×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Потрес! Погребална агенция си прави реклама с кремацията на тв легенда


26 Октомври 2023, Четвъртък, 12:21 ч.
Автор: Флагман

Няма и половин година след кончината ѝ, фирмата, която е организирала траурното събитие, е решила да публикува снимки от него в интернет пространството и да ги ползва с рекламни цели

Погребална агенция си прави реклама в интернет с кремацията на легендарната синоптичка Любка Кумчева. Тя почина на 81-годишна възраст през юли тази година. Поклонението пред нея премина в тесен семеен кръг, без да бъде медийно отразено. Няма и половин година след кончината ѝ, фирмата, която е организирала траурното събитие, е решила да публикува снимки от него в интернет пространството и да ги ползва с рекламни цели, пише вестник Ретро.

Те пишат, че са организатори на панихидата и кремацията на Кумчева, че са редовен член на Съюза на погребалните фирми в България, че спазват етичен кодекс, работят професионално и коректно.Не е ясно дали обаче са получили позволение от близките на емблемата на БНТ за рекламната си кампания.Миналата година в медийното пространство гръмна скандал с кремацията на редица видни българи, сред които и армейския генерал Добри Джуров, извършени от скандалния погребален агент Георги Енев. Той бе уличен в измами, като е подвеждал семействата на покойници, че извършва кремации, а в действителност заравял труповете в нелегални гробове, като прибирал по 1000 лева от близките на мъртъвците, а на ромите, копаещи ямите, давал само по 100. След скандала много наследници на покойници започнаха да имат резерви към кремацията.
Последната воля на синоптичката Любка Кумчева била именно да бъде кремирана. Тя има един син Антон, когото ражда на 41-годишна възраст, когато вече била загубила надежда, че някога ще стане майка. Той изпълнил заръката ѝ.

Легендата на БНТ се оттегли от професията 10 години преди да си отиде от този свят, но въпреки огромния си трудов стаж до края на живота си получаваше символична пенсия. В последното си интервю Кумчева сподели, че оцелява с едва 572 лева, които трудно ѝ стигали, за да посреща нуждите си. С огорчение Любка разказваше, че ѝ се налагало да живее в постоянни икономии. В последните години дните ѝ минаваха зад стените на скромния ѝ столичен апартамент, без никакво разнообразие като театър, концерт или среща с приятелки в сладкарница. Телевизионната легенда си отиде в нищета и бе изпратена само от шепа близки и приятели.


В категории: Животът


3
Коментара по темата
3.
Ценности
28.10.2023 01:56:33
0
0
До офф, ти май не си чувал за инфлация, обезценяване, деноминация и други нещица като това че работидателя е длъжен да внася по голямата част от осигуривките. По-скоро ти се плаща да се правиш на ни чул, ни видял и да оффкаш "демократично". Ако можеше сигурно щеше и направо да забраниш пенсиите пък не да се мъчиш да се гъбаркаш с трудовите хора с трупане на точки, купуване на точки, увеличаване на пенсионната възраст, хиляди документи в нои и нап със съответните за тях такси в определена банка за това че изобщо са съществували. Понеже ти нямаш намерение да ставаш пенсионер, теб дрогата ще те довърши рано. Колкото по темата и флегманите, не им работа да разпитват близките, досадници като теб обаче искат всяка мисирка да е ченге и в резултат получаваш снимки на трупове във флагман взети с връзки или подкуп от криминалния фотограф на полицията и правят пари от това за да не ти е скучно и досадно.
2.
Оффф
26.10.2023 12:59:14
6
6
Хайде стига с тези скромни пенсии! Пенсията се определя според внесените суми. Така е за всички! Ако някой получава "скромна пенсия" значи скромно си е плащал осигуровките, а това е ЛИЧНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ! Много сте досадни вече! Що касае рекламата, преди да пишете.. що не питахте близките ѝ? Много е вероятно да имат договорка. Стига с интригите ви! Досадни сте!
1.
Гост
26.10.2023 12:37:16
2
10
Нормално, само боклуци държат погребалните агенции
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори