Български възход" не само ще прескочи 4-процентовата бариера, но ще го направи уверено, обяви ген. Стефан Янев "Български възход" не само ще прескочи 4-процентовата бариера, но ще го направи уверено, обяви ген. Стефан Янев Трябва да се мисли стратегически – за бъдещето на България не за утрешния ден, а за десетилетие напред, подчерта ген. Стефан Янев Най-после ще вдигнат сватба Най-после ще вдигнат сватба Тя ще е малка, а кумовете ще са приятелка на Ива и мой приятел, призна Сашо Кадиев Ще бъде ли бургаският плаж препълнен с летовници заради евтината сянка? Ще бъде ли бургаският плаж препълнен с летовници заради евтината сянка? Управители на крайбрежни заведения в Северния плаж споделиха, че цените на напитките остават без промяна от миналото лято
Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Тенденцията от миналото да се залага на големи обеми и натрапващи се устни вече я няма След участието си в Капките тя замина за Африка След участието си в Капките тя замина за Африка Моделката и гаджето вършеят в Тунис Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Трябва да позволим на Киев да стреля по военни цели на руска територия, от която те нанасят по Украйна, каза пък Макрон Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София Многото и различни знаци объркват шофьорите, които неволно влизат в насрещното, и предизвикват опасни ситуации Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Икономистът, предлагал на източноевропейците шоковата терапия за преход към пазарна икономика, намекна, че Джо Байдън е поръчал разрушаване на газопроводите Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка От години южнокорейски пък активисти изпращат балони с блистовки към Северна Корея, критикуващи нейните лидери и USB памети с клипове на Kей-поп музика Защо всички в Италия са срещу Мелони Защо всички в Италия са срещу Мелони Битката е всички срещу един Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Запазено е стълбището, по което Кевин се спускаше с шейна Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) В една от стаите тя видяла малка врата, която се намирала на височина метър от пода Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Ингъл бе вокалист и органист на групата, която е основава през 1966 г., и изпява 17-минутния им хит „In-A-Gadda-Da-Vida"
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори