×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извънредно! ПП-ДБ връща веднага мандата, искат избори две в едно


Извънредно! ПП-ДБ връща веднага мандата, искат избори две в едно
Бойко Борисов се страхува от това в България да има европейски съд и служби, каза съпредседателят на „Продължаваме промяната“
27 Март 2024, Сряда, 08:21 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Ако са честни ГЕРБ и ДПС трябва да се явят заедно на вота, каза Кирил Петков

ПП-ДБ ще върне веднага папката с втория проучвателен мандат за съставяне на правителство. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков. 

„Отиваме и я връщаме веднага, защото нашето предложени бе отхвърлено. Задължително изборите трябва да две в едно“, добави той.

На въпроса на водещата Мария Цънцарова кой ще ходи днес в 15 часа при президента той отговори, че вероятно целия отбор. „Академик Николай Денков ще вземе папката. Ще бъдем заедно с другите лидери при Румен Радев. Това, което се видя вчера, е, че дори последният опит да си спазим уговорката и да покажем, че държавата няма да я хвърлим в хаос, бе отхвърлен от ГЕРБ. От тази гледна точка ще я върнем празна“, обясни Петков. 

"Така и така хвърляме държавата в хаос и изцяло отговорността е в ГЕРБ, защото не си спазиха уговорката", добави той.

„Аз съм много горд. Вчера някакви хора в парламента се опитваха да казват „ама вие се молите“ Въобще не се молим. Единственото нещо, което се опитвахме да направим е да покажем какво означава да си спазваш думата и да правиш нещо с чувство за дълг. Направихме го, получихме поредната щуротия – 7 страници измислени текстове от ГЕРБ. Показаха, че тези хора не могат да си държат на думата, но ние и не го очаквахме и сега отиваме с чиста съвест да върнем мандата", заяви депутатът. 

„Преди девет месеца имахме споразумение за управление за 18 месеца с ротация само на премиерите и смяна на министри по взаимно съгласие. През тези три месеца видяхме, че няма такова съгласие. Те искаха едни неща, а ние – други и казахме, че като нямаме това съгласие, се връщаме към оригиналната уговорка, която бе за 18 месеца, защото знаем, че едни нови избори няма да доведат до нещо много по-хубаво", подчерта той.

„Ще загубим едни 100 млн. лева на хората, ще се озовем в същата ситуация. Ако управлението беше продължило, след 9 месеца щяхме да имаме Шенген, еврозона, нямаше да е Сарафов главен прокурор. Това беше нашата мечта, а те казаха "Абсурдна е! Докато сме ние, ни е страх от такава мечта". И отиваме на избори"“, разказва съпредседателят на „Продължаваме промяната“.

„Бойко Борисов идва от силови структури и той знае само езика на силата. Говоря не за физическа, въпреки че той се страхува от нашите срещи, а за политическа. Ето вчера беше хубав пример. Те се съгласиха да имаме в парламента комисия за Нотариуса. В момента, когато се разбра, че отиваме на избори, изведнъж я блокираха. Вчера казаха, че не може да има такова съвещание“, изтъкна Петков. 

„Борисов направи една лоша стъпка преди девет месеца и той не можа да я удържи. Тази сделка, която беше за 18 месеца, той искаше да я предоговори“, добави той.

„Ако са честни ГЕРБ и ДПС трябва да се явят заедно на избори. Толкова е добра координацията при тях“, подчерта депутатът. 

„Говорили сме с Борисов сто пъти. Само един път той не е канил Делян Пеевски“, заяви съпредседателят на „Продължаваме промяната“. 

„Стига сме си говорили за фалшиви мъгли! ГЕРБ и ДПС са едно. Това съм го казвал още преди пет месеца. Имаме два явни модела. Техните хора няма да се изпарят. Ако българите ни дадат да сме първа политическа система, ще наложим визията за България, която имаме – еврозона, Шенген, правосъдна система, реформи, служби. Ако им се даде на тях силата, ще си останем в старата система“, добави той. 

„Борисов не може да си представи свят, в който има европейски съд и служби. Страх го е. Девет месеца се опитвахме да го убедим, че това е нужно“, заяви Кирил Петков. 

„На 17 март Мария Габриел каза, че ще има само ротация на премиерите и ще останат същите министри, но без споразумението. На 24-ти пък акад. Денков поиска само смяна на министър-председателя, както бе при първоначалната уговорка, но със споразумението за реформи. Оказа се, че просто не могат да си представят да загубят контрол върху съдебната власт“, добави той.

„Вчера Борисов каза „защо да им дадем службите“ и така призна, че ги притежават. Ние обаче не ги искаме за нас, а да са институционални, но това означава да загубят контрол“, коментира депутатът. 

След като водещата попита дали от „промяната“ са поискали Румяна Бъчварова да е вътрешен министър, той сподели, че я предпочита пред Калин Стоянов. 

„Предлагахме различни варианти, опитвайки се да намерим компромис, но се оказа, че сме си играели фалшива игра, защото Борисов го е страх една правосъдна реформа да се случи по начина, по който си представяхме. Защо в документа с подпис на Мария Габриел нямаше дата за службите? Защото не го е страх от нас, а от това, че смяната в службите ще направи едни хора много недоволни. Неговото притеснение е за служителите, които може би знаят някои неща за него“, подчерта Петков.

„ГЕРБ действат в зависимост от силата. Ако са по-слаби, стават добри, а ако са по-силни – арогантни. Силата се дава от гласоподавателите. Ако ние сме първата политическа сила, ще наложим договора (б.а. за реформи)“, добави той.

„Ако им се даде на ГЕРБ да са пак първи, ще има в правосъдната система джуджета, нотариуси, специални клубове. Това е светът, който те могат да управляват и контролират по-добре“, заяви депутатът. 

„Външни партньори са ми се обаждали, за да ме питат какво се случва. Те много добре са знаели за нашата уговорка. Вероятно те се обаждали на Бойко Борисов, за да му казват да си спазва думата и да не хвърля държавата в хаос“, добави той. 

„Без ангажименти с дати за реформите няма да управляваме с никого. Времето на приказките свърши. Ще сме само с хора, които са готови да се престрашат и да направят тази стъпка с нас“, каза още Кирил Петков. 


В категории: Политика


Започва Светлата седмица
Започва Светлата седмица 06/05/2024, Понеделник 08:02 0
Флагман.БГ Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден 06/05/2024, Понеделник 07:54 0
41
Коментара по темата
41.
Гръцки СМИ: България е на дъното
28.03.2024 00:45:11
0
1
България е на дъното!!! Благодарение на крадливите и некадърни политици крадци и масони! Благодарности за Кирчо и Кокорчо, както и на Буда за голямото крадене!
Гръцки СМИ:
"Гърция официално е втората най-бедна страна в ЕС след България! Какво казва докладът на Евростат" https://cutt.ly/qw3uUPl8 Евродепутатът Йоргос Кирцос: Шок от Евростат. Гърция официално е втората най-бедна страна в Европейския съюз от 27, като България е най-бедната. Имаме втория най-нисък брутен вътрешен продукт (БВП) на глава от населението. Суровата истина на официалната статистика!
40.
Киро, Асен, Наско и Христо тепърва ще разбират
27.03.2024 14:56:38
0
1
Когато си лаком и нямаш преценка докъде може да напъхаш лъжицата в устата си, се задавяш. Публично! За смях, съжаление и отвращение...
39.
Гласоподавател
27.03.2024 14:06:36
0
2
Тези избори трябва да са без машини че тия крадци да не направят ала-бала с машините както казаха
38.
Изроди продажни
27.03.2024 11:13:27
0
0
В последните седмици преди оставката и в течение на самата оставка Денков и хората му вече направиха достатъчно поразии. Смяна на хора по високите и средните нива, договори, да оставим настрана глупавите приказки за широката публика. Радостното е, че ПП и ДБ все повече се издънват в паническите си публични акции, та и слепият видя колко струват и какво искат. Алчни за власт на всяка цена, оплюха довчерашните си ортаци, а на всичкото отгоре си правят сметки да опрат пак до тях след изборите, на които щели да бъдат първа сила! Големи смешници, но за ажалост се упражняват на наш гръб.
37.
Простото Кире е ненормално кюрпе
27.03.2024 11:11:04
0
0
Вчера Кирил Петков говореше от трибуната, че най-важното нещо е „да си спазваш думата“. И аха да счупи няколко бутилки в главите на аудиторията, че да го чуят за нуждата от унищожаването на службите!
Днес сънлив се появява в bTV да обясни, че „Борисов хвърля държавата в хаос“! Парадоксът е, че Кирил Петков е най-големият хаос! Харвардската трагедия завлачи България към обедняване и десуверенизация в разрушителни размери. „Никой не ми се е обаждал да ми казва какво да правя“, каза Кирето. Ама защо да му се обажда някой на Кирето след като той обикаля и се предлага предварително.
36.
МТ
27.03.2024 10:57:09
0
0
Важно е изборите да се проведат 2в1 за да видим контраста между парламентарните избори "наше МВР" и тези за европарламент.
35.
Rtf
27.03.2024 10:45:49
0
0
А КИРИЛ ПЕТКОВ ОТКЪДЕ ИДВА?! ОТ СТРУКТУРИТЕ НА ФИНАНСОВИТЕ ИЗМАМНИЦИ, СОРОСОИДНИТЕ МРЕЖИ И АГЕНТУРАТА НА ГЛОБАЛИСТИТЕ!
Кирил Петков явно счита себе си за ВИСОКА ръка стратег. „На не една нула й се струва, че е елипса, по която обикаля Слънцето.“
Вчера Кирил Петков говореше от трибуната, че най-важното нещо е „да си спазваш думата“. И аха да счупи няколко бутилки в главите на аудиторията , че да го чуят за нуждата от унищожаването на службите!
Днес сънлив се появява в bTV се обясни, като ученичка от първи клас сричаща и се плюнчи . Харвардската трагедия влачи България към дъното ,обедняване и десуверенизация в разрушителни размери. „Никой не ми се е обаждал да ми казва какво да правя“, каза Кирето. Ама защо да му се обажда някой на Кирето след като той обикаля и се предлага предварително.
Те така се появиха ПП и това е основата на тяхното съществуване. Подлагане на чуждо влияние в максимална степен. Тези хора казват на чуждите фактори: НИЕ СМЕ ВАШИТЕ СЛУГИ ТУК, СЪДЕЙСТВАЙТЕ НИ ДА БЪДЕМ НА ВЛАСТ!
Тези хора всичко продават и предават от България, ВСИЧКО! Убиха енергетиката. Набутват държавата с дългове и създават опции да губим дела за милиарди. Преливат ресурси от държавата към техните спонсори по всякакви начини без да им мигне окото.
Всичко, което се развива през последните три години, е ЖАЛКА ДЕГРАДАЦИЯ НА ДЪРЖАВАТА. И изведнъж Кирето заговори, че Борисов идвал от силовите структури. А Кирил Петков откъде идва?! От структурите на финансовите измамници, соросоидните мрежи и агентурата на глобалистите.
34.
Литмус в червено
27.03.2024 10:21:54
0
0
Никой няма да ги иска тези, ако ще 80 депутата дя съберат. Колелото се върти...какво нещо е живота.
33.
Сам Боха
27.03.2024 10:13:35
0
0
Този е невероятен кретен!
Съжалявам за малоумниците които му се кефят! Лелята която се молеше на Доган за парче от баницата при десанта на Ристю в Отманли, показва точно как се мисли в тази коалиция за народа и държавата.
32.
Пенсионер
27.03.2024 10:05:35
0
0
Ще гласувам за тях този път. Харесва ми как квичи и се гърчи банкянската мастия само като си помисли за тях. На толупа трябва винаги да му е вътре!
31.
Некадърници измислени ПиПетки
27.03.2024 09:59:22
0
0
Лидерите на ПП-ДБ преиграха в техния политически покер. Нещо повече, представяха така преговорите, сякаш те раздават картите и редят Играта. Американците щели да натиснат гербаджиите и те щели да "клекнат", щели да обзаведат Борисов с "Магнитски" и той щял да "клекне". "Клякането" на американците се оказа шменти капели, а "Магнитски" - за министър от ПП.
И какво стана - кой "клеча" пред вратата на кабинета на Борисов в парламента? Кой го удари на молба само за премиерска ротация, когато Мария Габриел оттегли кандидатурата си за премиер?
30.
До 24
27.03.2024 09:58:53
0
0
Ами като има малоумници да гласуват за тях!
29.
До 28
27.03.2024 09:54:38
0
0
Тоест пожелаваш си агонията в България да продължава? ГЕРБ,ДПС,ПП-ДБ въобще не трябва да влизат в парламента!Жалко е,че хората пак няма да гласуват,а такива като теб ще гласуват за една от трите партии!
28.
До 10/12
27.03.2024 09:42:51
0
0
Едно време жълтопаветните пидали пискахте, че Борисов бил обиждал матриала колко бил прост... А сега с тези опорки, дето ги преписвате под всяка статия, почнахте и вие да обиждате народа. Т.е. паднахте на нивото на Борисов.
А, че сте прости - такива сте си. Най-малкото сте неграмотни и не можете даже да списвате опорките граматически правилно. Все пак е нормално - само малоумници могат да се връзват на ХараКиро...
27.
До Хххх (23)
27.03.2024 09:42:00
0
0
Искрено пожелавам на ГЕРБ и ДПС да са с по 25% и Борисов да пие мазно турско кафе в скута на Пеевски. Даже мога да помогна с моя вот. Явно това иска. Да видим тогава ще връща ли пак 7ма поредна празна папка? До тука ни е струвал половин милиард в избори само. Сигурно още 10 пъти по толкова в пропуснати икономически ползи от това, че държавата реално не се управлява от 5г.
26.
Стоян Колев
27.03.2024 09:35:19
0
0
“Ако българите ни дадат да сме първа политическа система”.

Моля!? Какво каза? Я пак повтори?
Еднопосочен към острова Кирчо.
25.
аз
27.03.2024 09:35:02
0
0
ИЗЛЕЗТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ! СТИГА САМО ЦЪКАЙТЕ ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА КОЛКО Е ЗЛЕ ВСИЧКО, ДОКАТО СИ ПОЧЕСВАТЕ ТАШАЦ**Е!
1. АКО ХОРАТА МАСОВО ИЗЛЯЗАТ ДА ГЛАСУВАТ ДПС ЩЕ ВЛЯЗАТ С МНОГО ПО-МАЛКО ХОРА В ПАРЛАМЕНТА!
2. ПП-то ЩЕ ИДАТ В КЕНЕФА БАРАБАР С ОНАЯ ГНУСНА ЖАБА АТАНАСОВ И КОМПАНИЯ
3 . ВСЕ ПАК ЩЕ ИМА НЯКАКЪВ ШАНС ДА СЕ ПРЕБОРИМ С ТВЪРДИЯ ЕЛЕКТОРАТ НА ГРОБ , ОТ ДЪРЖАВНИ ХРАНТУТНИЦИ НА СЛУЖБА В АДМИНИСТРАЦИЯТА И Т.Н
МИСЛЕТЕ И ДЕЙСТВАЙТЕ , ЧЕ ИНАЧЕ Е СИ ОСТАНЕМ КЕНЕФА НА ЕВРОПА...
24.
Рамбо
27.03.2024 09:33:51
0
0
Да се маха дози шизофреник, май ще е първият осъден политик. Вече няма да има съпартийци, а съкилийници!!!Дай Боже!!
23.
Do 23
27.03.2024 09:30:53
0
0
Пак са втори. Не пиши глупости.
22.
Xxxx
27.03.2024 09:29:03
0
0
Искрено пожелавам на ПП-ДБ 1% на изборите :)
21.
до 10
27.03.2024 09:26:42
0
0
Той народа ясно,че е прост,но ако си мислиш,че ПП са по различни от ГЕРБ значи си по прост от всички!
20.
А ТАКЪВ
27.03.2024 09:23:27
0
0
Ako изборите променяха нещо,щеха да са забранени......вервайте ми....
19.
Конграчулейшън
27.03.2024 09:22:10
0
0
Методиев и Пееф Магнитски са лицето на мафията. Заради тях България се превърна в нарицателно за корупция.
18.
ПроZд народ-слаба държава
27.03.2024 09:21:44
0
0
Кой разбрал,разбрал
17.
ОХ КОТЬОООО....
27.03.2024 09:21:16
0
0
И аз.....и аз....

до 16
16.
ПРАВ СИ БРАТО
27.03.2024 09:19:35
0
0
Обществото ни е,приспано и неграмотно,а тАпанари се управляват най-лесно....

до 10
15.
Нека бъде лято
27.03.2024 09:01:53
0
0
При евентуален разгром на ППДБ на изборите лятото, ГЕРБ и ДПС ще са ДЛЪЖНИ да съставят правителство в коалиция. Или си мислят, че ще се правят на ударени да ходим на избори докато държавата фалира? Айде, чакаме лятото Борисов да пие мазно турско кафе в скута на Пеевски. <3
14.
ТБС
27.03.2024 08:58:34
0
0
А едно ритуално хараКиро, кога???
13.
az
27.03.2024 08:58:14
0
0
Ако българите не са тотално прости , на предстоящите избори трябва ВСИЧКИ да гласуваме! При висока избирателна активност ДПС ще вземат много по-малко гласове и съответно ще имат много по-малко хора в парламента. Това първо! Второ- ГЕРБ трябва да се махнат , но ще е трудно заади твърдия електорат от хрантутници и чиновници на държавна службичка- хранилка! Трето ПП-то ще идат в кенефа, барабар с оня противен жабок Атанасов .
Най- лошото е ,че простия народ за пореден път няма да гласува и само ще цъка пред телевизора ... ако това не се промени наистина си заслужаваме съдбата на беден , изтормозен , ограничен ментално народ, сори..
12.
Прост народ
27.03.2024 08:57:48
0
0
Българина е прост, глупав и необразован или си мисли , че образован.
Иска да го праска бачо Бойко, да го праска с двеста и вика "Браво, Баце!" Изобщо не подозират как простия толуп от Банкя лупа всичко , само и само да се спаси от всичко, което е направил от собствената си глупост ...
Ама народа си е прост ...
Не иска закони , не иска нормална държава - иска далавери!
Защото така се чувства горд , пълноценен тарикат!
Какво друго да очакваме от него?
11.
ТБС
27.03.2024 08:57:46
0
0
А едно ритуално хараКиро, кога???
10.
Прост народ
27.03.2024 08:57:17
0
0
Българина е прост, глупав и необразован или си мисли , че образован.
Иска да го праска бачо Бойко, да го праска с двеста и вика "Браво, Баце!" Изобщо не подозират как простия толуп от Банкя лупа всичко , само и само да се спаси от всичко, което е направил от собствената си глупост ...
Ама народа си е прост ...
Не иска закони , не иска нормална държава - иска далавери!
Защото така се чувства горд , пълноценен тарикат!
Какво друго да очакваме от него?
9.
Фончо
27.03.2024 08:54:40
0
0
Лапай педрас.
8.
до 6
27.03.2024 08:53:42
0
1
нали покрай Бачийски се появиха едни момченца които много лаеха че ще вкарват Борисов в затвора, имали доказателства, папки материали, дано трябваше да са нас власт и се почва. Влезе Бачийски с пп-дб и да във властта, обаче нещо бая се гушкат с Борисов и обясняват че заради България ги правят. При ново избори ми е интересно тези момченца към коя друга партия ще се присламчат, че така като гледам пп-дб трудно ще вкарат толкова хора. Виж ако бяха осъдели Борисов сигурно щяха да имат поне 199 депутата.
7.
така е
27.03.2024 08:45:44
0
0
ЗАЕДНОСТ ГЕРБ/ДПС това е истината даже и сайтовете собственост на Пеевски го доказват
ГЕРБ/ДПС са туморите в Обществото които изсмукват жизнените сили и ресурси на цялата Дуржава
6.
Хаха
27.03.2024 08:42:27
0
0
Как няма да го е страх борисов. Тошкова милиарди открадна и още не му стигат.
Тая крадлива проста свиня е за затвора
5.
XX
27.03.2024 08:33:42
0
1
Кирил Петков е лъжец.
"Бойко Борисов се страхува от това в България да има европейски съд" - първо, да каже нещо за ПП, а не пак да говори за другите. И второ, ЕК заяви, че в България няма проблем с върховенството на закона. Така че, не виждам какви са тия бръщолевения за "Европейски съд" - може би съд с назначени от него съдии, които не изслушват свидетели, подобно на холандските съдилища?!
4.
Бойко
27.03.2024 08:31:44
0
0
Какъв голям ти го е наточил Бойко ако знаеш, ама си куха лейка и няма да разбереш от къде ще ти влезе. Празноглаво плямпало си ти! Нищо друго!
3.
Бойко
27.03.2024 08:31:00
0
0
Какъв голям ти го е наточил Бойко ако знаеш, ама си куха лейка и няма да разбереш от къде ще ти влезе. Празноглаво плямпало си ти! Нищо друго!
2.
Бойко
27.03.2024 08:30:07
0
0
Какъв голям ти го е наточил Бойко ако знаеш, ама си куха лейка и няма да разбереш от къде ще ти влезе. Празноглаво плямпало си ти! Нищо друго!
1.
зрител
27.03.2024 08:28:40
0
2
Кирил Петков не е прост !
Той е изключително НАГЪЛ ПРОСТАК !

Накарал от САЩ, техни Министри да звънят на Борисов и да го натискат кой да назначи за Министър на МВР.

Това е откровенно НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО !
Внормални държави той щеше да е виче на разпит.
Тук у нас е по бТВ !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Не намерих отговор, има нещо, което не знаем, сподели генералът „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море Той уверява, че българската армия не е статична и стои стабилно на югоизточния фланг на НАТО Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак За чудото разказа игуменът Паладий, а кметът Иван Алексиев сподели, че се надява Илия Луков да зарадва хората с песните си Започва Светлата седмица Започва Светлата седмица С това се поставя завършек на великденския празничен цикъл Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Вторият ден на Великден тази година съвпада и с Деня на храбростта и на Българската армия Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна
Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Никъде по света, освен в Европе, лидерите не се радват на факта, че скоро народите им няма да са мнозинство в собственште си държави САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? Бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий коментира, че битката в Часов Яр е за целия Донбан и призна, че положението на ВСУ е лошо Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори