×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Всеки пети българин умира преди да навърши 65 години
  • Почитаме Емилия - светицата, основала първия девически манастир
  • Хороскопа си за деня четете тук
  • Питбулът-убиец от Варна хапел наред, експертиза на съдебен лекар решава съдбата му
  • 12 съдебни заседатели решават дали Тръмп да влезе в затвора, а Илон Мъск се гласи да му е съветник
  • Бедствено положение в Тексас! Части от връхлетяния от бури щат остават без ток с дни
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кмет отряза пенсионери за дърва, урежда богаташи в Синеморец


Кмет отряза пенсионери за дърва, урежда богаташи в Синеморец
Дървата изкараха извън релси кмета на Синеморец Костадин Динков, той избухна срещу пенсионерите, които не искат богати хотелиери да плащат колкото тях за материала
10 Септември 2012, Понеделник, 14:35 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, снимка интернет

Вживял се като местен феодал Костадин Динков избухна срещу възрастните хора

Кметът на Синеморец Костадин Динков вдигна луд скандал на пенсионери в Синеморец, които се осмелиха да се оплачат, че с евтини дърва за огрев през зимата ще се уредят близки до местната власт хора с хотели, складове, магазини и кафе машини.  По принцип в крайморската община пенсионери, самотни майки и социално слаби имат право да се възползват от социалната придобвика и да закупят материала на по-ниски цени, за да могат да са на топло през студените месеци
„Не е честно обаче това, което става тук. В списъка, по който се разпределят дървата за пенсионерите, има два пъти повече хора от миналата година, а кубиците, които ще получим са отрязани от 7 на 6. Ще ги купуваме за 36 лева вместо за 32 лева в сравнение с 2011 г.”, оплака се възрастен човек от крайморското село, който настоя за анонимност, притеснен да не си изпроси отмъщение от кмета и обкръжението му. Пенсионери, които получават пенсия в размер на 140 лева негодуват, тъй като подозират, че сред хората, които ще ползват социалното облекчение, са наредени и млади пенсионирани военни, които в момента въртят солиден бизнес край морето. Вместо да се опита да тушира напрежението обаче, кметът Динков се опълчил срещу пенсионерите, че някои от тях също не били само на пенсия, а имали една стая кавратира, която давали под наем и ги сравнявал с големите хотели, които печелят несравнимо повече.

Съмненията на хората буквално изкараха днес извън релси Динков, който е назначен от общинския кмет Георги Лапчев, след като то спечели изборите миналата година.

„Първо ми кажете кой ви ги каза тези неща, иначе няма да ви кажа имената в списъка.”, крещя крайно изнервен Динков, вживял се в ролята на местен феодал. След  като изпусна нервите си, той затръшна телефона. Вместо обаче да се успокои, отишъл бесен в селото и започнал да крещи на събралите се хора, които в този момент са плащали дървата си. „Кой от вас се е оплакал. Кой ще ми държи сметка?”, питал Динков. Очевидци ни сигнализираха потресени за отношението на селския първенец към възрастните хора там.


В категории: Царево


10
Коментара по темата
10.
нежно
12.09.2012 15:53:23
0
8
Президентът и премиерът влизат в аптека.
Президентът: Два капута.
Аптекарят: Виждам, виждам. А нещо ще купувате ли?
*
9.
БОГАТ ГЕРБАДЖИЯ
11.09.2012 14:52:36
4
8
НИКОГА НЕ СМЕ ОБЕЩАВАЛИ, ЧЕ ЩЕ ВОДИМ СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА В ЦАРЕВО, ЗАТОВА БЕДНИТЕ ЩЕ СИ ПЛАЩАТЕ ПО-СКЪПИ ДЪРВА БЕЗ ДА ХЛЕНЧИТЕ, НИЕ ВЗЕХМЕ ВЛАСТТА С ПАРИТЕ НА БОГАТИТЕ, РАЗДАДОХМЕ ВИ ПО 100-150 ЛЕВА ЗА ГЛАС, ТАКА, ЧЕ ЩЕ МЪЛЧИТЕ, ТОЗИ КОЙТО СИ Е ПРОДАЛ ГЛАСА СИ ИЛИ Е КУРВА ИЛИ ПЕДЕРАСТ, СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ!
8.
KAT
11.09.2012 09:37:43
0
8
Виште драги читатели и блогари на този независим информационен сайт..
Има закон за достъп до общественна информация питате писменно и нямат право да жи откажат.
А по повод политическото държание на новите управляващи те дойдоха на власт с много обещания и много поети задължения и към спонсори и хората който им гласуваха доверие.
Затова нека не ви се струва странно и нагло всяко едно действие.
Това е кукли на конци, марионетки....
7.
До 6
11.09.2012 09:37:03
11
2
Трябва да сте разбрали вече, че тук пишат само лузъри (но добре оядени през годините) от кръга на бай Петко. Както виждате никой не ги опровергава, нормалните хора не се занимават с тях :-) Само се усмихват :-)))))
6.
до 5-ти КАТ
11.09.2012 08:53:16
1
3
Питам - това, което си написал, вярно ли е?
5.
КАТ
11.09.2012 08:10:19
0
12
Просто питам:
Как именно новото управление не може да балансира социалната политика на Община Царево.Като обещаваше да е предимно социално.
Как плащаме за "ФИШ" Фест-2012г. 40 000/хиляди/лв.
Как и на какво уснование плащаме 500 000/хиляди/лв. консултански договори за управлението на Пристанище/порт/Царево.
Как фирмите на кръга "ОЛИМП"добиват и обработват общинските гори.
Дървата скъпи,тротоари и асвалтиране няма,маркировки няма,детски градини и ясли няма,морски и крайморски алей и градини няма,работни места няма,какво има...............................
ЛАПАНИЦА за кръга "ОЛИМП"
4.
случаен
11.09.2012 06:27:19
0
12
Ама вие пенсионерите забравяте, че сте "лошия материал" на бате Бойко.Как тогава ще искате уважение от един герберски кмет?
3.
не ИЗДЪРЖАХ
10.09.2012 23:16:42
0
11
ЗАРАДИ ТАКИВА СЪМ НА 3500 КМ. ТРЯБВА ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО ИЛИ, ИЛИ ВИЕ. МИСЛЕТЕ.
2.
знаещ
10.09.2012 17:29:54
1
21
кой пък не познава динко бакала на него културата и възпитанието са чужди понятия.ама и лапчев си намери кмет на синеморец за чудо и приказ.да са им честити всички кадри от бургаските училища за строителни работници.всички са страшно образовани.ха ха ха
1.
горски
10.09.2012 16:04:32
3
25
тез мандата няма да го изкарат докрай ще ви кажа!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Андреа Иванова се готви за втора операция на бюста, иска по 1200 кубика във всяка гърда Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Вижте програмата Антикорупционната комисия загуби делото за поршето на ЛиЛана Антикорупционната комисия загуби делото за поршето на ЛиЛана Законът за конфискация дава възможности за произвол, отбелязва съдът в решението си Почина внезапно един от най-красивите българи Почина внезапно един от най-красивите българи Георги Тончев, който беше известен като българския Брад Пит Димче Миладиноски завладял болницата на община Камено Димче Миладиноски завладял болницата на община Камено Вече 2 години този човек получава всеки месец по 12 000 лв. от Общината и пуска жалби във всички възможни институции Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит Георги Тончев-Джовани проби като еротичен танцьор и умря едва на 50 години Тихомир Янакиев: Созопол е готов за Лято 2024 Тихомир Янакиев: Созопол е готов за Лято 2024 Осигурени са допълнителни 24 командировани полицаи за юли и август, 15 униформени ще осъществяват контрол с патрулка и пеша Кината у нас не искат гей филма, в който ром обладава българин Кината у нас не искат гей филма, в който ром обладава българин Кметът на София в сблъсък с протестиращи, поискаха му оставката Кметът на София в сблъсък с протестиращи, поискаха му оставката Терзиев не пожела да отиде до средата на пътното платно, заради което гражданите започнаха да скандират „Оставка“ Хванали бай Тошо на калъп край морето Хванали бай Тошо на калъп край морето Бившият първи бил хванат от жена си в резиденция Евксиноград
След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Целта е компанията да догони конкурентната Temu Какво се случва в РС Македония, докато ни хвърлят прах в очите с къщата на Талев Какво се случва в РС Македония, докато ни хвърлят прах в очите с къщата на Талев Българският народ има една хубава приказка - след дъжд качулка
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня Чък Норис пита дете:
- На колко годи и си?
- На 11.
- Аз на твоите години бях на 12.
Виц на деня Виц на деня Адвокат към обвиняем:
- Имате ли алиби за времето на престъплението?
- Да, в долари и в евро?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жената е като катаджия. Реши ли да се заяде с теб, винаги ще намери за какво.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори