×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Антибългарският патос на Силяновска ще се пренесе и върху политиката й към нас*


Антибългарският патос на Силяновска ще се пренесе и върху политиката й към нас*
Новият президент на РСМ Гордана Силяновска има притеснителни антибългарски позиции
10 Май 2024, Петък, 19:00 ч.
Автор: Огнян МИНЧЕВ*

София не разполага със значими ресурси за промяна на двустранните отношения

Резултатите от изборите в РС Македония бяха очаквани, макар че мащабът на победата на ДПМНЕ е наистина впечатляващ. Според наблюдатели в Скопие този резултат е не толкова следствие на голямо обществено доверие към ДПМНЕ, колкото на разочарование от управлението на досегашната коалиция, начело със СДСМ.

Позициите на победилата партия, както и на нейния кандидат за президент - Гордана Силяновска - са добре известни. Те се вписват изцяло в процеса на създаване на антизападна - антиевропейска и прокремълска ос в региона, която днес се представлява от партньорската двойка Орбан - Вучич. Разширяването на влиянието на оста Будапеща - Белград към Скопие ще има негативно геополитическо влияние върху целия балкански регион. Към тази ос принадлежи и сепаратисткия режим в Република Сръбска в БиХ, както и значителна част от политическата класа на Черна гора.

Укрепването на геополитическото влияние на Белград и Будапеща ще засили разделенията на Балканите, ще направи региона много по-уязвим за дестабилизация и хибридни атаки. Процесът на европейска интеграция - поне що се отнася до Скопие - ще бъде изцяло блокиран.

Причините за това не се изчерпват с твърдото намерение на новите лидери в Скопие да оспорват договорите, подписани от РС Македония с България и Гърция, както и "френското предложение" за деблокиране на българското вето върху започване на преговори на Скопие с Брюксел. Днешното ръководство на ДПМНЕ начело с Християн Мицкоски открито продължава политическата линия на управление на Никола Груевски от 2006 до 2016 г. - номинално поддържане на кандидатура за НАТО (РС Македония вече е страна-членка) и ЕС, приоритетни отношения с Белград, икономическа интеграция с Турция и растяща зависимост - под повърхността - от антиевропейските сили в Белград, Будапеща и Москва.

Отношенията между Скопие и София ще останат във възможно най-ниската си точка, антибългарският патос на предизборната кампания на ДПМНЕ и Силяновска до голяма степен ще се пренесе и върху водената политика спрямо България. София не разполага със значими ресурси за промяна на двустранните отношения. Необходимо е категорично да се поддържа позицията на България за включване на българите в македонската конституция - какъвто и да е ефекта от осъществяването на това условие, то вече представлява част от условията на Брюксел за стартиране на преговорния процес със Скопие и ние не можем, не бива да отстъпваме от него.

През периода на управление на ДПМНЕ няма да бъде реалистично да се очаква раздвижване на преговорите между двете страни - особено по ключови за България теми, свързани с история, идентичност и т.н. Не е невъзможно обаче София да води хладнокръвна и категорична политика за осъществяване на практични проекти в двустранните отношения, въпреки, че Скопие при новото правителство ще се стреми да ги блокира - така, както правеше Груевски в десетилетието на своето управление. Инфраструктурни проекти като коридор № 8 са европейски - атлантически приоритет, освен че изразяват основния интерес от регионална интеграция не само на България, но и на Албания и на самата Македония. Един открито просръбски режим в Скопие ще изпълнява директивите за запазване на инфраструктурната хегемония на Белград по оста Север - Юг, за сметка на развитие по оста Изток - Запад. Дългосрочният интерес на България е да води категорична европейска - атлантическа политика по отношение на задълбочаващата се криза в региона на Балканите.

За България, както и за региона на Западните Балкани предстои дълъг период на блокирано регионално развитие - особено в направление европейска интеграция. Ще бъде интересно поведението на Албания, чийто основен приоритет е членство в ЕС - но в "двойка" с РС Македония. Възможно е да се стигне и до влошаване на отношенията между Скопие и Атина - особено при проблематизиране клаузите на Преспанския договор от новата власт в РС Македония. Възможна посока за развитие на българската регионална политика са целенасочени усилия на София за сътрудничество с Атина, с Тирана и с Прищина. През последните месеци рязко се засили антибългарската реторика и конкретна политика на Белград спрямо България. Засега София мълчи. Това мълчание не отговаря на българските национални интереси. Без да копираме наглостта в антибългарската политика на Белград, ние трябва да намерим достоен и ефективен начин да й отговорим.

*Коментарът е от фейсбук профила на политолога Огнян Минчев, заглавието е на Флагман.бг


В категории: Политика


Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 0
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
Русия връща корекомите
Русия връща корекомите 20/05/2024, Понеделник 18:01 4
36
Коментара по темата
36.
Що е маке все е ла.но
13.05.2024 10:35:13
0
1
Таз прилича на астроложката на флагман
35.
Да им е честита бабичката
11.05.2024 11:51:59
0
10
На северните македонци. Защото те са такива. Никога не говорете за Македония и македонци, а само за Северна Македония и северно македонци. Това са крадци на българска и гръцка история индоктринирани от сръбска пропаганда. Идеологията им е най-вече антибългарска. Слепи са. Радват се на разделението на албанците в различни партии и на т.н. албанска опозиция, но ако съберете процентите на албанските партии ще видите, какво е близкото бъдеще на Северна Македония. Бабичката няма да им помогне за нищо освен за самоизмамата че постигат голям успех като влизат в ЕС псувайки българите
34.
Олеле малеле
11.05.2024 10:04:01
0
8
На тази, още по времето на предизборната им кампания, ако и бяхте видяли гримасите и жестовете щеше да разберете, че тотално не е в час бабчето :(
33.
към 29. Бат Сали докерът
11.05.2024 05:38:51
0
8
То е ясно що напират, ама изобщо на никой не е ясно що им даваме български паспорти. Може би защото се чувстваме комфортно под дъжд от простотии и глупотевини.
32.
Няма
10.05.2024 23:52:02
1
18
НЯМА ДЪРЖАВА МАКЕДОНИЯ ИМА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ!ГЪРЦИЯ КАЗА И .
31.
И казаха
10.05.2024 23:49:41
0
11
Що е юнак все е Маке що е Маке все е лайно!
30.
до 29
10.05.2024 22:46:03
0
11
Ми ТЪП и кех си кат одопска каба(голяма) гайда
Като ВЗЕМЕШ БГ паспорт отиваш в ЕС и взимаш ЕС цаплата 2500 €-3500€
Повечето македонци с БГ паспорт отиват в АВСТРИЯ ,Германия,Люксембург и ШВЕЙЦАРИЯ
Само за 1год Австрийската Полиция и Интерпол са ХВАНАЛИ 40 шиптъра и македонски косовари крадци на ЛУКСколи с БГ паспорти от Каракачановите по 3000 €
29.
Бат Сали докерът
10.05.2024 22:13:59
4
12
Значи аз съм много тъп , защото не мога да разбера , щом толкова ни мразят македонците , защо всички напират да вземат български паспорти ???
28.
До 13 до 8
10.05.2024 22:01:47
3
3
Други едноклетъчни като теб само не могат да разберат какво правиш: копираш попълненото в полето "вашето име" и като лайно, залепено за подметката пляскаш шизофреничните си русофобски глупости навсякъде. Внимавай да не залитнеш и да паднеш връз някоя арматура, олигофрен кух
27.
.
10.05.2024 21:57:30
5
9
Макетата да си ..... повече ме интересува новината от днес че голямото крадене от бюджета на България започва да се подготвя. ГЕРБ/ДПС и управляваното от тях правителство днес обявиха че няма да дават на пенсионерите, предвиденото и заложено от правителството на Николай Денков и финансовия министър Асен Василев, увеличение от единадесет процента на всички пенсии. За 100 лева подхвърлено подаяние веднага намериха пари (бръкнаха в НОИ и взеха от осигуровките на работещите българи), но когато става въпрос за трайно увеличение на заслужени пенсии -няма, ааааа, ваща…... И да не се лъжете - дори да изгубите 10 лева на месец от крадливата власт на ГЕРБ/ДПС то това на годишна база е загуба за вас от 120 лева. Ако обаче имате много години осигурителен стаж и високи осигуровки, загубата ще бъде много повече от 10 лева на месец, а за година ще бъде няколкостотин лева. Дори ако вземем тези минимални 120 лева и те се умножат по броя на пенсионерите, то ще останат за крадене или за преразпределяне около 300 милиона лева. Е сега Делю Фактурата и най вече голямата тиква да обясни в кое чекмедже ще отидат и то пред пенсионерите от Хасково, Банкя, а защо не и в Бургас.
26.
И т. н.
10.05.2024 21:57:16
1
12
Троянски кон на Путин и Вучич са палячовците от Вардаро.
25.
Зоопарк Охрид
10.05.2024 21:52:35
1
11
Смърдяновска се озъбила като маймуна от зоопарка.
Мършите от Охрид за ЕС ще почакат, може и никога да не го посетят.
24.
Путин
10.05.2024 21:46:59
9
2
Каквото аз кажа, това ще стане. Вие всички сте просто дребни сиви мишоци без покритие.
Z
23.
Лоста
10.05.2024 21:43:15
0
14
Тази от снимката мъж или жена е ,едни педали от Македония питам?
Що е маке все е лайно, миризливо и гнусно.
22.
До 21
10.05.2024 21:37:12
1
9
Изобщо не си познал, ако на кафе гледаш и на хуй познаваш в това си добър. Разкарай се от тук, че с миризмата си приковаваш вниманието на обонянието. Къпете се малко, миризмата от неграта дето ви шибат чак в София се усеща.
21.
do 20
10.05.2024 21:28:04
6
2
Mаjка ти e от Сливен познaх ли за тва се пениш много
20.
До 18
10.05.2024 21:22:27
2
10
Не се обяснявай ве гойньо, аре у леву и си ходи в областта на България лява Македония. Със скопени педали не се разговаря, слагай си перуката и беж в Сърбия при червените куртизанки и траверси да си правите взаимно свирчоци. Ако имаш гъз за чистене нямам уй за цапане.
19.
Любо Пенев
10.05.2024 21:21:35
0
5
Супата....нали знаете всички
18.
do 15
10.05.2024 21:12:28
9
3
Па незнам като ходя на гости в Швеjцарско Берн и Цуг у местните ночни кафани всите леки жени са БУГАРКИ от Сливен , Русе и Дулово тук там некоа украинка
Па да ти кажа добро са ама македонки и албанки НЕ съм видел
17.
Дълбока заблуда
10.05.2024 21:11:35
0
11
Женицата си има господари и от тях си получава благинките и за това ще слуша и ще кряка. На нас ни остава да си сипем една ракийка и да гледаме този дерящ се цирк мирно, кротко и с насмешка.
16.
ТБС
10.05.2024 21:09:14
1
13
Оставете промитите да се наиграят, накрая няма да има ни Южна, ни Северна, ни никаква Македония. България ще е в старите си граници.
15.
Елена Рудолф
10.05.2024 21:04:20
1
6
Официално в Македония няма проститутки от промяната , защото в либерална социалистическа страна , няма проституция. Има момичета с неморално поведение , които оказват лошо влияние на хората. Не подлежат на превъзпитание и почтен трудов живот. На такива евтини проститутки като македонките кой им обръща внимание?
Особено ако са с наднормено тегло, космати и чекнещи се по парапети.
Ужасно монотонния и безцветен живот на зле платена жрици от промяната , която отгоре на всичко трябва да удовлетворява сексуалните желания на началника си ,друга цел е, да намери някой рогоносец да се ожени за нея , за да й даде сигурност.
Подлежат на вражеска пропаганда и идеологическа обработка като Соросоидната секретарка Хищната хиена Лена. Такива можеш да срещнеш край Лъвов мост и да ги подминеш с презрение. Познават свободните сексуални отношения и революционно са се установили в техния живот . Клиентите им на тези от промяната бяха чужденци от арабо-африкански произход и всевъзможни пътешественици от Близкия изток спиращи се в София на жълтите павета седящи им в скута с вазелин. Тези чужденци се хвалели, че тези македонки от промяната били най- ефтини . Можели да им ползват услугите за една дъвка от "Кореком".
14.
Сини Акули
10.05.2024 20:57:27
1
12
До 6 и 7 ей гнусен смърдиш от далече . Изкуствен си като фалшивата ти държавичка. И ти си с български паспорт , като всички северни макета но лаеш тука ..
Като продължавате да се правите на луди и , че не сте българи , ще си останете същия съветско-сръбски кенеф
13.
До 8
10.05.2024 20:56:49
0
4
Като разсъждавам за боклуци все ми напомняш за мама и за съседа Симо Тека, тя така го наричаше. По цел ден пляскаш глупости, но не знам, как го разбрах, като за пръв влизам, тука та няма как и аз по цял ден да пляскам глупости и да съм с телк.
12.
До 8
10.05.2024 20:47:45
0
7
Ти си на Симо Тека роднина 100%. Или си някой наркоман с телк, който по цял ден пляска глупости или си някой трол на грантове. Бахти боклука майна
11.
Сърбина Чукаревска
10.05.2024 20:34:36
1
12
Чакаме Славчо Трифоновски от Учиндол да прати кинти за обучението на Македонскио КОСМОНАВТ
10.
Професорът
10.05.2024 20:25:56
2
9
България след освобождението няма никаква външна политика и политици.
9.
До 6 и 7
10.05.2024 20:10:27
0
25
Албанците ви превзеха, бе глупаци! Пък вие се занимавате с нас.
8.
Анти кокошкар
10.05.2024 20:02:41
8
8
Но не и антиАмеба!
Русия промени правилата на играта, като след като затъна в Украйна в 3 дневна спецобосрация и за НАТО и придоби хиляди километри руцка граница, Турция(втората натовска армия) е Кавказ Нагорни Карабах за пръв път след 160 години. Турция и Китай убиха милиардите на гърба на наведената Росипия. ПрокремълскаСърбоманска Македония стана Северна Македония
заради желанието и да изпълнява условия по пътя към ЕС. След кратка вътрешна война с албанците, от 15 години управление без албанците не може да има и не е имало, като следствие Македонията стана членка на НАТО а в Македония е най-голямата натовска база на бълканите. Честито на мама че мъй напрайла русфилАмеба и русфилБунак.
След като на тати жена му придоби прозвище общата, и тя като Росипия разшири влиянието си в махалата.
Газпром хвърли маслото пинеже санкциите не работят, рублата е валута номер 1 и като ходя на мургави трикраки теляци им плащам в рубли и разширявам влиянието си в минералната баня.
По-емпти от русоробамебата е само амебата, но, не е сигурно.
Скори ши заминъ за Росипия, но не е сигурно, ако не получа покана от близкия до сърцето ми кадировски манафист.
7.
*********
10.05.2024 20:00:13
6
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
6.
Шериф Колевиh
10.05.2024 19:52:45
26
4
Отношението на
България към Република Северня Македония наподобяват на взаимоотношинието на СТАР дърт дядка(Бугария) на който НЕ му става но ИСКА да бъде с млада енергична нахална булка(Македониja) която НЕ иска и за чува да се засели в скромния дом на дядката но оня настоява и обеснява врели некипели че ще живее в Палат и разкош и ще и намери рaбота в Европската Уния като и даде бугарски пашпорт(ВМРО Каракачански)
В същото време булката(Македания) яко си слага нон стоп с наперен млад потетен момък(Сърбия) и има за любовник с рязана цев (Шиптър Албания)
Та горе доле тва са образно
5.
До 4
10.05.2024 19:52:09
3
12
"Заплашен от „Магнитски“ Делян Добрев спешно разпродава и прехвърля фотоволтаични системи и парцели
Преди дни в статия в сайта Хасковска АФЕРА: /ПОТРЕСАВАЩО: US службите уличиха Делян Добрев в саботаж на енергийната ни сигурност в услуга на „Газпром“/, показахме справката на американските служби за Делян Добрев – „енергийното острие” на ГЕРБ, проучван като кандидат за санкции по закона „Магнитски“.
Разследването по „Магнитски“ е проведено от американския департамент и е ПОТДВЪРДЕНО за злоупотреби в енергетиката, именно от изкупителната жертва (поредната) на Бойко Борисов – Делян Добрев. Заплашен от „Магнитски“, той светкавично е започнал да разпродава фотоволтаични системи и парцели, чрез подставени лица, едно от които – Делчо Пехливанов.
Кой е Делчо Пехливанов:
Дългогодишен представител на фирмите на Делян Добрев и съпруг на Теодора Пехливанова, бивш служител в отдел „Европроекти“ в община Хасково. Именно неговото дружество получи без търг право на ползване върху 1800 кв. м. общински терен в Харманли за 35 години.
Помните ли как, прокуратурата на ГЕРБ старателно замете следите от далаверите на Делян Добрев. Скандалът бе огромен, след като се оказа, че държавното обвинение е извадила името на гербопитека и бивш министър Делян Добрев от дело за над 500 млн. лева далавери в енергетиката.
4.
Така така
10.05.2024 19:50:39
7
10
Интересно, какво важно се прикрива зад новината с Македония, че вече мисиркитя вече я бълнуват?
Ново намгнетизиране, предателство, лъжи измами.... това дпс-гроб го владеят много добре.
3.
Анти кокошкар
10.05.2024 19:35:55
22
14
Кой го ебе за някакви си България и Македония бе, я си ощипете пияните бузки. В геополитическия свят се разместват тектонични плочи, на фона на каквито процеси ние се носим като твърдо ако на повърхността на реката.
Русия промени играта за всички, свиквайте и спрете да мрънкате.
Z
2.
Струва ми се
10.05.2024 19:32:03
2
28
че е време Европа да даде един урок на сърбия и северна м.
Едно засилване на граничните проверки и повишаване на митата, може би ще им обърне вниманието в правилната посока.
1.
nezavisim
10.05.2024 19:16:40
8
7
Minchev za pari e gotov na vsicko za koeto moge da si oredstavim. Nai vece za pari ! Za nego anglo-saksonskite interesi sa nad vsicko. Istinski "Kiryk Stefcov " na novoto natovsko vreme. Predatel !!!!!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Меню и цени в ресторанта от 80-те Меню и цени в ресторанта от 80-те Направо не е за вярване След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Въпреки „оплакването“ президентшата сияеше в дрескод смарт кежуал и определено плуваше в свои води, докато откриваше летния сезон на морето Пребиха мъж в магазин и го замеряха със стока Пребиха мъж в магазин и го замеряха със стока Екшънът се разиграл в Павликени Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Ваня Христова е на 53 години,  с две висши образования и по професия е социален педагог, отдала е себе си на децата чрез подкрепата на млади семейства с репродуктивни проблеми, но и работейки ежедневно с момчета и момичета със специални образователни потребности Много важна информация от АПИ за пътуващите по АМ "Тракия"! Много важна информация от АПИ за пътуващите по АМ "Тракия"! До 30 май движението от 157 км до 162 км ще е двупосочно в платното за София, ограничението е 50 км/ч! Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Детето е било затворено от 24-годишната си майка си в клетка на ужасите в апартамента, в който живеели След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас В двуетажния палат на Садулата в кв.Победа ченгетата намериха голямо количество обработен и необработен друсан чай, предназначен за пазара
Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори