×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • ГЕРБ-СДС печели изборите, седем партии влизат в НС
  • Президентът Румен Радев ще участва в срещата на страните от формата Б9 в Рига
  • Жълт код за опасна жега в цялата страна, температурите скачат до 39°
  • Изчезна самолетът с вицепрезидента на Малави
  • Vivacom тества първи в България най-новата мобилна технология 5.5G
  • „Булгаргаз“ предлага спад в цената на газа за юли
  • Руска хакерска атака остави без кръв болниците в Лондон
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

51 първокласници тръгват на училище в Приморско, посрещат ги с подарък


51 първокласници тръгват на училище в Приморско, посрещат ги с подарък
35 деца за първи път ще влязат в класните стаи на СОУ "Н.Й. Вапцаров"
15 Септември 2012, Събота, 07:31 ч.

В СОУ „Н. Й. Вапцаров” 35 ученици ще влязат за първи път в клас

17 септември ще бъде първи учебен ден за 51 малчугани от  Приморско, Китен и Ново Паничарево. Тържествата по повод откриването на новата учебна 2012/2013 година в СОУ „Н.Й.Вапцаров” – гр. Приморско, НУ „Любен Каравелов” – гр. Китен и ОУ „Христо Ботев” – с. Ново Паничарево ще започнат на 17 септември /понеделник/ от 9.00 часа.

 

Кметът на община Приморско д-р Димитър Германов ще даде старт на новата учебна година в СОУ „Н.Й.Вапцаров”, където първокласниците тази година са 35. В Китен за първи път училищния праг ще прекрачат 11 деца, а в Ново Паничарево- 5.

Зам.-кметът Милчо Милев ще посети НУ „Любен Каравелов”, а секретарят на община Приморско Мария Георгиева ще присъства на тържеството в ОУ „Христо Ботев”. За всички първокласници общинското ръководство е приготвило като подарък учебни принадлежности.


В категории: Приморско


24
Коментара
24
Коментара по темата
24.
Из "Записките на българския учител"
05.10.2012 23:32:40
1
1
ДОНКА ПРОКОПОВА - учител по Б.Е.Л.
КРАСИМИРА ПЕТКОВА - учител по англ. език
______________
Всички знаят, че Петкова е любовница на Налбантов. Двамата не крият връзката си и много често я демонстрират. Обикновено, когато говори за Петкова, Налбантов говори и за Прокопова и постоянно сравнява едната с другата. Прокопова се е наложила като неоспорван лидер в качеството си на любовница - тя била много по-нахална от Петкова и се вреждала по-често. Петкова била по-стеснителна и трудно си искала. За разлика от случая с Петкова Налбантов е принуден да прикрива връзката си с Прокопова, защото тя е семейна. Независимо, че не демонстрират близостта си, срещите на Налбантов с Прокопова са много по-интензивни и чести. Обикновено Петкова е безразлична към връзките на Налбантов с други жени, но по отношение на Прокопова тя изпитва ревност, защото заради нея остава на втори план. Веднъж Петкова дори обвинила Налбантов, че не било честно от негова страна - тя му била правила услуги, а той я пренебрегвал и ходел с разни селянки като Прокопова.
Много пъти Налбантов е повтарял, че използвал Прокопова, защото "много хубаво се ебяла", а Красито (т. е. Петкова) - защото "правела хубави минети", т. е. дори и в секса той бил въвел някакво разделение на труда - всеки трябвало да си знае работата. Впрочем Налбантов много често е повтарял на учителите, че всеки трябвало да си върши работата, за която му се плаща. Ако всеки си вършел работата както трябва, всичко в училището щяло да бъде наред. Учители били съгласни с това негово мнение, но е явно, че някои от учителките са били взели нещата много насериозно и се престаравали.
За Петкова Налбантов казва, че правела много "мазни" минети и много хубаво лижела - лижела му дори тестисите и задника. Била много изкусна в това отношение и той винаги се възползвал от тази екстра. За разлика от нея Прокопова не можела да прави хубави минети. Когато му лапала пениса била много възбудена и започвала да го хапе с всичка сила. Така му причинявала силна болка и затова Налбантов бил забранил на Прокопова да му духа.
Отвреме навреме за разнообразие Налбантов и Петкова правели и обикновен секс. Това ставало в дирекцията на дивана, на крилото откъм вратата. Много пъти, когато се хвалел на други хора, той нагледно е демонстрирал в дирекцията в каква поза бил легнал той, как била застанала тя, какви движения правела, какви звуци издавала. В повечето случаи по време на секса той бил лежал по гръб, а тя била отгоре му и го яздела. В такива моменти Петкова била много възбудена и издавала силни звуци на възклицание и екстаз, гърдите й се мятали наляво и надясно. Крещяла като че ли от болка:"Ааа! Оох? Ааа! Ооох!" Налбантов много често имитирал тези нейни изблици с много характерен писклив глас в много висок регистър. Въобще било му много забавно да я имитира.
Всъщност Петкова се срамувала от дългите си гърди и от външния си вид - задникът й бил много голям и въобще имала някакъв комплекс заради наднорменото си тегло. Това е била и главната причина тя да предпочита минетите, защото тогава нямало нужда да се съблича и да показва тялото си.
Понякога правела минети на Налбантов в колата му. Много пъти Налбантов я изпращал с колата си до Китен и още по пътя в движение тя му посягала и започвала да разкопчава панталоните му. Той отбивал с колата и спирал някъде край пътя, където тя довършвала минета. Била толкова страстна, че накрая по време на празненето му гълтала и спермата. Налбантов коментирал подобни случки така:"Чиста работа! Няма тикане, няма хамалогия, и тя - доволна, и аз съм освежен!"
Друга една съществена разлика, която отличава Петкова от Прокопова била тази, че половите органи на Петкова миришели на нещо неприятно. Когато я лижел Налбантов усещал разликата - Прокопова ухаела на нещо свежо и чисто, а Петкова излъчвала някаква неприятна миризма. Това е давало повод на Налбантов да се отдава на философски и сантиментални размисли на тема, защо жените се различават толкова много:"Защо така бе? - питал той, - Уж и едната - жена, и другата - жена, и едната има путка, и другата има путка, а пък путките им миришат различно! На какво ли се дължи тази разлика?..." Подобни размисли и гениални прозрения винаги са били неотменна част от характера и поведението на Налбантов. Въобще той много обичал да се отдава на всевъзможни метафизични размишления и полети на мисълта, примерно, за смисъла на живота или за необятността на Вселената, ще разберем ли някога защо живеем на този свят... В контекста на подобни размишления би трябвало да се разглеждат и въпросните му главоблъсканици за това, защо жените били толкова различни и защо така, защо интимните им части миришат различно. Това било много важно да се разбере...
Налбантов няма никакви тайни от Петкова и споделя с нея всичко, с коя жена бил спал, какво са правели по време на секса и т. н. Веднъж в училището била дошла една дистрибуторка на козметика и предлагала на учителите стоките си. Накрая Налбантов я извикал в дирекцията и направо й предложил да правят секс срещу пари. Жената веднага се съгласила на една свирка. По време на свирката той бил седял на дивана, а тя била коленичела пред него и през цялото време докато духала наблюдавала реакциите на лицето му. Налбантов преразказал целия този случай на Петкова и други колеги в дирекцията - показвал нагледно къде точно бил седял той, в каква поза бил и в каква - жената. Петкова после му направила забележка, че не хубаво да бъде толкова откровен пред всеки, защото хора - всякакви.
Веднъж училището било посетено от една американска делегация - учители и преподаватели в университети и колежи. Тогава Налбантов се хвалел, че бил правил секс с една от американските учителки. Някои учители се смеели и попитали Петкова за достоверна информация: "Какви ги говори тоя? Верни ли са тия работи?" Петкова им отговорила:"Абе, оставете го, нека си говори!" и направила знак, че е откачен.
Много пъти Петкова е уреждала Налбантов със свои приятелки. Веднъж му препоръчала една нейна позната - София Кънчева, детска учителка в Китен. Петкова много я хвалела, била я видяла гола на плажа, имала страхотно тяло, нежна кожа и нямала нито едно петънце по тялото. На Налбантов очите му буквално светели и лигите му течали докато слушал тези подробности. Петкова ги запознала. Впоследствие Налбантов случайно срещнал Кънчева в Приморско, заговорил я и директно започнал да й се предлага. Канел я в дирекцията на училището. Тя се колебаела, казала, че е семейна. Тогава той й казал, че бил голям любовник и че много хубаво лижел - ама много щяло да й хареса. Кънчева много се смутила и според Налбантов това било сигурен знак, че тя се колебаела, дали да приеме или да не приеме. По-късно тя споделяла пред свои познати възмущението си от Налбантов. Казала, че този човек не е в ред, как не го било срам да й говори такива глупости.
За Петкова не е проблем да отсъства от работа, когато си пожелае, предвид връзките си с директора. За целта тя се старае да му угажда по всякакъв начин. Носи му всевъзможни подаръци: предимно алкохол, цигари, сладкиши, вещи, украшения, дрехи. В тази връзка Налбантов постоянно се хвали на други колеги:"Виж какво ми подари пак Красито! Много ме обича тя, защото съм голям ебач! Който ебе, така му носят подаръци!"
Честите отсъствия на Петкова от работа са обект на коментарии от страна на учениците. В тази връзка веднъж Петкова е влязла в конфликт с един ученик - Стойко Стефанов, който постоянно се подигравал на Петкова и по време на час я разпитвал, къде толкова ходела, какво правела, с кого се срещала. Веднъж Петкова много му се ядосала и започнала да му крещи:"Кой си ти, че да ми държиш сметка къде ходя и какво правя?" и т. н. Това според Петкова станало причина Стойко да бъде изключен от училището. Но учениците твърдят друго. Когато двамата с Петкова се скарали, Стойко й заявил, че тя имала много големи гърди и че човек спокойно можел да си направи една "турска чикия" между гърдите й.
В местният чат-канал някои момичета влизат като си избират ник с името на Петкова и чакат момчетата да се хванат на въдицата. Момчетата, които влизат във връзка и чатят с такова момиче обикновено започват да коментират гърдите му, колко са големи, дали стават за "турска чикия" и т. н. Момчетата, които избират никове с името на Налбантов обикновено се хвалят колко много учителки са изчукали, канят момичетата в дирекцията, голям секс щели да му дръпнат там и т. н. Много често в чат-канала се внедряват ботове с имена на учители. Доскоро в канала съществуваше и един бот с ник Химичката и когато някой влезе във връзка с него му се отговаря с предварително набрани текстове, които представляват цинизми, предложения за секс и всякакви мръсотии.
Случаи като този са показателни за това, какво мислят учениците за Налбантов, учителките и въобще за цялото училище. Според тях всичко е пълна порнография.
23.
неутрален
03.10.2012 12:53:58
0
2
От това, което прочетох по-долу направо съм изумен, че има хора, които искат да се закрие училището в Китен. Пак на преден план са парите, а децата нека си дремят по спирките.И с какви претенции Китен ще бъде град без училище, ами закрийте и детската градина и развийте плажния волейбол така ще е най икономично, пък и децата ще спортуват. А нивото образованието, което се получава в Приморско е известно, изгонените от Царево там са добре дошли.Господин Милчо Милев не допускай това развийте извънкласни дейности, защото от страни погледнато май лицето на културата ви е Златка Ставрева за съжаление.
22.
К'ви са тия тъпи даскалици!?
29.09.2012 15:58:27
1
2
Само не мога да разбера, защо тези даскалици (Бъчварова и Вълчева) са си публикували кореспонденцията и я правят достояние на цяла България. Няма ли кой да им обясни, че това не е нормално? Наистина ли са толкова тъпи!?
21.
Ловец на глави
25.09.2012 13:06:39
0
1
Някой знае ли, кой точно стои зад сайта http://iprimorsko.com/. От община Приморско отказват да имат нещо общо с този сайт. В страницата на сайта няма почти никаква информация за екипа на редакцията, нито български адрес или телефони за връзка. Единствено е посочен и-мейл адресът [email protected], на който никой не отговаря и някакъв фиктивен и неточен адрес в Лондон, Обединено Кралство - Ravenet Street, Ravenet Court, London United Kingdom. Доколкото ми е известно на този британски адрес се помещават поне още сто адресанта - това са най-различни офиси и апартаменти за живеене, но от въпросната редакция няма и следа.
Явно е, че става въпрос за пиратски и нелегитимен сайт!
20.
Оставете споровете на дребно!
23.09.2012 10:13:19
0
2
Дайте да се разберем! Има ли в това училище наркомански проблеми или няма! И ако сред учениците има наркомани и дилъри, въпросът е как да им се помогне и как проблемът да бъде разрешен, а не как да го прикриваме и да се правим, че всичко в училището е наред... Там имаше някакъв родител (№7), който се радваше че детето му от Китен ще ходи в училището в Приморско. Защо не му кажете истината още сега? - това че там го чакат наркомани и дилъри с отворени обятия. Иначе нека човекът да си въобразява, че кой знае в какво образцово училище праща детето си!
19.
до овцата 18
23.09.2012 09:56:28
0
2
Я си спомни по-добре кой кого е водил - май тебе са те водили, ама сега извърташ и не си признаваш! И откъде тая информация за Раднево и 4-ти километър, за хапчета и пр.? Другаде не си ли ходил? Само това ли ти е житейския маршрут?
18.
до въртоглавия (плювкото)
23.09.2012 09:28:05
1
7
Водил съм такива като теб, от там знам, явно хапчетата не ти помагат. Трябва да бъдеш хоспитализиран в Раднево или на "4-ти километър" край София!
17.
до оная заблудена овца 14
22.09.2012 22:19:06
1
1
И второ. Обърни още веднъж внимание! Текстът, който касае Петкова е съчинен и писан от ученик (то е от ясно по-ясно), който е присъствал в нейните часове и е непосредствен свидетел на поведението й - нейното и на сина й, докато аз не мога да кажа нищо за сина й, защото не го познавам. Така че обвинявай въпросния автор, че плюе учителката си! Замисли се, ако трябва, защо го прави и какво го е накарало да пише тези неща за Петкова! Дали пък няма нещо вярно в цялата тази история? Мисли малко преди да вземаш отношение!
16.
до същото същество 14
22.09.2012 21:49:36
1
2
Абе същество, от какъв зор си тръгнало да лижеш гъза на Налбантов? Толкова ли е сладък тоз гъз, маа му деба, че не спря да го лижеш? Пари да ти дава - не вярвам, щото той няма откъде да ги вземе... Я, обясни каква ти е далаверата и каква игра ми играйш?
15.
до онова същество №14
22.09.2012 21:39:13
1
3
Откъде си толкоз информиран за заведението в Бургас, че чак знаеш как се казвало и че трябвало да се вземат хапчета и пр.? И за какви хапчета става въпрос, какви са тия пет лева? Я ни просвети малко, че ние не знаем нищо по въпроса, а ти май имаш богат личен опит и за
14.
до 13 плювалника
22.09.2012 19:57:53
2
7
Ей, плювалник, ти не ходи ли до лечебното заведение "Психично здраве" в Бургас? Ако си ходил, взимаш ли си редовно хапчетата?
13.
до № 7
22.09.2012 18:49:31
1
4
Що говориш глупости бе, №7, - децата в Приморско били имали по-добри условия за занимания, по-добра материална база , уют и общуване с връстниците си... Каква е тая идилия отпреди 2-3 века? Ти въобще в това даскало стъпвал ли си? Я погледни, какво е писал един ученик по форумите за учителката си по англ. език, а и не само за нея и ще разбереш за какво става въпрос:
"По принцип в училището "Н. Й. Вапцаров" няма правилник и всеки прави каквото иска. Нямаме нито униформа, нито ни задължават да ходим с по-прилични дрехи на даскало. Точно поради тази причина Петкова идва на даскало като че ли отива на магистралата, а дори няма да коментирам, че носи едни и същи дрехи седмици наред. Полите, които са по нея очертават големия и задник и я правят още по-дебела, а блузите и са толкова прелепени към нея, че имам чувството, че ще се задуши някой ден или направо ще се разпорят на циците и, имам чувството, че ако легне циците и ще паднат под мишниците. В момента е с оранжева коса, кат някои морков е в главата, просто е картинка!... Всеки час Петкова закъснява понеже е прекалено заета да прави свирки на Налбантов или понякога излиза от час за около 20 минутки. Тогава направо се свършват. Нищо чудно, че Налбантова ненавижда Петкова, а сина и е такова леке, че думи нямам. Защо продължава да мисли, че понеже майка му спи с директора може да малтретира цялото даскало? Той е един мизерник, дебела свиня, на майка си се е метнал. Сина и пуши трева и раздава на ляво надясно, а уж само консумира. Защо ли после директора се пита защо цялото даскало са тревоманчета и наркоманчета. Сина на Петкова употребява наркотици в тоалетните на даскалото. После майка му ходи го дърпа за ушите да го изкарва от кашите в които се забърква. Постоянно дължи пари на някои дилър. Нищо чудно, че на Петкова не и стигат пари да си купи някоя свястна дрешка, която да не и е малка и да не и подчертава "прелестите" и "страхотната" фигура. И то само сина и да беше. Той май от нея се учи, толкова пъти е идвала напушена на даскало и не знае къде се намира. Изобщо, това е адската курва, пропаднала отвсякъде, разведена е и има няколко любовника. Може да остава незадоволена и хоп при Налбантов тая мърша умряла. Петкова върви толкова разкрачена, че не може да си прибере краката в полата. Напоследък идва с много сенки под очите. Това вероятно е от голямата употреба на алкохол всяка нощ и от прекаленото креватно джудо. Ходи с много високи токчета, на които не може да върви и се клатушка наляво надясно, а като почне да разсъждава в час! Въх не ми говори, явно това просто не и се отдава...
12.
На баир лозе
22.09.2012 18:13:04
0
3
И какво толкова ми го хвалят това училище в Приморско, където нещата са доста изтървани, като се започне от някои хора на върха и се мине през други - разни там учителки със съмнително поведение и какво ли не още, в т. ч. и наркомански скандали. Това поне в Китен го няма!
11.
до всички
22.09.2012 11:39:43
0
4
Помислете за децата от Китен,когато дойде зимния сезон, дали в този студ и сняг ще е много удобно и приятно да стоят и да чакат автобуси.Не забравяйте,че в китенското училище учат деца от 7 до 11г.Относно обучението и средата там не намирам каквато и да била разлика с децата от Приморско.Даже мога да коментирам факта,че много от учителите в Приморско са очаровани от знанията на учениците от Китен,когато постъпят в 5ти клас.Бъдете толерантни и благосклонни към децата,те са нашето бъдеще!
10.
относно 3
22.09.2012 11:28:54
1
2
И какво общо може да има Бъчварова с Вълчева - най-големия боклук на Китен. На времето ходеше като разгонена кучка нагоре надолу и разваляше семействата на разни хора, за което изяде и немалко бой от жените им, а сега ми се прай там на някакъв авторитет!... Тъпи даскалици, нищо повече!
9.
до 8
21.09.2012 16:17:54
0
10
Сигурен съм, че децата ще придобият нужните знания, това зависи не само от учителите, но и от родителите.
От собствени наблюдения знам (има много примери), деца завършили със среден успех СОУ - Приморско отивайки в Бургас да учат професионална гимназия или т.н. елитни, се представят отлично и продължават във ВУЗ.
8.
До 7
21.09.2012 15:50:29
0
1
Много си прав, г-н 7! Децата, ако учат в СОУ-то в Приморско ще имат... "по- добри условия за занимания, по-добра материална база, уют и общуване с връстниците си". Може и така да е, защото общината наистина хвърля много пари за това училище. Но ти забрави да кажеш нещо много важно - дали децата ще придобият там знания. Все пак училището за децата е не само материална база или възможност за общуване с връстници, а преди всичко място където се усвояват и придобиват знания, които впоследствие се прилагат в живота... Ами не съм сигурен, дали в това отношение двете училища се различават кой знае колко, освен по материалната си база и по това че за едното училище се хвърлят повече пари от другото. А иначе резултатът като че ли е един и същ...
7.
до родителя №6
19.09.2012 10:59:36
0
5
Именно заради децата. Ако учат в Приморско, ще имат по- добри условия за занимания, по-добра материална база , уют и общуване с връстниците си. Разстоянието между Китен и Приморско не е голямо, има училищен автобус с отговорник и е въпрос на 10 минути да бъдат извозени до там.
6.
родител
19.09.2012 10:35:45
0
0
до №5 Ти за децата в Китен помисли ли,или въобще не си родител
5.
до общинарите
19.09.2012 08:53:01
1
9
НУ "Любен Каравелов"-Китен да бъде закрито и децата да учат в Приморско.
Така ще отпадне необходимостта за дофинансиране и решения за съществуването на маломерни паралелки и дразги между учителките!
Уважаеми г-н Кмете и общински съветници, проявете повече смелост!
4.
Възмутени граждани
18.09.2012 19:55:50
0
1
Кмете, обърнете внимание на това училище, как не ви е срам?!
3.
Спрете боя!!!
18.09.2012 16:28:16
1
3
Бесове, кажете на директорката на ЦДГ в Китен да спре да бие подчинените си учителки! Това пък нейното на нищо не прилича!
Вижте чата във фб между двете синдикалистки София Вълчева от ЦДГ „Пролет” – Китен и Руска Бъчварова – учител в СОУ „Н. Вапцаров” в Приморско. Вълчева иска да избяга от Китен в Приморско, защото нейната директорка била много по-страшна и от Налбантов.
-------------------------------------------------

София Вълчева:
Здравей! Имаме си големи проблеми с нашата директорка и се оплакахме на Янков. Той каза да опишем всичко в жалба и местата до които да я пратим. Една от тези, на които каза, си ти и затова утре с препоръчено писмо, ще ти пратим писмо до училището. Обади се на Янков, когато го получиш, защото той каза, че веднага ще дойде. Трябва да се действа бързо, защото ако разбере за писмото, директорката ни е способна и на физическа разправа. Ще станем за резил, на стари години и децата да ни се смеят, че учителките се сбили. Нетърпима е. Изобщо не иска и да чуе за нашите предложения. Каза, че щом кмета не подписал, тя да не е по-глупава, да подписва и всъщност дори не е разбрала за какво става въпрос. Не ни дава думата за нищо. Ни отчети за бюджета, ни колегиалност!
Налбантов, пасти да яде, пред тази. В Янков само ни е надеждата, защото всички останали, само си прехвърлят топката от един на друг. Приятна вечер, Роси! Гледай да не се разгласява още.

Росица Бъчварова: 0878120362 - Коцето КНСБ
(става въпрос за Константин Янков - председател на Синдиката на българските учители към КНСБ - Бургас)

София Вълчева:
Добре, но защо не влезеш в чата

Росица Бъчварова:
Получи ли съобщението?

София Вълчева:
Да.

Росица Бъчварова:
Защото имам работи и гости, правя вечеря. Ще вляза по-нататък.

София Вълчева:
ОК

Росица Бъчварова:
Обади ми се!

София Вълчева:
Напиши ми номера си, че съм го изгубила. Моят е 0898 36 78 77

Росица Бъчварова:
0886704052.
Всичко при вас наред ли е? Дадоха ли нещо за 24 май?

София Вълчева:
Нито стотинка, Роси. Има икономии, но не дава. Нито клас, нищо. И Янков уж, туй щеше да направи, онуй, а и той нищо. Ако се освободи място в Приморско, веднага ми се обади. Моля те!

Росица Бъчварова:
Утре ще и се обадя на тая директорка. Дай ми служебния номер.

София Вълчева:
0550/3 69 82
Тя е днес цял ден на работа, а утре (26 май) е втора смяна.
2.
*********
15.09.2012 09:49:58
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
анонимен
15.09.2012 08:42:34
1
19
На добър път първолачета! Бъдете здрави, щастливи и ученолюбиви!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пламъци и в София, има загинал Пламъци и в София, има загинал Огънят е пламнал към 01:00 часа след полунощ Пожар в пловдивска болница, евакуираха пациентите Пожар в пловдивска болница, евакуираха пациентите Десет екипа на пожарната с автомеханична стълба изпратени в УМБАЛ „Свети Георги“ Седем партии влизат в парламента при 100 процента обработени протоколи Седем партии влизат в парламента при 100 процента обработени протоколи Най-новата формация в Народното събрание е „Величие” Пари и любов за Девата, а Везните да се пази от измамници! Пари и любов за Девата, а Везните да се пази от измамници! Хороскоп за деня – 11 юни 2024, вторник  Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Увереността е най-секси Страховете на много жени, които отблъскват мъжете Страховете на много жени, които отблъскват мъжете Да бъдеш страхлив през цялото време излъчва изключително стресираща и напрегната личност 4 зодии мъже, които са много, ама много твърдоглави 4 зодии мъже, които са много, ама много твърдоглави Ето кои са те  Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Свежо лятно предястие Несебърското барби Ивелина Прунова празнува ЧРД сред супер лукс в Кан Несебърското барби Ивелина Прунова празнува ЧРД сред супер лукс в Кан Латиномузиканти й пели на ухо Happy birthday, а наздравици се вдигали с Дом Периньон Победителката от "Хелс китчън" Алекс Гърдева заговори за политика Победителката от "Хелс китчън" Алекс Гърдева заговори за политика Финалистката от Ергенът 1 има свое мнение за Народното събрание
Градушка изпочупи носа и прозорците на самолет Градушка изпочупи носа и прозорците на самолет В бурята попаднал полет на австрийските авиолинии от Испания до Австрия Съветът за сигурност на ООН подкрепи предложения от САЩ план за прекратяване на огъня в Газа Съветът за сигурност на ООН подкрепи предложения от САЩ план за прекратяване на огъня в Газа Единствено Русия се въздържа, но не използва правото си на вето Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Белгия води, следвана от Люксембург и Малта Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Бaнĸaтa нaмaли ocнoвния лиxвeн пpoцeнт нa цeнтpaлнaтa бaнĸa дo 3,75% Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Облечена като травестит, Питита ръководи гласуването в Испания Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Най-голямо сътресение предизвикват изборните резултати във Франция Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция Той има 1,2 млн. последователи в ТикТок След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня Пиян мъж се доближава до полицай.
- Господин полицай, колко цицини имам на главата?
- Три.
- Значи още три стълба и съм вкъщи.
Виц на деня Виц на деня На младини - правиш с*кс - появяват се деца.
В зряла възраст - тъкмо се наканиш да правиш с*кс и се появяват децата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук В семейството трябва да има баланс и хармония. Тя истеричка, той непукист!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори