×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Приходите на хотелиерите се увеличиха с над 17% през март спрямо същия месец на м.г., сочи статистиката
  • Илиан Илиев повика 14 футболисти от чужбина за мачовете на националния отбор
  • Филмът "Кралството на планетата на маймуните" оглави боксофиса на Северна Америка
  • Прокуратурата иска половин милион лева гаранция за Божков, за да бъде пуснат на свобода
  • Хакерите, които пуснаха по телевизии в Латвия парада в Москва на 9 май, са ползвали сървър в България
  • Британец се ще скочи със специален костюм от 8516 м в Хималаите, това е за пръв път в бейсджъмпа
  • Бившият министър Бишинбаев от Казахстан, който закла съпругата си от ревност, е осъден на 24 г. затвор
  • Турция спира покупките на автомобили в публичния сектор за три години, почват икономии
  • Новият ковид води до гадене и диария
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Разобличиха бургаската измамничка Дешка Йорданова - маг Деси, пророкувала смърт


Разобличиха бургаската измамничка Дешка Йорданова - маг Деси, пророкувала смърт
Учителката от престижно бургаско училище, която разказва за драмата, среща маг Деси във фризьорски салон, там й казва, че синът й имал черна магия
04 Март 2012, Неделя, 20:48 ч.

Учителка от елитна бургаска гимназия завлечена с цели 48 хиляди лева за разваляне на магията

Поредна измама с гадателки! Учителка от Бургас е завлечена с 48 хиляди лева от жена, представила се като маг Деси. Това ще е темата на следващото издание на "Хрътките" по Би тв.

Първоначално поисканата сума за разваляне на магия набъбнала многократно след като врачката пророкувала смърт в семейството.

„След като ми гледа, тя ми каза, че на сина ми има в деня на сватбата направена черна магия, дали искам да я разваля и като майка се съгласих”, споделя измамената.

По-късно по телефона маг Деси й съобщава, че над семейството й тегне смърт. За да я предпази от най-лошото й иска 600 лева. После още 2600.

„Ама тя работата е много сериозна, детето нещо щяло да се случи с него, пожари, работи, щяло да стане нещо и аз просто не можех повече, непрекъснато ме държеше под напрежение”, допълва учителката.

Сумата набъбва на 8500 лева, после на 15 000, а заплахата от смърт, надвиснала над сина й, заплашва след това и съпруга й. За да „спаси" близките си, жената взема пари от познати, дори тегли заем.

След като праща последната сума, жената разбира, че е измамена. Подава жалба в полицията, където й казват, че маг Деси е издирвана и за други измами. Измамената обаче може да си върне само част от парите, тъй като повечето е пращала в колети и няма документи за тях.

„Изключително трудно е да се докаже и субективната страна на такова деяние, тъй като повече от лицата, включително по това дело, които разпитахме, са с убеждение, че тази жена им е помогнала в някаква степен”, коментира Евгени Узунов.

Ако бъде призната за виновна за измама в големи размери, Дешка Йорданова, или маг Деси, може да получи затвор от 1 до 8 години.


В категории: Разследване


Рецепта за пай с кайма и картофи
Рецепта за пай с кайма и картофи 13/05/2024, Понеделник 21:00 0
4
Коментара по темата
4.
***
25.08.2014 09:30:40
0
0
Darta kurva uchitelka bila nikva uchitelka ne si palna tapachka potrsena sam kak moje da ima tolkova prosti i naivni hora
3.
koko
21.03.2012 20:14:32
0
0
tupa ovca bila u4itelka , predstawqm si na kakwo u4i decata , s tozi zabluden um NO COMMENT
NQMA TAKOWA NESTO KATO MAGii NQMAAAAAAAAA neka drugiqt put da dade 100 000leva MALOUMNICA
2.
tedi
06.03.2012 18:16:02
0
1
Незнам,не мога да го разбера това...учителка,интелигентна жена,как може да повярва на такъв човек,да й измъкне 48 000 лв.,колко наивен трябва да си?
1.
хахахахха
06.03.2012 15:17:21
0
0
Ами докато има прости хора като тази ще има и хитри като маг Деси. Хахххахахха чак не мога да повярвам колко прости хора има......
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Той е победителят в 12-ия сезон на шоуто за имитации "Като две капки вода" Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Фолкаджийката получи висока оценка за певческите си възможности и интелекта си 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас Ето кои са те  4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение 4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение Истинските мъже искат жена, която ги вдъхновява, защото в живота ѝ се случват страхотни неща Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Кои знаци имат безмилостен стремеж майка им и баща им да се гордеят с тях Представители на европейската комисия ще заседават утре в Бургас и ще пътуват с електрическите ни автобуси Представители на европейската комисия ще заседават утре в Бургас и ще пътуват с електрическите ни автобуси Ще има и празничен концерт с ефектно шоу от дронове, за да се види какво е постигнато от по Оперативна програма "Транспорт" Рецепта за пай с кайма и картофи Рецепта за пай с кайма и картофи Вкусно и засищащо ястие 5 гряха, които ви пречат да отслабнете в областта на корема 5 гряха, които ви пречат да отслабнете в областта на корема С възрастта става особено трудно да се премахне коремът - понякога дори диетата и спортът не помагат Рачков влезе в образа на Веско Маринов, изпоти се яко Рачков влезе в образа на Веско Маринов, изпоти се яко Двамата изпълниха дует - обичания от всички хит "Лятна жълта рокля" Над 12% от българите нямат сметка в банка Над 12% от българите нямат сметка в банка Стотици хиляди бягат от вземане-даване с финансовите институции заради високите такси
3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Жена, всичко поскъпна. Трябва да се къпем заедно, да пестим от ток и вода.
- Аз вече се изкъпах при комшията.
Виц на деня Виц на деня При кардиолога:
- Бай Марине, колко бутилки вино изпиваш на ден?
- Две.
- Как така две, аз нали ти разреших само по една?!?
- Аз ходя и при друг доктор...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Обява:
Изгубена шофьорска книжка на жена ми. Който я намери, да я изгори! Възнаграждение
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори