×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок


Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок
Тихомир Атанасов (вдясно) уточни пред Флагман, че не обърнал внимание какви визитки раздава на журналистите по време на пресконференцията онзи ден
29 Март 2024, Петък, 15:30 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента 

Бившият главен прокурор Иван Гешев обяви от Бургас старт на политическия си проект, с който смята да атакува парламента на идните избори, но почти веднага след това рейтингът му тук висна на косъм след публикациите в медиите.

В понеделник той застана пред журналистите с най-доверения си човек от региона  – Тихомир Атанасов, който се представи като авторитетен бизнесмен, ръководител на крупна компания със завидна история.

Всъщност за познавачите на политическите процеси в региона не е тайна, че точно Тихомир Атанасов ще стане лидер на новата партия в Бургаско, тъй като ексглавният прокурор му гостува лично през декември м.г.за спортна гала вечер в Културния дом на нефтохимика.

В понеделник двамата официализираха политическото си партньорството, като по време на брифинга в залата на БТА Тихомир Атанасов раздаде лични визитки на журналистите. Въпросните визитки обаче отприщиха цял скандал, защото той черно на бяло се е вписал като президент на една от най-старите фирми в България - 120-годишната „Хемусмарк“, посочен на луксозното картонче е личният му мобилен телефон, както и седалището на дружеството на ул.“Янко Комитов“ в Бургас.

Иван Гешев обяви, че ще участва в изборите

Ето какво заяви обаче собственикът на „Хемусмарк Про“ АД Владимир Стоянов:

"В качеството ми на мажоритарен акционер и представляващ „Хемусмарк Про“ АД (бивше наименование „Кох-и-ноор Хемусмарк“АД – наследник на завод „Хемус“, 

чийто изпълнителен директор бях от 2001 год. ), ви информирам, че г-н Тихомир Атанасов, взел участие в проведена в понеделник (25.03.2024 г. ) и организирана от Платформа Граждански блок и бившия Главен прокурор Иван Гешев в пресклуба на БТА-Бургас, ул. „Митрополит Симеон“ 14 , среща с граждани и местни инициативи в Бургас,  не е ангажиран по никакъв начин и няма връзка с горепосоченото дружество, още по-малко заема длъжността „Изпълнителен директор“ или „Президент“ , както е записано на раздавани от него по време на срещата визитни картички. 

На визитките неправомерно са посочени сайт, е-мейл за контакт, адреса на управление на дружеството (гр.Бургас, ул.“Янко Комитов № 30) , от които би могло да се направи връзка , каквато не съществува.

Използвам възможността да се разгранича и от бъдещи действия на г-н Атанасов, не желая името ми или името на представляваното от мен дружество да бъдат свързвани по какъвто и да било начин с политическите или граждански инициативи и действия на г-н Тихомир Атанасов, като предупреждавам , че ще търся съдебна отговорност, ако с думите или делата си накърни доброто име и имиджа на представляваното от мен и добре познато, както в България, така и в чужбина търговско дружество". 

Иван Гешев: ПП-ДБ са толкова малоумни, че не разбраха как ГЕРБ и ДПС ги използваха за промените в Конституцията

„Това са стари визитки. Такива са останали в мен, честно казано дори не съм забелязал. Доколкото си спомням дадох две визитки на журналисти след края на пресконференцията, защото поискаха мои координати. С Владимир Стоянов съм бивш съдружник, доскоро имах 33 % от тази фирми. Не знам защо се търси проблем, аз не съм споменавал „Хемус“. Опитвам се да се свържа с него, но не ми вдига, за да изясня това недоразумение“, каза Тихомир Атанасов пред Флагман.бг.

Той е познат на местната общественост като бивш активист на ПП„България без цензура“ на ексжурналиста Николай Бареков. През 2014 година бе зам.-председател на общинската структура на Бареков, а впоследствие стана и съветник към парламентарната комисия по Европейски въпроси в 43-ото Народно събрание от квотата на ББЦ. През 2015 година Тихомир Атанасов бе кандидат за общински съветник от ГД СИЛА.

Справка в Търговския регистър показва, че е едноличен управител и собственик на четири дружества – „Сила груп холдинг“ ЕООД, „Екометал холдинг“ ЕООД, „Екочистота Бургас“ ЕООД и „Принсхорн“ ЕООД.

 


В категории: Политика


Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 0
Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
14
Коментара по темата
14.
СП
29.03.2024 20:15:45
0
14
Измамник и терорист.Съдят го за домашно насилие на жена.
13.
Запознат
29.03.2024 19:06:24
1
7
То и Хемус Марк в един момент се представяше, че съществува от 1927 година! Така че точно собствениците и управителите на Хемус Марк да не бъдат толкова шокирани!
12.
Хахаха
29.03.2024 18:01:16
2
17
ТОЯ ИНДИВИД ЦЯЛ БУРГАС Е ЗАПАЛИЛ С ПАРИ
11.
Е на тва е!
29.03.2024 17:26:59
0
20
Като гледам колко партии е обиколил определено се проявява като политическа фурнаджийска лопата.
10.
Smith
29.03.2024 17:09:41
0
21
Е той Хемус нито го е взел, нито го е създал, а му е подарен от партийните и ДС другарите, които разпарчетосаха и оглозгаха останките от бившата соц икономика.
9.
Хахахахахаха
29.03.2024 17:04:03
1
20
Каква изненада! Ей този Гешев "опраскваше" бизнесите на хората в полза на ББ. Нищо чудно, че продължава с лъжите! Трябва да си си разбил главата в цимент за да гласуваш за този изпадняк!
8.
*********
29.03.2024 17:01:06
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
7.
До 7
29.03.2024 16:43:19
0
0
Илия, да ти го н@бия!
6.
С любов от кв.Долно Езерово
29.03.2024 16:28:07
0
33
Тихомир Атанасов- измамника от кв. Долно Езерово. Гонен от всеки политически проект. И все се опитва да стане нещо ама от него нищо не става.Едно време му викаха“Видео протестиращия“. През 2013г. протестираше с хората само за да го покажат по телевизията и после бягаше и се криеше. Има безброй заведени дела срещу него за неплатени сметки. Работеше за Николай митничаря ама и там май е оплескал всичко. Беше гладен като въшка и сух като клечка. Гледам сега се е охранил. Мазен и гаден тип, противен до повръщане. Има поговорка в България: Господ забавя но не забравя. Неговото време скоро ще дойде, оня от горе гледа.
5.
Дайте ни подкрепа!
29.03.2024 16:18:42
0
6
https://www.vbox7.com/play:df0a689754
4.
гого
29.03.2024 16:06:34
0
39
Дъното! Тоя мангал измамник,протеже на Исаев другия от оркестъра на софи маринова. Закривай Гешев,изложи се
3.
Хаха
29.03.2024 16:02:15
2
27
Извикайте и Исаев и Гешев с мангали измамници
2.
Ми
29.03.2024 15:52:12
0
41
Да не раздава стари визитки друг път. Може ли да се готвиш за пресконференция и най-малкото да не се погрижиш за контактите, които ще раздаваш? И уж се пишеш собственик на голяма фирма?
Аматьорщина отвсякъде, но е нормално за Гешев и Бареков.
1.
ДС
29.03.2024 15:37:14
0
44
Държавна Сигурност АД.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата
Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори