×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Созопол под водата, Рейзи купува поредния служебен Мерцедес за 120 хил.лв.


Созопол под водата, Рейзи купува поредния служебен Мерцедес за 120 хил.лв.
Мохитото в Саут Бийч не допаднало на Панайот Рейзи, затова той си пиел скоча, докато обикалял именията на знаменитостите в Bayside Marketplace
08 Февруари 2012, Сряда, 15:50 ч.
Автор: Бесове.бг

Местният управник се завърна онзи ден със загар от Маями и втрещи Общинския съвет с новата си прищевка

Кметът на Созопол Панайот Рейзи се завърна тия дни от презокеански воаяж до Маями и строи Общинския съвет незабавно да му гласува 120 хиляди лева от общинската хазна, за да подмени мерцедеса си с нов. Проблемът е, че след това пътуване той изпитал остра нужда да повиши жизнения стандарт по подобие на това, което гледал в туристическия център Bayside Marketplace и накруиз с легендарния кораб Island Queen.

Рейзи разгледал именията на звездите от шоубизнеса, Даунтаун и банковия квартал в района на Брикел авеню с надземното метро metromover и установил колко е далеч той по лукса и броя на имотите си, пръснати из бургаска област и курорта Боровец.

Той, разбира се, разпуснал в нежна дамска компания на Саут бийч и пил най-скъпото мохито по Ocean drive и Линкълн роуд. Ето тези картини се въртели в главата му откак се върнал в дълбокопровинциалния си роден град и за успокоение решил поне да си смени мерцедеса.

„Централният плаж на Созопол изчезна в морето, крайбрежните заведения са отнесени във водата. Сковани сме в лед, не можем да стигнем до работните си места, а загорелият ни кмет само за мердеси и купони мисли“, вайкат се съветниците и администрацията му.

Като истински почитател на лукса, той е клиент на немския концерн „Мерцедес”. Както личната, така и служебната му кола са от реномираната марка. В началото на първия му мандат, преди четири години, Рейзи побърза да си закупи „Мерцедес С-320”, което остана почти незабелязано, защото и личната му лимузина е от същата марка.

По време на обсъждане на проектобюджета онзи ден, присъстващите останали втрещени от плановете на градоначалника да купи нова лимузина, отново „Мерцедес”. Кметът заявил гордо пред местния парламент, че заслужава след бляскавата си победа тая есен да получи чисто нов мерджан, който да отговаря изцяло на високите му кретирии. За лъскавото возило са отредени 120 хиляди лева. На въпрос защо му е необходима нова кола, при положение, че старата е модерна и нова,, Рейзи бил непреклонен: „Това е необходимост, често пътувам до София!“.

Градоначалникът заявил, че „остарялата” лимузина ще бъде отстъпена за нуждите на Общинския съвет, начело на който е неговата съмишленичка Красимира Германова.


В категории: Созопол


Автор
38
Коментара
Флагман.БГ Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! 01/06/2024, Събота 19:20 3
Флагман.БГ Варненци пропищяха от змии Варненци пропищяха от змии 01/06/2024, Събота 18:40 1
38
Коментара по темата
38.
До Махно
27.02.2012 16:07:29
0
2
За 3 милиона, занесени в куфарче през октомври 2010-а.
37.
От нашите
16.02.2012 14:57:26
2
4
Кво негодувате срещу Панайотката бе мазни созополски духачи и кукерски пу..ки?!2 Кой ви го избра, нали вие "доброволно" и "честно" си го харесахте а, ха ха ха? Той ще е щото и на нас ни харесва, а ние трябва някъде да си строим хотелчетата- скоро и туристи в колибите си ще ви забраним да вкарвате и рибарските ви кейчета ще вземем щото трябва някъде на далаверка да си държим яхтите, че дъртите чакали на частните марини ни дерат кожата сега. Кой друг може да е готин като Понката,а? При вас сега е като в рая бе глупаци- от всичко си имаме и по много.Пък и работа ще ви създаваме - кой пазач, кой слуга, коя камериерка, коя за леглото...работа бол ха ха ха
36.
Махно
12.02.2012 12:43:38
1
9
Нали точно затова Цветано,Божидар и Дянков лобираха за кмета.Великата партия ГЕРБ-граби еби и ракетирай българина/ си знае работата.А някой знае ли за колко се продадоха горните мъжки проститутки
35.
Кой Чу
10.02.2012 15:49:38
4
15
Здраво духате на Рейзи некадърници пълни. Заради едничката службичка общинска устенцата ви са винаги пълни . Помияри такива . Голям кеф е да ви чете човек . А-А а -а така сега му оближете и задника на Рейзака . Ха-ха -ха . Голям кеф сте . Паскалеви , Памукови , Германови и други нещастници ......
34.
за Койчовци
10.02.2012 14:27:15
4
11
Койчо, и другите там №30 и 33- вие , или по-точно-ти не си в час! Когато пишеш нещо, четеш ли си го преди да го изпратиш? Със сигурност-не, защото първата част от мислите ти противоречат на втората, изобщо -пълна каша! Сега:1. Не знам как помниш времето на бай Тошо, но аз съм чувал,че и тогава е имало почивки и почивки! Ти от кой вид си бил?2. Това,че аз "или още други от Созопол" не сме ходили и НЕ МОЖЕМ ДА СИ ПОЗВОЛИМ ДА ХОДИМ в Америка не е болка за умиралка. Но това,че със официална заплата по-малка от моята, кметът го прави- това вече е болка за умиралка.3. Иначе не е лошо,че в Америка ,пък и къде ли не ходят семейства от Созопол, които имат СОБСТВЕН БИЗНЕС,и никой не им завижда, напротив. 4.Канчето, което споменаваш са парите на общината, където отиват моите данъци, така че не само имам и имаме право да надничаме,но и задължение.5. Не ме интересува какви детски и издръжка плаща кметът Рейзи на жените и децата си, защото е лично негова работа. Но когато въпреки това прави и скъпи почивки, вече се замислям.За хазната! А ти Койчо мислиш ли нещо или това е трудна задача за теб?
33.
до Дядо Боже
10.02.2012 09:09:25
10
4
Ако търсиш млади в Созопол, ще ги намериш в кафетата. Млади има много в Бургас, но за безработицата не е виновен кмета. Изобщо като ви чета коментарите, излиза, че за обстановката в държавата е виновен кмета Рейзи. Виновен за безработицата, за Шенген за какво ли още не :))) Как вярвате на тези неща??? :)) Трън в очите ви е тези S класа, но нека та ви се пада и хубаво прави кмета.
32.
Дядо Боже
10.02.2012 03:20:26
4
8
Дразнещото е , че повечето хора в созопол живеят под прага на бедността ,няма никаква работа за младите (ТО И ЗА ТОВА НЕ ОСТАНАХА И ТАКИВА ) ,да не говорим за възрастните , а кмета какво прави по въпроса ... ? КУПУВА S-CLASSA И ХОДИ НА ПОЧИВКИ НА ГЪРБА НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА . БОЛЕН ЗДРАВ НОСИ :)
31.
Симеон Гаврилов
09.02.2012 22:22:40
3
8
Няма какво да доказвам , още повече на страхливец като теб , който се е скрил зад анонимността .Много ,ама много близък съм на Иван Катинара , който през 2003 г. охраняваше купуването на гласове на Караманова , а после срещу ''финансови ангажименти " охраняваше купуването на гласове на Рейзи . Това се знае , но не се прави нищо и затова ще получаваме от Брюксел негативни доклади и само ще мечтаем за Шенген. Всъщност не съм /за голямо удоволствие/ от Созопол и не пука кой е кмет .Но помнете - ВЪЗМЕЗДИЕ ИМА ЗА ВСЕКИ !
30.
до до Койчо
09.02.2012 21:28:07
9
4
Виж сега, не знам ти кой си и не ми пука, само че по твоята логика нека се върнем по времето на бай Тошо, всички да сме еднакви, всички да ходим на едни и същи места на почивки, не е ли така??? Това, че ти не си ходил в Америка или още други от Созопол, аз какво да направя. Хората, които са ходили, прокажени ли са?? Това вашето ако не е завист, здраве му кажи? А за това, че вярваш, че се краде от хазната, наистина те прави идиот мой човек, извинявай но е така, свикни с тази мисъл. Докато всички гледате в канчето на другите и завиждате на другите, а не гледате самите вас, такива ще си останете и почивката в Америка и Куба ще си остане само мечта ;) Но пък продължавайте да лаете, явно в това само ви бива
29.
до Симеон Гаврилов
09.02.2012 21:21:04
4
2
Докажи го???
28.
Симеон Гаврилов
09.02.2012 20:27:22
4
9
Неоспорим факт е , че кметът П. Рейзи , заедно с бившата кметица В.Караманова разработиха безотказна схема за печелене на избори , а именно с купуване на гласове , както ромски / основно / , така и селски , а дори и на созополчани . Така , че с купени гласове - отговорност никаква . Това е истината . Не , че много го бива Рейзи , просто парите му и ГЕРБ , КАТО ЕМБЛЕМА , МУ СПЕЧЕЛИХА ИЗБОРИТЕ . Но това е Ваш проблем тъпанари - созополчани ! Ха-ха -ха .
27.
Дядо Боже
09.02.2012 19:55:30
3
12
ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА !!!!!
26.
до Койчо
09.02.2012 19:17:05
4
7
Койчо, Койчо, човече, ти в ред ли си бе? Ти колко пъти си ходил на почивка, пък колко пъти почивката ти е в Америка?Щото ако ти си ходил масата народ от Созопол не е и помирисвал Америка, Куба и къде ли не всяка година. За това иде реч, а ти ни наричаш идиоти. Не може така, не е честно. И ние работим, и ние спестяваме, ама такъв лукс и скъпи почивки и на сън не сме преживявали. За това става дума. Който с една заплата може да си позволи такива луксове, или е мошеник, или е крадец, или е далавераджия. Кметът Рейзи е от тях, а ти Койчо- от кои си човече?И не ми се прави на капут, а отговори човешки.
25.
шНоРхЕл
09.02.2012 17:04:12
5
4
За всички в Созопол, които са под вода, раздавам безплатно шнорхели, маски и плавници :)) Кате с това заглавие ако те чуят от правителството ще ни поставят под бедствено положение :))) код ЧЕРВЕНО :))))
24.
КОЙчоо??
09.02.2012 16:47:23
10
5
От цялата работа какво излиза? още малко ще искате и Рейзи да ви завива вечер като си лягате, не е ли така? Какво като е на почивка, нима няма право? Какво като е в Америка, нима е крал пари от хазната, за да отиде, защото ако вярвате в това сте идиоти. Изобщо защо му гледате непрекъснато в канчето? Защо го избрахте тогава? Но когато трябва да помогне на някой било от Созопол или изобщо от Общината, тогава не говорите против нали? Явно много всички ви заболя за Мерцедеса. Чудо голямо. Рейзи е кмета на Община Созопол и ще видите, че както до сега не е имало такива избори и такъв успех на изборите, така и след 4 год. той ще е НАЙ-успешни кмет, но вие пак няма да сте доволни.
23.
завист ли?
09.02.2012 11:34:00
5
14
Завист ли е истината? Кой, кой ще ми каже?За заустването ще теглим заеми, а за гъза на кмета ще купуваме нов Мерцедес от бюджета. За 4 години -втора кола за 120 000лв., а пречиствателна станция за 4 години- няма. И това ли е завист?За непочистените пътища от снега природата ли е виновна? Рейзи е крейзи, а не кмет.При всяка зима и бедствие той е на скъпо пътешествие. ЕИ това не е завист, а търсене на отговорност.
22.
местен
09.02.2012 10:31:32
3
7
Не вярвах че в Созопол има толкова прости хора.За каква завист говорите не мога да разбера.Кмета си има личен Мерцедес и за него никой не говори.Има възможност купил си е но когато става въпрос за това в рамките на 4 години да сменя два закупени с нашите пари служебни още повече в криза това е меко казано наглост.А вие ми говорите за завист по добре се огледайте и вижте че за четири години нищо не е направил не вярвам и след още 4 да има нещо направено.
21.
suhiq
09.02.2012 10:15:40
1
3
Пишете на Български , грамотни люде от общината !!!
20.
fen_na_Kasabova
09.02.2012 09:06:54
7
5
Kate, uspokoi se, ako ima pak takiva valni Reizi shte zastane na plaja i shte gi ukroti, nali spored teb toi e vinoven :))) Spokoino, iskam samo da si spokoina. A moje i da sloji novia Mercedes, za koito vsicjki mnogo zavijdat i valnite kato go vidqt i shte sprat :))) Moje li da ste tolkova ogranicheni, da zavijdate taka be hora :)))
19.
onq
09.02.2012 09:05:08
1
0
Dalbokoprovincialen ti e mozaka pilence
18.
the_devil
09.02.2012 08:53:36
9
4
Kasabova, kvo tolkova iskash ot choveka??? :))) Ti i vsichki drugi takiva kato teb izmisleni jurnalisti, go pravite za parichki vsichko tova, no Panaiot ne e vcherashen moito momiche :))) Vij sled 4 godini kolko hubav shte stane Sozopol i togava pak govori za Mercedesi. Choveka e predi vsichko dobar manager i shte napravi tova, koeto e obeshtal, a dali shte se vozi na Mercedes ili druga po-skapa marka, tova nqma nikakvo znachenie, vajno e neshtata da se sluchat. Samo prostite zavijdat za Mercedesite, a ti qvno si ot tqh :)))) Mnogo laesh, no si si podkarala saita kato edna druga burgaska televiziq, koqto uj q gleda cqla Bylgariq, a defakto q gledat samo babi i dqdovci. Prodaljavai Kasabche v tozi duh i teb te chaka tova :)))) Aide v ochakvane sme na nqkoe novo hrumvane na velikiq ti mozak :))))))
17.
Bobi
09.02.2012 08:48:35
2
3
Дълбокопровинциалния си роден град! Heminguei go e kazal nqma dago citiram vsichki znaem kade e moreto i kade provinciqta.Avtora na statiqta moje da plue po kmeta i to s pravo.neka ne burkame terminite dalbokoprovincialen s grad Darjava!
16.
Бял мерцедес ме преследва
09.02.2012 05:50:49
9
13
Касабова ти май не си вред?
Човека отиде на почивка, простата Касабова го извади не че е престъпник, че не си е седял у тях.
15.
крайбрежен кмет
09.02.2012 01:42:00
7
3
Нас ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ роди ни, нас не ще ни уплаши врага! Ние сме на всеки сантиметър, със "сърп и чук" в ръка! Аз щях да ходя до Сочи или Задунайка, ама нещо съм объркал маршрута. Пък и "Москвича" ми се повреди, няма да ходя пеш..
14.
slamata
08.02.2012 23:00:29
7
11
Созополски те проститутки т.е. съветниците му гласуваха нова кола , а в същото време хората в кризисните райони са останали без покрив над главите . Ами то 120 000 лв. струва казвате , бюджета на с. Равна гора за година 35 000 лв , а бе проститутките не се ли сетихте да изпратите някакъв вид помощ за "другарските " общини от южна България . Или какво ви пука . Ви е нали сте си добре седейки на дебелите си шибани гъзове , а относно по - долу подписалия се с МАРКС - ти в биологичната стълбица скъпи ми приятелю се нареждаш между едноклетъчните организми чехълче и амеба а кмета е малко по - надолу .
П.П. ДУХАЙ
13.
чичо Сам
08.02.2012 22:35:22
10
7
Нещастници смотани,
Рейзи ви е виновен....че не спира вълните с гърди. Вместо съчуствие и взаимопомощ в такива моменти -само завист, злоба и жлъч! Вместо да плюете замислете се за минутка-какво самите вие правите за града си, защото Рейзи поне нещо прави.
12.
Маркс
08.02.2012 22:24:22
9
4
Да уточним критериите:
-В кой строй сме
-в капиталистическият
-неморално ли е да се кара мерцедес
-не
-как е придобил мецедеса
-гласувал е Общинският съвет на Созопол
-кое е важното в работата му като кмет
-това което ще направи за града/а след като го избират втори мандат все е направил нещо/
11.
Баба Буна
08.02.2012 19:22:29
8
6
Ако се вярва на Касабова, то излиза ,че се събрали общинските съветници и обсъждали мерцедеса. Бе аланкоолу, други неща не са ли обсъждали. То е ясно ,че люта завист ги е споходила, ама сигурно има и други неща за обсъждане в този град, в който хората наричат себе си созополии.Не че нещо, но е турска наставка и е тъпо за толкоз претенциозни хейтъри дето злобеят за мерцедеса на кмета си.
10.
Баба Буна
08.02.2012 19:22:29
11
4
Ако се вярва на Касабова, то излиза ,че се събрали общинските съветници и обсъждали мерцедеса. Бе аланкоолу, други неща не са ли обсъждали. То е ясно ,че люта завист ги е споходила, ама сигурно има и други неща за обсъждане в този град, в който хората наричат себе си созополии.Не че нещо, но е турска наставка и е тъпо за толкоз претенциозни хейтъри дето злобеят за мерцедеса на кмета си.
9.
????
08.02.2012 19:03:31
4
13
С какви пари си устройва тези прескъпи круизи нашият мил кмет? Някой има ли обяснение?
8.
Rasist
08.02.2012 17:41:12
5
14
Гнусен резак е Рейзито. На кол да го набият тоя боклук и такива като него!
7.
az
08.02.2012 17:34:40
5
12
МАНГАЛ!
6.
позор
08.02.2012 17:01:07
5
22
Не искам да коментирам трагикомичния образ на снимката, ще кажа само-пази боже,сляпо да прогледа. Позорът обаче е за наглеца Рейзи, който във време на бедност си навива на ината и безумните амбиции, позорът е за такива като № 1, които изобщо не искат да мислят, позорът е за партия Герб, която припозна това помпозно нищожество.И не ни е виновна Касабова, защото ако няма такива факти, тя не може да си ги измисля.Единстеваната ни утеха е,че има възмездие, то идва, но се молим да засегне самозабравилите се големци, а не обикновените созоплии.
5.
sozopol
08.02.2012 16:57:41
3
11
bogata ob6ti e sozopol da se vzeme napravo edin S63 AMG a o6te po dobre napravo S65 AMG i da se re6i problema 6te se ob6tinata s nai gazarska kola az sam ZA ;)
4.
моряк
08.02.2012 16:46:51
4
18
абе капитане същия заплес си като този от конкордия.. кметът на поморие си е града и е напърва линия, помага с каквото може на съгражданите си, дава им морална подкрепа, не си пече д-то в Калифорния. Рейзи е мазен и алчен далавераджия. созопол ми прилича на гърция в момента... дават се луди пари за всичко и в един момента ще рухне от крадене и нескопосана администрация и после какво бургас ще трябва да ви оправя бъкиите
3.
sozopol
08.02.2012 16:44:06
4
3
slujebniqt mercedes ne e C220 a e C320 cdi 4-matik otnosno pokupkata na nov...neznam za 4 godini dali e ostarq sega6niqt slujeben mercedes drug e vaprosa 4e kato se vziam kola s predstavitelna cel za6toto tq e zatova dali e nai uda4niqt variqnt da e C-klas ne S-klas :))
2.
Маринета
08.02.2012 16:34:53
7
14
Евалла бе, кмете, тва ли ти е най-голямата грижа сега?
1.
keptan
08.02.2012 16:34:23
16
5
За студа, водата, която отнесе няколко крайбрежни заведения и всички природни бедствия не само в Созопол, но в Поморие и в цялата страна е виновен Рейзи. Браво на момчето.Ми то според Катето Касабова Рейзи управлява природните стихии.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Роси присъства на всичките му спортни изяви, първият й спомен е от зала "Младост", когато е едва 14-годишна 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите Всеки човек в този живот има външни опори: сродна душа, любящи роднини, работа, някакво хоби Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Богаташи глезят съпругата с домашна помощница Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Най-много средства за реклама са отделили парламентарно представените формации Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Столична община не дава паметникът да е пред Народния театър Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Бургазлийката разказва за пътя си към голямата сцена Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица
Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори