×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мъртвият затворник е Илия Маркуча, лежал за брутално убийство на жена си


Мъртвият затворник е Илия Маркуча, лежал за брутално убийство на жена си
Досието му е набъбнало с десетки професионални кражби, най-вече на автомобили
22 Февруари 2024, Четвъртък, 15:15 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Извършил престъплението през 2005 година, изхвърлил трупа в река Ахелойска

66-годишният бургазлия Илия Николов, познат с прякора Маркуча, е затворникът, който тази сутрин издъхна след побой в килията. Това научи Флагман.бг от отлично информиран източник. 
Той е излежавал присъда за кражба, но е добре познат на полицията и с други престъпления. 

През 2005 година Маркуча влиза в затвора за брутално убийство на жената, с която живял на семейни начала. След това изхвърлил трупа й в река Ахелойска.

Полицията с подробности за инцидента в Бургаския затвор

След като е излежал присъдата си, той сменил престъпния си образ в майстор на кражбите, най-вече на автомобили, съобщи източник от Българово. 

„Живееше тук някъде до около 15-годишна възраст. Беше много невзрачен и свит като дете. Бяхме шокирани навремето, когато разбрахме, че е извършил убийство. Живя в дома на жената, която уби. Но за кратко.

Извънредно! Бой в затвора в Бургас завърши със смърт

След като извърши престъплението, влезе в затвора и повече не се е появил. Само узнахме, че досието му е набъбнало с кражби“, каза още източникът ни от Българово. 

66-годишният мъж издъхна тази сутрин след побой с 30-годишен пандизчия в бургаския затвор. Предстои утре да бъде извършена аутопсия, която да установи причината за смъртта му. Едва тогава ще стане ясно дали се касае за убийство, или за за здравословен проблем, довел до фаталния край. 

По информация на Флагман.бг 30-годишният пандизчия е опасен рецидивист и изобщо не е трябвало да има достъп до другите затворници. Кой е той – очаквайте след малко във Флагман.бг! 
 


В категории: Крими , Бургас


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
11
Коментара по темата
11.
До Емел
25.02.2024 14:39:50
0
5
Ще ти скъсам спортното зупенце.! Не го казвам със лоши мисли. Много те искам :*
10.
*********
24.02.2024 20:31:14
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
9.
Няма значение
24.02.2024 19:12:54
0
0
До Вълшебното казанче:
На никого нищо лошо не е направил Маркуча, само уби майка ни, но иначе си беше страхотен човек.
8.
КУЧЕ
23.02.2024 11:49:53
2
2
Спести на държавата един хляб хаха
7.
Хах
22.02.2024 23:52:41
0
3
Стефан е лайно но няма сърце да се бие,но какво е правил в групата,той е върнат от Ловеч и пие лекарства кой го е допуснал в група а не в изолатора питайте големия Янчо Желев.Янчо който взима пари за да пуска хората отпуск,прекъсване и да са добре в затвора
6.
Хахо
22.02.2024 22:40:45
0
5
Желев, смешник, ти какво направи за да спреш това убийство! Хвърляй оставка! И без това за НЧ не ставаш!
5.
Вълшебното казанче
22.02.2024 20:17:51
2
7
Написахте се на глупости ей! Няма журналистика, няма нищо!
1) Маркуча, лека му пръст, беше от генерацията на старите затворници, с които минаваше времето. На никого лошо не правеше!
2) Този Стефан (дори името му не знаете) петното си го знаят всички какво страхливо, дразнещо същество е. Изолираха го преди в чл. 60, защото ревеше, че го тормозят. А в групите, ходеше да се заяжда с циганчетата.
3) Великата инспекторка психолог Живито много добре знае, че Стефан е проблемен, но помня навремето, как заради нея Закуската се обеси ;) така, че не се чудя, че за пореден път е проявила некомпетанция...
4) Никакви надзиратели не се намесиха. Затворниците, сами предотвратиха боя и едва тогава изведоха Стефан за да не го набият.
5) Маркуча почива малко по-късно и цялото му лице е синьо!
6) Всичко много напомня навремето Горан, когато изкарахте, че се самосвари и колко бързо всички реагирали!

Но така е, затворника е сган, но тия където се имат за великите началници и инспектори, са по-долу и от него ;)

От един СВОБОДЕН!!!
4.
Флатмаааан
22.02.2024 18:21:30
2
9
Изтървахте,ей сега от блока зад операта,извадиха труп ;) Спитеееее спите :)
3.
Ахъм
22.02.2024 15:43:01
1
34
"След като извърши престъплението, влезе в затвора и повече не се е появил. Само узнахме, че досието му е набъбнало с кражби“. В затвора ли е крал, че му е "набъбнало" досието? Кога ще се научите да пишете тъй, че да ви се разбира?
2.
wtf
22.02.2024 15:42:14
2
56
През 2005 влиза за брутално умишлено убийство! Смятайте колко малко е лежал щом е излязал, започнал е с кражби, после са го хванали, осъдили и че сега е лежал за кражба. Всичко това се развива за период от 19 години. Дали са му няма и 15 години за бруталното убийство. Ужас.
1.
У4аквам
22.02.2024 15:31:09
3
19
С огромно нетърпение да си го приместъ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори