×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Отбелязваме Деня на бащата
  • Великобритания призова жителите: Запасете се със стоки от първа необходимост
  • 3,7 по Рихтер разлюля Южна Италия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Охранителен бос вдига СПА-хотел край чешмите в Съдиево


Охранителен бос  вдига СПА-хотел край чешмите в Съдиево
Край прочутите минерални извори беше направена първата копка, ще има джакузи и сауна, официален гост беше кметът Васил Едрев, до него (вляво) е самият Георги Янев
05 Март 2012, Понеделник, 10:55 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Шефът на „Аркус” Георги Янев прави басейн с минерална вода, не трябвало да изтича в тубите на хората

Шефът на охранителната фирма „Аркус сигурност” Георги Янев вдига СПА-хотел край популярните чешми с минерална вода в айтоското село Съдиево, което се намира на 20 км от Бургас по пътя за София. Първата копка на новия комплекс вече беше направена в присъствието на кмета на Айтос Васил Едрев, който заяви, че най-после минералната вода щяла да се използва за развитието на селото, вместо да изтичала в тубите на хората. От години пред чешмите се трупат опашки от хора, които пълнят вода за домовете си свободно. Скоро непосредствено до тях ще се издига новият тузарски хотел. Янев не е жител на Съдиево, той е закупил земя от общината за изграждането на СПА-комплекса и от 3-4 години търси начин да започне строителството, казаха местни жители.

От Община Айтос съобщиха, че финансирането на строежа е по два европроекта, подготвени от предприемчиви млади айтозлии на стойност 360 000 евро без ДДС. В горната част на хотела ще бъде изградена атрактивна Часовникова кула, ще има сауна, парна баня, джакузи и студио за масаж. Захранването на басейна и центъра ще бъде с минерална вода, чийто качества ще бъдат използвани за лечение и рехабилитация. Непосредствено до хотела се реализира и втори проект, който  включва изграждането на така наречените от местните хора „айтоски семейни къщи", управител е друг представител на местния бизнес.”, разказва Георги Янев – съдружник и управител на фирмата, която ще изгражда семейния хотел в новия СПА комплекс.

Кметският наместник Щерион Щерионов се надява покрай СПА комплекса, цените на имотите в Съдиево да скочат.


В категории: Айтос


12
Коментара по темата
12.
aaaa
02.02.2013 06:16:46
6
3
bil sam napysnal arkys,pak laje.kakto laje6e vinagi,izritaha go zaradi izmami v golqmi razmeri.qnev be6e i sie intrigant.ha sega da videm golemiq biznesmen,s parite na arkys.sega gi nqma i 6te vidim koi 6te my obarne vnimanie.migityrka si qnev,intrigant si qnev
11.
....
20.01.2013 19:14:10
0
0
..
10.
bosa
17.01.2013 23:11:46
7
3
Kade e sega vashiq bos hahahahahhaha izritaha go poniqra hahahahhahahaha sega shte go vidim kvo shte pravi
9.
az
27.08.2012 17:27:44
1
4
vseki den stoq,do georgi qnev.vie ste palni bezdarnizi da govorite za narkotici.kato si mnogo otvoren ela znae6 kadee ofisa,ela be maj{majka kyrvo|neka ti pokaje dali vzima narkotici,tolkova si sme6en.toi e nai to4niq 6ef na firma,vinagi vseki si poly4ava vaznagrajdeniqta si,nikoi nee izlagal..to4en 6ef i to4en v jivota,4oveka si ima celi isi gi sledva a ti samo moje6 da pi6e6 vav forymi,mi6ko.dori da ima taty si go izbral isi go nosi,ti nqma da ima6 smelost nali,nali.
8.
джери ли луис амстронг
25.07.2012 19:53:55
8
5
що за кавалджийски коментари по отношение на човек,който не познават! Само не успели,завистливи говеда могат да злословят по адрес на успели в бизнеса и живота хора,които с труд и упоритост преодоляват трудностите на бизнеса в условия на тази шибана криза.
Боклуците да спрат да пишат и да ядът лайна,защото явно само това могат тези спермояди !!!!!!!!!!!!
Да лапат пишки!!!!!!!!
7.
дракона
01.05.2012 21:31:19
5
5
Здравейте,
Съгласен съм с теб до някъде „Axhahah“
Лицето Георги Петров Янев е управител на Аркус и сигурност;клон Бургас с възнаграждение от 1500лв,чрез фирмата се навира на кметове и обществени лица с цел –имидж,но нека опровергае твърдението,че е наркоман като си направи-нарко тест и го оповести в същия този сайт-Бесове.бг.
Много хора са били пряко засегнати от неговите измами,насилия и наркомански изяви.
Забравихте ли за случката на 16.05.09г в Айтос на сватбата на Димитър-дупката,когато наръга с 15см.острие –Васил Казаков пред 150 човека на метри от общината.Защото бил седнал на неговото място до жена му-Стела,докато Янев си вземал поредната доза-кокаин в тоалетната.
Явно от голямата превъзбуда за чувство за безнаказаност спрямо Янев от полицията в Айтос.
След като забива ножа си в седалищните части на Казаков-избяга и в продължение на 24 часа се кри.След като потулеха тази случка и му се размина,той реши да покаже на гражданите на Айтос,че може и още да издевателства над тях.Прати хора-по негови думи-от Аркус да пребият до смърт приятелите на Казаков-Живко и Николай за назидание,а Янев защото е голям „БОС“ избяга в Италия на формулата в Монца.Докато неговите хора както тои казва си вършат работата пред очите на жените на жертвите и доста др.очевидци.Последствията са счупени носове,ребра и черепни травми.
А кой стои зад обера на ТПК-Металик в кв.Победа????????????????????????
Това не е човек,той дори не уважава семейството си,жена си-Стела от Сливен.Прави я за посмешище пред любовницата си-Стоянка,както и пред двете му дечица-нагледали се на наркоманските и алкохолни състояния на баща си.
Взе-въпросната си любовница Стоянка на работа в Аркус,като негова секретарка,след това за да я задържи за себе си тей като тя е доста по-млада и красива от него,й осигури с фирмени пари
Като я накара да подпише договор с Аркус и задължи фирмата да й плаща висшето образование до завършването й .Обосновката на Янев пред шефовете му била,че въпросната секретарка е от голямо значение за Аркус със нейната незаменима дейност.
След това за да не избяга-тя отново и сложи и силиконов бюст на който да се радват взаимно.
След тази постъпка –за да докаже отново любовта си-Янев татоира името на Стоянка на лявата си гърда и на гръбнака-като съответно излъга жена си –Стела ,че тази татоировка е в нейна чест.
Много неща ще продължа да казвам в по-късен етап.
Призовавам Янев да си направи наркотест за да докаже на обществото и роднините си,колко нагъл и безкруполен наркоман е и какъв ЛЪЖЕЦ И ИЗМАМНИК Е!!!!!!!!!
6.
axhahah
28.04.2012 02:36:01
3
7
Qnev sam go ebal v 3 klas golqmoto mejduchastie da eba i narkomana mu da eba shiban kokainov narkoman umrii umrii
5.
СЪДИЕВЕЦ
06.03.2012 08:48:30
12
11
е, няма друг такъв сайт - да се опитва да омаскари хубавата идея. царее сте! кой ви каза, че хората няма да пълнят вода - ама глупости пишете!
4.
ТЪП, ПО-ТЪП, НАЙ-ТЪП, ПРОСТО ЧЕНГЕ ..
05.03.2012 23:17:08
7
14
КЪВ КМЕТ, КВИ ПЕТ ЛЕВА !?? ТЕ В АЙТОС СИ НАТРЕСОХА ТЪПО И МАРГИНАЛНО ЧЕНЖ(ГЕ, КОЕТО КАКТО СЕ ВИЖДА ДЪЛГО ВРЕМЕ Е РАБОТИЛО С МУТРИТЕ ИЛИ ПЪК ЗА ТЯХ В СИСТЕМАТА ... СЕГА, НОРМАЛНО Е ДА СПРЕ ВОДАТА НА ВСИЧКИ И ДА Я ХАРИЖЕ НА МУТРАТА СИ РАБОТОДАТЕЛ ИЛИ ПО ТОЧНО на ХРИСТО КОВАЧКИ и ПАРТИЯ "ЛИДЕР" - ТЕОРГИ ЯНЕВ Е ТРЕТИ В ЛИСТАТА ИМ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ .....
3.
Стан
05.03.2012 16:59:51
5
13
Е кое му е лошото хората да ползват минералната вода свободно? Тия мутри и с това ли искат да ни рекетитрат. Незнам някой да ходи да пълни вода за да пере или да се къпе. Кмета малко да мисли преди да говори.
2.
sadievo
05.03.2012 14:36:37
5
19
nema takava darjava ,poredniq bardak
1.
хахахах
05.03.2012 12:08:24
8
17
какъвто кмета, такива и инвеститорите. В този хотел ще е централата на охранителния бизнес
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
5 фрази, които умните съпруги никога не казват на мъжете си 5 фрази, които умните съпруги никога не казват на мъжете си „Добре съм“ - тази една фраза може да убие всяка връзка Вижте кои са зодиите с най-мръсни мисли Вижте кои са зодиите с най-мръсни мисли Стрелец, управляван от Юпитер, е знакът на авантюриста. Те винаги търсят нови преживявания и обичат да изследват света Приготвя се за нула време: Най-лесната рецепта за руло с ягоди „Еж и беж“ Приготвя се за нула време: Най-лесната рецепта за руло с ягоди „Еж и беж“ Всеки трябва да я пробва Грейпфрутът помага за отслабването и забързва метаболизма Грейпфрутът помага за отслабването и забързва метаболизма Той е много богат на фибри Само за мъже: 5 места, на които е забранено за жени Само за мъже: 5 места, на които е забранено за жени Тук няма да ви пуснат, ако сте от нежния пол Десетки икони на Георги Парцалев стоят 35 години скрити в банков трезор Десетки икони на Георги Парцалев стоят 35 години скрити в банков трезор Майка му ги дарила на родния му Левски, но там не знаят какво да ги правят Инфлация вдига с 50% секс услугите по морето Инфлация вдига с 50% секс услугите по морето Туристите дават по 200 лв. на час за плътски ласки Радев сложи в малкия си джоб бургаските батки, вижте мускулите на президента Радев сложи в малкия си джоб бургаските батки, вижте мускулите на президента Той бе на посещение на остров Света Анастасия днес, за да се включи в акция по почистване на морското дъно Нищо няма да остане в чинията: как да си направите вкусни и сочни пилешки бутчета Нищо няма да остане в чинията: как да си направите вкусни и сочни пилешки бутчета Ето я тайната рецепта Бизнесът дава заплата 5000 лв. за такъв майстор, но няма Бизнесът дава заплата 5000 лв. за такъв майстор, но няма В момента има обяви за стругари и фрезисти с по 4-5 хиляди лв. заплата, но такива кадри се намират трудно
70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора 70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора Момичето разказало на полицията за годините сексуално насилие, когато се преместило от Нова Зеландия в Австралия Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Горещини морят туристите, които не могат да разгледат града заради липсата на транспорт Нападнаха датския премиер Мете Фредриксен Нападнаха датския премиер Мете Фредриксен Инцидентът е станал в Копенхаген с неясни мотиви Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Не е ясно дали предполагаемият заговор е свързан с войната в Украйна 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция Подготовката за изборите е протекла без трудности, заяви генералният ни консул Васил Вълчев Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Това стана на събитието по случай 80-ата годишнината от десанта в Нормандия Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Разрешили сме употребата на оръжията в близост до границата и то тогава, когато срещу страната се извършват нападения, каза американският президент  Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Хороскоп за деня – 7 юни 2024, петък Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Причината - обезценяването на валутата и инфлацията Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Нямало как да обяват предварително посещението на президента на САЩ
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори