×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Светът на крачка от Трета световна война? НАТО се готви да влезе в Украйна, а Русия плаши със "Сармат"-и


Светът на крачка от Трета световна война? НАТО се готви да влезе в Украйна, а Русия плаши със "Сармат"-и
След мен само тишина - това пише на една от „Сармат“-ите, която е с височината на 14-етажна сграда и тегло 208 тона. Тя превишава другите ракети по далекобойност и мощност
25 Ноември 2023, Събота, 21:30 ч.
Автор: Флагман.Бг

US военен експерт заговори за буферна зона, както беше в Сирия, а неотдавна Рогозин предупреди, че руските ядрени сили могат да ликвидират НАТО за половин час.

Поради пълния провал на контранастъплението на украинските въоръжени сили и заплахата за самото съществуване на режима в Киев, Северноатлантическият алианс може да обмисля възможността да изпрати свои сили на територията на западните региони на Украйна. Тази версия беше изразена в интервю за YouTube канала Danny Haiphong от американски военен експерт, бивш офицер от морската пехота на САЩ Брайън Берлетич.

Според военния анализатор, цитиран от БЛИЦ, Западът вече не може да отрича големите проблеми на Украйна на фронта. Съединените щати ще трябва да вземат някакво решение и това може да бъде въвеждането на войски, ако не американски, то на техни съюзници в НАТО на територията на Западна Украйна.

Намесата на НАТО в Западна Украйна е възможна за създаване на буферна зона, както беше в Сирия - подчерта американският военен експерт. 

Берлетик смята, че руското ръководство определено може да не приеме подобен сценарий. Следователно руските въоръжени сили „натрупват ракети“, за да се противопоставят евентуално на такава заплаха.

Тези проблеми, отбелязва експертът, биха могли да бъдат избегнати, ако преди началото на контранастъплението на украинските въоръжени сили американската администрация беше разбрала, че не може да издържи на прокси война в Украйна и се бе отказала от плановете да тласне Киев към настъпателни операции.

По-рано представителят на ВВС на Украйна Юрий Игнат заяви, че руските въоръжени сили натрупват резерви от ракети - според него, за да ударят енергийната инфраструктура на страната през зимата на 2023-2024 г.

Русия може да е натрупала до 900 прецизни ракети с голям обсег преди зимата. Вероятно руснаците могат да ги използват, за да атакуват Украйна, заяви Игнат, цитиран от РБК-Украйна.

"Да, от няколко месеца не е имало такива обстрели, каквито имаше през лятото. Ако накрая преброите, приблизително всеки летен месец са използвани над 100 ракети. Вече през изминалите есенни месеци, няма такива интензивни обстрели с ракети. Виждаме повече Х-59, Х-31. Но има и Искандер-М и Искандер-К", разясни говорителят.

Отчаяние е обзело дори и президента на Украйна Володимир Зеленски, който вече призна провала на контранастъплението. 

След като изтъкна, че украинските въоръжени сили не могат да се похвалят с особени успехи за почти шест месеца на „контранастъплението“, той добави, че украинската армия е трудно да остане силна. 

В същото време пък приближени на Путин политици предупреждават западните страни да не изпращат своя армия в Украйна. Ясно е, че руснаците пазят ракетите си с голям обсег, за да посрещнат с тях войските на НАТО. 

Само на думи Путин е готов да спре войната в Украйна. С действията си показва, че е склонен да преговаря само, ако властите в Киев развият бялото знаме. Това и изтъкна днес командирът на специалните сили на "Ахмат" Апти Алаудинов. Той написа за това в своя Tелеграм канал. Според него тази зима ще е решаваща, защото ще определи по-нататъшния ход на конфликта. Алаудинов очаква властите в Киев да поискат мирни преговори през пролетта. 

Според него те вече разбират, че ситуацията не е в тяхна полза, но все още не може да спрат. Всичко трябва да се реши до пролетта.

"Врагът все още не може да откаже да се съпротивлява на Русия, защото собственикът седи зад него и го притиска в гърба с щик. Тази зима ще бъде решаваща. През пролетта врагът определено ще започне да „клони“ към преговори с Русия", пише командирът на "Ахмат".

Според него мирните преговори могат да бъдат само за пълната капитулация на Украйна при условията на Русия, но не и при условията на Запада или Киев. В противен случай Украйна можело да се бие не само до последния украинец, но и до последната украинка.

"И същността на преговорите ще бъде да се обсъди процедурата за капитулация на Украйна. Сигурен съм, че нашата страна няма да преговаря или да се съгласи по никакъв начин с каквито и да е условия на украинската страна. Затова ще говорим изключително за капитулация", добавя Алаудинов.

Миналата година шефът на "Роскосмос" и близък съратник на Путин Дмитрий Рогозин беше изтъкнал, че само един "Сармат" може да превърне всеки враг в радиоактивна взривна яма.

Според експерти, ракетата, с които Русия превъоръжава своите стратегически ядрени сили, е истинско оръжие на Съдния ден. Москва се готви да изстреля десетки такива ракети с височината на 14-етажна сграда и тегло 208 тона. Рогозин вече предупреди, че "Сармат" може да унищожи половината крайбрежие от континента, който Русия сметне за враждебен. 


В категории: Войната в Украйна


Флагман.БГ Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин 12/05/2024, Неделя 09:20 0
84
Коментара по темата
84.
бургаски малчуган
28.11.2023 22:29:22
3
1
НЕ искаме турски домати
НЕ искаме руски Сармати
НЕ искаме шайката на Герб и Сорос да ни клати
Искаме Швейцарски заплати за кака и за бати
лукс почивки по круизи за мама и за тати
Пред всеки дом Лексуси и Мазерати
Магнтски -Чичо САМ ,Боико и Делян на заточение в Гуантанамо да ги изпрати
83.
ХХ
27.11.2023 13:06:18
3
3
"Нашите момчета са отведени на фронта и сега трябва да ги подкрепяме... " - и евреите ги ОТВЕЖДАХА...
82.
до 50
26.11.2023 19:18:09
5
7
Американски полковник: Зеленски ще претърпи съдбата на Леон Троцки, някой ще пробие черепа му
„Ще се изненадам, ако Зеленски оцелее“
https://cutt.ly/owINH2VH
Ще се изненадам, ако Зеленски оцелее ... подчерта Дъглас Макгрегър.
Дори и да успее да се измъкне от страната, подозирам, че ще има съдбата на Леон Троцки, с други думи, ще пробият черепа му.
81.
Ройтерс: "Украйна: победа за феминизма"
26.11.2023 19:05:27
3
6
Ройтерс: "Украйна: победа за феминизма, тъй като жените най-накрая започват да работят във въглищни мини"
И накрая, жените вършат мъжката работа. Това наистина е голяма победа за правата на жените.
Украйна наистина е на върха на революционното освобождение.
След като повече от хиляда работници отидоха да се борят с инвазията на Русия, въгледобивна компания в Източна Украйна беше изправена пред огромен недостиг на работна сила. Отговорът беше жените да работят под земята за първи път в историята.
Повече от сто приеха предложението.
https://youtu.be/IyiRhYZFw7w
„Поех тази работа, защото започна войната и нямаше друга работа“, казва 22-годишната Кристина.
В продължение на пет месеца тя работи като техник на 470 метра под земята, поддържайки малките електрически влакчета, които транспортират работници на повече от четири километра от асансьорната шахта, където те се спускат към въглищните пластове.
Кристина решава да приеме работата едва след като преодолява страха си да остави четиригодишния си син Денис у дома с майка си. Родното й място Павлоград е на 100 км от фронта, но често е удряно от руски ракети.
Нейният любим по-голям брат работеше в същата мина. Той се присъедини към армията две седмици след началото на мащабната инвазия, каза Кристина и добави, че е много притеснена за него.
„Нашите момчета са отведени на фронта и сега трябва да ги подкрепяме: сега няма кой друг да работи в мината.
Въпреки че някои жени са работили в мини преди войната, правителството им е забранило да работят под земята, тъй като смята, че работата е твърде натоварваща физически, политика, която е в сила от съветската епоха.
След отмяната на тази военновременна забрана около 400 жени сега работят под земята в мините на DTEK – въпреки че това е само 2,5% от общата подземна работна сила.
Трябва да поставим повече жени под земята. Това са „демократични ценности“.
Всичко трябва да е 50-50.
Време е жените да заемат полагащото им се място в тъмните дупки.
80.
XX
26.11.2023 18:31:43
1
4
До 73

"... преди да почне война и санкции" който е имал договор си е плащал по цените в договора. Който е слушал ЕС да няма договор е плащал по пазарните цени на деня.
Толкоз про'с'то и логично... Но не и за европеидните про'с'таци.
79.
Володя
26.11.2023 16:21:00
9
9
Ще пратим подкрепление на Зеленскии: глигана пеевски кашик, денков танкист, киро тьпото и асан гея за пушечно месо, боко да им е генерал и лена общата и габриел за развлечение…
78.
Фекрет Стораро
26.11.2023 14:18:51
9
7
ех тия хамериканци немогат да вземат газта в Украйна въпреки всичките инвестиции в оръжия и разни. Дайте поне в медиите да пишем кой е лошия
77.
Z
26.11.2023 13:41:52
3
4
Най ниски развитите човеци във Вселената са на път да се самоунищожат. Боже, колко сме напреднали!
76.
До 73
26.11.2023 12:56:20
5
3
Дал съм ти данни за 2019 година, дебил неграмотен!!!
75.
71
26.11.2023 12:32:54
5
7
ВКЕКИ ДЕН УКРАЙНА ДРОНОВЕ УДРА МОСКВУ НОЧЬЮ АТАКОВАЛИ ДРОНИ Руцкие пишут о новых дронах над Тулой, снимая их из окна Также сообщается о новых взрывах над городом и сбитии двух беспилотников
Опять эти клятые биндеры дамбят Бамбас Тулу, что ты будешь делать https://bit.ly/47usRDf
74.
Глиги
26.11.2023 12:22:20
6
5
Вярно е, че не съм ходил да се бия в Украйна, а правех снимки и видеа от гората на село. Даже и автомата ми е еърсофт, но не го снимам целия, за да не се разбере. Все пак, аз съм силен на думи, а не на дела. Груууух-грууууух-грух-грух...
73.
73
26.11.2023 12:20:46
2
4
72 дай данни КАПУТ февруари 2022 преди да почне война и санкции
72.
До 62
26.11.2023 12:10:16
4
9
"периода 1- 30. ноември 2019 г.
Комисията утвърди на природния газ в
размер на 38,62 лв./МWh (без цени за
достъп, пренос, акциз и ДДС)"

" от 01.10.2023 Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) утвърди цена на природния газ за месец октомври в размер на 60,41лв/MWh, без цени за достъп, пренос, акциз и ДДС"

Чети ПРЪДЛЬО!!
71.
*********
26.11.2023 12:00:58
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
70.
русофобите
26.11.2023 11:31:08
13
14
квичат като бити мастюхи. Ми отивайте наемници в Усрайна да трепете ватенки като Глиги дето снима от гората на село. Ха ха ха
69.
68
26.11.2023 11:23:29
6
10
49 къв глок GLOCK си ти ве капут глог дрянка си русороб първо предложение било най-добре кое ве капут за най-скъпата газ в Европа за България от орки или още по-зле Договор 1996 20годишен газ дългия инкасатор Овчаров го предоговаря 1997 преподписва с далеч по-лоши условия за България срещу трохи копейки за капута комуноидиоти
68.
До 52
26.11.2023 11:17:21
5
9
Какво ни казваш ?
Ако съседа ни не иска да членуваме в партия Х,просто идва и ни пребива или убива.Но ти си ок с това ?
Подкрепяте решаване на спорове с насилие,ето затова Zектата ви се смалява и губите влияние.
67.
Брутална кремълска пропаганда се лее тук
26.11.2023 11:11:21
7
14
Кой плаща да се пишат тия глупости?
66.
Неси
26.11.2023 11:09:24
9
13
Зеленски да сяда на шибания си задник, но трезвен и чист(дано, ама надали) и да преговаря! Да дава, каквото трябва, да обещава каквото трябва, но да спре тази брато убийствена война. Какви укри, какви руснаци. У нас и по света 98% говорят руски. Те друг език и държава не знаят.
65.
Хс
26.11.2023 11:05:26
9
12
Братушките са си добре хем прости хем пияни хем негодяи.
https://youtu.be/1EVcn0xspno?si=7hUCwVG-OFNBDkRb
А пък третата световна и другата пугалка с ядерката за 2 години се изтърка. Джунгали да бяха нямаше да са такива лаладжии. ватните алкаши.
Укрите им изпотрепаха армията те все с ядерка плашат.
64.
Kopeikin
26.11.2023 10:55:45
6
10
На Матушката, и са ева Матушката.
63.
Гунчо
26.11.2023 10:45:05
9
16
Има хиляда начина да изкараш руската мечка посред зима от бърлогата и,и нито един да я върнеш обратно!Ото Фон Бисмарк.
62.
62
26.11.2023 10:27:34
9
12
47 къв бургазлия си ве капут тя сега газта е по-евтина от руската я виж данни Европа TFT Борса
61.
60
26.11.2023 10:24:49
10
13
52 хх капут русороб какво искала проссия Украйна да не влиза в НАТО и кой им дава право на тея вмирисани цървули да определят Бъдеще на СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА тъпанар сте харесва ви нагайка и государя да ва шиба
60.
Никалай Втори
26.11.2023 10:19:43
13
16
Най обикновенни руски лъжи и хвалби. Както винаги. И после се разпадат като образувание. Както винаги.
59.
До 17
26.11.2023 09:49:44
4
6
И аз съм на мнението на 15? Защо трябва да съм на една от двете страни?Да барат меча и дебелите оядени брюкселски политици и руските пияндурници. Писна ми от вас
58.
*********
26.11.2023 09:47:07
3
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
57.
Образец
26.11.2023 09:20:50
3
14
Третата световна война започна пред близо 2 години. Лично папата го обяви в едно свое изказване. Малко сте закъснели със заглавията
56.
Абе 49
26.11.2023 09:03:06
14
17
Мечка ама от тия панаирджийските кой не я ръга в дупката,украйна китай, турция по стара анадолска традиция само в газовия хъб .
А наште комундета ближещи мечия дирник върнаа ли 700 милиона на ботокса
55.
Русофилството
26.11.2023 08:04:16
9
33
в България е достигнало до до пълен идиотизъм.....!!!! Факт



Митрополит Методий Старозагорски
1838-1922
54.
Проста ватенка
26.11.2023 07:47:44
35
29
Добре си бяха с мултики и паради, взеха че нападнаха Украйна и цял свят видя, че ватенковата армия и оръжия са пълен фейк.
Вовата многоходовия се оказа едноходова камикадзе милиционерска ватенка.
53.
J24
26.11.2023 07:31:27
27
23
Късопишките , меки китки, леви резби, правят бибитки на джуджето Путкин. Ха ха ха
Жулкайте водката и ходете да ядете
украинци ,сигурно от Сибир са ви пуснали канибалчета.
52.
ХХ
26.11.2023 07:18:22
22
46
А Русия искаше само едно нещо: Украйна да не влиза в НАТО.
51.
ИМА ЛИ
26.11.2023 06:36:22
0
18
Расизъм у БГ-ето....????
Нема.....оти сите ...СЕ МРАЗИМ.....!!!!!
50.
ГИТЛЕР К ПУТИНУ
26.11.2023 05:50:40
19
21
-Вова....есть какой-та вариантик,как избежать поражению.....
-КАК.....?
Застрелись и скажи что ето бьло по плану.....
49.
Глок
26.11.2023 05:29:36
21
49
Историята казва че първото предложение на руснака винаги е най-доброто. За какво им трябваше на джендърите да ръчкат мечката в дупката и...
48.
Русафил команъз
26.11.2023 03:37:07
16
26
Сеги ши видите расия как ши връи напреди като Северна корея ще плашим целия свят,даже още 1 голодомор ше направим украинците като не щат голодомор да се махат ние истинските русафили на Другаря Путин само да му моришем памперса пак.ще се заситим.
Шъ видитв вие.
47.
бургазлия
26.11.2023 03:01:39
16
35
до 46: Е, сега остава и да обясниш и как европейската икономика ще прокопса след като е заробена с договори за суровини не в проценти, а в пъти по-скъпи от тези, които ще ползват руската, китайската и индийската икономики. Познай от един път кои икономики ще се сринат и ще отидат към 3-тия свят до 10-ина години?
46.
*********
26.11.2023 02:21:19
23
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
45.
До 38 малоумника
26.11.2023 01:33:28
6
15
Ооооо новините са от 24Часа.бг еее,те като най достоверен източник,трябва да им се вярва хахаха.А аз те мислих за малоумник,ти се оказа нещо по зле :)
44.
1
26.11.2023 00:58:24
11
12
Бич ще вземе проссия като 91
43.
39
26.11.2023 00:56:33
10
15
flagman.bg Нидерландия праща помощ на Украйна за 2,65 млрд. долара
42.
42
26.11.2023 00:54:13
18
19
гошее като провесят путлерчо ще гледате като рогозин след прильота на Хаймарса
41.
39
26.11.2023 00:52:16
9
14
svobodnaevropa.bg Германия ще даде нов пакет военна помощ за Украйна за 1,3 милиарда евро
40.
39
26.11.2023 00:50:03
10
11
"САЩ ще изпратят на Украйна помощ за 425 милиона долара https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/16082363"
39.
Гошко
26.11.2023 00:48:14
27
57
Има ли още някой, освен дебилите от 6в клас под мен, който да не разбра че Украйна е на финала??
Въпреки всичката прехвалена западна техника, разни там тенекии с зоо имена затънали дълбоко в хохолската киша или просто изпепелени, Страйкърчета, от които и Тагарчук накупи 200 бройки и които са 5-6 пъти по-скъпи от БТР 80 и са два пъти по-неефективни!!
Този нещастен зелен Клоун изпраща на първа линия вече и жени, които масово загиват. Награждава с медали семействата на убити НАЦИСТИ, отвличат хора от улицата и ги праща на първа линия!!
И всичко това, защото години наред се ебаваха с руснаците, дърпаха дявола за опашката и накрая взеха бич в мутрата! А великите Съединени щати направиха точно това, което са правили ВИНАГИ досега- наливаха пари и оръжие докато видяха, че всичко върви към своя логичен край!! После оставиха така скъпата им Украйна и се изчистиха с 200.
И който си мисли, че нато ще влезе там и ще си застраши дебелото дупе за да помага на тази разрушена страна е наистина или ментално увреден или е едно от трите дебилчета драскащи по цял ден глупости тук!!
38.
1
26.11.2023 00:47:40
6
8
35 МАЛОУМНИК ПРОСТ НОВИНИТЕ СА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ 24ЧАСА.БГ
37.
27
26.11.2023 00:45:42
12
9
""Стандард енд Пуърс": Перспективата пред рейтинга на България се повишава до положителна https://www.24chasa.bg/biznes/article/16340324" БЪЛГАРИЯ ВЪРВИ НАПРЕД РО СИФИЛИС ТИЦИ ГАЗ ПИКАЯТ
36.
паткан
26.11.2023 00:44:18
5
10
Те това искаха от самото начало. И то не САЩ , а Blackrock , които ще изгубят много чужи пари.
А разгневените излъгани няма да простят.
За това са готови да затрият земята.
35.
До 26 онзи с милиардите
26.11.2023 00:36:03
13
31
100 милиона,точно толкова е последната помощ за Украйна! И понеже очевидно си малоумен,ще ти обясня.Германия и Нидерландия,са част от Европейския съюз,и това “ГЕРМАНИЯ 2 МИЛИАРДА ХОЛАНДИА 2 МИЛИАРДА ЕВРОСЪЮЗА 2 МИЛИАРДА” показва точно,какъв малоумник си всъщност! А отговора ти,на коментара ми е, още по малоумен :) И между другото,докато си пишем ,промишлената зона на Авдеевка,вече падна,и е под руски контрол :) Ако не знаеш,това е най укрепения район в цяла Украйна :) Та,на Зеленски обратното броене,започна :) Да си знаеш,ей така :)
34.
Един
26.11.2023 00:33:51
13
13
Един сръбски ясновидец бе писал за таз война и че накрая, Русия ще победи. Ще победи и нато с някакви ракети и после ще влезе, във Финландия но накрая Китай ще спре да помага и войната ще свърши. Според него откъде е вудял не знам ще стане света модерен комунизъм и 1000 години после няма да има войни
33.
Тръмп бие Байдън
26.11.2023 00:27:34
7
29
Опитите за отричане на физическата реалност – както от брюкселските плутократи, така и от техните фенове вътре в Русия – все повече приличат на опит за скриване на слона под носна кърпа.
32.
Русчо Георгиев
26.11.2023 00:09:51
43
26
Велика Путлерландия ще победи нато за 35 минути и 16 секунди. Толкова трябва на галактическо-анимационните сили на руслямистанска държава да изпепелят с триплазмен огън и хипер-ултра-звуково-светлинни ракети според експертите Чуков, Медведев, Кобилкина и Пьотр Илич Волгин. Разбира се Кеворкян и Карбидски потвърдиха това пророчество на Ванга, цитирано от Нешка.
31.
Наздраве
26.11.2023 00:08:23
39
22
Путин починал. И, естествено, пратили го в ада. Всеки ден обаче се молил на дяволите да го пуснат да види какво е станало с Русия и войната с Украйна. Накрая, през 2050 г. те склонили да го пуснат в Москва за един ден. Оказал се Путин на Червения площад, видял ресторант, влязъл, поръчал си и казал на келнера:

- Нямаше ме известно време, как е положението?

- А, всичко е нормално!

- А Крим наш ли е?

- Да - отговорил сервитьорът.

- А Мариупол, Харков, Херсон...

- И те.

- Ами Киев?

- Естествено, че е наш!

- Слава Богу, вече съм спокоен! А колко е сметката?

- 500 гривни.
30.
Marinero
25.11.2023 23:56:29
51
26
И какво като литнат сарматите? Срещу тях ще литнат двойно повече трайдънт. Вмирисания сибир ще заприлича на изгоряла палачинка. И после какво? Къде ще си харчат милиардите? Айде стига сте плашили гарите ! Това е статия предназначена за употреба от комунистически тъпаци. Русия я чака дълбока международна изолация за 50 години напред и все повече ще прилича на китайска провинция.
29.
Русия постави ултиматум не само на Украйна
25.11.2023 23:51:50
15
41
За съжаление, часовниците на западните политици все още показват "шест и половина", въпреки че би трябвало да е 12 без 5. Представят си мирни преговори с Путин. Те не разбират, че за него мирът е възможен само такъв, какъвто е бил през любимата му 1945 г. - след безусловното капитулиране на врага. Те не разбират, че днес това е тяхната собствена война.
28.
Ха ха ха ха
25.11.2023 23:50:40
45
22
Като гледам как са я наклонили тази ръждясала бурия съм сигурен че ще се взриви на място и от пияните ватенки ще останат само петолъчките.
27.
27
25.11.2023 23:43:57
34
20
всички нещастници като бастисат путкин и ще ви потънат гемиите и спаружите
26.
1
25.11.2023 23:40:35
21
12
25 КАПУТ ДАВАТ ОТДЕЛНО ВСЯКА ПО 2МИЛИАРДА
25.
До 22
25.11.2023 23:13:17
18
36
За това ли Зеления наркоман моли,ако не помощ,поне заем да му дадат,защото всеки месец 10 милиарда? хахах Еййй от къде толкова простотия при вас бе хора! И един въпрос към теб,Германия и Нидерландия не са ли част от Евро съюза?
24.
do 20
25.11.2023 23:06:57
7
23
ГолЕм го вадиш,ама....МЕК....цървул смачкан.....наври си го отзад и мнението и дървената си философия.....ама и това няма да можеш,защото...вж по-горе.....!!!!
23.
Responsible Statecraft
25.11.2023 23:06:31
24
62
Санкциите на САЩ срещу Русия се провалиха, трябва да бъдат отменени!
Европа подкрепя хунтата на Зеленски, а не украинския народ.
Това е болна русофобия,надявайки се, че Русия ще падне, надявайки се, че руската икономика ще се срине, надявайки се, че Владимир Путин ще умре от 15-ия си рак, надявайки се на куп неща. В Телеграм дори има съобщения, че той е умрял още преди три седмици…Това е някакъв делириум, защото унижението е голямо - едновременно за НАТО, за САЩ, за Европа, които са изправени пред стената на реалността
22.
1
25.11.2023 23:01:21
44
21
21 КАПУТ КЪДЕ СВЪРШВАТ БЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ ПО 10 МИЛИАРДА ГЕРМАНИЯ 2 ХОЛАНДИЯ 2 ЕВРОСЪЮЗА 2 МИЛИАРДА ЧАКАТЕ ОТ 70ГОД ДА ПАДНЕ АМЕРИКА НЕЩАСТНИЦИ КАТО ЛИСИЦА СЕ ОБЛИЗВА СЛЕД КОЧА ЩОТ МУ СЕ КЛАТЕЛИ ХАХА
21.
Парад на победата
25.11.2023 22:55:54
22
68
САЩ свършват парите за Украйна и без тях Киев ще се предаде. В ЕС вървят непрекъснати кавги, спорове, колебания, страх. Западът не разбира, че сега губи не Украйна, а той самият.
20.
До 17
25.11.2023 22:49:55
57
11
Като си неграмотен ,не можеш да разбереш, за нито една от двете страни.
Ако твоят халка е отворена от либерално джендърската утопия, ще ти я затворя.
Или си от пияните ватенки , дето си на една дамаджана водка Путинка.
19.
do 18
25.11.2023 22:48:34
39
14
хахахаха......добре му го каза бро....евала....!!!!
18.
До 1
25.11.2023 22:42:46
54
28
ОТ КОИ ПАМПЕРСИ ДЕТО РОГОЗИН ГИ НОСИ ОТКАК ГО ГРЪМНАХА В ГЪЗЪ С ХАЙМЪРСА ПРЕДИ ГОДИНА НА РОЖДЕННИЯ МУ ДЕН.
СКОРО ГИРКИН КАЗА ЧЕ ПОНЕЖЕ БИЛ ШЕФ НА КОСМИЧЕСКИТЕ СИЛИ МИНАЛ НА ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ АЛУЕЙС С КРИЛЦА ДА ЛЕТИ В КОСМОСА С ТЯХ.АНАЛОГОВНЕТНАЯ ТЕХНОЛОГИЯ.
17.
до 15
25.11.2023 22:41:07
7
42
А ти от кои си ве...отворен....?
кажи си...признай си....не се стеснявай....
16.
До 12
25.11.2023 22:36:11
7
19
Тихо кенеф, тихо..
15.
.....
25.11.2023 22:26:24
39
29
Ай стига с тези Украйна и Русия, гледайте си нашата държава.
Едните Копейките правят дудуци на Путкина, другата либерална измет Киркор и Азарян са се навели на Зеленото джудже наркоман. Пфу, българофили не останаха в България.
14.
До 8
25.11.2023 22:24:01
20
55
Президента Заленски,спомена ли къде ще му отлети главата,когато падне Авдеевка?А Авдеевка до три-четири дни е готов :)
13.
Sad story teller
25.11.2023 22:20:51
43
36
Видяхме Луна-25 какви ги свърши.
Да не окаже, че и Сарматите им са със същото качество ;)
12.
ХХ
25.11.2023 22:20:23
22
22
А бе тъпанари от Флагман - от 1962 г. /Карибската криза/ Света е все пред Трета световна/ядрена война - да ви е..... май....
11.
До 5
25.11.2023 22:16:44
13
25
Човек,ти живееш в някакъв,много странен свят,или черпиш информация от..някой по смотан и от флагман
10.
7
25.11.2023 22:11:01
40
40
флегми дадоха ви 2бона и пускате руски партенки да се опиянява паплач на шльокавица и ядрени ракети хаха
9.
ХХ
25.11.2023 22:08:20
54
35
FLAGMAN трябва да бъде инициатора как да се взриви паметника на Альоша в Бургас.
8.
1
25.11.2023 22:08:04
46
29
Какъв "офицер " от Америка Славна Морска Пехота може да е това лайно продало се за $10к и руска курва подарък?!..Бръщолеви небивалици..а смешко рогозка дето щеше да идва в Сърбия през България на ту160 с ядрени ракети какво стана руски блъфове и партенки..Правилно каза Президент Зеленски днес тея разбират само от сила..азиатски манталитет чингиз хан..рогозка отдавна го пенсионираха ..шеф космически войски ала бала.. Запад да си изстрелвал ракети от батут.. Еми мухльо Запада отдавна дръпна Илън Мъск Джеф Безос ДЕЙСТВАЩИ РАКЕТИ
7.
ХХ
25.11.2023 22:03:55
51
35
Ceга е момента ГЕРБАДжийската сган да премахне всичките паметници на АЛьоша в България.
6.
ТБС
25.11.2023 21:58:17
46
22
Реално съм съгласен да се случи. Всичката неолиберална сган ще се гътне от шок и ужас. Тотално неграмотни и безполезни за себе си и околните. Поне нашите олигофрени няма да да политици, а тор.
5.
Сарая
25.11.2023 21:56:13
56
53
Все по спокоен ставам !
Руската армия е леш видя се …
Всяка модерна ракета на Рашите беше свалена с Пво !
Тук трябва да изтъкнем и линията Суровикин която е блестящо подготвена !
Уви
4.
343
25.11.2023 21:45:43
26
44
STIGA STE PLASHELI HORATA EVTINA MEDIA EGATI IZRODITE NE SE PLASHETE....
3.
аз
25.11.2023 21:45:18
54
71
ТЕРОРИСТИТЕ ОТ НАТО ЩЕ ИЗДУХАТ СУПАТА
МНОГО ЯКО ЩЕ ДУХАТ.....
2.
Сарматчу
25.11.2023 21:44:11
15
70
..Това няма да бъде Трета световна война а Първа ядрена , разликата е от земята до небето..
1.
всеобщо мнение
25.11.2023 21:43:48
77
83
ДАЙТЕ ПАМПЕРСИ НА КРАВАРИТЕ И ЕВРОГЕЙЦИТЕ
СЛАВА РОССИИ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Вземат мерки срещу преписвачите на Матури 2024 Вземат мерки срещу преписвачите на Матури 2024 На 17 май е задължителният държавен зрелостен изпит по български език и литература Летният сезон започна, курортите по Северното Черноморие посрещнаха първите си туристи Летният сезон започна, курортите по Северното Черноморие посрещнаха първите си туристи По традиция в „Златни пясъци” по-голямата част от гостите са от Румъния Времето днес ще ни ошашави, ето какво да очакваме в неделя Времето днес ще ни ошашави, ето какво да очакваме в неделя Прогноза за неделя - 12 май 2024 г.  Томина неделя е! Необикновени имена черпят, а обичаят повелява да бъде "погребан" мъж Томина неделя е! Необикновени имена черпят, а обичаят повелява да бъде "погребан" мъж В народната представа се свързва с много по-древни езически повелители на небесните летни бури – град, дъжд, огнена стихия Това рядко може да се види: Съседи затвориха улица в Бургас, за да празнуват! Това рядко може да се види: Съседи затвориха улица в Бургас, за да празнуват! Примерът е взет от датските общности, които често обичат да празнуват заедно Рейнджър уби колежка и набута трупа ѝ в ракла Рейнджър уби колежка и набута трупа ѝ в ракла Пред съда Светослав обяснил, че прибрал тялото на Десислава, защото в къщата имало плъхове 4 причини косата ви да спира да расте до определена дължина 4 причини косата ви да спира да расте до определена дължина Възрастта влияе върху растежа на косата Силвия Алексиева е носител на голямата награда на конкурса "Петя Дубарова" Силвия Алексиева е носител на голямата награда на конкурса "Петя Дубарова" Бургаският конкурс на името на Петя Дубарова не е само най-добрият литературен форум за средношколско творчество Голям скандал с бившата резиденция на Тато в Банкя Голям скандал с бившата резиденция на Тато в Банкя В зелените площи като гъби изникнали и над 20 незаконни постройки Едва на 38 години почина известен волейболист Едва на 38 години почина известен волейболист Загуби битката с рака 
Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин У нас литър А-95 струва средно 2.72 лв., при съседите гони 4 лева 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" Конкурсът премина под сянката на протести заради участието на Израел Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г. Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб Дейвид Бекъм е в битка за 1 млрд. паунда  Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци „Това нищо не значи“, коментира майката на Валери – двукратната олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева Тези естрадни звезди станаха земеделци Тези естрадни звезди станаха земеделци Като истинска лейди Катя е поела по-леката, креативна и аристократична работа – градинския дизайн и цветарството Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Телевизията в Стокхолм довечера ще заглуши звука от залата и ще пусне изкуствени аплодисменти, докато се излъчва израелската песен Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори