×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Vivacom тества първи в България най-новата мобилна технология 5.5G
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само 71 гласуваха "за" вота на недоверие, кабинетът "Денков" остава на власт (ОБНОВЕНА)


Само 71 гласуваха "за" вота на недоверие, кабинетът "Денков" остава на власт (ОБНОВЕНА)
За да падне правителството, бяха нужни поне 121 гласа "за"
13 Октомври 2023, Петък, 15:02 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ, снимка-архив: Авторът

От ГЕРБ гласуваха "против", но в редуциран състав

Правителството на Николай Денков остава на власт. Парламентът днес гласува вота на недоверие срещу кабинета. Само 71 гласуваха "за" вота на недоверие, 143 бяха "против". Така правителството оцеля. 

Вотът бе за „провал в сектор енергетика“ и бе внесен от 72-ма депутати от БСП, „Възраждане“ и ИТН. За да мине, бяха нужни поне 121 гласа „за“. 

Заседанието започна в 15 ч. - 24 часа след края на дебатите, както повеляват правилата. Председателят на Народното събрание Росен Желязков предложи в дневния ред да влязат и допълнителни точки. 

"За" вота на недоверие бяха само представителите на БСП, "Възраждане" и ИТН, както и отцепникът от ПП-ДБ Радостин Василев. 

"Против" гласуваха ГЕРБ-СДС, ДПС и ПП-ДБ. Направи обаче впечатление, че само 48 от формацията на Бойко Борисов участваха в процедурата. Тяхната група се състои от 69 народни представители. Самият Борисов не се появи в пленарната зала. 

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова обаче обясни, че липсата на техните депутати е свързана с ангажименти с предизборната кампания. По думите й тяхното отсъствие не следвало да се тълкува като демонстрация. 

Гледайте заседанието тук:

Очаквайте подробности

 


В категории: Политика


Прекали с черния хумор!
Прекали с черния хумор! 11/06/2024, Вторник 16:21 0
Флагман.БГ Знакови лица на ПП-ДБ може да не влязат в НС Знакови лица на ПП-ДБ може да не влязат в НС 11/06/2024, Вторник 15:14 7
Флагман.БГ Стана ясно защо пропадна сватбата им Стана ясно защо пропадна сватбата им 11/06/2024, Вторник 14:41 9
14
Коментара по темата
14.
Абдал Ал Сабах Иб Се Рахат
14.10.2023 10:53:32
1
0
Иван , аз подкрепям правителството.А ти относно неразбирането си , ти наистина не разбираш нищо , ако не подкрепяш правителството.Разбиранията не са за тебе.А ти продължавай да поркаш патоки и лягай да спиш , и ако не те мързи изкъпи се , обрасни се и от време на време облечи прани дрехи.Расъжденията ти това показват.
13.
Иван
13.10.2023 21:10:20
5
3
Не мога да разбера кои са тези които подкрепят това това продажно правителство и тласкат България към унищожаване,но явно си заслужаваме съдбата ,то си личи и по коментарите .
12.
*********
13.10.2023 20:51:56
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
11.
Абдал Ал Сабах Иб Се Рахат
13.10.2023 19:40:44
4
5
Копейката имитира дейност зс да си заслужи денгите .За сега не му се получава ( и слава богу , че не се получава ) .Скоро пясъчният часовник на копейката ще изтече , и копейката ще иде при фюрерчето ( Сидеров ) .За сега фюрерчето няма с кого да хвърли едно САНТАСЕ , но скоро ще се намери човече за едно САНТАСЕ.Те и двамката за друго не стават освен за САНТАСЕ.
10.
Мухомора Тъпанарова
13.10.2023 16:25:49
9
17
Ну костя что получилось бляд? Почему я дала тебе очень много копейки? Сейчас пошоль на фронте с остальные дебилы. Матушка роZZия завйот тебя.
9.
ЦоМчу - боМбоМчу
13.10.2023 16:04:28
15
20
В знак на протест срещу правителството, предлагам всички копейки да се самоубият. Само по този начин могат да изтрият срама от неуспешния вот.
8.
seahorse
13.10.2023 16:03:16
4
13
Пак манипулации на вота на читателите. ДОКОГА?
7.
Жълтопаветен еврогейпарадчик
13.10.2023 15:59:45
20
16
Сглобката на маФията продължава! Простата рая също .....да спи! Безродници, престъпници и психично болни ни управляват! Идете и гласувайте стига сте си търсели оправдания , че нямало за кой да се гласува. Само глупак не може да изрази мнението си , гласувайки.
6.
Браво
13.10.2023 15:38:45
25
22
Правителството на акад. Денков успя!
143 против отбора на Мутрофанова в НС
5.
Чимодан ВокзалOOF
13.10.2023 15:27:49
22
24
Мръсните КОПЕЙКИ режат вени от яд, хахахаххахахаахахахахахах
С един файтон хора, тръгнали да свалят правителство. Нема такива ЖАЛКАРИ!
4.
MT
13.10.2023 15:26:54
14
20
Колкото стигнаха до Мариопул
Колкото освободиха азовско море
Колкото народ изгориха живи
Колкото оръжия препродадоха
Колкото са поляци толкова са и украинци

Сещате се къде ще отидат. Правилно. При бандера. В Пъкъла.
3.
Подкрепа за правителството
13.10.2023 15:26:30
26
20
Подценявания Денков се справя доста добре в условията на световна криза
2.
Azov Burgas
13.10.2023 15:16:02
10
19
Колкото направиха референдум за еврото
Колкото спасиха МОЧА от заграждане
Колкото спасиха Белене
Колкото спряха помощта за Украйна
Колкото спечелиха изборите

Сещате се колко ще мине :)
1.
Предизборна немощ
13.10.2023 15:10:20
28
25
Израждане, ИТН и БСП не им остана друго освен да злобеят.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Клавирно трио представя Шарвенка и Брамс в Созопол Клавирно трио представя Шарвенка и Брамс в Созопол На сцената ще се качат: Рада Чомакова (пиано), Лидия Радионова - Кантарджиева (цигулка), Магдалена Далчева (виолончело) 2-годишно дете избяга от детска градина в Бургас 2-годишно дете избяга от детска градина в Бургас Грешката, която колежката е допуснала, че влизайки в павилиона, е трябвало да заключи входната врата, която е ПВЦ, обобщи директорката Стоянка Атанасова. Защо не трябва да пием студена вода през лятото Защо не трябва да пием студена вода през лятото Вижте съвета на лекари  Бургас е в топ 5 на градовете с най-добро представяне на ПП-ДБ, отчете Емил Соколов Бургас е в топ 5 на градовете с най-добро представяне на ПП-ДБ, отчете Емил Соколов Ние с акад. Денков правихме всичко възможно да обясним, затова сме с една идея по-добре от другите общини, каза Соколов Бургаският депутат Даниела Божинова и „Зеленото движение“ катастрофираха политически Бургаският депутат Даниела Божинова и „Зеленото движение“ катастрофираха политически Сринаха се до има-няма 500 гласа, равняващи се на 0,5 % от гласовете във Втори МИР Прекали с черния хумор! Прекали с черния хумор! Филип Буков разгневи последователите си с неуместна снимка  Младите се мръщят на 1200 лева заплата, искат поне 4 бона Младите се мръщят на 1200 лева заплата, искат поне 4 бона Освен адекватното заплащане като мотивиращ фактор все повече хора посочват добрият баланс между работа и личен живот Инфарктни часове за партийните централи в Бургаско, разпределят се мандатите за 50-ото НС Инфарктни часове за партийните централи в Бургаско, разпределят се мандатите за 50-ото НС Може да се получат неприятни или приятни изненади за всяка една формация  Удрят ни много силни магнитни бури и сияния Удрят ни много силни магнитни бури и сияния Слънцето достига максималната си активност в рамките на 11-годишен цикъл Знакови лица на ПП-ДБ може да не влязат в НС Знакови лица на ПП-ДБ може да не влязат в НС Сред тях са Ивайло Мирчев, Антоанета Цонева, Настимир Ананиев и Атанас Славов
Това е най-редкият зодиакален знак Това е най-редкият зодиакален знак Най-често срещаният е Скорпион  Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Памела Андерсън продаде къщата си в Малибу и отиде на село Градушка изпочупи носа и прозорците на самолет Градушка изпочупи носа и прозорците на самолет В бурята попаднал полет на австрийските авиолинии от Испания до Австрия Съветът за сигурност на ООН подкрепи предложения от САЩ план за прекратяване на огъня в Газа Съветът за сигурност на ООН подкрепи предложения от САЩ план за прекратяване на огъня в Газа Единствено Русия се въздържа, но не използва правото си на вето Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Белгия води, следвана от Люксембург и Малта Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Бaнĸaтa нaмaли ocнoвния лиxвeн пpoцeнт нa цeнтpaлнaтa бaнĸa дo 3,75% Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Облечена като травестит, Питита ръководи гласуването в Испания Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Най-голямо сътресение предизвикват изборните резултати във Франция Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Пеевски и Борисов ще са изкушени да заключат вратата и да останат насаме с хладилника Виц на деня Виц на деня Две блондинки на парти:
- Муцка, с еднакви дрехи сме. Как ще ни различават?
- Aма че си тъпа... Аз съм кръвна група 0, ти си АБ!
Виц на деня Виц на деня - Марче, ти какви мъже харесваш? По млади или по стари?
- По стари.
- Защо?
- Имат по слабо зрение!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Телето проглежда веднага след раждането си, котетата - след 5 дена, а мъжете чак след сватбата!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори