×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес ще се подпише договор за дарение за 300 000 лв. между „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД и Община Бургас
  • Гледат на второ четене забраната на рекламиране на хазарт
  • Велики вторник е! Трябва да бъдем смирени
  • Турция задържа 7 души за подготовка на терористичен акт в Истанбул
  • Слагат и електронен подпис в личните карти
  • 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен
  • Рядко природно явление причинило голямата градушка в Южна България
  • Подозират индийското разузнаване в заговори за убийства в САЩ и Канада
  • МВФ одобри финансиране за Пакистан в размер на 1,1 млрд. долара
  • 22 години затвор получи бивш служител на американската Агенция за национална сигурност, опитал да шпионира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кирил Петков проговори за пачките и пуделите


Кирил Петков проговори за пачките и пуделите
Това което мен ме притесни е, че през фокуса върху пачките и кученцата се замаза огромен проблем, обяви Кирил Петков
14 Април 2024, Неделя, 18:19 ч.
Автор: Флагман.бг

По-сериозният проблем, според него, обаче бил разговорът на главния прокурор с главния секретар

Кампаниите ни продължават да бъдат за едно и също нещо. Да имаме една нормална европейска държава с институции, които разследват всички "пачки", които са неправомерно дадени. Това което мен ме притесни е, че през фокуса върху пачките и кученцата се замаза огромен проблем - един главен прокурор можеше да отиде при един главен секретар и да му каже, че ако не си подаде оставката ще го разследват. Ще дадем гръб на всеки, който е жертва на бухалката на прокуратурата, заяви съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков пред Нова ТВ.

"Когато прокурор, свързан с "Осемте джуджета", заплашва главен секретар е голям проблем. По-голям от пудела, който виждам." Петков допълни, че е разговарял с Бойко Рашков за снимките с пудел, който държи пачки евро. Славата на кученцето доби още по-големи размери, след като се появи и на кадри с бившия вътрешен министър Бойко Рашков и с бившия главен секретар Живко Коцев, но не смята, че има нещо нередно.

Петков смята, че стария модел на управление няма как да се върне. "Уроците, които ни се случиха последните месеци, ги научихме. Няма как Борисов и Пеевски в същата симбиоза да направят нещо по-различно. Ако ни се даде сила на следващите избори, ще покажем на Пеевски и Борисов, че няма да заобикалят гражданите, които искат промяна. Когато си слаб, те стават нагли. Когато си силен, те се съобразяват. Силата идва само от българските граждани."

Конфликтът в Украйна, конфликтът в Израел, Иран и хутите, които атакуват американски кораби е една обща ос на атака. Целта й е западните сили да бъдат максимално разсеяни. Така се отслабва възможността да има нормална развръзка на тези събития във всяка една от тези точки", подчерта Петков.

Този извод Петков си направил след разговор в Давос с "един от високопоставените хора в Йемен". Запитан за ролята на хутите, йеменският експерт казал:  "Какви хути, дойдоха от руската паравоенна структура, направиха кемпове заедно с ирански оръжия, започнаха да стрелят по американските кораби използваха нашия персонал".


В категории: Политика


Флагман.БГ Лоша поличба ви дебне, ако сторите това Лоша поличба ви дебне, ако сторите това 30/04/2024, Вторник 19:40 0
23
Коментара по темата
23.
Мими
15.04.2024 16:50:24
0
1
ПП просто трябва да остане в лошата част на нашаата история
Киро вятърничав глупак,
Какво има около татко Петко тепърва ще чуваме , може би ОПГ
Асенчо хасковски е първият финансов министър с две дела за финансови машинации /САЩ и София/
ее какво още
22.
seahorse
15.04.2024 16:18:11
1
0
Флагман.бг пак сте си написали статията и коментарите в плюене на ПП . Но има Господ и пак ще ви хакнат измисления сайт !
21.
ГРАЖДАНИН
15.04.2024 09:13:18
0
8
тия нямат срам......
20.
Mariachi
15.04.2024 05:46:59
2
15
Майко мила !!!
Няма ли наистина някой да се намери да му пусне парното на тоя????!!!!
Тръгнал да говори как било в "някоя нормална европейска държава" !!!!!
Какво точно означава това???? Коя е "нормалната европейска държава"????
Рано или късно и на него и на неговата комбина ще им свърши песента. И тогава ще трябва най вероятно да си заминат натам откъдето дойдоха. Защото на всеки му е ясно че това са хора които не дават и пет пари за родината си.Интересно ми е тогава когато останат без имунитет,ще се намери ли някой, който да започне със неудобни въпроси и неудобно разследване върху темата КИРЕ и ВАСИЛЕ ,КЪДЕ СА ПАРИТЕ??????
По здравословни причини ,от много години не живея в България. Но си я обичам и милея за Нея....Но не разбирам ,какво трябва още да се случи ,за да се вдигне народа и да каже :" Стига толкова,край" ???? И да се стигне до СПРАВЕДЛИВОСТ но справедливост ,която е одобрена от народа ,не от някоя си друга конкурираща им партия или подобно....С две думи АБСОЛЮТНО ЗАСЛУЖЕН ПРЕВРАТ.
Във една " НОРМАЛНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА" .....да вземем пример да кажем от....Испания да речем...Ами те осъдиха царя си ,затя му който се беше оженил за дъщеря му го вкараха в затвора за кражба и измама на държавата...Във Холандия премиера ходи на работа с колело. Във Унгария казват НИЕ БЕЖАНЦИ НЕ ИСКАМЕ ....и т.н. ..и т.н.
19.
Ти да видиш
15.04.2024 03:50:15
0
4
14-ти,ти верно ли си вярваш,че заради нас са го направили?Ай стига с тези коминтерновски клишета.Явно каквито ръководителите на партията,такива и тези дето ги подкрепят.Истината е,че го направиха,защото имаха общ интерес с Герб и Дпс да спрат служебното управление на Радко,така че айде не на нас тия как се жертвали за народа.
18.
ЕугЛена
15.04.2024 03:42:14
2
15
Човек като види просто Киро и от далеч му личи,че не е в ред,но аз си падам по идиоти.Той и Мирката е малко бавноразвиващ.
17.
Митьо Ушите () () (ухо в ПП) до 13
15.04.2024 02:39:12
0
12
Пудела бил армаган(подарък)от богат турски контрабандист на хероин който живеел в ОДРИН в голяма луксозна къща
16.
*********
15.04.2024 01:59:50
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
15.
ПростоКиро приказва смешки
15.04.2024 00:31:23
1
13
Нека да си спомним кой докара на власт ПП, става въпрос за бившият шеф на МОСАД генерал-майор Дани Ятом:
"Как бившият шеф на Мосад успя да направи коалиция в България"
https://cutt.ly/awvm5JZB
"Давид Леви и Даниел Лорер в схема за пари към Промяната"
https://mutrinews.com/2023/02/10/давид-леви-и-даниел-лорер-в-схема-за-п/
Редно ли е бившият шеф на МOCAД генерал-майор Дани Ятом, както и хора с двойно гражданство да ръководят политическа партия, управляваща България?
Трябва ли да споменаваме за спонсорството от чичко Сорос и фондация Америка за България за всички депутати от ПП, както и факта, че искаха да направят Кокорчо за гей-Премиер на България, също направиха Васко Маслото гей-Кмет на София, както и цялата гей-дружинка на Продължаваме Педерастията, барабар с финансов министър-гей, вътрешен министър-гей, другарувал по басейни с гей-ортак контрабандист, както и цялата гей-дружинка около тях?
14.
До коментатор 6
14.04.2024 22:13:15
15
6
Кирил Петков, не е и никога нямаше да направи Сарафа главен прокурор. Тиквата и Прасето както знаеш се прегрупираха и контролирания от тях Висш съдебен процес свали Каскета и назначи Сарафа. Ти какво очакваше -Кирил Петков и останалите от ПП/ДБ, да скочи в защита на Каскета и да го оставя начело на прокуратурата за да се разправи с Тиквата и Прасето. Може би така щяха да направят , но за съжаление ВСС и преди година и сега се контолира 100% от свините. Защо се хванаха с тях-ами за вас бе малоумници. Нито щеше да има увеличение на минималните работни заплати, нито повишение на пенсиите, нито милиардите в бюджета за всички общини, а не само за гербавите и на депесарските. Ето затова.
13.
Лиза МиШпека
14.04.2024 22:02:14
4
17
Курчо бил притеснен?
Жива да не бях - та той е толкова прост, че даже не може и да се притесни.
12.
Rtf
14.04.2024 21:29:04
4
21
Киро Петков излезе с нови хитове пред Лора Танка.
В пореден миг на умопомрачение Петков се размечта за много избиратели, сигурно се дължи на факта ,че е падал в детска възраст на главата си.
Всъщност силата на промяната е в кражби, продажби, комисионни и парапети .
Новият модел на ПП- ДБ се появи като държавата се управлява с пачки в чували , самосвали и контрабандни канали .
Киро при Лора по принцип е като влакче на ужасите за всеки нормален.
Днес обаче влакчето изскочи от оградата на Дисниленд и се приземи по корем!
Не зная как да класифицирам хората, които смятат Киро за нормален и почтен.
Бенджамин Нетаняху го чакаме да купи една хавлия на Кирето, че кръстник му стана….
11.
Ман Гау
14.04.2024 20:32:59
3
21
Бай Петко тоя твоя да не си го събирал с лъжица от пердето?
10.
Просто Киро е невероятно тъп
14.04.2024 20:27:49
6
24
Няма нужда да слушате глупостите на Киро Простото . Объркал в интервюто името на Бенямин с Бенджамин .
В Сицилианската долина бандитите от промяната не ги учат да се изразяват правилно. Говорните и езикови нарушения се свързват с проблеми в комуникирането и с нарушения на звуково-артикулационните функции на речта на Киро Кретена. Нарушенията от този вид, са известни като речево-езикови патологии. Тези закъснения и нарушения варират от проста замяна на един звук с друг до неспособност да се разбира или използва езика или до неспособност да се използва звуково-артикулационния апарат за продуциране на разбираема реч. Комуникационните способности на Кики се смятат за закъснели, ако той забележимо изостанал от неговите връстници по отношение на тяхната реч или езикови способности.
Някои от най-разпространените причини за говорно-комуникативни нарушения на Киро са:
неврологични нарушения, мозъчни увреждания, умствена изостаналост,
злоупотреба с наркотици, или физически увреждания ,заекване.
Говорните нарушения се свързват с трудности в изговарянето на говорните звуци или с проблеми с качеството на гласа. Киртака е с говорни нарушения може да казват „сии“, когато всъщност искат да кажат „ски“ пуснаха ги по пързалката. Слушателите могат да не разбират добре какво Киро се опитва да каже. Някои от характеристиките на езиковите нарушения на Киро са :
неправилна употреба на думите и техните значения, неспособност да се изразят дадени мисли - литмус, толеранция, куролация, аланго
граматически неправилни езикови конструкции ,редуциран речник, и
неспособност да се изпълнява служебните си задължения под влияние на забранени субстанции и алкохола .
9.
Когато
14.04.2024 20:05:29
2
27
Когато се чудиш кой е глупак в компанията и не можеш да го намериш!Явно си ти Киреее хахахахаха
8.
явор
14.04.2024 19:51:19
4
32
Абе Кире абе татин Найо не ти ли каза да се скриеш и устата си да не отваряш ами ти само простотии ръсиш бе и това просто нещо ни беше премиер Не те ли е срам всички в държавата да ти казват че си прост че си идиот че ти трябва психиатрия и лечение и ти пак да се правиш на велик политик Аз на твое място веднага заминавам за Канада пък и власт вече на куково лято изложихте се тотално разчитайте вече само на бунаците които ще ви подкрепят като се надяват и те да се облажат с нещо такива гниди не са ни управлявали до сега
7.
Ха ха ха
14.04.2024 19:39:35
7
30
Кирчо, неадекватничък си!
6.
Малоумното Кирче
14.04.2024 19:37:55
8
24
Кирче,тоя от Осемте джуджета кой го направи главен прокурор и то точно когато Гешев реши да си отмъщава,когато усети,че Тиквата и Прасето са го сготвили?Защо се хванахте с тях с пълното съзнание,че новия прокурор е пременил се Илия пак в тия?До кога ще заблуждавате малоумниците,че не сте едно и също нещо с Герб и Дпс и че реално сте псевдоопозоция?Ако ти също си достъчно малоумен да не се усещаш питай татко си Петко.
5.
Кирето пак бърка
14.04.2024 19:29:39
8
28
причината със следствието!
Съшо както със канадското му гражданство!
Първо е трябвало да изчака да му го отнемат и тогава да попълва декларацията , а не обратното!
Сега пак смесва намесата на прокурора с причината !
Дори слага намесата преди причината!
Типично по "киревски"! Не е важно, че някой се е осрал, по-важното е, че някой е разбутал лайното и то се размирисало...!
4.
А пачките и картината на Чашкови
14.04.2024 19:15:40
6
38
Рашков обяснил на Петков, че се видял с контрабандиста, за да го прави свидетел срещу Бойко Борисов...
За едни много пари всеки от ПП-ДБ е готов да продаде и майка си!
За парата, продават си душата, за парата, изядат си месата!
3.
Кой им сра в кюлотите?ББ или Путин
14.04.2024 18:38:03
9
45
И ако американците поискат Асен Василев да върне 1,5 милиона долара, с които е завлякал бившия си съдружник, пак дългата ръка на Кремъл е виновна!
2.
Когато си прост и лаков е до живот
14.04.2024 18:35:52
7
56
Простото направи всичко, което можа в опита си да осмее акцията по арестуване на корумпетата на ПП/ДБ и я докара некадърно дотам, че завърши така:
„Накрая пудела може да се окаже кафява мечка от Изток. Бау!“
Каквито „простоидиотите“, такива им и пиарите, такива им и тв джурналята.
1.
Асен Василев Магнитски е в кюпа
14.04.2024 18:32:06
9
53
Простото плаши гаргите :)))))
Предстоят ли арести на политици от ПП?
На какво се дължи истеричната реакция на хора от ППДБ в защита на Живко Коцев и арестувана Банкова?
Службите са „заковали“ Асен Василев? Връщат сочения за контрабандист Паскал в България?
Живко Коцев вече е „протичал“ покрай други контрабандисти?
Единият от контрабандистите носил пълни чанти на Коцев в МВР?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Върховният административен съд с извънредно решение, няма да касира изборите в Бургас Върховният административен съд с извънредно решение, няма да касира изборите в Бургас Жалбите на Средна европейска класа и кандидат-съветника Бисер Русимов са отхвърлени Сгащиха посред бял бургазлия зад волана с пико и метадон Сгащиха посред бял бургазлия зад волана с пико и метадон 41-годишният шофьор е дал положителна проба за наркотични вещества Приеха отчета и бюджета на Асоциацията по ВиК-Бургас Приеха отчета и бюджета на Асоциацията по ВиК-Бургас Променя се начинът на изработване на годишните инвестиционни програми на ВиК дружеството по общини Само няколко съставки и е готова най-вкусната вечеря с картофи Само няколко съставки и е готова най-вкусната вечеря с картофи Направете тези картофи по селски с бекон, за да впечатлите всички 5 начина, по които изкуството помага за облекчаване на стреса 5 начина, по които изкуството помага за облекчаване на стреса Ето как да използвате различните форми на изкуството, за да се отървете от стреса и напрежението Ясновидката на Берлускони потъна в скръб, загуби много близък човек Ясновидката на Берлускони потъна в скръб, загуби много близък човек Починала е сестрата на Теодороа Интегрирането на малцинствата е спасението на туризма, този модел успя в САЩ Интегрирането на малцинствата е спасението на туризма, този модел успя в САЩ Търсим неквалифицирани кадри от Южна Азия, за да спасим сезона, а 5 месеца им оправяме документите Бургас изпраща рекорден брой абитуриенти през тази година Бургас изпраща рекорден брой абитуриенти през тази година Днес бяха обсъдени мерките за безопасност Обичам те, ти си мъжът на живота ми, каза Мария на Рачков Обичам те, ти си мъжът на живота ми, каза Мария на Рачков Тя се раздели с Нойзи и тъжи за бившия си По-сериозният проблем от измамниците в политиката са гласуващите за тях По-сериозният проблем от измамниците в политиката са гласуващите за тях Наративът е ясен – всеки, който си позволи да каже нещо срещу ПП, бива набеден за слуга на Бойко Борисов, Делян Пеевски, Владимир Путин...
Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Заради него Глория дори е спряла да пее по участия и се наслаждава на 100% на любовта Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Произведението на Леонардо привлича милиони хора, но много от тях остават недоволни Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Данните бяха изнесени във връзка с отбелязването на Международния ден в памет на загиналите и пострадалите при трудови злополуки Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Съдът прие, че думите на бившия му съратник Радостин Василев, макар груби и крайни, са политическа критика Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак 75-годишният Чарлз преустанови публичните си изяви през февруари, след като през предходния месец му беше открит рак, докато се лекуваше от увеличена простата Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър „Трябва да бъдем готови за война. Да, конвенционална война е невъзможна сега, тъй като сме защитени от мироопазващите сили на КейФОР", каза Бесник Бислими  Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Цените на жилищата в швейцарския град са с над 50% по-високи от нивото преди десет години Насметоха “Бригада нов дом” Насметоха “Бригада нов дом” Най-актуалният епизод на предаването безспорно извърши подвиг Почина модна икона Почина модна икона Юми Кацура е легенда  Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Търсят ударно стругари
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Мъж със сериозни наранявания в спешното отделение:
- Женен ли сте?
- Не, блъсна ме кола!
Виц на деня Виц на деня Алкохолик играе в "Стани богат":
- Остана ви жокер 50 на 50, ще го използвате ли?
- Да, 50 мастика и 50 МЕНТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жените винаги имат по три възрасти: на която изглеждат, на която са в действителност и която им се приписва
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори