×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тази диетоложка се оказа, че има тъмно минало, имала връзка с наркобос и страховит сикаджия


22 Януари 2024, Понеделник, 11:50 ч.
Автор: Флагман.бг

Красивата ливанка борила тежка следродилна депресия

Енджи Касабие винаги е говорила открито за проблемите си със забременяването. За щастие, преди 4 години мечтата ѝ за дете се сбъдна. Сега със съпруга й - ливанският модел Рабих Ел Зейн, се радват на син, който наскоро отбеляза рождения си ден. На празника са присъствали много близки и приятели на семейството.

Диетоложката обича да глези 4-годишния си наследник Райън, но е строга с него, когато се налага. Тя вярва, че младите майки не бива да се поддават на негативна енергия, защото малките деца са изключително чувствителни и попиват всичко. „Синът ми е спокоен, защото и аз съм спокойна. Давам му нужната самостоятелност. Треперенето приключи в момента, в който родих!”, отсича Касабие.

Тя иска да възпита истински мъж и не позволява разпуснато поведение на момчето. Учи го да е самостоятелен, за да може някой ден, когато порасне, да се справя със замах с житейските предизвикателства. За Енджи и мъжът ѝ Рабих е важно да дадат на сина си добро образование.

„Ако говорим за богатство откъм учене, това са езиците. Той вече говори и разбира арабски, български и английски. Колкото повече езици, толкова по-добре! Възпитаваме го още да има вяра, защото тогава ще има и обич в сърцето си!”, коментира гордата майка. Енджи не крие, че се е сблъсквала с трудности – и със забременяването, и след раждането. Когато бебето се появило на бял свят, тя изпаднала в следродилна депресия, въпреки че новороденото било дългоочаквано и много желано.

Притеснявала се, че няма да успее да съвместява кариерата и личния си живот, че няма да е достатъчно добра майка. С дългогодишния й партньор Рабих пък се отдалечили емоционално, защото Касабие била твърде заета с бебето и с работата си. Все пак успели да се справят с кризата и да останат заедно, въпреки проблемите.

„Във всяка връзка първоначално има страст, а после идва реалността, която може и да не е толкова розова. Човекът до теб трябва да ти бъде подкрепа, да те разбира, да те изслушва”, споделяла е звездата от „ВИП Брадър”. Тя не ревнува благоверния си, нищо че доста често прекарват времето си разделени в различни държави: „Хората мислят, че аз много треперя над него, понеже е голям хубавец. Не, не го правя. Съдбата ми го е подарила. Ако реши, ще ми го вземе. Аз не мога да го вържа и не мога да го спра!”, разсъждава чаровната блондинка. Енджи има две неуспешни бременности зад гърба си. Първия път носи в утробата си близнаци, но те се раждат преждевременно в седмия месец и не оцеляват. „Може би това изпитание ми е пратено от Господ, може би някаква грешка съм направила през живота си. И до днес ми е тежко, защото вероятно можеше да се спасят, но имаше поредица от лекарски грешки. Докторите изобщо не забелязваха, че имам контракции”, разказвала е Касабие.

По време на втората й злополучна бременност медицинските лица отново проявяват небрежност. Тогава те не забелязват, че диетоложката има разширени вени и трябва да приема противосъсирващи медикаменти. „Вниманието към пациента е по-важно от парите! Не искам никоя жена да минава през това, което ми се случи!”, категорична е красивата блондинка. Въпреки че сега е заета с майчинството, Енджи не е изоставила работата си на диетолог. Тя е убедена, че основните причини за затлъстяването са стресът и липсата на любов към себе си. Самата тя също страдала от проблеми с храносмилането след загубата на близнаците.

Ето какво е споделяла специалистката: „Стомахът ми се подуваше ужасно. Допитах се до много гастроентеролози относно моя проблем, но те ми даваха хапчета, а аз не ги обичам. Опитах максимално да се пречистя и да променя начина си на живот. Сега се храня още по-често. Проблемите при повечето хора идват от силен стрес. Друга причина е храненето на големи интервали от време” След като се справя с подуването, тя се опитва да не натоварва организма си с лактоза от млечните продукти. Изключва също захарта и се старае да пие по 3 литра вода на ден, защото има склонност към задържане на течности. Откакто следва този режим, Енджи е в по-добра форма от всякога. Отдавна е свалила и всички килограми, натрупани през бременността. Тя е изготвила режим и за мъжа си Рабих, който е модел, бивш „Мистър Ливан”, и винаги се старае да изглежда и да се чувства добре.

Преди да се запознае с настоящия си съпруг, Касабие има 3 дълги връзки. Според запознати една от тях е с един от най-големите подземни босове от близкото минало – Георги Пехливанов, гравитиращ около СИК през 90-те години на миналия век. След това имала отношения със знаков наркобос, който според слуховете инвестирал над 300 000 лева в бизнеса. Третата й връзка не е с популярно лице. Тя приключва, защото красивата докторка хваща бившия си в изневерява.

Диетоложката с ливански корени има вътрешното усещане, че ѝ кръшкат. Интуицията ѝ не я подвежда. „Научих всичко, защото видях съобщенията на телефона му, а годежът ни беше насрочен само за след 3 дни! Това беше и най-тежката ми раздяла. Явно обаче Господ е искал да ме предпази. С Рабих пък се запознахме случайно на вечеря. Няколко месеца ми писа в инстаграм и фейсбук, а аз изобщо не му отговарях. Засякохме се на една премиера и тогава започнахме да се срещаме”, разказвала е Енджи.

Тя остава много впечатлена от ливанеца, защото по това време той се грижи всеотдайно болната си майка. Така диетоложката установява, че любимият ѝ е човек, на когото може да се разчита. Впоследствие правят две сватби – едната в Ливан, а другата в Египет. След 4 години опити за бебе, семейството се сдобива и с дългоочаквания наследник Райън, който им дава цялото щастие, за което са мечтали.


В категории: Лайфстайл


4
Коментара по темата
4.
do 1
22.01.2024 14:49:05
2
1
...FOOL...!!!
3.
камана
22.01.2024 14:47:37
2
3
ши я ям кат ориз
2.
Енджи
22.01.2024 14:41:20
0
7
Касайбе
1.
Мунчо
22.01.2024 14:10:36
3
5
Като не ставаш за нищо се пишеш диетоложка или инфлуенсър
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Малкото село Лозенец край брега на морето сега е модерен и привлекателен туристически център в най-южната черноморска община Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Нека винаги помним, че Исус Христос понесе страданията и отиде на Кръста, за да спаси човешкия род, каза кметът  Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Родните гимнастички разбиха конкуренцията в Баку навръх Великден Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата
Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори