×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Семейство от Мичиган счупи щатския рекорд с 842,4 млн. долара от лотарията Powerball
  • Съдът не даде ход на делото срещу Васил Божков за хазарта
  • Училищата в Атина отварят след 2 дни прекъсване заради горещините
  • Конкурсите за директори бетонираха статуквото в три университетски болници
  • Голям пожар на летището в Брюксел
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Грейна Коледната елха в Средец


Грейна Коледната елха в Средец
Кметът Иван Жабов, пет годишната Кристияна и спортната надежда Живко Кадънков запалиха празничните светлини, най-щастливи бяха децата
07 Декември 2012, Петък, 10:50 ч.
Автор: Бесове.Бг

Кметът Иван Жабов,  пет годишната Кристияна и спортната надежда Живко Кадънков запалиха празничните светлини

Новогодишно настроение завладя Средец, където снощи тържествено беше запалена Коледната елха в центъра. Грейнаха светлините на високото  6,5 метра дърво, което е от вида „черен бор”, дарено е от Държавно Горско Стопанство - Средец. Освен борът и три  елички красят центъра на града. Дръвчетата са поставени край входа на Общината и след празника ще бъдат засадени на централния площад в града.
Празникът на площад „ България” започна с раздаването на порции риба и рибен курбан в чест  на Свети Николай Чудотворец. Храната бе осветена от свещеник Недялко Радев и наречена за здраве и добруване на целия български народ. Рибеният  курбан е приготвен от Домашен социален патронаж .От ръководството на общината съобщиха, че от рибните ястия ще има за  всички социални домове в Средец. Точно в  18 часа  бяха запалени Коледните светлини на града. Кметът Иван Жабов пожела на присъстващи хубави и светли Коледни празници. Концерт с участието на детска вокална група даде старт на празничната Коледна програма. Празникът достигна своята кулминация, когато от  шейна, водена от две еленчета, слезе Дядо Коледа, придружен от Снежанка . Децата бяха изненадани и с пищна заря, която ознаменува началото на коледните празници.

В категории: Средец


13
Коментара по темата
13.
Христо
07.01.2013 12:08:51
0
0
Знаете ли, кой е Валентин Адамов от гр.Средец? Той е от така наречените недосегаеми хора в България. Същият е собственик на пункт за изкупуване на черни и цветни метали в град Средец. Доколкото знаем от запознати хора от тези среди, пункта му работи БЕЗ никакви строителни и данъчни изисквания, приети от законодателите. Пунктът НЕ отговаря на изискванията на НАП, тъй като не е снабден с камери за видеонаблюдение и връзка с НАП. Същият, Валентин Адамов, шофира най-демонстративно из улиците на града ни чисто новия си автомобил, закупен с пари с неизяснен произход, а същевременно му е отнотнето свидетелството за управление на МПС. Неправомерно и НЕЛЕГАЛНО също така управлява и товарни камиони, с които извозва суровини от пункта си до гр.Бургас. Служителите му НЕ са здравно и социално осигурени, а също така - нямат трудови договори. По този начин той не само нарушава законите на Република България, но и чисто моралните си задължения, към хора, върху, които издевателства. Едно от многото му безчинства включва, заявяването на много по-малки количества суровини, които закупува в пункта си, и по този начин лъже и мами НАП, като укрива доходите си. На тези му престъпления стават свидетели стотици хора, но всеки мълчи от страх. Едно от поредните престъпления, които е извършил е това, че той лично е закупил медни жици, ОТКРАДНАТи от съоражения на Български пощи. Докога България ще се командва от разбойници като него? Докога да живеем в страх и поттисничество от такива личности?
Ние, гражданите на град Средец, нямаме покровител. Искрено се надявам тези безчинства и шуробаджанищи с хора приближени на управляващите града ни, да спрат. Дано ни помогнат да премахнем тиранията и подкупничеството, защото тези хора не желаят доброто на нашия град, те искат единствено пари и власт. Ние сме обикновени хора и се надяваме хора като Валентин Адамов да бъдат проверявани от органите на реда и да им бъдат налагани заслужените наказания.
12.
красив и умен
31.12.2012 09:15:58
0
1
Да взема да позная ама как ша получа наградата. Малко не съм съгласен, кво му пречеше на първия да не вярва на втория.Това си е търсил и си го намерил, никой не му е виновен. Има и по лошо. живи здрави и весели празници
11.
Андон(оФ)
30.12.2012 22:08:51
0
2
Коледна ТОМБОЛА!!!
Понеже виждам тук двама видни хумористи, а е Коледа обявявам следната гатанка.
Единият от Кмет стана Цървул, а другият от шут БАНКОВ ДИРЕКТОР.
Що е то?
Жокер: Вторият се издигна благодарение на първия, който му се отблагодари горещо за това, че с ценните си съвети два пъти го направи за посмешище пред цялата община. Във фунцията си на основен мозъчен Донор го обсемени с толкова много безценен акъл, че първия още сърба попарата, докато втория си клати краката на директорския стол.
Кой според вас е по-големия глупак?
Наградата ще връчи победителя!
Н.Н С.А
10.
до номер 6 и от Бръчков
10.12.2012 19:10:05
0
4
С голям страх ти пиша това-да не ми излезе името!Умирам от бъз!Моля да ми простиш,ама по-голямо мекере от теб не съм срещал.
Ти пък ще видиш оттук насетне какво още предстои.И да ни публикуват имената няма да спрем."Истината ще ви направи свободни".Хайде,посочи една лъжа.
Вземи да поработиш върху лексика,пунктуация и правопис и интелект,Хахо,пък тогава прави характеристики на тема образованост!
Гледай,че имаме култура,защото такива метили като теб заслужават единствено една българска,звучна...попръжня.
Много се притеснявам...ама:Метла!!!(в кой свят и век живееш,бе,нищожество.Не ти ли е унизително да заплашваш така плоско?!)
Поздрави баба си(защото друго няма да получи.Коледни добавки-няма!)
9.
до номер 6 от Странджата
10.12.2012 16:08:31
0
6
Ох,ти периодично се появяваш,мухльо,когато цъфне гнусна истина и нямате аргументи да си обясните комбинациите!Как се обяснява неморалното?Как се замазва очевадната истина?!
И какво като ни излезат имената.То и твоето ще излезе,смелчаго.Гледам,че си го писал!Стига си наставничил и плашил.Макар че сме по-зле,комунизмът мина!Ченгетата не са всевишни вече(гледам имаш същия маниер).
А,относно ценза ни:много по-висок от твоя е(че на трубадурите на този ред им знаем багажа).Муцай и трай,че малко ти остана!
И още нещо:истинската Европа не понася пажове като теб!За съжаление сме в Анадола,затова вирееш!Плужек!
Имаш много поздрави от пра дядо си-Кириак Стефчов,мижитурко!
8.
Зоро
10.12.2012 12:40:22
0
3
Сранджа, Бръчков! Благодаря ви за честта. Майтапа настрана, като нищо ши зема да стана шеф на МТУ-то!!! Таман, като изкарам към 2 години там, дошле нови избори. И тогаз - кандидат за кмет!
Аз, да не би да съм по-долен! Нали гледам кви са в общината, що да са подценявам.
7.
do N6 hahoto
09.12.2012 18:32:31
0
5
Pozdravlenia ot mene Pi4, 4e ima6 kuraja da izleze6 tuk, ne anonimno, a s istinskoto si ime!
Tapanar!!!
Are begai! Kartuna prazna!!!
6.
хахахах
09.12.2012 12:46:23
7
2
Клетата Европа дето ни прие на 1 ви януари 2007 хич не е туряла в сметките такива анонимни уж писачи като тия долу.Чели не дочели,учили не до учили.Кoгато му дойде времето ще се четете ТУК с истинските си имена.







.
5.
Бръчков
08.12.2012 20:03:43
0
8
Странджа,да живейш!Пак даде голяма идея!Аз съм за Зоро!Защо да не стане шеф на МТУ-то:той поне е завършил МТУ-то!И той е пазач,но на културен обект-музей!Направо си е за шеф:и ценз има,и от култура разбира.Има само един проблем-не е член на ГЕРБ!Ядец!
Аз бях на тържеството за ЕС.Много европейско беше:кметът дойде със закъснение.Чакахме го с трепет.Децата засмърчаха от чакане и студ,но какво тук значат някакви си деца.После ТОЙ дойде.Снима се за историята и тръгна.Запразнувахме,но...по абсолютно европейски се спука парното и запръска като гейзер!Окъпа децата,за да им върви по вода и ...антибиотици!ГОЛЯМ ПРАЗНИК!ГОЛЯМ БЕРЕКЕТ! ...ГОЛЯМА МЪКА!
4.
Странджата
08.12.2012 19:36:35
1
9
Да,бе,къде е Хриси?Без нея празникът не е празник.
Защо не е отразен малоумния ден на Европа,празнуван вчера в "Пробуда"(а той не е ли на 9-ти май?)Някой каза,че сме празнували влизането в Европа-5 годишнина!Направо ми се объркаха представите:не влязохме ли на 1-ви януари 2007?Вчера беше 7-ми декември 2012.Ама,то след 2-3 седмици стават 6 години,пък ние празнуваме 5!ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ!!!
Но,пред празнуването на 2168 дни откакто сме в ЕС,стои слухът,че великият опозиционер Гого Недкин(Ската) е най-после укротен-запушили му устата с апетитно местенце-шеф на КОС.Какво общо има с научните сътрудници Герги.До вчера пазеше парниците и вонеше,днес ще ръководи научни сътрудници!!!!Дайте да сложим и Зоро за шеф на МТУ-то и да се приключи!
Егати кмета,егати шефката на Общ.НС,егати шефка на СОУ,егати църковното настоятелство,егати съветниците,егати шеф на КОС-а...
Пък може и да е злобен слух!
Ха,да видим,ако не е,дали Ската пак ще е безпристрастен и почтен защитник на народните интереси.Май,ще излезем прави,че рипаше и плюеше и имаше съвест,защото иска да е на бюро!
Тарикати!Без ценз,пък все-шефове!
НАРОДЕЕЕЕ,ГЛЕДАЙ!!!
3.
г. скat
08.12.2012 18:36:03
1
3
ама станах агроном,нъцки!вчешете ми перчема!чакайте бяло странджанско говедо!бил съм жичкаджия.много още ...utre shte kolq...prase!
2.
?.?.?
07.12.2012 17:03:52
1
6
И първата дама не е в кадър?!
Защооо...
1.
sredec
07.12.2012 13:03:33
0
3
Bravo,kmetat e sam lipsvat bandata ot sposori i idioti iavno gi e narital...........poumnial e......
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тревожна статистика: Случаите на рак на дебелото черво у нас се увеличават Тревожна статистика: Случаите на рак на дебелото черво у нас се увеличават Хората с фамилна обремененост е наложително да се изследват НСИ обяви каква е годишната инфлация за май месец НСИ обяви каква е годишната инфлация за май месец През май 2024 г. месечната инфлация е -0.2%, а годишната инфлация за май 2024 г. спрямо май 2023 г. е 2.3% Путин: Спирам войната, ако Украйна се откаже от НАТО и от завзетото от Русия Путин: Спирам войната, ако Украйна се откаже от НАТО и от завзетото от Русия "Ще направим това незабавно", подчерта Путин в реч пред руското Mинистерство на външните работи Автобусите за Бургас са пълни, пускат повече линии Автобусите за Бургас са пълни, пускат повече линии От 15 юни транспортната компания ще пусне допълнителна сезонна линия до Царево от София УАСГ обмисля разкриването на филиал в Бургас УАСГ обмисля разкриването на филиал в Бургас От висшето учебно заведение ще изпратят своите изисквания за помещенията, необходими за бъдещия студентски кампус Вижте кога и къде ще пръскат против комари в Бургас Вижте кога и къде ще пръскат против комари в Бургас Започват от понеделник Проливен дъжд удари Сунгурларе, Суперклетката се движи към Бургас Проливен дъжд удари Сунгурларе, Суперклетката се движи към Бургас Реколтата край Казанлък е била унищожена от градушка с размери между яйце и ябълка Тази секси синоптичка яхна джип за 150 бона Тази секси синоптичка яхна джип за 150 бона Звездата от „Денсинг старс“ Трифонова бе забелязана да шофира луксозното возило Изловиха Джей Ло без Бен, в опасна близост до популярен бургазлия Изловиха Джей Ло без Бен, в опасна близост до популярен бургазлия Двамата се засекли в луксозно заведение в Санта Моника Над 600 000 бедни българи ще получат пакети с консерви и сапуни Над 600 000 бедни българи ще получат пакети с консерви и сапуни Раздаването на пакетите ще продължи до 31 юли 2024 г. по утвърден график в цялата страна
Украйна отхвърли категорично предложението за примирие на Москва Украйна отхвърли категорично предложението за примирие на Москва Условията красноречиво говорели за "неспособността на сегашното руско ръководство да оцени адекватно реалностите“, коментира съветник на Зеленски Две катастрофи блокираха Хаинбоаза Две катастрофи блокираха Хаинбоаза Инцидентът е станал недалеч от най-високата точка на старопланинския проход Защо Дама Пика е символ на злото Защо Дама Пика е символ на злото Тя вероятно се е родила заради тестето карти Таро Съдия блокира ново правило за ЛГБТ общността в 4 щата Съдия блокира ново правило за ЛГБТ общността в 4 щата То няма да се прилага в училища и колежи   Френската левица е в паника, обединява се в Народен фронт за парламентарните избори Френската левица е в паника, обединява се в Народен фронт за парламентарните избори Тази коалиция ще се изправи срещу десния "Национален сбор", който в момента води в социологическите проучвания. Руски журналист е загинал при украински обстрел в Източна Украйна Руски журналист е загинал при украински обстрел в Източна Украйна По-рано НТВ съобщи, че трима нейни служители, сред които и Кожин, са били ранени в село Холмивски, недалеч от Орловка Взривове разтърсиха Киев, а еколози вещаят глобална климатична катастрофа Взривове разтърсиха Киев, а еколози вещаят глобална климатична катастрофа Джо Байдън даде надежда на Украйна за повече системи "Пейтриът", а Тръмп го критикува заради помощта  Скорпионът и Козирогът да внимават с парите, а Рибите може да се превърнат в телепати Скорпионът и Козирогът да внимават с парите, а Рибите може да се превърнат в телепати Хороскоп за деня – 14 юни 2024, петък Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света И британските богаташи търсят там убежище за своите активи Бой в италианския парламент Бой в италианския парламент Опозиционен депутат е откаран в болница след удар в лицето и няколко ритника
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Започваш много да ми харесваш, толкова си смешен и забавен...
- Ааа, т'ва е нищо. Ти гол да ме видиш...
Виц на деня Виц на деня - Защо казват на родния език "майчин"?
- Защото бащата не може да вземе ДУМАТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Делфинът е може би едно от най-интелигентните животни в света, но комарът все още е най-аплодиран!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори