×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Машината за гласуване блокира в ръцете на премиера Николай Денков


Машината за гласуване блокира в ръцете на премиера Николай Денков
Според Денков виновни за проблемите с машините са от ЦИК
05 Ноември 2023, Неделя, 09:00 ч.
Автор: Флагман

Наложи се той да повтори упражнението пред погледите на журналистите

Машината за гласуване буквално блокира в ръцете на премиера Николай Денков, който преди минути упражни правото си на вот в 6-то помощно училище в София. Министър-председателят се опита да даде своя глас на балотажа, но устройството така и не издаде разписка.  Наложи се той да повтори упражнението пред погледите на журналистите. Според премиера виновни за проблема са от ЦИК.

 "Очевидно като свършат изборите трябва ясно да се постави въпросът как връщаме доверието в изборния процес", коментира акад. Денков.

"Хора, излезте и гласувайте за този, които искате да управлява града ви. Ако не излезете вие, ще излязат другите и те ще решат кой ще управлява. Важно е хората да излязат да гласуват, независимо дали е с машина или хартия, подчерта той.

Запитан трябва ли да се отвори Изборният кодекс за поправки, премиерът отвърна: "Очевидно имаме проблем вече с доверието. То системно беше нарушавано през последните години и трябва да върнем обратно въпроса как повишаваме доверието в изборния процес.

А на въпрос получил ли е отговор от президента Румен Радев за оставката на шефа на ДАНС Пламен Тончев, каза: Не, днес е ден за избори, така че ще коментираме тази тема след това. 


В категории: Животът


8
Коментара по темата
8.
ТБС
05.11.2023 15:57:16
0
0
Плъха за уточни кои са другите? За техните алабала знаем, но е важно да посочи и другите? Плъха наясно ли е, че плащаме маса пари за да може алабалата да е в парламента и да се уредят на държавна работа? Да се обърне към собствениците на въпросните боклуци.
7.
123
05.11.2023 13:35:00
0
5
Той си личи ,че не е много компютърно грамотен.Може да е объркал с пръста.
6.
Вейдър
05.11.2023 13:19:23
0
5
Явно академика е Джедай и владее силата
5.
XX
05.11.2023 12:07:04
4
6
Внимание, галсаувайте на машините . Кеш кода е уточнен се изплаща веднага!
4.
XX
05.11.2023 12:03:33
2
8
Възмутително как може да позволят на Денков да гласува с машина , кояъто ние проверихме и се оказа че и е сниман кеш кода. Занете ли колко пари изсипахме за премиерската машина. Но не се притеснявайте гласувайте си с машини, не могат всички да поправят. Бюлетините който не са за сглобката, тиквата всички ще ги направи невалидни.
3.
XX
05.11.2023 11:51:54
3
6
И колегите му от Държавна сигурност едно време ги пращаха да завършат рабфак. Ако не бяха го изгонили за хомосексуализъм и кражба на държавни пари, можеше и той да е професор.
2.
ХХ
05.11.2023 11:22:52
10
17
ЦИК им бил виновен на некадърниците от ПП и неграмотният псевдо-"академик" Денков.
Сега гласът му два пъти ли е преброен или един път?
Възможно ли е да е умишлено и чрез хакване на машината дапрдизвикаш това, за да можеш да гласуваш два пъти?
1.
GABIMAN
05.11.2023 11:22:34
6
12
ЦИК е виновна, че маяината забила а ха ха ха - по голяма смешка скоро не бях чувал, за да направят машините част от изборите е необходио да започнат освен да броят разписките и да започнат да сравняват какво пише на тия разписки, всеки който гласува с машина на разписките може да се види за кой си гласувал, но в момента това не се следи, което е порочно
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори