×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Приходите на хотелиерите се увеличиха с над 17% през март спрямо същия месец на м.г., сочи статистиката
  • Илиан Илиев повика 14 футболисти от чужбина за мачовете на националния отбор
  • Филмът "Кралството на планетата на маймуните" оглави боксофиса на Северна Америка
  • Прокуратурата иска половин милион лева гаранция за Божков, за да бъде пуснат на свобода
  • Хакерите, които пуснаха по телевизии в Латвия парада в Москва на 9 май, са ползвали сървър в България
  • Британец се ще скочи със специален костюм от 8516 м в Хималаите, това е за пръв път в бейсджъмпа
  • Бившият министър Бишинбаев от Казахстан, който закла съпругата си от ревност, е осъден на 24 г. затвор
  • Турция спира покупките на автомобили в публичния сектор за три години, почват икономии
  • Новият ковид води до гадене и диария
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кой ще води поредния Биг Брадър? Рачков вече отказа


23 Февруари 2024, Петък, 21:20 ч.

Имало екзотична идея лайфовете да се водят от Михаил Билалов, който си тръгна от „Стани богат“

20 години след първия си сезон у нас и 6 години след като беше излъчен последният, „Биг Брадър“ се завръща в Нова телевизия, но не е ясно кой ще го води. Емблематичното лице на шоуто – Ники Кънчев, се премести в бТВ, за да работи в очевидно по-любимото си шоу „Стани богат“. Това означава, че няма как да поеме и „Брадъра“.

В Нова в момента се обмислят всевъзможни варианти за негов заместник. Засега като фаворити се очертавали трима души: Ненчо Балабанов, Башар Рахал и Владимир Михайлов, пише „Уикенд“. Не е ясно обаче какво ще стане в следващите месеци. Имало дори екзотична идея – лайфовете да се водят от Михаил Билалов, който си тръгна от „Стани богат“, предава secret.bg.

КРАСИ ВАНКОВ ЩЕ ПРОДУЦИРА НОВИЯ BIG BROTHER

Форматът „Биг Брадър“ досега е имал цели 22 сезона у нас в различни варианти – стандартният, в който в къщата на „Големия брат“ влизат непознати за широката публика участници, „ВИП Брадър“ за звезди и „Ол старс“ за участници от различни риалитита. Зад всеки от тях стои Нико Тупарев и Радо Тушев, но от тази година нещата се променят.

Продуцент вече ще бъде Краси Ванков и е логично той да избере водещ от собственото си обкръжение – някой, с когото работи от години. В медийните среди са леко скептични, че Ванков ще може да се справи със задачата да организира зрелищен сезон на риалитито – най-малкото, защото няма опит за такива мащабни продукции.

Ненчо Балабанов е сред звездите с най-големи шансове да блеснат на сцената на „Големия брат“. Той е сред любимците на Краси Ванков. Двамата работят заедно вече 4 години в сериала „Ол инклузив“, освен това Ненчо е едно от най-разпознаваемите лица на телевизията и вече има опит като водещ на „Сделка или не“, а преди това и в „Господари на ефира“. Проблемът е, че заради „Сделката“ е на екран всеки делничен ден от 18 до 19 часа. Ако стане водещ на „Биг Брадър“, ще го гледаме и след вечерните новини, което ще е твърде много. Така ще се наложи да избира – или „Големият брат“ или „Сделката“.

Башар Рахал е другият фаворит за овакантеното място на водещ. Той е от хората, които участваха в почти всички проекти на Краси Ванков и винаги се справя много добре. Забавен, чаровен и с достатъчно опит на сцената, ливанецът е бил лице и на много други предавания. Както обаче самият той се шегува, влезе ли в някое шоу, след няколко месеца го спират. Въпреки всичко едва ли някой ще се изненада, ако го види в „Биг Брадър“.

КОЙ ВЛИЗА В НОВИЯ СЕЗОН НА BIG BROTHER?

В шоусредите се знае, че Башо е близък с Краси – двамата са приятели от години, така че е логично да работят заедно и занапред.

Обмислял се и вариантът да пробват за лице на емблематичното риалити Владимир Михайлов, който стана суперзвезда с участие в продуцирания от Венков сериал „Братя“. Владо е всенароден любимец. Той обаче няма опит като водещ на предавания, освен това е много зает с постоянни записи на песни, обикаляне на страната за концерти и участия по клубове и снимки на филми, а освен това играе в театрален спектакъл, в мюзикъли и в рок операта „Исус Христос суперзвезда“.  Напоследък Михайлов е сред най-търсените родни актьори и музиканти и не е ясно дали ще има време за „Биг Брадър“.

Най-любимият водещ в Нова телевизия – Димитър Рачков, също е предлаган за позицията. Актьорът обаче отказал. Бил твърде зает, за да разпише договор за ежедневен ефир, особено за извънредни преки предавания, които в това риалити понякога се налагат. Митко предпочитал да остане в проектите на Маги Халваджиян, които вървят само веднъж седмично и позволяват да си планира останалото време.

ОФИЦИАЛНО: BIG BROTHER СЕ ЗАВЪРНА

В Нова тв вече от няколко седмици тече кастинг за участници в предстоящия 23-и сезон на „Големия брат“. Ще го снимат в къщата, в която в момента се снима „Един за друг“, пише „Уикенд“. Обявено е, че завръщащото се шоу ще бъде на екран още тази година, но в същото време тече набиране на кандидати и за друго хитово предаване „Игри на волята“.

По традиция то се излъчва през есента, което означава, че Големият брат“ би трябвало да остане чак за следващата пролет. Другият вариант е да пуснат възроденото риалити след финала на „Игрите“ – през декември и януари, или да го изтеглят преди екстремното предаване – в края на лятото.

 


В категории: Лайфстайл


1
Коментара
Рецепта за пай с кайма и картофи
Рецепта за пай с кайма и картофи 13/05/2024, Понеделник 21:00 0
1
Коментара по темата
1.
мен
23.02.2024 21:47:10
0
2
Тити Пазав дае човека
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Той е победителят в 12-ия сезон на шоуто за имитации "Като две капки вода" Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Фолкаджийката получи висока оценка за певческите си възможности и интелекта си 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас Ето кои са те  4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение 4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение Истинските мъже искат жена, която ги вдъхновява, защото в живота ѝ се случват страхотни неща Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Кои знаци имат безмилостен стремеж майка им и баща им да се гордеят с тях Представители на европейската комисия ще заседават утре в Бургас и ще пътуват с електрическите ни автобуси Представители на европейската комисия ще заседават утре в Бургас и ще пътуват с електрическите ни автобуси Ще има и празничен концерт с ефектно шоу от дронове, за да се види какво е постигнато от по Оперативна програма "Транспорт" Рецепта за пай с кайма и картофи Рецепта за пай с кайма и картофи Вкусно и засищащо ястие 5 гряха, които ви пречат да отслабнете в областта на корема 5 гряха, които ви пречат да отслабнете в областта на корема С възрастта става особено трудно да се премахне коремът - понякога дори диетата и спортът не помагат Рачков влезе в образа на Веско Маринов, изпоти се яко Рачков влезе в образа на Веско Маринов, изпоти се яко Двамата изпълниха дует - обичания от всички хит "Лятна жълта рокля" Над 12% от българите нямат сметка в банка Над 12% от българите нямат сметка в банка Стотици хиляди бягат от вземане-даване с финансовите институции заради високите такси
3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Жена, всичко поскъпна. Трябва да се къпем заедно, да пестим от ток и вода.
- Аз вече се изкъпах при комшията.
Виц на деня Виц на деня При кардиолога:
- Бай Марине, колко бутилки вино изпиваш на ден?
- Две.
- Как така две, аз нали ти разреших само по една?!?
- Аз ходя и при друг доктор...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Обява:
Изгубена шофьорска книжка на жена ми. Който я намери, да я изгори! Възнаграждение
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори