×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ПП-ДБ доволни, но и с резерви към проектоспоразумението на ГЕРБ – излъчиха екип за преговори


ПП-ДБ доволни, но и с резерви към проектоспоразумението на ГЕРБ – излъчиха екип за преговори
Преговорният екип на ПП-ДБ ще се състои от лидерите на коалицията и настоящия премиер Николай Денков
Ключови думи: ГЕРБ, ПП-ДБ, парламент, партии
05 Март 2024, Вторник, 17:02 ч.
Автор: Флагман, снимкa-архив: Лъчезар Лисицов

Изключват образуване на мнозинства извън двете формации

Парламентарната група на коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ приема резултата от днешното съвещание на ГЕРБ-СДС като стъпка към създаването на атмосфера за конструктивен диалог. Изразяваме удовлетворение, че голяма част от точките, предложени в меморандума на ППДБ, са възприети и обсъдени с необходимата сериозност в предложеното от ГЕРБ споразумение.

За ППДБ стабилността на страната и устойчивото ѝ развитие за обозримо дълъг период са първостепенен приоритет. Неотменима и основополагаща задача обаче е да се гарантира продължаване на реформите в съдебната власт, службите за сигурност, изборът на почтени и експертни членове на регулаторите, пълното членство в Шенген и еврозоната. Това трябва да стане при ясно поети ангажименти, което изключва формирането на мнозинства извън това на двете парламентарни формации, се посочва в позиция на ПП-ДБ по отношение на предложения проект от ГЕРБ-СДС за съвместно управление, разпратена до медиите.

Оценяваме ситуацията в момента като особено важна за бъдещето на страната и затова призоваваме колегите от ГЕРБ да започнем преговорите веднага щом г-жа Мария Габриел е отново в страната. Преговорният екип на ПП-ДБ ще се състои от лидерите на коалицията и настоящия премиер Николай Денков.

За нас всеки договор е обещание между страните, а добрите обещания са спазените обещания. Ето защо ние ще предложим утре Народното събрание ефективно да приеме чрез гласуване оставката на правителството на Николай Денков, се посочва още в позицията на ПП-ДБ.

Припомняме, че по-рано днес ГЕРБ разпространиха своя проект за коалиционно споразумение с "Продължаваме промяната - Демократична България". 

 

 


В категории: Политика


11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
Нина
07.03.2024 19:48:53
0
0
Абе тия измекяри са доволни от всичко стига да останат във властта
10.
Калин
07.03.2024 13:09:35
0
1
На ДБ им дай да има облаги за тях, друго не им е важно
9.
Българин
05.03.2024 19:20:50
1
1
Политическия боклук ще свърши като Навални бандеровеца . Политическия отпадак ще бъде избит и децата им също данесе ражда допълнителна мърша
8.
Как
05.03.2024 18:24:11
0
5
няма да са доволни и наполовина на това, което са им приготвили да им бяха дали пак щяха да са доволни. Тия, ако отидат на избори ще са на кантар да минат бариерата. Родоотстъпници и лакеи на чужди господари. Пфу.
7.
*********
05.03.2024 18:04:32
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
6.
?
05.03.2024 17:39:03
1
13
Доволни ще са! Иденствената им цел е да останат на власт!
5.
в зандана
05.03.2024 17:37:21
1
9
абе тези защо продължават да ги дават по телевизиите? не трябва ли да търкат пода в зандана
4.
Глад,глад и алчност
05.03.2024 17:35:04
1
9
Готови са да продадат и майките си само и само да са във властта! Дано да страдате много, заедно със ГРОБ и ДПС.
“Господ забавя, но не забравя”.
3.
Мда
05.03.2024 17:27:59
1
12
Статуята на трите лъжи се намира в двора на Харвард. Света Троица - Киро, Лена и Асена .
2.
има ли някой
05.03.2024 17:13:30
4
4
на когото това да му е интересно?
1.
Тревор
05.03.2024 17:08:30
3
26
Само пеераси на снимката
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Секс скандал с ексминистър, изнудват Асен Личев с порно Секс скандал с ексминистър, изнудват Асен Личев с порно В аферата е замесен изкуствения интелект, ръководен от хомосапиенс-изроди, разкри бившият шеф на екологичното министерство Три наши салати в топ 10 на света, бихме италианската "Капрезе" Три наши салати в топ 10 на света, бихме италианската "Капрезе" Класацията е на кулинарния пътеводител "Тейст Атлас" Полицаи откриха пребито 19-годишно момиче, издирват нападателя Полицаи откриха пребито 19-годишно момиче, издирват нападателя Тя е била отвлечена Триумф на акробати от Бургас в турнира за Световната купа по спортна акробатика Триумф на акробати от Бургас в турнира за Световната купа по спортна акробатика Млади надежди от „Акро Джъмп“ завоюваха златните медали, със сребро пък се окичиха представители на „Черноморец“ и „Орел“ -Айтос Тя е интернет сензацията и звезда в „Хелс Китчън“, но често мисли за самоубийство Тя е интернет сензацията и звезда в „Хелс Китчън“, но често мисли за самоубийство Къде живеят милионерите и милиардерите с дебелите пачки Къде живеят милионерите и милиардерите с дебелите пачки Ето кои са ТОП 10-те града най-гъсто населени с паралии... 14-годишно дете бере душа след катастрофата при "Маказа" 14-годишно дете бере душа след катастрофата при "Маказа" Петима са пострадали в пътния инцидент Легендарни футболисти блеснаха като тенис звезди в Бургас Легендарни футболисти блеснаха като тенис звезди в Бургас Георги Чиликов и голмайсторът на А група за всички времена Мартин Камбуров продължават напред в VS Sport Open 800 000 българи тръгват за сезонна работа в чужбина, ето за какво да внимават 800 000 българи тръгват за сезонна работа в чужбина, ето за какво да внимават Синдикат в Германия съветва внимателно да се информират за своите права Катастрофа между три автомобила затвори "Маказа", има пострадали Катастрофа между три автомобила затвори "Маказа", има пострадали Не уточняват броя и състоянието на пострадалите. Районът е отцепен от полицейски екипи
Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Роджър Корман си отиде на 98 години Пожар избухна в мол във Варшава Пожар избухна в мол във Варшава Няма данни за пострадали Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Голяма част от тях са в райони, към които има претенции Великобритания Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Това се случва въпреки че и там цените растат Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Как англичани приемат случващото се с любимата река Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин У нас литър А-95 струва средно 2.72 лв., при съседите гони 4 лева 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" Конкурсът премина под сянката на протести заради участието на Израел Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г. Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб Дейвид Бекъм е в битка за 1 млрд. паунда 
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори