×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кирил Петков да си спомни чий кабинет посещаваше най-често през тези 9 месеца, каза Рая Назарян


Кирил Петков да си спомни чий кабинет посещаваше най-често през тези 9 месеца, каза Рая Назарян
Кирил Петков най-често комуникираше с Делян Пеевски в 49-ото НС, твърди Рая Назарян
07 Април 2024, Неделя, 11:45 ч.
Автор: Флагман.бг

Кирил Петков преди да настоява за това да си припомни колко законопроекта и колко проекта на решения е внесъл с неговото име до това на г-н Пеевски, припомни Рая Назарян 

Кабинетът е избран, предложен от г-н Главчев, който е избран от президента за служебен премиер съобразно новата Конституция, твърди пред bTV Рая Назарян от ГЕРБ.

„Г-н Петков може да твърди много различни неща, които да не отговарят на истината – той няма проблем с това. Ние не сме участвали в конституционната процедура, да предлагаме номинации, те са изцяло в правомощията на г-н Главчев“, подчерта тя относно твърденията, че служебният кабинет е съставен с участието на ГЕРБ.

„Не очаквайте от нас ние да изложим нови, различни от неговите мотиви, само за да се харесат на тези, които не одобряват неговите предложения“, каза тя.

По отношение на номинираните за министри тя каза: „Аз повечето не ги познавам“ и изтъкна, че министрите, които са били в предишния кабинет, ще осигурят приемствеността.

„Г-жа Мария Павлова е известен експерт. Тя е участвала в четири служебни кабинета – в някои е била служебен министър, в други заместник служебен министър.

Избрана е за първи път от проф. Огнян Герджиков – изключително авторитетна личност“, коментира тя номинацията за министър на правосъдието.

По отношение на трусовете в МВР Назарян каза: „Когато г-н Кирил Петков заплашва двама министри – г-н Калин Стоянов с конкретика, която е известна, когато заплашва и друг министър – на електронното управление, който 6 месеца ходи с охрана, той и семейството му, тогава няма натиск и тогава никой не пита по ефирите“.

„А когато излезе главният секретар, нали разбирате, че това е професионалното ръководство на МВР, то трябва да извършва оперативната дейност и той много добре знае процедурите, с които да се защитават правата на гражданите.

Той много добре знае каква е процедурата, за да запази, ако е застрашен по някакъв начин, а не да използва трибуната на Министерски съвет, което е изпълнителната власт, за да отправя половинчати обвинения. Той не изтъкна мотиви“, допълни тя по адрес на Живко Коцев.

„Той първо изчезва, няма го, г-н Николай Денков казва, че ДАНС трябва да го търси с писмо. Изведнъж той се появява на брифиг в МС, не е изчезнал, и се правят едно нелогични твърдения и внушение, че нещо му се е случило, че той ще си оттегля оставката“, добави депутатът.

„За кое точно да му вярвам? Може ли някаква конкретика? Аз виждам, че с този човек се извършват процесуално-следствени действия.

Вчера изтекоха безкрайно много снимки, с които има твърдения, че има записи, че в това разследване, са използвани СРС – те се разрешават от съда.

Т.е. съдът много добре е знаел разследващият орган какво прави и защо ще го прави и е одобрил искането. И на този запис се вижда как на г-н Коцев се подарява някакъв скъп, по твърденията, часовник и той има снимки и е свързан с тези лица, които вече имат качеството на обвиняеми“, посочи Назарян.

„Докато се проведе разследването и стане ясна обективната истината, е редно той да се оттегли от поста, защото за него има твърде много информация, свързана с тази организирана престъпна група“, смята тя.

По отношение на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов тя изтъкна, че той е бил одобряван от ПП.

„Показа, че по никакъв начин не се поддава на натиска от г-н Петков, който пожела заместникът му, който е приятел на баща му - г-н Ценкин, лична охрана е бил на г-н Петков, изведнъж да стане ръководител на оперативния щаб за изборите. Факт е, че той не се е поддал и спазва закона и след този случай той стана нехаресван от ПП. Преди това беше харесван. Г-н Петков лично го е поканил и лично му е провел интервю, за да стане министър“.

Назарян коментира и настояванията на Кирил Петков ГЕРБ да признае, че работи заедно с ДПС: „Кирил Петков преди да настоява за това да си припомни колко законопроекта и колко проекта на решения е внесъл с неговото име до това на г-н Пеевски. Да си припомни през тези 9 месеца чий кабинет посещаваше най-често и с кой общуваше най-много, кой му пишеше дори текстове по споразумението и му ги даваше като юридически съветник, преди да отправя към някой друг критики. Нека да погледнат първо себе си“. 

На въпроса дали биха преговаряли с ПП-ДБ след изборите тя отговори: „Зависи какво ще покажат резултатите, зависи какво ще покаже суверенът като воля. Ние като политици сме длъжни да търсим консенсус“.

Тя изрази опасения, че кампанията ще бъде изключително грозна, но се надява, че няма да отблъсне гражданите да излязят да гласуват.


В категории: Политика


Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
9
Коментара по темата
9.
Възмутен
07.04.2024 16:49:02
8
5
Нагла противна проста селска Пръчка с голямо самочувствие! Всички от партия гроб са такива! Няма да коментирам как се е издигнала до тука - Да я дават по всички телевизии и да е лице на партията...
8.
Абе?!
07.04.2024 14:15:35
12
12
Кой я лансира тая арогантна к........а? От нищото се пръкна на първа линия в ГЕРБ и всекидневно ръси акъл и говори от името на всички.Не съм от ПП нито от ГЕРБ ама тая селска пръчка ме дразни всеки път като я видя...няма такава нагла селяндурка!
7.
Арена " Арменец"
07.04.2024 13:32:56
10
12
Варненска Арменка слугиня от кантората на адвокат МЕНКО МЕНКОВ известен като личния адвокат на ббб(съкратено от бизнеса на
бойко
борисов) адвокат ММ-Мефистофел Мефистофелов
сиреч адвокат на Дявола от Банкя
Арменката с еврейска фамилия НАЗАРян на иврит Назар=Венец,Гирлянда за коса,Кръгче
На Назарян любимка на Томиклов Дончев(соросоид ,агент на Израелската Мосад
2003 год .Дончев е школован в тренировачен тримесечен център нa мосадската службата"Тevel" в Израелската пустиня "Негев" военна -зона с най-секретен достъп в Израел)

Явно освен чар и сексапил Тихия Ал Капоне-Дончев пробута секс протежето си от правилен библейски произход както изисква повелите на Господарите сороседи на Дончев
6.
Меден рудник
07.04.2024 13:25:54
3
9
На жена пари и на луд картечница да не се дават
5.
Тая да се сети
07.04.2024 12:44:06
15
22
чии легла е посещавала!
боко сигурно два пъти я е изплющял!
Тръгнала съвети да дава!
Първо да си избърше устичката!
4.
Райчето
07.04.2024 12:32:33
10
22
Гербаджийската "Лена" ли е ?
3.
До 1
07.04.2024 12:24:26
9
21
И на Томито Дончев
2.
До 2
07.04.2024 12:22:46
3
15
Този път рекламата ти за Виагра е на място в статията с Рая Назарян
1.
Бич
07.04.2024 12:12:47
12
23
Тая е новата бибитка на Тиквун
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите Мария Габриел няма да е кандидат за Европарламента Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на  Габриела Пеева Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на Габриела Пеева Сестрата на убитият Пейо Милена Йорданова пък сподели, че няма драма, защото той никога не е твърдял, че детето е негово Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Камбаните ще забият траурно след опелото Христово Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Слави Трифонов ще търси нови барабанист и певица с конкурси Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите
Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори