×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тези 4 зодии ще бъдат най-повлияни от слънчевото затъмнение през октомври


Тези 4 зодии ще бъдат най-повлияни от слънчевото затъмнение през октомври
Източник: Една.бг
Ключови думи: затъмнение, зодия, зодии
12 Октомври 2023, Четвъртък, 20:39 ч.
Автор: Флагман.бг

На 14 октомври Слънцето и Луната ще се свържат в управлявания от Венера знак Везни, внасяйки мощни нови начала

Как се отнася с вас есенният сезон досега? Ако сте лесно сговорчиви и усещате, че се интересувате повече от намирането на общ език с другите, това най-вероятно се дължи на преминаването на слънцето през Везни.

Тази хармонична, ориентирана към партньорството енергия, ще достигне своя мощен връх по време на предстоящото пръстеновидно слънчево затъмнение. Така че, ако напоследък чувствате, че нещата между вас и друг човек не са наред, очаквайте нещата да възвърнат своя ред, особено ако сте един от зодиакалните знаци, които ще бъдат засегнати от слънчевото затъмнение „Огнен пръстен“.

Какво е пръстеновидно слънчево затъмнение?

Затъмнение се случва, когато Слънцето, Луната и Земята са подравнени, изцяло или частично. По-специално пръстеновидните затъмнения се случват, когато Луната минава над Слънцето, но не покрива цялата повърхност. Това причинява ефекта на „огнен пръстен“, тъй като тя изглежда по-малка от Слънцето.

Кога ще се случи слънчевото затъмнение „Огнен пръстен“ през 2023 г.?

На 14 октомври Слънцето и Луната ще се свържат в управлявания от Венера знак Везни, внасяйки мощни нови начала. Тъй като това е първо затъмнение в този знак за тази година, ще изпитате силно желание да установите по-добре баланс в динамиката на вашите взаимоотношения, особено ако сте кардинален знак (т.е. Овен, Рак, Везни или Козирог). Тъй като това рядко затъмнение, което ще бъде последното по рода си за следващите над 20 години, ще се случи близо до Южния възел, може да откриете, че някои връзки са към своя край.

Тъй като кардиналните знаци ще почувстват най-много ефектите от слънчевото затъмнение „Огнен пръстен“, ето какво може да очаква този квартет:

Овен

На 14 октомври Слънцето и Луната ще обединят сили във вашия седми дом на взаимоотношенията, внасяйки мощни промени във вашите романтични отношения. Въпреки че обикновено сте фен на самостоятелното летене, това затъмнение ще засили желанието ви за балансирани, реципрочни връзки. Това слънчево затъмнение може да даде началото на мощна нова връзка или да отбележи края на отношенията между вас и друг човек. Така или иначе ще общувате с другите много повече, отколкото сте свикнали, така че не забравяйте да поддържате социалната си батерия заредена.

Рак

С разгръщането на слънчевото затъмнение във Везни ще търсите повече баланс в домашните и семейните си дела. Вие сте човек, който дава приоритет на удовлетворяващия живот зад затворени врати и в този ден ще бъдете зарадвани от нови начала, които поддържат по-приятна среда. Това може да означава ново споразумение или промяна в отношенията ви с някой. Може да не се чувствате много общителни, но за щастие домът ви ще служи като идеалното безопасно пространство.

Везни

Това затъмнение е свързано изцяло с вас, Везни, тъй като вие сте социалната пеперуда на зодиака. Тъй като Слънцето и Луната се свързват във вашия първи дом, вие ще обърнете нов лист относно това как ви вижда света, като същевременно обмисляте как тази нова и подобрена версия на вас се приема от другите. Въпреки че може да се почувствате по-склонни да приоритизирате себе си през този ден, все пак трябва да изпитате някои промени в начина, по който взаимодействате с другите. Определянето на граници е ключово.

Козирог

На 14 октомври слънчевото затъмнение във Везни ще даде началото на мощни нови начала в кариерата и професионалния ви живот. През този ден ще търсите повече баланс в работата си, което прави това подходящо време да разделите задълженията си с подкрепящ колега. Като целеустремен знак на зодиака, не ви е чуждо да успеете сами, но с настъпването на затъмнението ще бъдете по-склонни да се вслушате в хора, които са готови да ви помогнат да осъществите професионалните си начинания.


В категории: Хороскоп


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори