×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дядо Веско: Бандитът ме сграбчи за гушата в асансьора, остави ме с 5 лв. за месец


Дядо Веско: Бандитът ме сграбчи за гушата в асансьора, остави ме с 5 лв. за месец
Дядо Веско още се чуди как е оцелял след душенето в асансьора, бандидът явно е проследил възрастния мъж от пощата, откъдето си е взел пенсията
08 Юни 2012, Петък, 13:15 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Нападателят искаше пенсията, ако се бях съпротивлявал - щях да съм мъртъв, каза възрастният мъж

77-годишният Веско Паунов е в шок от преживения вчера кошмар, когато неизвестен бандит го нападна в асансьора на бл. 406 в ж.к. „Меден рудник” посред бял ден и отмъкна пенсията му и тази на болната му жена, която го чакала вкъщи. Възрастният мъж едва преживя наглия обир, тъй като престъпникът го е душил силно, повалил го е на земята, след което го е оставил полужив да се влачи до апартамента си.

Дядо Веско отишъл вчера сутринта да вземе парите си, за да може след това жена му да му направи списък с покупки за месеца. Парите на възрастното семейство били разпределени до стотинка. На връщане от пощата старецът повикал асансьора, а да него спокойно чакал непознат млад мъж. „Беше симпатичен човек, изобщо не можех да предполагам, че ще се нахвърли отгоре ми”, каза дядо Веско. Стигнали до 6 етаж и тъкмо го подминавали, когато внезапно непознатият натиснал копчето „стоп”. Тогава иззад гърба на дядото крадецът го сграбчил за гушата, съборил го на пода и взел от джоба му портмонето с всичките пари. Не му казал нито дума. Възрастният човек не посмял да мръдне, защото хватката на бандита показвала, че няма да се поколебае да души докрай, ако усети съпротива. Престъпникът сритал стареца и слязъл на 7 мия етаж. „На мен ми прилоша, едва виждах, ако се бях съпротивлявал – щях да съм мъртъв. Много зле се чувствах, а и вече имам един инсулт. Успях да се довлача до вкъщи и се обадихме в полицията”, каза старецът.

Открадната сума е целия месечен доход на възрастните хора. „Останахме с едни стари 5 лева, които бях сгънал в джоба. Според мен той ме е проследил още от пощата, за да знае, че имам пари. Вече ще се оглеждам непрекъснато дали някой не ме следи. Добре, че имаме и дъщеря и внуци, та ни помагат”, каза с огорчение пострадалият старец.


В категории: Бургас


6
Коментара по темата
6.
зет му
12.08.2012 09:38:48
0
0
Дами и господа, дядо Веско се помина точно два месеца след нападението, на 07.08.2012 г. Мир на праха му, а онзи изрод да пукне, дано!
5.
пострадалият
09.06.2012 03:12:34
6
1
дядо, отивай при кмета и питай за град Н1
4.
приятел
08.06.2012 17:55:40
0
10
на дядо Веско има кой да му помага, да са живи и здрави и дъщеря му и зет му, а този нехранимайко, Господ ще го накаже! Такйв с голи ръце ще го удуша!
3.
роднина
08.06.2012 15:04:11
0
6
Павлов, аз имам телефона на човека, но незнам дали това е добра идея, дори и тази страница се чете от престъпници. Иначе ще те подкрепя да му изкараме сливиците на тоя заедно!
2.
ВЪЗМУТЕН!
08.06.2012 14:06:25
0
15
Само изроди живеят в тази страна, да ограбят горкичкия човечец, как не ги е срам? точно възрастен човек ли ще нападнат- мамичката им!!! Има Господ, и знам, че всичко се връща двойно!
1.
Павлов
08.06.2012 14:01:05
0
26
Ама как не ми падне едно такова лайненце да му изкарам сливиците през гъза.Все пак ако този старец чете тук или редакцията му имате телефона побликувайте го,с желание ще му помогна на човека да избута месеца,а и се надявам и много други хора да се отзоват
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Увереността е най-секси Страховете на много жени, които отблъскват мъжете Страховете на много жени, които отблъскват мъжете Да бъдеш страхлив през цялото време излъчва изключително стресираща и напрегната личност 4 зодии мъже, които са много, ама много твърдоглави 4 зодии мъже, които са много, ама много твърдоглави Ето кои са те  Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Свежо лятно предястие Несебърското барби Ивелина Прунова празнува ЧРД сред супер лукс в Кан Несебърското барби Ивелина Прунова празнува ЧРД сред супер лукс в Кан Латиномузиканти й пели на ухо Happy birthday, а наздравици се вдигали с Дом Периньон Победителката от "Хелс китчън" Алекс Гърдева заговори за политика Победителката от "Хелс китчън" Алекс Гърдева заговори за политика Финалистката от Ергенът 1 има свое мнение за Народното събрание Кои са отличниците от изборите в Бургаско Кои са отличниците от изборите в Бургаско Жечо Станков затвърди лидерската си позиция в ГЕРБ, няколко изненади при ПП-ДБ Социологическата слепота и новите "бели рицари" в политиката ни Социологическата слепота и новите "бели рицари" в политиката ни Да не бъде уловен изобщо вотът за партия "Величие", която по всяка вероятност ще влезе в Народното събрание, сериозно излиза от рамките на статистическата грешка „Военна полиция“ разкри опити за измами с мними имоти на Министерството на отбраната „Военна полиция“ разкри опити за измами с мними имоти на Министерството на отбраната На потенциални купувачи са предлагани имущества в София с фалшиви договори за собственост Наталия Кобилкина разцепи: От 7 месеца не съм лягала с мъж, но имам чуднички играчки Наталия Кобилкина разцепи: От 7 месеца не съм лягала с мъж, но имам чуднички играчки Сексоложката заяви, че за момента мъж не й трябва  
Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Белгия води, следвана от Люксембург и Малта Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Бaнĸaтa нaмaли ocнoвния лиxвeн пpoцeнт нa цeнтpaлнaтa бaнĸa дo 3,75% Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Облечена като травестит, Питита ръководи гласуването в Испания Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Най-голямо сътресение предизвикват изборните резултати във Франция Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция Той има 1,2 млн. последователи в ТикТок След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба Губят цели 24 места Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Това са първите европейски избори след излизането на Великобритания от ЕС
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня Пиян мъж се доближава до полицай.
- Господин полицай, колко цицини имам на главата?
- Три.
- Значи още три стълба и съм вкъщи.
Виц на деня Виц на деня На младини - правиш с*кс - появяват се деца.
В зряла възраст - тъкмо се наканиш да правиш с*кс и се появяват децата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук В семейството трябва да има баланс и хармония. Тя истеричка, той непукист!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори