×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зеленски: Русия готви преврат в Украйна за сваляне на президента


17 Ноември 2023, Петък, 19:30 ч.

Става дума за план, наречен от Русия "Майдан 3"

 

Москва иска да всее разделение в украинското общество и да създаде хаос в Украйна, за да свали президента ѝ, заяви украинският президент Володимир Зеленски, цитиран от Укринформ.

Украинската новинарска агенция се позовава на американската телевизия Блумбърг.

"Разузнаването ни разполага с информация, която споделиха с нас и наши партньори", каза Зеленски.

Украинският президент поясни, че става дума за дезинформационен план, наречен от Русия "Майдан 3" - препратка към централния площад в Киев, който беше епицентърът на революциите от 2004 и 2014 година. При втората от тези две революции бе свален проруският президент Виктор Янукович, припомня Укринформ.

"Майданът за тях значи преврат, така че е ясно какво ще се цели с тази операция", изтъкна Зеленски.

Украинският лидер, който отхвърля идеята за преговори с руския президент Владимир Путин, заяви, че украинското правителство няма да се примири с проекти за замразяване на конфликта в Украйна, предава dnes.bg.

Както съобщава Укринформ, секретарят на украинския Национален съвет за национална сигурност и отбрана Олексий Данилов смята, че руската Федерална служба за сигурност иска да стартира проруски политически проект в Украйна.

 


В категории: Войната в Украйна


9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
Общо взето
18.11.2023 10:00:51
1
0
Ако някой не владее езика и не е запознат с процесите в Украйна от месец насам върви брутална информационна операция осъществявана от така наречените Порошенковци-министри, депутати, медии и корупционери от лобито на бившия президент милиардера Порошенко. По конституция избори по време на война не може да има, но за алчните и корумпирани елити, войната си е война, но жаждата за власт и милиарди
Та понеже на Русия и трябва пауза, защото за година и 2-3 месеца е превзела Соледар - Бахмут 20 км. като от Бахмут, Русия загуби фланговете господстващи височини Клещеевка и Андреевка. И съвсем случайно интересите на Русия и Порошенковците съвпадат, както и на Западни полезни идиоти, пристрастени към путинските милиарди келепир.
Естествено че Зеленски се възползва и с изпреварващ удар, определя всички които го атакуват заради власт и корупция, като слуги на Москва в което има инемалко истина. Докато течеше войната в Донбас Порошенко правеше стотици милиони долари на руския пазар. Има и записан разговори от СБУ с Медведчук в които Порошенко казва на Медведчук: Предай на Путин че Донбас и Луганск ми пречат за изборите и по-добре да ги взима с целите админ граници!
Става дума за електората на про руските партии, чиито лидери Бойко, Шуфрич и Мураев бяха купени от Зеленски и Ермак и се получи парадокса че проруските електорати чрез проруските си лидери помогнаха на Зеленски и той спечели с безапелационните 70% срещу Порошенко.
Преврат не може да стане, ако можеше до сега да беше станал още повече че Киев беше притиснат от две направления Белорус и Чернигов и боевете се водиха 4 седмици. Украинците масово са против идеята за промяна на конституцията и избори по време на война.
8.
Щом квичат русофилете
18.11.2023 09:19:01
3
2
На добре е
7.
Няма значение
18.11.2023 08:23:57
2
8
А дано ,че това наркоманче ги съсипа .Много зле му влияят наркотиците !
6.
Абе
18.11.2023 05:55:49
9
6
Кво ги пишат цял ден. Егати наглите хора, вместо да се предадът на хуманната роцка армия изнасилваща деца жени и бабички, разстрелваща цивилни и заравящя ги в масови гробове, те тръгнали да се бият. Абе ей взимайте пример от нас русоробВелооедалите. Чакахме да ни освободи роцката педофилпидирастийска армия. Мама на фризьор, жената и тя, аз наклизминктън чакахме кадиркозиебите и вагнерпандизчиите така убаву да ни освободят. Че като чухме от руски офицери, че кадиркозоебите и вагнерци, плющяли войниците им и ги биели и грабели ооохххх котьооо. Кафявата ми точка се разтрепера. Мама и жената и те приготвиха перални миксери, тоалетни чинии да ги дарят на осеменителитеОсвободители.
Много нагли бе. Ей на родителите ни пишеха доноси ние сегашните русороби за един шамар жалбички. Ши тръгна аз да се бия заради перални, заради мама и жената.... Нега да ги натиснат малко да вият кат чирпански чакали, че и мен да изломбуркат накрая да минаместят русоробските чакри. Да ми го изкарат рязко па аз ше викам Слава Русия и Ахмат сила.
Ей на колко години сме поробени от хамериканците един не дойдоха у къщи да ни опънат каишите. Трикраки афроамериканчета. Ни съ сещат. Ми елате бе поробители
Шъ ви дадем и на вас прални миксери, майки жени. Да има аканъ карнавал да ми гъделичкат сливичките русоробски.
Еееее господ нъ забрай русоробпидирастиите.
5.
Абе
18.11.2023 00:44:29
2
10
Абежтез по цял ден ги пишат. Айде ако искат, да се бият, ако искат, да не, се бият. Цяла Европа ги храни и им помага. Айде да се спасяват
4.
yкpoпедал
17.11.2023 23:14:15
6
12
да бе да, той Путин умря, руската армия е избита, върнахме си границите до 1991г. и вече сме на 100 км от Мацква, ватенките ги разплетохме, на Авдеевка им направихме котел и ги пленихме, в Бахмут също. слава Кокаина!
3.
до номер 1
17.11.2023 23:06:56
16
5
Долнопробна мурзилка,продажна русофилска гадина...кой стана за смях ве ПАЛЯК,ще минат две години от тридневната спец операция,тъпи прости руснаци за нищо не стават.
2.
До 1
17.11.2023 20:30:26
20
10
Спирай пикото наркоман грозен. Ща евааа и братушката.
1.
Хахахах
17.11.2023 19:44:25
5
25
Не Русия шмъркало! Твоите благодетели ще те свалят, защото станаха за смях пред цял свят! Хегемона лайнерика е вече аутсайдер ХАХАХХАХАХА
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Концесионерите на плажове с емоционално послание преди началото на Лято 2024 (ВИДЕО) Концесионерите на плажове с емоционално послание преди началото на Лято 2024 (ВИДЕО) Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ VI блок работи съгласно графика за електропроизводство „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни  Тя беше единствената, която подаде документи за участие в процедурата Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Камионът бил отклонен за сканиране с рентген - били забелязани зони с подозрителна плътност Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Решението на министър-председателя било в отговор на широкия обществен отзвук, свързан с проекта Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Една от причините за по-високата инфлация у нас са и банките, които доста ентусиазирано кредитират жилищното строителство, каза Левон Хампарцумян  Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите Мария Габриел няма да е кандидат за Европарламента Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на  Габриела Пеева Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на Габриела Пеева Сестрата на убитият Пейо Милена Йорданова пък сподели, че няма драма, защото той никога не е твърдял, че детето е негово Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Камбаните ще забият траурно след опелото Христово
НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм”
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори