×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Апартаменти, коли, акции: Оповестиха имането на Путин


30 Януари 2024, Вторник, 17:36 ч.
Автор: Флагман.бг

Руският президент се готви за нов мандат, прессекретарят на изборния му щаб заяви, че сумата от доходите била предимно от заплати

Централната избирателна комисия на Русия публикува данъчната декларация на президента Владимир Путин, който се кандидатира за нов мандат. Общата сума на доходите му за шест години е 67 591 875 рубли, което се равнява на 1 359 262,47 лева.

Според декларацията Путин има един апартамент от 77 кв.м, в Санкт Петербург, гараж от 18 кв. м в същия град, три леки коли, от които две ГАЗ М21, 1960 г., ГАЗ М21, 1965 г. и една „Нива”.

Путин има 10 банкови сметки с 54 416 604 рубли – около 1 097 038 лева.

Той е заявил и 230 акции на ПАО Банк Санкт Петербург, чиято номинална стойност е 11,81 рубли на акция, предаде БТА.

Руският държавен глава безсрочно ползва квартира в Москва от 153,7 кв. м.

Според Александра Суворова - прессекретар на изборния щаб на Путин, сумата от доходите на кандидата за нов президентски мандат е предимно от заплатите му за този период. 


В категории: Животът


12
Коментара по темата
12.
До 10
31.01.2024 00:08:35
1
2
Историята е винаги спорна материя, но на дъното на всеки бунт има някаква задкулисна игра. Пита се обаче в задачата, защо и след 100 години няма дори и опит за промяна по отношение манията за величие, че всички са им длъжни , благодатната среда за все по голяма корупция,която приемат за нещо нормално и стандарта на живот на обикновения руснак, въпреки огромните богатства с която е дарена тази земя.
11.
::-([
30.01.2024 22:11:08
1
2
Мамати ТИ БОКЛУК мръсен модератор куче мръсно
10.
до 3
30.01.2024 22:07:33
0
4
Руската революция ВОСР от 1917 тгод е замеслена 12 год по рано от Еврейския Сидерион който 1905 се събиря в ИСТАНБУЛ
Ето какво пише Мосонска Енцеклопедия Coil's:
Срещата край Босфора организираня от Ложи Велик Ориент Франция и Велик Ориунт Ингланд дават светлина за създаване на ложа Велик Ориент ОТОМАН зя целта в Истанбул идват 50.000 евреи от цяла Европа и още 25.000 турски крипто евреи -окултни масони
Целта на срещата Ложите да се противопостовят на НАрастващата сила и доминанация на РУСКИЯ ХРистиянски Кхалифат
За целта трите ложи предлогат да се създадат ложи в Москва и Петербург начело с руския хазар КЕРЕНСКИ(на иврит КЕРЕН/КЕРАН-значи Полагащ ОСНОВИ,Основател) който да започне борба за идването на ВОСР и СВОЛЯНЕТО на руската ЦАРска династия "Романови" и ЗАМЕСТВАНЕТО на ЦАРЯ с масон президент,или диктатор атеист,
от с евруйска жилка
За да се сбъдне ВОСР и смяна на царската нласт в Русия се гласува да се огпуснат средства и пари на лицето Владимир Иля -извустен с Масоно Талмудисткия псевдоним ЛЕНИН(на еврейски иврит ЛЕНИН-Стоящ БУДЕН на пост ,Будуващ пазач нощна смяна)
Владимир Илич ЛЕНИН-по боща шведски евреи хазар и мяйка чувашо-татарка
За надзорник и касиер на ЛЕНИН Сидериона и Ложите избират богатия швейцарски търгавец от еврейски произход ДАВИДОФФ(търговец ва тютюн,скъпи пури и скъпи френски коняци)
И докато бедните пияни окъсани ватници в Петурбург искяли смърт зя ЦАРя ,Ленен водел свръхлуксозен живот в 4звездния хотел ня милионера Давидофф в ЖЕНЕВА Швейцария на Женевското езеро където се наливял със скъп алкохол и харчул състояния по леки жени с париту на Давидофф

Френската Революция и ВОСР са 1:1 със сегашните ЦВЕТНИ Революции финансирани от ЦРУ и Израел
9.
Помещица Мутрофанова
30.01.2024 21:38:11
4
5
Да вярващ на рускатя пропаганда е смешно
Също като"вул⁸еките им оръжия" дето са сама на анимация в е-
е -нет Путин-ШАЛОМович е собственик на Швейцарската офшорка "GUNVOR" в Цюрих и Цуг в която ива НАД 200 МИЛИАРДА $
GUNVORе еврейско словосъчетание от 2 еврейски думи GUN-на иврит ГРАДИНА и
VOR-на иврит КОМАНДИР,Капитан,Навигатар,издаващ Заповеди
VORна руски ВОР значи КРАДЕЦ,Обирджия .Крадец УПРАВНИК (ВОР в Закон-КРАДЯЩ с помоща на Закона кмет,шеф на служба,премиер,министър,президент а бу VIPкрадец=ВОР)
8.
Йосиф
30.01.2024 21:33:16
2
3
Тоя едва връзва двата края ........
7.
към нр.6
30.01.2024 19:04:39
0
6
Правописа също е важен в борбата за .......
6.
Българин
30.01.2024 18:56:32
9
4
Капиталисти и фашисти са в паника бесилни и онижени апокъсно и ще бъдат онищожени . Бълват глупости пропагандата на фашизма и капитализма видевиса края измет
5.
Zoia
30.01.2024 18:44:14
5
13
Аз не съм виждала Путин да се вози на ГАЗ М21 или Нива. Забравили сте да кажете, че вече е цар на Русия, защото за него ограничения в мандати няма, а други кандидати не се допускат до изборите. Може би пияния Медведев за парлама.
4.
най важен е келепира крепен и от многото родоотст
30.01.2024 18:39:53
2
8
Не случихме ни на поробители ни на ,,приятели,,.Девиза им и в двата случая е - мижи да те лажем.
3.
Две революции - коренно различно развитие
30.01.2024 18:21:44
1
7
1.- Руската революция започва на 8 март 1917 г. Тя е поредица от политически промени в Русия, които довеждат до унищожаването на Руската империя и до началото на Руската гражданска война оказала влияние и върху историята на много народи десетилетия напред. 2. - Френската революция е период на мащабни политически и социални промени във Франция, който протича от 1789 год. През този период се случват множество събития, като премахване на абсолютната монархия, промяна на ролята на Църквата в държавата и отмяна на феодалните, аристократически и църковни привилегии .Какви са днешните резултати за двата народа е видно от години.
2.
123
30.01.2024 18:17:29
9
11
До 1: Ти гледай да осигуриш помощи за нашите Шиши,Боко,Кирчо,Асенчо и т.н. а Путин ще му берат гайлето руснаците. Те трудно вярват на соросоидни журналисти.
1.
Ужас
30.01.2024 17:46:40
3
17
Да го ужаси човек , да съберем помощи да изкара годината .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори