×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Кола се преобърна в Шуменско, шофьорката – с 1,91 промила и положителен тест за метамфетамин
  • Митничари откриха контрабандно злато за над 80 бона на "Лесово"
  • Росен Желязков се отказва от европарламента
  • 15-годишно момиче се удави след падане в напоителен канал
  • Vivacom тества първи в България най-новата мобилна технология 5.5G
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гонят учителка, разказала в книга за сексуалните си приключения


Гонят учителка, разказала в книга за сексуалните си приключения
С Анета Иванова ще трябва да се разделим като колеги, защото не мога да я оставя да преподава във випуска, каза директорката на Националната гимназия за древни езици и култура Мариела Папазова.
03 Декември 2012, Понеделник, 09:51 ч.

51 ученици написали жалба срещу нея

Скандал разтресе Националната гимназия за древни езици и култура. Учителката Анета Иванова, която наскоро издала своята автобиография «Глас» в том от 900 страници, е пред изключване, съобщи директорката на училището Мариела Папазова. Причината за това обаче е не книгата, в която Иванова е разказала за сексуалните си преживявания, а жалбата, която 51 деца са подали срещу нея.
«Никой не ни е принуждавал да купуваме книгата й. Написахме жалбата, защото не ни е преподаден целият материал по български език и литература, който влиза в матурата. Не е вярно, че тя е написала книга за секса. От 900 страници има най-много 2-3 страници с подобно съдържание», заявиха ученици в ефира на Нова ТВ.

«Проблемът не е от днес, но нещата сега ескалираха. Лошо е, когато учебният ни ден започва с тревога. Очаквам учителката да представи днес писмени обяснения, с които да отговори на всички обвинения, отправени в жалбите към нея. След това ще трябва да се разделим като колеги, защото не мога да я оставя да преподава във випуска», каза още Мариела Папазова. Тя уточни, че освен жалбата, е получила писмо, подписано от 14 ученици, които подкрепят своята учителка по литература и се надяват тя да продължи да им преподава.

В категории: Просвета


Флагман.БГ 100 лв. дере таксито на морето 100 лв. дере таксито на морето 12/06/2024, Сряда 10:59 2
18
Коментара по темата
18.
Ванеса
18.04.2013 10:45:19
0
0
Половината от вас не знаят за какво става въпрос! Информирайте се малко и тогава говорете!
П.П на снимката е г-жа Папазова- директор на НГДЕК.
17.
Правете разлика
12.12.2012 16:25:45
0
1
Виж сега, едно е даскалицата сама да си описва секс-преживяванията и да ми говори за "мидата" си. Тук тя съчетава приятното и полезното. Хем се чука за удоволствие, хем събира по 15 лв. от учениците си. Да ти кажа, има логика... хич не е тъпа тая жена! Ама това с учителката от Приморско - Радостина Иванова май й беше името - е коренно различен пример. Тя е била принудена от безизходицата в която се намира да прави свирки на шефа си, което откъдето и да го погледнеш си е чиста гавра с личността на жената и злоупотреба от страна на директора със служебното му положение.
16.
Пустото му даскало!
11.12.2012 08:54:07
0
1
Сега чета и аз оная даскалица дето влязла пияна в час - танцувала "Гагнам стайл" и им говорила за палачинки. Ама то много весело стана в тез училища! Земим да преместим там лудницата, че те и лапетата ще изперкат покрай даскалите си!
15.
браво на тази учителка! подкрепям я!
09.12.2012 21:43:58
0
0
тъз на снимката е директорката таки ли, бахтий скапаната мъстия, за никъв хуй ни става пък тръгнала да уволнява свеснити учителки
14.
Порно-2
08.12.2012 22:46:47
0
0
РАДОСТИНА ИВАНОВА
(от с. Ясна поляна) - изобразително изкуство
Още в първите дни след като е била назначена, Налбантов й направил директно предложение за интимна връзка. Тя много се шокирала и в първият момент не знаела какво да отговори. Започнала да се оправдава, че била семейна и не искала да изневерява на мъжа си. Била разтреперана, подтисната и неадекватна. Според Налбантов тя по-скоро се колебаела дали да се реши на такава връзка или не. Накрая й казал "както искаш" и я освободил. Това се случило на обяд след часовете и тя си тръгнала. Обикновено по това време отивала на автогарата, откъдето пътувала за Ясна поляна. След 1-2 часа Налбантов я заварил да го чака пред дирекцията. Останал много изненадан, защото не я очаквал. Попитал я какво иска и тя му казала: "Размислих". Влезли в дирекцията и като начало я накарал да му прави фелацио.
След този случай Налбантов редовно се хвалел, че още като я видял разбрал, че била голяма минетчийка и не се излъгал. За случаи като този винаги казвал: "Аз курвите ги надушвам от пръв поглед". Впоследствие редовно я викал в дирекцията, най-вече за орален секс.
Веднъж по време на една зимна ваканция учителите били събрани в дневната, където пиели кафе. Налбантов влязъл и извикал Иванова в дирекцията. Там я накарал да му прави фелацио, като накрая се изпразнил върху фанелата й в областта на яката. След това тя се върнала при колегите си и си допила кафето. Никой от учителите не забелязал петната по фанелата й.
През първата учебна година Налбантов подлагал Иванова на най-различни унижения - казвал й, че е голям боклук и проститутка. Според Налбантов тя била принудена да го търпи, защото била зависима от него и се страхувала да не изгуби работата си. Впоследствие станало ясно, че тя го търпяла, защото се надявала Налбантов да й помогне да получи апартамент в блока на специалистите - за целта била ходила и при кмета за да го моли за този апартамент, защото й било много трудно да пътува всеки ден до Ясна поляна. Така или иначе Налбантов не й съдействал за апартамента.
През втората учебна година, връзката на Налбантов с Иванова става много по-очевидна. Имало е случаи, когато в присъствието на други учители в учителската стая, той е започвал да я прегръща и опипва по гърдите. В такива случаи се лигавел и на всеослушание заявявал, че искал собственоръчно да провери дали не носела подплънки в сутиена си. Хвалел я, че имала хубаво тяло, хубав бюст и т. н. Много често колеги са ги заварвали прегърнати в дневната, в учителската стая и на други места в училището.
13.
Нови методи и практики в педагогиката
07.12.2012 21:59:20
0
2
Гледам, че някои други учители се опитват да ме конкурирарт. Пишат порнографии и с цялото си нахалство искат по 15 лв. от читателите си. Не е честно така! Затова им обявявам съревнование. Нека всеки учител да си представи тук порнографските писания на педагогическа тематика и читателите сами да преценят, художествените им достойнства с вот на доверие или недоверие!
ПРИЯТНО ЧЕТЕНЕ!
_________________________
Из "Записките на българския учител" - или българското образование такова, каквото го видях
(Отзиви за СОУ "Н. Вапцаров" - Приморско)
ДОНКА ПРОКОПОВА - учител по Б.Е.Л.
КРАСИМИРА ПЕТКОВА - учител по англ. език
______________
Всички знаят, че Петкова е любовница на Налбантов. Двамата не крият връзката си и много често я демонстрират. Обикновено, когато говори за Петкова, Налбантов говори и за Прокопова и постоянно сравнява едната с другата. Прокопова се е наложила като неоспорван лидер в качеството си на любовница - тя била много по-нахална от Петкова и се вреждала по-често. Петкова била по-стеснителна и трудно си искала. За разлика от случая с Петкова Налбантов е принуден да прикрива връзката си с Прокопова, защото тя е семейна. Независимо, че не демонстрират близостта си, срещите на Налбантов с Прокопова са много по-интензивни и чести. Обикновено Петкова е безразлична към връзките на Налбантов с други жени, но по отношение на Прокопова тя изпитва ревност, защото заради нея остава на втори план. Веднъж Петкова дори обвинила Налбантов, че не било честно от негова страна - тя му била правила услуги, а той я пренебрегвал и ходел с разни селянки като Прокопова.
Много пъти Налбантов е повтарял, че използвал Прокопова, защото "много хубаво се ебяла", а Красито (т. е. Петкова) - защото "правела хубави минети", т. е. дори и в секса той бил въвел някакво разделение на труда - всеки трябвало да си знае работата. Впрочем Налбантов много често е повтарял на учителите, че всеки трябвало да си върши работата, за която му се плаща. Ако всеки си вършел работата както трябва, всичко в училището щяло да бъде наред. Учители били съгласни с това негово мнение, но е явно, че някои от учителките са били взели нещата много насериозно и се престаравали.
За Петкова Налбантов казва, че правела много "мазни" минети и много хубаво лижела - лижела му дори тестисите и задника. Била много изкусна в това отношение и той винаги се възползвал от тази екстра. За разлика от нея Прокопова не можела да прави хубави минети. Когато му лапала пениса била много възбудена и започвала да го хапе с всичка сила. Така му причинявала силна болка и затова Налбантов бил забранил на Прокопова да му духа.
Отвреме навреме за разнообразие Налбантов и Петкова правели и обикновен секс. Това ставало в дирекцията на дивана, на крилото откъм вратата. Много пъти, когато се хвалел на други хора, той нагледно е демонстрирал в дирекцията в каква поза бил легнал той, как била застанала тя, какви движения правела, какви звуци издавала. В повечето случаи по време на секса той бил лежал по гръб, а тя била отгоре му и го яздела. В такива моменти Петкова била много възбудена и издавала силни звуци на възклицание и екстаз, гърдите й се мятали наляво и надясно. Крещяла като че ли от болка:"Ааа! Оох? Ааа! Ооох!" Налбантов много често имитирал тези нейни изблици с много характерен писклив глас в много висок регистър. Въобще било му много забавно да я имитира.
Всъщност Петкова се срамувала от дългите си гърди и от външния си вид - задникът й бил много голям и въобще имала някакъв комплекс заради наднорменото си тегло. Това е била и главната причина тя да предпочита минетите, защото тогава нямало нужда да се съблича и да показва тялото си.
Понякога правела минети на Налбантов в колата му. Много пъти Налбантов я изпращал с колата си до Китен и още по пътя в движение тя му посягала и започвала да разкопчава панталоните му. Той отбивал с колата и спирал някъде край пътя, където тя довършвала минета. Била толкова страстна, че накрая по време на празненето му гълтала и спермата. Налбантов коментирал подобни случки така:"Чиста работа! Няма тикане, няма хамалогия, и тя - доволна, и аз съм освежен!"
Друга една съществена разлика, която отличава Петкова от Прокопова била тази, че половите органи на Петкова миришели на нещо неприятно. Когато я лижел Налбантов усещал разликата - Прокопова ухаела на нещо свежо и чисто, а Петкова излъчвала някаква неприятна миризма. Това е давало повод на Налбантов да се отдава на философски и сантиментални размисли на тема, защо жените се различават толкова много:"Защо така бе? - питал той, - Уж и едната - жена, и другата - жена, и едната има путка, и другата има путка, а пък путките им миришат различно! На какво ли се дължи тази разлика?..." Подобни размисли и гениални прозрения винаги са били неотменна част от характера и поведението на Налбантов. Въобще той много обичал да се отдава на всевъзможни метафизични размишления и полети на мисълта, примерно, за смисъла на живота или за необятността на Вселената, ще разберем ли някога защо живеем на този свят... В контекста на подобни размишления би трябвало да се разглеждат и въпросните му главоблъсканици за това, защо жените били толкова различни и защо така, защо интимните им части миришат различно. Това било много важно да се разбере...
Налбантов няма никакви тайни от Петкова и споделя с нея всичко, с коя жена бил спал, какво са правели по време на секса и т. н. Веднъж в училището била дошла една дистрибуторка на козметика и предлагала на учителите стоките си. Накрая Налбантов я извикал в дирекцията и направо й предложил да правят секс срещу пари. Жената веднага се съгласила на една свирка. По време на свирката той бил седял на дивана, а тя била коленичела пред него и през цялото време докато духала наблюдавала реакциите на лицето му. Налбантов преразказал целия този случай на Петкова и други колеги в дирекцията - показвал нагледно къде точно бил седял той, в каква поза бил и в каква - жената. Петкова после му направила забележка, че не хубаво да бъде толкова откровен пред всеки, защото хора - всякакви.
Веднъж училището било посетено от една американска делегация - учители и преподаватели в университети и колежи. Тогава Налбантов се хвалел, че бил правил секс с една от американските учителки. Някои учители се смеели и попитали Петкова за достоверна информация: "Какви ги говори тоя? Верни ли са тия работи?" Петкова им отговорила:"Абе, оставете го, нека си говори!" и направила знак, че е откачен.
Много пъти Петкова е уреждала Налбантов със свои приятелки. Веднъж му препоръчала една нейна позната - София Кънчева, детска учителка в Китен. Петкова много я хвалела, била я видяла гола на плажа, имала страхотно тяло, нежна кожа и нямала нито едно петънце по тялото. На Налбантов очите му буквално светели и лигите му течали докато слушал тези подробности. Петкова ги запознала. Впоследствие Налбантов случайно срещнал Кънчева в Приморско, заговорил я и директно започнал да й се предлага. Канел я в дирекцията на училището. Тя се колебаела, казала, че е семейна. Тогава той й казал, че бил голям любовник и че много хубаво лижел - ама много щяло да й хареса. Кънчева много се смутила и според Налбантов това било сигурен знак, че тя се колебаела, дали да приеме или да не приеме. По-късно тя споделяла пред свои познати възмущението си от Налбантов. Казала, че този човек не е в ред, как не го било срам да й говори такива глупости.
За Петкова не е проблем да отсъства от работа, когато си пожелае, предвид връзките си с директора. За целта тя се старае да му угажда по всякакъв начин. Носи му всевъзможни подаръци: предимно алкохол, цигари, сладкиши, вещи, украшения, дрехи. В тази връзка Налбантов постоянно се хвали на други колеги:"Виж какво ми подари пак Красито! Много ме обича тя, защото съм голям ебач! Който ебе, така му носят подаръци!"
Честите отсъствия на Петкова от работа са обект на коментарии от страна на учениците. В тази връзка веднъж Петкова е влязла в конфликт с един ученик - Стойко Стефанов, който постоянно се подигравал на Петкова и по време на час я разпитвал, къде толкова ходела, какво правела, с кого се срещала. Веднъж Петкова много му се ядосала и започнала да му крещи:"Кой си ти, че да ми държиш сметка къде ходя и какво правя?" и т. н. Това според Петкова станало причина Стойко да бъде изключен от училището. Но учениците твърдят друго. Когато двамата с Петкова се скарали, Стойко й заявил, че тя имала много големи гърди и че човек спокойно можел да си направи една "турска чикия" между гърдите й.
В местният чат-канал някои момичета влизат като си избират ник с името на Петкова и чакат момчетата да се хванат на въдицата. Момчетата, които влизат във връзка и чатят с такова момиче обикновено започват да коментират гърдите му, колко са големи, дали стават за "турска чикия" и т. н. Момчетата, които избират никове с името на Налбантов обикновено се хвалят колко много учителки са изчукали, канят момичетата в дирекцията, голям секс щели да му дръпнат там и т. н. Много често в чат-канала се внедряват ботове с имена на учители. Доскоро в канала съществуваше и един бот с ник Химичката и когато някой влезе във връзка с него му се отговаря с предварително набрани текстове, които представляват цинизми, предложения за секс и всякакви мръсотии.
Случаи като този са показателни за това, какво мислят учениците за Налбантов, учителките и въобще за цялото училище. Според тях всичко е пълна порнография.
12.
Литературен критик
07.12.2012 12:10:01
0
0
Дайте да прочетем нещо от тази книга. Това за "мидата" го чухме, скандално е наистина, но все пак искаме да видим и контекста. Може там нещата да не са толкова скандални, колкото ни ги представят тук.
11.
Книгата няма нищо общо
06.12.2012 13:10:09
1
0
Порнографските писания на учителката нямат нищо общо със случая. Има конфликт между нея и директорката на лична основа и впоследствие всичко е избило в тотално оплюване и от няма и къде директорката се е хванала за тая книга. Самите ученици, ако ви прави впечатление не коментират и не намесват книгата.
10.
Ценител
05.12.2012 17:26:11
1
0
Отде я взехте тая снимка? Въпросната Анета Иванова е по-млада и малко по-закръглена даже дебела, не че има значение за секса, който прави. Тази на снимката си личи, че е фригидна, а оная си е нимфоманка отвсякъде. Иначе и двете имат очила, май само по това си приличат.
9.
Пълна лудница!!!
05.12.2012 13:09:34
0
1
Ама какво става тука бе? Тая взела, че възпяла "мидата" си, как изглеждала и пр. Аз ли нещо не разбирам или тия хора наистина не са в ред... Я вижте статията:
____________________
Учителката по литература от елитната Гимназия за древни езици и култури в столицата пробутва своя книга на възпитаниците си, в която е описала еротичните си преживявания.

Анета Иванова пласира труда си “Глас” за 15 лева, а в него се мъдрят слова за “мидата й”, как е станала жена, какви преживявания е имала във влака... пише в. “Телеграф”.

“Който не я купи или не прояви интерес, веднага го набелязва. Започват двойки, отсъствия. Който я купи, се превръща в отличник”, коментираха ученици и родители, които от няколко месеца заливат директорката Мариела Папазова с жалби.

“Да книгата е факт. Това е конфликт на интереси да я пласира сред учениците”, потвърди шефката.

Даскалицата по литература, която децата наричали “палавницата”, е била уволнявана три пъти досега. “Два пъти от държавни училища и веднъж от частно. Мотивите обаче не са ми известни”, каза Папазова.

По думите й с Иванова имало сериозни проблеми от няколко месеца, тъй като освен че скандализирала учениците си, не им предавала и необходимия материал. “В началото на учебната година получих две жалби от ученици. Те изразяваха безпокойствието си, че не са взели нужния материал за матурите. Тя им била предала 20 % от него, допълни директорката на столичното школо.

Преди около две седмици ситуацията буквално се взривила. При Папазова била депозирана подписка от 51 ученици от 12-и клас, които се обявяват против Анета Иванова. Те не искали да влизат в клас, тъй като имало избрани “отличници”, а всички останали биби под ножа. “При мен постъпи и писмо от 14 деца, които подкрепят Анета. Предложих й да се оттегли до края на годината, докато утихне напрежението, за да не й връчвам дисциплинарно уволнение”, коментира още Папазова.

В началото на седмицата имало проверка от Регионалния инспекторат, който установил, че учениците на Иванова не са готови за полагане на матури и кандидатстудентски изпити заради невзетия материал.

Инспектори ще проверяват и жалби срещу учителя по философия Орлин Йорданов. “Вместо да ни преподава, говори за други неща и плюва директорката”, споделиха ученици.

Върхът на пирамидата в гимназията бил преподавателят по история и култура Митко Делев. “Адска пияница, влизал е в клас с шише. Често не идваше в часовете. Освен това знаем, че е бил гадже преди време с учителката по латински Ели, но я е пребил. Тя го е напуснала, но от страх не го е дала на ченгетата”, разкриха ученици, които описват всичко във Фейсбук.

“Делев го уволних дисциплинарно за уронване престижа на гимназията. Той беше злоупотребявал и в интернет с диалози на децата”, потвърди директорката Папазова.
8.
Ловец на вещици
05.12.2012 11:55:50
0
1
Ама това наистина на нищо не прилича! Тръгнала тая овца да пише романи на тема "Колко много ме сърби сливата!" И после децата ще ги четат тия глупости!...
Алооооу! Къде сте бе, министри, инспектори от РИО? Това ли са ви кадрите?
7.
Тая от магистралата ли е дошла?
05.12.2012 11:50:51
0
1
За такива учители - съд!!! Що я няма Инквизицията да я изгори на клада тая дърта курва?!
6.
daskali
04.12.2012 20:26:45
0
1
tva ne sa hora ve, tva sa jivotni
5.
Моралист
04.12.2012 11:31:06
0
1
Какво им става на тия учители, изперкаха ли, че само за секс мислят? Няма да се учудя, ако го избият и на оргии в класните стаи?
4.
Дайте по същество!
03.12.2012 15:28:47
0
1
От писаното на 2 и 3 стигнах до два извода:
1. Щом учителтие имат малки заплати, значи всичко им е позволено, в т. ч. и да пишат на тема "секс", която за да не звучи скандално и грубо ще наречем "художествена еротика", а иначе си е... да не казвам какво (какво значение имат многото и различни думи, когато същността си е пак същата). Трябва само да се разберем колко трябва да е голяма заплатата на един учител, за да спре да пише за секс. Под тази граница може, нагоре - не!
2. Било нормално учителите да са едва ли не същите като родителите на децата, т. е. и за тях да се говори че правели орален секс, крадат, лъжат и изневеряват. Не знам, може и да има такива родители (може би с психопатологични отклонения), които да споделят с децата си всичките си интимности. Ама и един учител да започне да върши същото, за да заприличал на хората от обществото, сред което живеел... някакси ми идва вповече. Не го приемам!
И най-вече, обърнете внимание! Тук става въпрос за НГДЕК. Това е най-елитната гимназия в България, откъдето излизат най-интелигентните и най-начетените младежи, които в много случаи превъзхождат и по знания, и по култура, и по интелект не само родителите, но даже и учителите си. Всичко е ясно, това не са сополанковци, които не знаят на кой свят се намират, а готови и завършени интелектуалци, които са наясно с много неща и най-вече със света, в който живеят. Тях с приказки за секс няма да ги изненадаш. Според мен тези ученици много добре са преценили колко й е умствения багаж на тази патка и са разбрали, че тя нищо не може да им даде вповече - нито като знания, нито като интелект, нито като култура, нито като възпитание и затова са й поискали оставката. Приказките за секс - иди-дойди, ненормалници всякакви, макар че, според мен не е нормално един учител да стига до такива крайности и да говори открито за сексуалните си преживявания. Но това че й хлопа дъската дотолкова, че да не може да си преподава и предмета както трябва, това вече е прекалено! И именно затова е била изгонена.
3.
Вижте себе си първо!
03.12.2012 14:12:37
1
4
Първо родителите трябва да са за еталон!
Ако еротичните сцени са издържани,не е проблем.Все пак е художествена литература.Ние станахме по-чувствителни от всички в ЕС.Той президента на ЕС Ромпой писа хайку за уринирането си,ама никой не го свали.
Децата ви,мили хора,разказват как правите вкъщи орален секс,как крадете,лъжете и изневерявате...Вие не сте" в час" първо.Каквото обществото,такива и учителите му!
ЗАЩО НИКОЙ ОТ ВАС НЕ РОПТАЕ,ЧЕ ТОЗИ"ЕТАЛОН"ПОЛУЧАВА 380 ЛВ.ЗАПЛАТА(такова е възнаграждението на учител с 5 години стаж).Тогава,кой ще влезе да работи с децата ви?!
2.
Вижте себе си първо!
03.12.2012 14:12:08
1
1
Първо родителите трябва да са за еталон!
Ако еротичните сцени са издържани,не е проблем.Все пак е художествена литература.Ние станахме по-чувствителни от всички в ЕС.Той президента на ЕС Ромпой писа хайку за уринирането си,ама никой не го свали.
Децата ви,мили хора,разказват как правите вкъщи орален секс,как крадете,лъжете и изневерявате...Вие не сте" в час" първо.Каквото обществото,такива и учителите му!
ЗАЩО НИКОЙ ОТ ВАС НЕ РОПТАЕ,ЧЕ ТОЗИ"ЕТАЛОН"ПОЛУЧАВА 380 ЛВ.ЗАПЛАТА(такова е възнаграждението на учител с 5 години стаж).Тогава,кой ще влезе да работи с децата ви?!
1.
Не става така!
03.12.2012 13:34:32
1
0
Ако си учител, наистина трябва малко да внимаваш къде, какво и как го казваш, защото всички - най-вече децата - те възприемат като еталон и пример за подражание. Правила била секс, добре ама... Нали децата ще ги прочетат тия глупости? Какъв авторитет ще имаш после пред тях и родителите им? Те са й преценили колко й е акъла, като са я видели, че се прави на ексхибиционист и споделя интимните си тайни на всеки срещнат. А това че не им е преподавала както трябва, то е било вече последната капка, която е преляла чашата на търпението - и за учениците, и за родителите! Имаш си там някакви кусури, добре, ама и да не можеш да преподаваш - това вече е прекалено!... Пътят!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пеевски призова Борисов към преговори за правителство с всички евроатлантически лидери Пеевски призова Борисов към преговори за правителство с всички евроатлантически лидери Съпредседателят на ДПС нападна президента Румен Радев Държавата пое нов дълг -защо това е проблем? Държавата пое нов дълг -защо това е проблем? Нашият дълг е най-бързо растящият в ЕС „Хоро край поморийския бряг“ отбелязва своята 15-годишнина с концерти в Поморие и Бургас „Хоро край поморийския бряг“ отбелязва своята 15-годишнина с концерти в Поморие и Бургас Празникът на българската музика и танц ще започне още на 13.06.2024 г. /четвъртък/ от 20:00 ч. в Летен театър – Бургас с тържествен концерт Вижте градушката като орех, която удари сунгурларското село Везенково Вижте градушката като орех, която удари сунгурларското село Везенково Бурята снощни съсипа продукцията на местните жители Ивка Бейбе се натиска за „Биг Брадър“, ама май не я искат Ивка Бейбе се натиска за „Биг Брадър“, ама май не я искат Варненката беше една от любицмите в Къщата на инфлуенсърите Какви са сценариите след изборите? Политолог предупреди партийните вождове да не се крият Какви са сценариите след изборите? Политолог предупреди партийните вождове да не се крият Политиците са свикнали със схемите, да им се получава лесно и ние да преглъщаме всичко, коментира Христо Панчугов 100 лв. дере таксито на морето 100 лв. дере таксито на морето Вдигат и официалните тарифи преди сезона Психичноболен напада хора във Велико Търново Психичноболен напада хора във Велико Търново Той е задържан три пъти Изненада - журналистът, вечно обвиняван в пропаганда - Петър Волгин, е първенец по преференции Изненада - журналистът, вечно обвиняван в пропаганда - Петър Волгин, е първенец по преференции Данните на ЦИК след окончателната обработка на протоколите от секционните показват, че лично за него са гласували 71 224 души Надежда Нейнски иска реформаторско правителство, заговори за намеса на Русия Надежда Нейнски иска реформаторско правителство, заговори за намеса на Русия Служебното правителство се опита да промени геополитическата ориентация на България, коментира тя
Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Президентът обяви, че няма да го помилва САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна Западните съюзници обещаха финансова и военна помощ на Володимир Зеленски Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Тук има много интересни неща, кухнята е много различна и вкусна, например предлагат на пазара чипс от кокоши крака, разказа Сашо Кадиев Това е най-редкият зодиакален знак Това е най-редкият зодиакален знак Най-често срещаният е Скорпион  Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Памела Андерсън продаде къщата си в Малибу и отиде на село Градушка изпочупи носа и прозорците на самолет Градушка изпочупи носа и прозорците на самолет В бурята попаднал полет на австрийските авиолинии от Испания до Австрия Съветът за сигурност на ООН подкрепи предложения от САЩ план за прекратяване на огъня в Газа Съветът за сигурност на ООН подкрепи предложения от САЩ план за прекратяване на огъня в Газа Единствено Русия се въздържа, но не използва правото си на вето Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Белгия води, следвана от Люксембург и Малта Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Бaнĸaтa нaмaли ocнoвния лиxвeн пpoцeнт нa цeнтpaлнaтa бaнĸa дo 3,75% Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Облечена като травестит, Питита ръководи гласуването в Испания
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Пеевски и Борисов ще са изкушени да заключат вратата и да останат насаме с хладилника Виц на деня Виц на деня Две блондинки на парти:
- Муцка, с еднакви дрехи сме. Как ще ни различават?
- Aма че си тъпа... Аз съм кръвна група 0, ти си АБ!
Виц на деня Виц на деня - Марче, ти какви мъже харесваш? По млади или по стари?
- По стари.
- Защо?
- Имат по слабо зрение!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Телето проглежда веднага след раждането си, котетата - след 5 дена, а мъжете чак след сватбата!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори