×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Проф. Близнашки: Държавата от 4 г. е във фаза на агония. Най-добре е да има избори


Проф. Близнашки: Държавата от 4 г. е във фаза на агония. Най-добре е да има избори
Виждаме странни формули за управление – последно беше „сглобката”, коментира бившият служебен премиер
13 Април 2024, Събота, 19:34 ч.
Автор: Флагман.бг

Виждаме странни формули за управление – последно беше „сглобката", коментира бившият служебен премиер

„Винаги има опасност от подкопаване на доверието в институциите. Но тя е в действие, на дневен ред е от доста време. Казвал съм, че в продължение на близо 4 години държавата ни се намира в една фаза на агония. Това е една мъчителна драма. Виждаме странни формули за управление – последно беше „сглобката" и какво ли не". Това заяви в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" бившият служебен премиер проф. Георги Близнашки в отговор на въпроса има ли опасност от подкопаване на доверието в институциите на фона на скандала с бившия главен секретар Живко Коцев и избора на Калин Стоянов за служебен вътрешен министър.

Той напомни, че „за да управляваш, трябва да си спечелил изборите". „Демокрацията по дефиниция е управление на мнозинството. Като не си спечелил изборите – какви реформи ще правиш? Затова е по-добре да има избори - политическите партии да се явят пред избирателите и да ги убедят в своята правота и визия за бъдещето на страната, отколкото тази безкрайна агония да продължава отново и отново", категоричен е той.

На въпрос трябва ли да отпадне следствената тайна от законодателството – предложение, което се оказа препъни камък за подписването на споразумение между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС - той отговори:„Категорично не. Предварително е ясно, че това ще бъде повод за множество злоупотреби. Отиваме към най-страшното възможно явление, а именно политизиране на съдебната система. Това е ефектът от външното вмешателство във вътрешните работи на България. Политизирането на съдебната система противоречи на всички тенденции в рамките на ЕС. Но у нас всичко се политизира. Виждате, че целия дебат около тази криза се върти около вътрешния министър. Ние все още сме в онези далечни времена, в които премиерът най-често е бил и вътрешен министър, защото така се гарантира, че партията му ще остане на власт", подчерта проф. Близнашки.


В категории: Политика


Автор
16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
До 14
14.04.2024 16:34:48
0
2
До къде ни докараха, а, да си искаме пак тези, които крадат по-малко ?!
15.
Тоя ли беше
14.04.2024 16:32:40
0
0
При неговото служебно правителство , когато преброиха 6 милиона и 600 хиляди гласоподаватели (по списъци) , а цяла България по това време беше 6 милиона и 500 хиляди?!
14.
я
14.04.2024 11:29:22
0
1
Да Близнашки не е света вода ненапита но казва някои верни неща Това че трябва да управлява партията която е спечелила изборите щом хората са гласували повече доверие на някой да управлява значи искат него не отстъпваме властта и то цялата на Кирчовци Хасанчовци Лорери и един куп политическа измет Стига вече опити с живота ни Преминахме през социализъм развит комунизъм дойде новото време и нашата надежда за по добър живот и какво червената сган пак се облажи с приватизацията за жълти стотинки вкараха борците и стана мазало Преживяхме и този период при Борисов имаша катаклизми но да си кажем честно живота ни някак се успокои нямаше инфлация Е че се крадеше сигурно но в рамките на поносимото и най важното се строеше България имаше авторитет в Европа дойде промяната и всичко се разруши кражби лъжи и нас не ни е страх Ама това е най обидното за хората значи ти можеш като си се домогнал до властта да си крадеш спокойно и не те е страх плюете в очите на хората боклуци не ви искаме повече отивайте там от където дойдохте на майната си
13.
с.Близнак
14.04.2024 01:01:03
1
7
На тоя прякора е ЛИЗАШки
12.
с.Близнак
14.04.2024 01:00:43
1
5
На тоя прякора е ЛИЗАШки
11.
Лизашки
14.04.2024 00:03:40
1
7
Рядко противен толуп!
10.
Загрижен сънародник
13.04.2024 22:04:32
2
4
Син, лилав, бял, кафяв, не виждате ли че човекът е с торбички под очите? Дай Боже да се оправи и да не го подяждат, така действа принципа "разделяй и владей"- днес този човек умира от глад пред очите ни, утре може да е св. Бойко или Кирцата... Колко мъка има по света :(
9.
Диалектически материализъм
13.04.2024 21:38:17
2
16
Обсебени от брутален шуробаджанашки феодализъм , виртуозни конформисти, паразитна клиентела и техните наследници . Родов строй баджанаци , кумове, кумци, зетьове и братовчеди .
"Манифест на сюрреализма" замъгленото мислене от кристали и алкохола подтиска добрите сили ПП /ДБ + БКП и се отразява негативно на артистичното изразяване.
8.
200%- ов
13.04.2024 21:19:58
14
14
Толуп...
Машина за фикалий
Не се учудвам че черноморието е замърсено
7.
От
13.04.2024 20:30:40
2
16
Работническо - селската власт, остана само селската....на всякъде в София мирише на оборска тор, жълтите павета станаха кафеви
6.
Мафията си има лице БСП-ПП-ДБ
13.04.2024 20:24:16
5
28
Приятелят на Живко Коцев и Бойко Рашков със снимките с пудела и пачките, арестуваният за контрабанда Стефан Димитров – е бил кандидат за депутат от … БСП! Явно по това време баща и син Мариян и Стефан Димитрови, освен близки с Бойко Рашков и ПП, са били гъсти и с БСП. Дотолкова близки с тясното ръководство, че синът Стефан е получил последното място в листата, за да играят с преференции и купен вот покрай Капитан Андреево и митничарските гласове. Стари трикове, които правят всички партии у нас.
5.
Бургазлията
13.04.2024 20:18:22
24
22
Мръ$€а комунистическа подлога.
Толкова е гнусен тоя , че всеки път ми се повдига . Дебела мазна свин£
За трийсет и пет години не са се мръднали ит политиката и властта и сантиметър . Алчни комуняри
4.
Ханко Брат
13.04.2024 20:10:16
20
7
Този модел на управление не работи!
3.
Селянинът
13.04.2024 20:00:14
27
11
Ямболският цървул, тъпата фуражка
Направи всичко. Той, лично той унищожи много повече от престъпника, той и убиец Борисов.
Ето за това казвам, да не се допускат селяни в управлението на страната.
От тиквата-до зеленият чорап, селската фиба курнелия и доган, та стигнеш до гадното копеле Цветен Йовчев
2.
---
13.04.2024 19:57:00
5
20
И ти си същият престъпник. Външното вмешателство не е от сега, то е още от преди Костов да разбие вратата на парламента. Но такива като теб Близнашки си траеха и се облизваха за постове и след това. Не е нужно да си политизиран "професор" за да знаеш че Марин Райков е роден в САЩ. Същият "служебен" като теб. Който започна да дава постове на Тагарев. Съдебна система пък отдавна няма. Ако имаше поне щеше да бъдат закрити ППДБ като ОПГ. Спонсорите им избягаха в Дубай и ги търсят с Интерпол. Престъпниците щели съдебна реформа да правят, ти да видиш. И излиза някакъв нарочен за професор като другите такива политикан в конфликт на интереси и дрънка постфактум. Току виж му измислили пак някой пост.
1.
А бе
13.04.2024 19:56:18
16
26
Другарю комунист Близнашки, тя държавата ни от над 30 години е в колапс. Ти с дебелата си гуша и задник недей да лъжеш ами върни откраднатото.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори