×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как да свалите по-млад мъж, ако сте над 40?


21 Ноември 2023, Вторник, 21:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Учете се един от друг

Живеем в свободни времена и всеки може да бъде такъв, какъвто си пожелае. Това се отнася както за външния вид, така и за всяка област от живота ни – работа, кариера, взаимоотношения. Ако нямате партньор и сте достигнали момент, в който хората на вашата възраст ви се струват скучни, може би трябва да си потърсите по-млад спътник. Ето защо в следващите редове ви предлагаме няколко ценни съвета, които ще ви помогнат, ако искате да съблазните по-млад мъж. Ето ги и тях:

Не изтъквайте винаги разликата във възрастта 

Въпреки че няма нищо лошо в обсъждането на разликата във възрастта във връзката ви, опитайте се това да не е основна тема на разговорите ви, когато сте заедно. Това може да накара по-младия ви партньор да се почувства неудобно, да се притеснява от вас и дори по този начин вие можете да се злепоставите. Ако не можете да спрете да мислите за разликата във възрастта, запитайте се дали наистина желаете тази връзка и готови ли сте да я имате. Може би „проблемът“ не е в годините, а във вашата визия за това как трябва да се случват нещата. Опитайте се да споделите с ваши близки приятели повече подробности относно ситуацията и вижте какво биха ви посъветвали. Ако не можете да се справите сами, потърсете помощ от терапевт. 

Не се страхувайте да покажете увереността си

Едно от най-привлекателните качества, които притежавате, когато сте на 40 или повече години, е вашата увереност. Вие знаете кои сте, какво искате и не се страхувате да го покажете. Тази зрялост и самоувереност често играят голяма роля за привличането на по-млад мъж. Според д-р Пол Хокемайер (лицензиран брачен и семеен терапевт): „Жените на 40 години обикновено познават себе си по-добре, а това ги кара да се чувстват по-уверени и по-добре в собствената си кожа“. Употребявайте това във ваша полза и не се притеснявайте да заявите себе си. 

Не му казвайте, че трябва да порасне

Ако сте силно привлечени от този човек и се срещате от известно време, може би усещате, че можете да му се доверите и да му дадете съвет. Но не забравяйте, че има тънка граница между насърчаването на личностното израстване и постоянното натякване, че потенциалният ви партньор трябва да „порасне“. Ако искате да му предложите да опита нещо ново или да предизвика себе си по някакъв начин, първо му засвидетелствайте уважение. Вместо да кажете: „Трябва да пораснеш“; кажете – „Мисля, че това може да е чудесна възможност за теб“. Ако с течение на времето почувствате, че партньорът ви не поема отговорност за себе си, може би е време да направите крачка назад във връзката. Не се опитвайте да поемате контрол или отговорност за неговите избори и решения. 

Учете се един от друг 

Разликата във възрастта носи уникално предимство: различни гледни точки и опит. Това предлага отлична възможност за взаимно израстване. Уважавайте уроците и прозренията, до които всеки от вас достига. Докато вие можете да бъдете по-мъдри, благодарение на житейския си опит, партньорът ви може да ви покаже нова перспектива. Такова взаимодействие не само насърчава личното израстване, но и подхранва взаимното уважение, а това е крайъгълен камък във всяка успешна връзка. Затова показвайте на вашия потенциален партньор, че вие нямате нищо против да се учите и да се развивате заедно. 

Прекарвайте повече време с неговите приятели 

Един от най-добрите начини да преодолеете разликата във възрастта е да прекарвате повече време с неговите приятели. Общуването с близките до партньора ви хора ще ви помогне да опознаете по-добре неговата култура, интереси и ценности. Освен това ще ви позволи да видите как той се държи с други хора и дали можете да си паснете с приятелите му. Дайте си време и ако връзката ви е сериозна, тогава можете вие да го представите на вашето семейство и той вас – на неговото.

Обсъдете в каква посока искате да поеме връзката ви 

Разликата във възрастта може да означава, че вие имате различни житейски ценности. Ето защо обсъждането на вашите цели и очаквания във връзката е от съществено значение. Обсъдете какво искате и двамата от взаимоотношенията си и всякакви други очаквания или нужди, каквито имате. Ако сте зряла жена, със сигурност не бихте искали да си губите времето. Помислете и обсъдете дали искате само да се забавлявате заедно или пък усещате, че връзката ви може да поеме в по-сериозна посока. Това ще ви предпази от много бъдещи недоразумения. 

източник: az-jenata.bg


В категории: Лайфстайл


7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
Василена
28.11.2023 11:12:03
0
0
Ако,имате пари,той сам ще се свали...
6.
Дърта
23.11.2023 08:32:50
1
0
Утре можете да напишете статия как млади мъже да свалят стари жени.
В събота бихте могли да отразите факта, че младите жени обичат стари мъже, а в неделя можете да завършите с извода, че всичко написано от понеделник до събота е бълвоч))
5.
р
22.11.2023 12:36:24
0
0
Жените,склонни към такава връзка понякога опитват да се овъзмездят за пропуснатото в младостта,но уви..Вложите ли чувства и очаквания,по всяка вероятност ще останете дълбоко наранена и разочарована.Много малко младоци действително си падат по зрели жени,а ги води любопитство и погрешното разбиране,че секс.опит зависи от възрастта..Внушете си в самото начало,,че той търси "игрички и трикове",не е положил усилия в живота си и няма да имате емоционална сигурност с него.Оставете го да се развива,до 35г.може и да разбере какво иска,а до 45г.може и да намери коя да се грижи за него и роди детето му,като вече ще се разкайва,че не е оценил тогава вашата голяма любов!..
4.
Гаранция докато го учите
22.11.2023 09:42:10
1
2
Да се ебе ще сте учебна кола поске ше дръпне със 100 км от дрътата шунда
3.
А ТАКЪВ
22.11.2023 09:12:21
2
4
Хвани си кака,да те отрака.....!!!!
2.
Петко
22.11.2023 07:57:21
1
6
Плащаайте му сметките и го издържайте, това е начина!
1.
Съветник
21.11.2023 21:44:11
3
6
Оставете си путурето да вълняса, това влудява тинейджърете.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Влоши се състоянието на пожарникаря, ранен при спасителната акция след катастрофата в Пловдив Влоши се състоянието на пожарникаря, ранен при спасителната акция след катастрофата в Пловдив Той е преместен от Клиниката по травматология в интензивното отделение Маскирани разбиха автомати на автомивка и задигнаха само 20 лева Маскирани разбиха автомати на автомивка и задигнаха само 20 лева Ремонтът им е по-скъп от оборота, каза един от собствениците Затварят университетите от 20 май, студентските такси остават Затварят университетите от 20 май, студентските такси остават Недопустимо е магистър да взима колкото хигиенист, каза председателят на Съвета на ректорите Ще надуят ли сметките ни за ток заради дефицита във фонд „Сигурност“? Ще надуят ли сметките ни за ток заради дефицита във фонд „Сигурност“? Нелепо е да товарят с това задължение битовите потребители, коментира проф. Владимир Колев  Главболгарстрой и Смарт Консултантс представиха Twin Tower – проект от ново поколение Главболгарстрой и Смарт Консултантс представиха Twin Tower – проект от ново поколение Освен с футуристичен облик, проектът привлича и с отличната си ликация, а транспортната достъпност ще бъде обезпечена с отлично изградената инфраструктура в района Има ли опасност от наводнения? Ще прелеят ли Струма и Места? Има ли опасност от наводнения? Ще прелеят ли Струма и Места? На територията на нашата област е обявен жълт код за валежи, каза губернаторът на Благоевград За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! Скечове, латиноритми и хип-хоп, песни - беше взривяващ спектакъл на самородни таланти от абитуриентите на сериозна гимназия Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Градът е емблема на кохезионната политика, каза Йорданка Чобанова, ръководител на представителството на ЕК Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Рецепта-мечта, непременно я опитайте 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 В продължение на 5 дни старозагорци и гостите на града ще гледат над 50 заглавия от Европа при вход свободен
Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори