×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Превърнаха майката на актьора Стефан Рядков в клошарка


Превърнаха майката на актьора Стефан Рядков в клошарка
В тази мизерия живеела вдовицата Милка Рядкова, циганите 12 пъти я ограбили, от 5 месеца за нея се грижат полулегално в държавната болница
03 Юни 2012, Неделя, 12:54 ч.
Автор: Ивелина ДОНЧЕВА, снимки автора

12 пъти ограбиха самотната жена, няма дом, от 5 месеца е приютена в бургаската болница

От 19 февруари в отделението по реанимация в МБАЛ-Бургас е настанена жена, която трудно би могла да бъде разпозната като някогашната специалистка по рехабилитация – Милка Рядкова. Външният вид на 80-годишната сега жена е неузнаваем.

 „Силно депресирана е и много нещастна“, казват лекарите за нея. Тя е почти неподвижна, тъй като има тежко заболяване на коленните стави. За да не бие на очи дългият престой на странната пациентка, отвреме навреме докторите я прехвърлят в други отделения, после пак я връщат в реанимация.
Случаят е твърде странен, за съдбата на Милка Рядкова в МБАЛ се носят неприятни слухове – дори, че била изоставена от известния си син – актьора Стефан Рядков, който покорява столичните сцени.

„Последните години г-жа Рядкова прекара съвсем сама в ужасни условия на втория етаж в държавна сграда на ул.“Щерю Воденирачов“1, която буквално се разпада – за да се качиш, трябва да минеш по стръмни прогнили дървени стълби, части от които ги няма, 12 пъти циганите нахлуваха при нея и грабиха каквото сварят, беше страшна гледка – как е оцеляла жива не знам“, разказва приятел на актьора, който ни показва отвътре сградата след поредния таран на циганите. Те са откраднали на 24 май водомера и сега сградата е наводнена, навсякъде тече.

Стефан Рядков е израснал с майка си в две стаи в тази къща, но сега живеел в скромен апартамент в столицата и не можел да я вземе при него. Грозно било да се твърди, че не идвал да я навести в болницата. Че имал няколко жилища, но забравил майка си.

В една стая в държавната сграда на ул.“Щ.Воденичаров“ е израснал големият актьор, сега тя цялата е наводнена след кражбата на водомера онзи ден 
„Ограбиха им ценни вещи, между които и предмети с антикварна стойност, молихме от Областна управа да стегнат малко къщата, за да изкара тук старините си Милка, аз редовно плащам наема й от пенсията. Но пенсията й е крайно недостатъчна. От март м.г. до 19 февруари т.г. я приютихме с жена ми у нас, но на нея вече й беше неудобно и затова намериха начин да я настанят в болницата – там живее и наистина е много нещастна“, разказва човекът.

Кметът на Бургас Димитър Николов наскоро узнал за ситуацията и дал на Рядкова скромна квартира на последния етаж на висок блок в жк „Зорница, но там били само голи стени и трябвали пари, за да стане подходящо за живеене жилище. Роднини Рядкови нямали, за да се погрижат за нея.

В категории: Лична драма


6
Коментара по темата
6.
М.Р.
06.02.2013 21:14:11
0
0
Ще кажа на всички вас само едно....истината изобщо не е такава и всички тези долни лъжи са родени от болните мозъци на хора,които си нямат друга работа....толкова е жалко,че чак се чудя дали е истина...вземете се в ръце и се гледайте себе си....а това което пише тук си личи по коментарите на някои от вас,колко ви е акъла,че да му вярвате...потресаващо!
5.
една от многото
08.06.2012 08:54:58
0
1
Той редовно плащал наема и от пенсията й -Господине вие извършвате плащането с нейните пари а не с вашите -Уредете майка си в старчески дом в столицата има много такива -Където да изкара старините си -И моля не казвайте че плащате с нейните пари -Така може всеки -Кажете вие какво на нея и давате от свойте пари -----
Аз така мога да плащам и на 100 пенсионера наема от тяхните пари ---тъжен смях беше казал поета
4.
nikoi
04.06.2012 06:35:32
0
8
В България няма създадени добри условия за старите хора. За сега това е грижа на техните деца. Рядков може да е добър актьор, но не е човек.
3.
nikoi
04.06.2012 06:35:31
0
7
В България няма създадени добри условия за старите хора. За сега това е грижа на техните деца. Рядков може да е добър актьор, но не е човек.
2.
Депутат
03.06.2012 20:53:01
5
11
БЯГАЙТЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ!
НЕ ОБРИЧАЙТЕ ДЕЦАТА СИ!

Хора, не се връщайте в никакъв случай в България. Новите (деца на комунисти, завършили на Запад) и старите комунистически кланове са превзели буквално цялата държава. Там няма парламент и партии. Партиите са различни кланове на комунисти. Правителството се олицетворява от държавна сигурност. Новият премиер Бойко Борисов е бивш комунистически престъпник участвал във възродителния процес и бивша охрана на Тодор Живков. КОЙ Е ПРИЕЛ ТОЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПОМИЯР В ЕВРОПЕЙСКАТА НАРОДНА ПАРТИЯ? НАГЛОСТТА НА ТЕЗИ УРОДИ НЯМА ГРАНИЦИ. Крайно време е да се каже на Европейския съюз, какви са тези хора, които ни управляват! Малкото хора, които са останали живеят в абсолютна мизерия. Единствените, които живеят в охолство са копелетата на бившите комунисти - полицай, военни, пожарникари и помияри от ДАНС (те взимат заплати 2000-3000 лева, безплатни жилища и всякакви облаги и 1000 лв. пенсии). Обикновените пенсионери умират от глад мизерия и липса на болници. Полицията е навсякъде и могат да те застрелят и окрадат безнаказано и без причина. Най-облагодетелстван са бивши комунисти и децата им. Това са бивши ченгета, военни и подобни помияри, които сега са банкери, хотелиери, едри собственици и т.н. Те държат телевизии, медии и въобще всичко официално е една голяма манипулация. Манипулацията е толкова голяма, че всички европейски пари отиват при тях. Всичко се подслушва. Ежедневно убиват и крадат стотици обикновени хора и никой не си мърда пръста за това. Но ако отвлекат или ограбят някоя богата комунистическа свиня, цялата държава се активизира, променят закони и започва още по-голям терор на обикновените хора. Правителството защитава единствено и само комунистите олигарси и замазва очите на хората като хваща и арестува хора, който пречат на комунистическите кланове (олигарсите). Митингите и стачките са забранени. Ако някой има различно мнение или се опита да организира стачка, моментално изчезва (бива екзикутиран от структите на ДАНС и ГДБОП). Хората в провинцията умират в глад и мизерия. Всички болници са закрити. Но всичко това умело се прикрива от медиите. Всички хотели по черноморието са на бивши комунисти и руската мафия. Хора не ходете там и настройте колкото се може повече чужденци да не идват тук да почиват. Навсякъде звучи долнопробна, помиярска музика наречена чалга и руска музика. Хората са като зомбирани. Клановете на комунистите (БСП, ГЕРБ, АТАКА и т.н.) и мазни плужеци от медиите ги заливат и им промиват мозъка с патриотизъм: Колко е хубаво в България. В никакъв случай не си и помисляйте да инвестирате в България или да носите спестявания. В момента в който кацнете на летище София сте буквално обречен. Скоро няма да има университети и БАН - двете най-стари научни организации на 120 и 140 години ще бъдат ликвидирани. Бюджетът им ще бъде спрян. Имотите им ще бъдат продадени и на тяхно място ще се строят хотели, МОЛ-ове и джамии.
1.
Миро
03.06.2012 15:43:47
11
18
епа, в Град Номер 1 така се грижат за хората.
Кучета ги яли.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Той не отговори на въпрос дали е декларирал официално в писмен вид отказа си за участие в избора на нов патриарх, който ще се проведе на 30 юни тази година със свикването на Патриаршеския Избирателен църковен събор Бургас почете паметта на Христо Ботев Бургас почете паметта на Христо Ботев На поклонението присъстваха кметът Димитър Николов, председателят на Общинския съвет Михаил Хаджиянев, общински съветници, представители на държавната и местната власт Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Трябва да се обединим за високи цели, те ще ни диктуват и друго поведение, и друг диалог в парламента, посочи тя БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ Поднесоха венци и цветя на мемориала в Топчийско Кога най-после ще се оженят тези двамата Кога най-после ще се оженят тези двамата Появата на дъщеря им Амая през 2019 г. даде нов фокус на известните родители и плановете им за сватба минаха на заден план Демони живеят в това българско село Демони живеят в това българско село Става въпрос за родопското Югово  Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Вижте церемонията по посрещането на главата на Сливенска епархия в морския град Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Заседанието бе свикано от зам.-председателя Росица Кирова 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието В Бургас и Варна цените за транспортиране на болен с такъв превоз в границите на градовете започват от 40-50 лева и стигат до 120 лева, ако поръчаният превоз е през нощта, тогава е двойно по-скъпо
Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му   Пострадалият пътувал с половинката си и детето им с фолксваген Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай, който предложи свой мирен план за конфликта, смята, че все още не са налице подходящи условия за неговото уреждане Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Загина един човек, а осем души са ранени Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате От дискусията за Ергенът Алек става ясно не само, че той е бил наясно със ситуацията и с девойките в шоуто от самото начало, но и това при коя искал да бъде точно Тя е 46 години, а изглежда на 20 Тя е 46 години, а изглежда на 20 Мария Илиева е в страхотна форма Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори