×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Земетресение е регистрирано в района на Пловдив
  • Спортен самолет се разби край Загреб – има жертва
  • Светият синод избира Сливенски митрополит
  • Нова порция слънце в неделя
  • Днес е четвъртата неделя след Великден - на разслабения
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зимната обстановка в Бургас е овладявана, няма бедстващи хора и закъсали коли


20 Декември 2012, Четвъртък, 10:06 ч.

176 тона луга и 150 тона сол са използвани от фирма "Титан", чиито коли чистят пътищата

Зимната обстановка в Бургас е овладяна. Към 11 ч. днес няма бедстващи хора и закъсали превозни средства, съобщи тази кметът Димитър Николов.

Дежурната техника на снегопочистващата фирма „Титан“ е започнала да разпръсква сол и луга още от 16.00 часа вчера /19.12.2012/.

До 19. 00 часа 18-те машини на фирмата са обработили основните пътни артерии в общината с 150 тона луга и 36 тона сол. Работата по снегопочистването е продължила до 06.00 часа сутринта, като са използвани още 176 тона луга и 150 тона сол.

Приоритетно са почистени шосета, по които се движи градският транспорт, както и пътищата към болниците и училищата.

Пътен възел „Юг“ е обработен със специален химикал и е отворен за движение.

85 работника на ангажираната за зимното почистване фирма „Титан“ третират със сол тротоарните площи около спирките и подлезите.

От сутринта се разчистват главните пешеходни улици, предстои с гребло да се обработят и малките пътни отсечки в комплексите.

За проходимостта на общинската пътна мрежа, която обхваща всички населени места, за изминалото денонощие са работили 10 снегопочистващи машини, които са хвърлили 45 тона пясък и 26 тона луга.

Поради обилен снеговалеж и сложната метеорологична обстановка, съветът е да не се пътува с автомобил или автобус по пътищата на републиканската пътна мрежа, които са труднопроходими или с опция отново да бъдат затворени за движение.

„Имаме готовност да реагираме и при усложняване на обстановката в Община Бургас“, потвърди кметът Димитър Николов.Осигурени са допълнителни количества сол, луга и обезледяващи химикали, с които могат да се третират надлезите, улиците и булевардите и при -20 градуса.

В кв. Банево училището и детската градина за затворени, тъй като от вчера вечерта в квартала няма ток. От EVN работят за отстраняването на повредата в мрежата си и възстановяване на ел. захранването.


В категории: Пътна обстановка


10
Коментара
10
Коментара по темата
10.
X
23.12.2012 15:20:48
0
0
ВЕЧЕРТА КАТО СЕ ПРЕБИРАХМЕ ОТ РАБОТА БУРГАС - ЯМБОЛ ПРЕЗ ВОЙНИКА ЗАКЪСАХМЕ МЕЖДУ СЕЛАТА ВОЙНИКА И ТАМАРИНО ОТ 112 НИ ИЗПРАТИХА САМО КМЕТА С ЛИЧНИЯ СИ АВТОМОБИЛ И С ЛИЧНО ГОРИВО ДА НИ СПАСЯВА , БЯГМЕ ОКОЛО7-8 КОЛИ И ЕДИН КАМИОН С ВЗАИМНА ПОМОЩ СИ ПОМОГНАХМЕ И БЛАГОДАРЕНИЕ НА КМЕТА СЛЕ 5 ЧАСА ОСИЛИЯ ВСИЧКИ АВТОМОБИЛИ БЯХА ИЗМЪКНАТИ , ПОМОЩ ОТ МАШИНИ НА ГРАЖДАНСКА ЗАЩИТА ЗА БЕДСТВАЩИ ТАКА И НЕ ДОЙДОХА !!!!
9.
НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
23.12.2012 15:16:18
0
0
АЗ БЯХ ОТ ЗАКЪСАЛИТЕ , МЕЖДУ СЕЛО ТАМАРИНО И ВОЙНИКА СТОЯХ ТАМ 6 ЧАСА И НИКОЙ НЕ ДОЙДЕ ДА НИ ПОМОГНЕ , ПОМАГАХМЕ СИ ЗАИМНО И КОЛИТЕ БЯХА НАД 30 А НЕ НЯКОЛКО ИМАШЕ ОБЪРНАТ ТИР И ЗАВАРТЯН БУС НА ПЪТЯ , ИМАШЕ И МНОГО ПРЕСПИ НИКОЙ НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА В ТАЗИ ДЪРЖАВА , ОСТАВИХА НИ ДА СЕ СПАСЯВАМЕ САМИ , АЗ И КОЛЕГИТЕ МИ В КОЛАТА СИГОРНО ПО 10 ПЪТИ ЗВЪНЯХМЕ НА 112 НИКАКВА ПОМОЩ НЕ ДОЙДЕ , САМО ЕДНА ПОЛИЦЕЙСКА КОЛА КОЯТО ЗАТВОРИ ПЪТЯ КЪМ ОБЯД С ДВА ЧОВАЛА ПЯСЪК ДА ИЗМЪГНЕЛИ КАМИОНИТЕ , КОЛОНАТА ОТ НАД 30 АВТОМОБИЛА СИ ПОМОГНАХМЕ САМИ И СЕ ВЪРНАХМЕ ОБРАТНО КЪМ ЯМБОЛ ПО ОБЯД ЗА ДА ТЪРСИМ ДРУГ ПЪТ ЗЬА БУРГАС , ТОЧНО ТОГАВА ОТВОРИХА ПЪТЯ ПРЕЗ ПЕТОЛЪЧКАТА ПРЕЗ КАРНОБАТ И АЙТОС
8.
гербер-гмо на ален мак
20.12.2012 16:37:16
0
1
ТАЯ ЛУГА И ТАЯ СОЛ САМО ДА Я НАТОВАРЯТ ИМ ТРЕБЕТ 3-4 ДЕНА ,ЗА 5-6 ЧАСА Е ВЕЧЕ ,,ШМЕНТИ -КАПЕЛИ,, ЦЯЛАТА РАБОТА ПАК
7.
к
20.12.2012 14:12:56
0
1
на централния вход шибаняк от към София, малоумник прост и са звъняли 2 пъти хората имало е 4 снегорина и 2 са дремали на моста под лукойл и са си пушели цигари шофьорите
6.
МАЙНАТА Р НА ВАС И СИСТЕМАТА ВИ
20.12.2012 12:47:43
0
2
"85 работника на ангажираната за зимното почистване фирма „Титан“ третират със сол тротоарните площи около спирките ..." !???

ДИМИТЪР НИКОЛОВ, СПИРКИТЕ СА ДАДЕНИ НА КОНЦЕСИЯ от ОБЩИНАТА на СОФИЙСКАТА "ПИЕРО"97-ООД. ОТ КАКЪВ ЗОР, ТЕ СЕ ЧИСТЯТ С ПАРИТЕ на ОБЩИНАТА ( ДОГОВОРА С ТИТАН) , А НЕ ОТ СЛУЖИТЕЛИТЕ на КОНЦЕСИОНЕРА НА АВТОБУСНИТЕ СПИРКИ ???????

ИЛИ И ТАЗИ КОНЦЕСИЯ Е ТАНТО ( 150 МИЛИОНА за "ПИЕРО 97"ООД-СОФИЯ) и КУКУРИГУ (ВМЕСТО ПРИХОДИ - РАЗХОДИ) ОТ ОБЩИНАТА.

АКО ТОВА Е СИСТЕМАТА ВИ НА ПРОЗРАЧНОСТ РАБОТАТА И СИСТЕМА УПРАВЛЕНИЕ на БУРГАС, МАЙНАТА И НА СИСТЕМАТА, МАЙНАТА И НА ВАС.
5.
FUCK THE GERB SISTEM
20.12.2012 12:39:28
0
3
FUCK THE GERB SISTEM
4.
FUCK THE GER SISTEM
20.12.2012 12:36:52
0
3
ГОЛЯМАТА ФИНАНСОВА КАСИЧКА на ГЕРБ - е ФИРМА "ТИТАН".
ИНТЕРЕСНО, КАК СА ЗАСИПАЛИ БУРГАС С ЦЕЛИ 350 ТОНА ЛУГА и СОЛ .... А ЛЕДА и СНЕГА СИ СТОЯТ НЕПОКЪТНАТИ !???? НИТО СЕ ЧИСТЯТ КОМПЛЕКСИТЕ, НИТО УЛИЦИТЕ в ЖИЛИЩНАТА ЧАСТ на ЦЕНТЪРА и ЖИЛИЩНИТЕ КОМПЛЕКСИ, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА КВАРТАЛИТЕ - САРАФОВО, ВЕТРЕН, БАНЕВО ...

Г-Н КМЕТЕ, ТАКА ЛИ "ХАРЧИТЕ" ПРЕЗ ТИТАН - 18 МИЛИОНА ЛЕВА, КОИТО ИМ НАЛЯХТЕ С РЕШЕНИЕТО СИ НА ПОСЛЕДНАТА РЕДОВНА СЕСИЯ !??

БУРГАЗЛИИ НЕ СМЕ, КАТО ВАШИТЕ ГЕРБЕРАСИ С КАПАЦИ НА ОЧИТЕ и НЯКОЛКО МИСЛОВНИ ГЪНКИ В МОЗЪКА . НЕ НИ БАЛАМОСВАЙТЕ, ЧЕ 350 ТОНА СОЛ И ЛУГА СТЕ ПОСИПАЛИ за 24 часа. АКО ТОВА БЕ ФАКТ, А НЕ САМО "СЧЕТОВОДНА СВОДКА ЗА ОСРЕБРЯВАНЕ", УЛИЦИТЕ ЩЯХА ДА СА САМО АСФАЛТ, БЕЗ ГРАМЧЕ ЛЕД И СНЯГ. НО НЕ СА !!!
3.
съни
20.12.2012 11:28:37
1
1
И между с. Войника и с. Тамарино има закъсали автобус и коли. На тях няма ли да им помогне някой
2.
kkk
20.12.2012 11:11:39
1
1
на кой вход колега. той града да не е кенеф че да има един вход. има и телефон 112 моля
1.
.
20.12.2012 10:38:03
2
0
Отидете на входа на Бургас да видите дали няма закъсали, хората са там от снощи и все още не са изкарани.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пътищата не са ремонтирани в последните три години, твърди регионалният министър Пътищата не са ремонтирани в последните три години, твърди регионалният министър Състоянието им е незадоволително, обяви Виолета Коритарова  Всички шофьори, пътуващи в неделя, задължително да прочетат тази новина Всички шофьори, пътуващи в неделя, задължително да прочетат тази новина АПИ въвежда промени в движението за улесняване на трафика в последния почивен ден Епископите Арсений и Герасим - кой ще бъде новият сливенски митрополит Епископите Арсений и Герасим - кой ще бъде новият сливенски митрополит Светият синод легитимира избора, който беше взет на 19 май Днес е четвъртата неделя след Великден - на разслабения Днес е четвъртата неделя след Великден - на разслабения Определението разслабен в българската Библия се използва за парализиран човек Ново брутално убийство смрази България Ново брутално убийство смрази България Мъж от Севлиево е убил майка си, намушквайки я многократно с нож Хотелиерите вдигат заплатите по морето Хотелиерите вдигат заплатите по морето Браншът се опитва да привлече работна ръка Ветровита, но слънчева неделя Ветровита, но слънчева неделя Прогноза за времето - 26 май, неделя "Хамас" складирали оръжия в България за нападение на израелското посолство в Берлин "Хамас" складирали оръжия в България за нападение на израелското посолство в Берлин Немски издания публикуваха информацията, като се позовават на службите за сигурност Възход на десните партии преди евровота, но са възможни обрати Възход на десните партии преди евровота, но са възможни обрати Хипотетични обединения и задкулисни ходове съпътсват борбата за ЕП   Скъпо било в Париж - не сте яли на летище Варна, жена плати 35 лв. за сандвич Скъпо било в Париж - не сте яли на летище Варна, жена плати 35 лв. за сандвич Пътничката останала шокирана от сметката
Жестока трагедия на концерт на известна група, спасители броят труповете ВИДЕО Жестока трагедия на концерт на известна група, спасители броят труповете ВИДЕО На мястото са се отзовали спасителни екипи, включително армията и националната гвардия Депутати искат забрана за смартфони за лица под 16 години Депутати искат забрана за смартфони за лица под 16 години Едно на всеки четири деца развива зависимост към телефона Бягащи от мобилизация украинци гърмяха по граничар Бягащи от мобилизация украинци гърмяха по граничар Плюли си на петите заедно с оръжието на ченгето Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Най-известен е с филма си от 2004 г. Super Size Me Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Певицата заложи и на нова фризура за важното събитие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Средно на ден в страната се изяждат 3 милиона броя След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън Принцесата на Уелс продължа да се лекува от рак, подлага се на химиотерапия Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Деца стрелят с автомати в училище Деца стрелят с автомати в училище Отново провеждат военно обучение Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Каналите му в Телеграм пуснаха замаскирано видео от тази седмица, на което се вижда човек, приличащ на него
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Учителката:
- Кажете ми противоположното на "Децата правят грешки в тъмното"!
Иванчо:
- Грешките в тъмното правят деца...
Виц на деня Виц на деня - Защо пиеш толкова много!?
- Обикновено аз пия малко - 100 грама. Ама след 100 грама в мен се събужда друг човек. Е тва говедо пие като смок!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Най-хубавото на 20-годишните момичета са техните 40-годишни майки.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори