×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

НАТО предупреди: Войната в Украйна няма да приключи скоро


НАТО предупреди: Войната в Украйна няма да приключи скоро
Ключови думи: нато, война, украйна, русия
13 Януари 2024, Събота, 10:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Не виждаме никъде военен потенциал, за да можем да постигнем решителна победа по един или друг начин, заяви Мирча Джоана

"Трябва да се подготвим, че войната на Руската федерация срещу Украйна ще продължи дълго време и може да не приключи дори през 2025 г.". Това е заявил заместник-генералният секретар на НАТО Мирча Джоана, съобщава РБК-Украйна, като се позовава на публикация в румънската Digi24.

"Моят призив е да се подготвим за дълга война, тя ще продължи още дълго. Това няма да се случи през 2024 г., вероятно не и през 2025 г. Не виждаме никъде военен потенциал, за да можем да постигнем решителна победа по един или друг начин", е заявил Мирча Джоана. Той е допълнил, че НАТО очаква продължителна война с малки настъпления, контраофанзиви, със завладяване и загуба на територии.

"Украинците с наша подкрепа успяха да върнат 50% от територията, първоначално окупирана от руснаците. Това не е малко", е допълнил той. "При никакви обстоятелства не виждаме условия и не можем да приемем, че Русия ще се върне на границата на Румъния", категоричен е Джоана.

Заместник-генералният секретар на НАТО е отбелязал, че за Алиснса е необходимо "Украйна да оцелее, Република Молдова да се присъедини към Европа, а Грузия да се присъедини към евроатлантическата общност".


В категории: Войната в Украйна


11
Коментара
Флагман.БГ Тези симптоми алармират за... Тези симптоми алармират за... 01/06/2024, Събота 16:20 0
Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 3
11
Коментара по темата
11.
Българин
14.01.2024 10:36:11
1
4
Фашиската измет НАТО трепери Русия отряза мечтите на сащ и НАТО няма да съществува украйна . Икономиките на европеиските помяри се сринаха европеиските съюз е на изкуствено дишане без ресурси фашиска измет
10.
Мирча Джоана
14.01.2024 03:54:36
0
4
Не виждаме никъде военен потенциал, за да можем да постигнем решителна победа по един или друг начин. След като Русия докара всу до това да се гърчи на пода в агония, ще скръцнем със зъби, ще изчакаме да спрат да хъркат от претърпяният мозъчен кръвоизлив и продължаваме борбата за победа докрай. С гол гъз ще сплескаме таралежът на руската военна мощ, но по различен начин от един или друг, защото пробвахме да направим това по един или друг начин и не ни провървя. Горе главата, хапвайте червеи и мислете позитивно!
9.
До
13.01.2024 18:32:53
0
4
А кой е казал, че Русия е във война??
8.
До 7
13.01.2024 18:17:21
2
1
Е как да не участват с редовната армия защо мобилизират войници и къде е редовната армия?Не може държавата да е във война а редовната армия да не участва смешно звучи
7.
до 2
13.01.2024 15:16:13
3
10
Остави го това. По-смешното е че 50 държави начело със САЩ се включиха да помагат на Украйна с пари, оръжие, наемници, сателитно наблюдение и всички модерни технологии, а руснаците дори не участват с редовната си армия в конфликта, а с групичката пандизчии Вагнер и една тълпа дегестански добровлци и буряти. И никой не може да ги изгони :))))) Взеха АЕЦ-ове, Азовско море и 1/4 от Украйна, с оръжия и стари ракети от 1960 г. и някой друг ирански дрон :))))
6.
До 2
13.01.2024 15:10:35
6
6
Новата упорка е че,Русия само ако поиска и зА 3 дни ще превземе Украйна ама не иска
5.
Има си хас!
13.01.2024 14:49:01
2
6
Та нали трябва да докарат Европа и САЩ до просешка тояга! Това беше все пак основната цел на това начинание, с любезното съдействие и на двамата дяволопомазани. Убитите бели хора са бонус.
4.
Според мен
13.01.2024 12:33:26
7
16
Кога ще приключи зависи май единствено от Русия
3.
Дернев
13.01.2024 11:56:34
7
8
"Украйна да оцелее, Република Молдова да се присъедини към Европа, а Грузия да се присъедини към евроатлантическата общност". В смисъл майната им на украинците, важното е Русия да се изтощава. С Грузия ще искат и втори фронт да им наложат, затова и Бс най-после ще се сдобие с голям контейнерен терминал. А и ескалацията в Близкият изток цели и въвличането на Русия. Щатите си гонят интересите за сметка на Европа. Това трябва да са прекрати. Щатите и НАТО са гибел за Европа. На европейските избори европейците трябва да покажат, че разбират това и искат своя, само европейска система за сигурност каквато е Ев опа за европейците.
2.
Бесен
13.01.2024 10:58:50
23
8
Нали сами могучая армия в мире щеше да приключва бързо спец операцията?! Тя каква стана - изтеглихме се от големите градове и мрем по 20 000 за едно село Авдиивка...

Братя русодебили, моля ви кажете каква е новата опорка че на работа ме спукват от базици...
1.
if you wanna be dumb
13.01.2024 10:28:06
8
5
you gotta be tough

I'm Loving It
https://rb.gy/9mf4zu
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари
Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори