×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тони Димитрова и нестинари на празника на Приморско на 24 май


21 Май 2012, Понеделник, 14:14 ч.

Тържествата продължават 15 дни

Приморско отбелязва 15 дни празника си – 24 май, когато ще е кулминацията на настроенията в морския град. Денят ще започне с тържествен молебен в 8 часа в храм „Св.Св. Кирил и Методий”. За 9.30 часа е планирано училищното тържество в СОУ „Никола Вапцаров”. Точно в 10.30 часа тържествено ще бъдат вдигнати знамената на Република България и община Приморско.  Децата от ВГ „Морски звезди” и ТК „Съншайнс” с концерт ще поздравят гостите на празника, а от 14 часа, по традиция,  най – добрите борци ще премерят силите си в парк “Курията”.

В 19.30 часа вниманието ще бъде приковано от абитуриентите от СОУ „Никола Вапцаров”.

Тържественият концерт с участието на Тони Димитрова, Дамска формация и Духов оркестър ще започне в 20 часа. Огнено шоу и нестинарски игри ще са финала на празничния ден.

Инициативите, отбелязващи празника на  Приморско започнаха още през миналата седмица и ще продължат до 30 май.

На 25 май от 9.30 часа на стадиона в ММЦ ще се проведе турнир по футбол. В същия ден  на пристанището в 11 часа ще бъде открита юбилейната V-та „Регата Приморско 2012”, която ще бъде закрита на 27 май .  На 26 май ще започнат държавните  игри за финала по волейбол – момчета. Награждаването на победителите ще бъде на 30 май.




17
Коментара
17
Коментара по темата
17.
Kmet
22.05.2012 15:09:53
4
4
Tova e edin strahoten 4ovek ,i sega da ima izbori pak bih glasuval za nego.Pojelavame ti uspeh v trudnoto nachinanie da opravliavash Seliani kato nas!
16.
Приморско
22.05.2012 15:05:16
1
4
Добрече е Германов,че иначе ще ни закрият като община и ще чакаме трохици като селата нече не сме едно голямо Село...но...Благодарим ти кмете!!!Никой няма да ти върне здравето и нервите които трошиш с неграмотните селяни,но това е тежката ти корона. А ако не си ти просто няма да имама община.
15.
дошъл и видял за малко
22.05.2012 11:59:35
2
2
хаххаха е по болни мозъци, по големи тъпани и глуповати простаци не бях виждал, какви са тия коментари пак бе имате празник веселете се и се усмихвайте ама на ... то на простия и мързеливия май всичко му пречи
14.
primorsko
22.05.2012 06:12:27
8
5
Germanow e kmeta !
13.
избирател
22.05.2012 00:22:08
4
2
Защо да ни спести управлението на Германов.Та ние го харесваме.Приморско имаше нужда от такъв кмет.И вашите обиди няма да променят нищо.Много ви е яд, че сте някъде отстрани и никой не ви забелязва.Хората избраха Германов, а не вас. Съжалявам!
12.
ОТЕГЧЕН
21.05.2012 22:46:24
0
7
АБЕ ТОШКО ТИ НЕ СИ ЛИ ПОЧИВАШ ОТВРЕМЕ НА ВРЕМЕ,ТА ДА СПРЕШ МАЛКО С ПИСАНИЯТА.НЯМА ЛИ НЯКОЯ ДРУГА БАНКА ЗА ИЗТОЧВАНЕ?
11.
До номер 10
21.05.2012 20:40:31
1
8
Нека господ да даде на Германов здраве,ама ако може да ни спести управлението му.Нека да управлява нещо друго.И ако може това друго да е далече от Приморско.
10.
Primorsko
21.05.2012 18:52:46
4
4
g-n GERMANOV,GOSPOD ZDRAVE DA TI DAVA I DULGI GODINI DA NI UPRAVLIAVSH.TI SI EDIN NEVEROIATEN 4OVEK!
9.
dimova se jeni
21.05.2012 18:39:26
0
1
Hora znaete li 4e Penko K. e predlojil brak na Liliana Dimowa i v zestra i poduriava hotelski kompleks v Triavna..
8.
ДРУГИ СЕЛЯНИ
21.05.2012 18:28:57
1
6
АМАН ОТ ДОЛНИ УРГАРСКИ ПОМИЯРИ.
7.
do cik
21.05.2012 18:26:44
3
2
DO CIK ..neznam koi kogo e prevurnal be CURVUL TI SI EGATI I PLUNKATA... ei strashno ne gramoten narod...samo edni pretencii....a nema na kvo otgore
6.
селяни
21.05.2012 18:22:32
4
1
ДОБРЕ, ЧЕ ДОЙДЕ ГЕРМАНОВ ТА ДА НИ ВКАРА В ЦИВИЛИЗАЦИЯТА...БЛАГОДАРИМ ТИ КМЕТЕ АКО НЕ СИ ТИ НИКОИ НЯМА ДА Я ЧУВАЛ ЗА ТАЗИ ОБЩИНА.
5.
panair
21.05.2012 18:18:52
5
5
ние в Приморско сме си един голям панаир...нас трябва само да ни гъчат и мачкат та да сме доволни.А относно кмета,този човек не знам как се съгласи да стане кмет на тази СЕЛСКА ОБЩИНА,ДИМИТРОВ КРАДИ и не се наяде ..ДИМОВА тая крадлива мастия докара общината до просешка тояга...Германов се опитва без пари да направи нещо ние пак не сме доволни...а да не говорим за неграмотния общински съвет които не знаят за какво са там...
4.
до цик мик и пик
21.05.2012 15:16:52
1
2
Ай стига бе, и празника ли превръщате в политически проблем?!
3.
До Цик и Мик
21.05.2012 15:09:03
6
4
Духайте, комунисти долни!
2.
мик
21.05.2012 14:39:00
2
12
ЗАРА,ВЕТЕРИНАРА,КОЧА,БАРЦУЛА,МАНОЛЧО дет мисли за града,всички да си ходиат,долни измекиари
1.
цик
21.05.2012 14:35:09
2
12
да си запалните дупките герберасти гадни,единственото което направихте за града е че го преварнахте в село за да ви е хубаво в него,селиани долни,МАРШ ПО РОДНИТЕ ВИ МЕСТА
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бавят визите на работниците от Шри Ланка, Узбекистан и Киргизстан за Слънчев бряг Бавят визите на работниците от Шри Ланка, Узбекистан и Киргизстан за Слънчев бряг Проблемът е породен заради липсата на достатъчно кадри в консулски служби Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Той не отговори на въпрос дали е декларирал официално в писмен вид отказа си за участие в избора на нов патриарх, който ще се проведе на 30 юни тази година със свикването на Патриаршеския Избирателен църковен събор Бургас почете паметта на Христо Ботев Бургас почете паметта на Христо Ботев На поклонението присъстваха кметът Димитър Николов, председателят на Общинския съвет Михаил Хаджиянев, общински съветници, представители на държавната и местната власт Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Трябва да се обединим за високи цели, те ще ни диктуват и друго поведение, и друг диалог в парламента, посочи тя БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ Поднесоха венци и цветя на мемориала в Топчийско Кога най-после ще се оженят тези двамата Кога най-после ще се оженят тези двамата Появата на дъщеря им Амая през 2019 г. даде нов фокус на известните родители и плановете им за сватба минаха на заден план Демони живеят в това българско село Демони живеят в това българско село Става въпрос за родопското Югово  Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Вижте церемонията по посрещането на главата на Сливенска епархия в морския град Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Заседанието бе свикано от зам.-председателя Росица Кирова
Най-малко 14 души пострадаха от мълния в Чехия Най-малко 14 души пострадаха от мълния в Чехия  Пет деца са сред ранените Ще приеме ли "Хамас" планът на Байдън за примирие в Газа? Ще приеме ли "Хамас" планът на Байдън за примирие в Газа? Израел също не е дал официален отговор Гришо бори историята, класира се на четвъртфинал на "Ролан Гарос" Гришо бори историята, класира се на четвъртфинал на "Ролан Гарос" Тенисистът ни победи световния номер 8 Хуберт Хуркач Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му   Пострадалият пътувал с половинката си и детето им с фолксваген Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай, който предложи свой мирен план за конфликта, смята, че все още не са налице подходящи условия за неговото уреждане Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Загина един човек, а осем души са ранени Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате От дискусията за Ергенът Алек става ясно не само, че той е бил наясно със ситуацията и с девойките в шоуто от самото начало, но и това при коя искал да бъде точно Тя е 46 години, а изглежда на 20 Тя е 46 години, а изглежда на 20 Мария Илиева е в страхотна форма Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори