×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хранят заможните с 24-каратово ядливо злато в Гранд Хотел Поморие


Хранят заможните с 24-каратово ядливо злато в Гранд Хотел Поморие
Бутиковата статуя от захар на шеф-готвача Димитър Генчев е по поръчка на богата рускиня за Свети Валентин, Грандът предлага и брюле с матча чай – елексир на младостта
14 Февруари 2012, Вторник, 14:13 ч.
Автор: Ивелина ДОНЧЕВА Снимки Гранд Хотел Поморие

Най-новата мода е да поканиш шеф-готвача на Гранда Димитър Генчев да ти сготви у дома

Екипът на Гранд Хотел Поморие покри напълно желанията на българския и руския елит и предложи най-доброто! Докато светът се тресе от финансовата криза, богатите в Бургаския регион се чудят за какво да похарчат парите си. Най-новата мода е да плащат за професионален готвач, който да приготви своите кулинарни шедьоври в домовете им. Поводите не липсват, особено за новодомците, закупили жилища по Черноморието. Грандиозно освещаване на дома, рождени дни, официални приеми или просто романтична вечеря с домашно приготвена храна. Всички тези глезотии са факт. Най-търсен е главният готвач на петзвездния Гранд - Димитър Генчев, който безапелационно задоволява и най-изтънчените вкусове с ястия от средиземноморска, френска, азиатска или ориенталска кухня.

По желание на клиента. Кулинарната мания на богатите няма граници, разказват от кухнята на Гранд Хотел Поморие. Затова омарите пристигат директно от Гърция, дивите скариди от Тайланд, а финото телешко от Америка. Още отсега шеф Генчев е засипан със заявки за Великден, включващи крехко новозеландско агнешко. Уникалните десерти на топ кулинаря са съобразени с тенденциите в здравословното хранене.

 

Директно от Гърция пристигат омарите, от Тайланд – дивите скариди, а крехкото телешко е южноамериканско

Истинско 24-каратово ядливо злато подмладява заможните, а емблематичния крем брюле, но приготвен с матча чай е ненадминат елексир на младостта. Матча е вид зелен чай на прах, използван в традиционните японски чаени церемонии и затова винаги е бил на почит в японската култура. Голяма част от елита все пак предпочитат да се насладят на изисканите ястия в тематичните ресторанти на хотела, за да се възползват и от уникалния Балнео и СПА център.

Комплексът, със своята уникална идентичност и обаяние, предлага истински оазис от възможности за релакс, първокласна почивка, удоволствия и развлечение. Програмите са индивидуални, всяка съчетание от балансирани медицински процедури и луксозни СПА терапии, подчинени на древната философия за хармония между духа и тялото.

За уикендите се предлагат разнообразие от луксозни пакети за настаняване, с изискана гурме вечеря на свещи и диамантени процедури. Едно незабравимо преживяване на заснежения морски бряг, заобиколени от уют и топлина в луксозния Балнео и СПА Гранд.

В студените зимни дни Гранд Хотел Поморие очарова своите гости с напълно обновен интериор на СПА Центъра, хитови терапии и процедури, съобразени с най – новите тенденции в СПА и Уелнес културата. Това са само част от новостите около 5 звездния комплекс.


За уикендите се предлага луксозни пакети за настаняване, с гурме вечеря на свещи и диамантени процедури в СПА центъра



В категории: Лайфстайл


5
Коментара по темата
5.
Гост
16.02.2012 00:05:45
0
5
Гранд Хотел Поморие е изграден с далавера върху публична общинска собственост
4.
interesna
14.02.2012 23:36:18
0
4
Аз съм се възползвала от услугите на Генчев и неговия екип готвачи, и мога само да ги поздравя.Гостите ми бяха супер доволни, а аз и съпруга ми още повече!При следващ повод ще ги потърся отново
3.
dodo
14.02.2012 21:53:03
0
4
Телефона и тарифата на тая във ваната моля.
2.
мирка
14.02.2012 18:00:46
0
5
Страхотен професионалист е Димитър Генчев, а е толкова млад. Бъдещето е пред него. Възхищавам му се на таланта. Инала съм няколко срещи с него. Винаги е на мястото си и е готов да ти помогне с всичко. Успех г-н Генчев!
1.
gost
14.02.2012 15:31:23
2
3
6te doide vreme i tezi glezotii 6te otminat!
naroda se 4udi kak da ocelee a te ........
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мария Бакалова изненадващо се появи тази вечер в Бургас и разби един от митовете за личния си живот Мария Бакалова изненадващо се появи тази вечер в Бургас и разби един от митовете за личния си живот Холивудската звезда не се е разделила с приятеля си Валери  Пазарът в Каблешково поскъпна здраво, търговци дерат кожи за китайски стоки и зарзават Пазарът в Каблешково поскъпна здраво, търговци дерат кожи за китайски стоки и зарзават Зеленчуците също държали високи цени, а търговците се изтарикатявали и пускали етикет със стойността за 500 грама, чакайки в капана им да попадне разсеян клиент Ако сте несъвместими по тези 5 неща, по-добре се разделете Ако сте несъвместими по тези 5 неща, по-добре се разделете Вижте кои са те  6 неща, които носят само жените с високо самочувствие 6 неща, които носят само жените с високо самочувствие Панталонът несъмнено е многофункционален мастодонт в гардероба на съвременната жена 3 зодии, които след скандал бързо се извиняват 3 зодии, които след скандал бързо се извиняват Вие сред тях ли сте  Севим Али за важните теми, които ДПС ще защитава (ВИДЕО) Севим Али за важните теми, които ДПС ще защитава (ВИДЕО) Винаги съм се борил за по-добра пътна инфраструктура в населените места и безопасни пътища, които гарантират здравето и живота на българските граждани, обяви водачът на листа №28 Спасяването на рибарството и по-добър Слънчев бряг - целите на Мартин Богданов в 50-ото НС (ВИДЕО) Спасяването на рибарството и по-добър Слънчев бряг - целите на Мартин Богданов в 50-ото НС (ВИДЕО) Нужно е стабилно управление, което да изкара един пълен мандат, категоричен е Мартин Богданов Рецепта за ретро сладкиш Ден и нощ Рецепта за ретро сладкиш Ден и нощ "Това е оригиналната рецепта от готварския тефтер на мама. Можете да я осъвремените с нови продукти или да използвате алтернативни брашна Почти 70% от българите споделят конспиративно мислене Почти 70% от българите споделят конспиративно мислене Данните са от проучване на Центъра за изследване на демокрацията В Народния театър репетират пиеса, представяща българите като некъпани варвари В Народния театър репетират пиеса, представяща българите като некъпани варвари Ивн Вазов навярно се обръща в гроба заради тази гавра с армията и народа ни
Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Хороскоп за деня – 7 юни 2024, петък Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Причината - обезценяването на валутата и инфлацията Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Нямало как да обяват предварително посещението на президента на САЩ Почина естрадна легенда Почина естрадна легенда Изпълнената от нея песен „Бяло крило“ печели първа награда на фестивала „Златният Орфей“ през 1978 г. Тази певица отрече слуховете, че е бременна Тази певица отрече слуховете, че е бременна Ето какво каза Лейди Гага Бивш министър предупреди за голям проблем в здравеопазването Бивш министър предупреди за голям проблем в здравеопазването Съвсем скоро ще има огромен дефицит на педиатри, каза Мими Виткова Арестуваха мъже, хвърлили мъртва змия в лицето на общинарка Арестуваха мъже, хвърлили мъртва змия в лицето на общинарка След случката служителката от данъчния сектор е получила тежка паническа атака, тъй като от години страдала от тежка фобия от влечуги Instagram тества нова функция Instagram тества нова функция . Понастоящем платформата позволява на хората да прелистват или да скролват покрай рекламите, които се появяват в основния канал със снимки и видеоклипове, както и в каналите Stories и Reels Колко са разходите за лечението на Михаил Шумахер Колко са разходите за лечението на Михаил Шумахер Италианските медии съобщават, че разходите за лечението и защитата на личния живот на Шумахер са нараснали до седем милиона евро годишно Забраниха на "МакДоналдс" да използва марката "Биг Мак" Забраниха на "МакДоналдс" да използва марката "Биг Мак" Съдебното решение е свързано с дългогодишен правен спор между "МакДоналдс" и ирландската верига за бързо хранене "Супермакс"
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - Защо си нервен?
- Вали..., а жена ми е без чадър.
- Е, голяма работа, ще влезе в някой МОЛ!
- Ами... за това съм нервен!
Виц на деня Виц на деня - Имам вила на морето...
- Голяма работа, аз имам три в плевнята.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Работя само защото ме мързи да лайквам и споделям снимките на пари и чудодейни икони, от които всички забогатяха.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори