×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Калина Крумова напуска Волен и "Атака" днес?


Калина Крумова напуска Волен и "Атака" днес?
Най-младата депутатка в парламента е не само сред емблемите на "Атака", но и сред сочените за приближени на Сидеров националисти
24 Ноември 2011, Четвъртък, 09:52 ч.

Най-младата депутатка ще последва вълната на семейното разцепление, оглавена от доведения син на лидера на партията

Един от приближените хора на Волен Сидеров в „Атака“, Калина Крумова напуска партията в четвъртък, научи BNews от свои източници в парламента. Крумова ще последва вълната на семейното разцепление, оглавена от доведения син на лидера на партията и неговата майка, Капка Сидерова.

Крумова е поредният от депутатите на Волен Сидеров, която ще последва вълната от недоволство срещу политиката му, засилила се още повече, след като Димитър Стоянов, неговият доведен син и евродепутат, скандално поиска оставката му заради унизителните резултати на последните избори.

Най-младата депутатка в парламента е не само сред емблемите на "Атака", но и сред сочените за приближени на Сидеров националисти.

Слуховете за напускането й тръгнаха из кулоарите на парламента още преди седмица, когато тя не се появи за гласуването на първото четене на проектобюджета, въпреки че партията й имаше твърдо решение да гласува "против". Оттогава 26-годишната депутатка не вдига мобилния си телефон. Калина Крумова ще е седмият депутат, напуснал групата на "Атака" в мандата на това Народно събрание.

След излизането й на разположение на Волен остават 14 националисти. Ако се вярва на кулоарните слухове, че Калина няма да е последната, която се разделя със Сидеров, то лидерът на "Атака" може да последва съдбата на Яне Янев и да остане без парламентарна група. Според правилника на Народното събрание, ако групата падне под 10 депутата, тя се разпада.

Напрежението в "Атака" ескалира през последната седмица.

Крак на поредното люспене повлече варненската депутатка Цвета Георгиева, която напусна групата на националистите миналата сряда. Преди нея на различни порции от партията си тръгнаха Камен Петков, Валентин Николов, Кирил Гумнаров, Огнян Пейчев и Стоян Иванов.

Преди дни заради атаката си срещу Сидеров от партията бе изключен евродепутатът и Димитър Стоянов.  Тогава той продължи атаките срещу пастрока си, като практически потвърди и слуховете, че майка му Капка вече не е с Волен. Той пък от своя страна живеел с друга депутатка от партията – Деница Гаджева.

Самата Гаджева подаде оставката си от ръководството на партията в понеделник с изявлението, че иска да стопира нападките срещу Волен и „Атака“, които идвали от едно-единствено място – личност, която Гаджева тогава нарече „сивия кардинал“, визирайки Капка Сидерова. По думите на бившия депутат от партията Валентин Николов обаче предстои Сидерова най-сетне да проговори и да хвърли светлина върху семейната „Атака“.

Междувременно пък стана ясно, че лидерът на разпадналата се парламентарна група на РЗС Яне Янев точи зъби да прибере под крилото си някои от отцепките на „Атака“, за да може да възстанови своята ПГ или да сформира нова. Ако се съди по последните действия на Яне – внесеният мораториум срещу добива на шистов газ, то може да се види, че под текстовете на председателя на РЗС подписа си поставиха бившите депутати на Сидеров Кирил Гумнаров, Валентин Николов и Стоян Иванов.


В категории: Опозиция , Политика


Флагман.БГ Той ли ще е "Ергенът" №4 Той ли ще е "Ергенът" №4 25/05/2024, Събота 16:40 3
6
Коментара по темата
6.
007
26.11.2011 10:03:58
11
12
mn qsno 6teo napyska ataka zada potkrepi boiko na drygiq vot oniq otkachalkata siderov sega vze dago plye 6to podkrepi na oniq vot,boiko napravi ataka i toi q razibi odrqza na siderov harchlqka ot haznata i sme6nika se ga se natiska i se pravi na geroi qni sq6tiq maimyn dadohamo malko kinti i mina kam boiko sa6tata istoriq i toi 6te svar6i kato ataka dvamata ani i siderov sa palni palqchovci boiko si tarsi jertvi no nenzqt che naroda na drygite izbori 6tegi smachkat , a kalinka vibratora boiko i kypi nqkoq po skqpa sex igrachka za da moje daq predlaga na ostanalite ot nezavisimite i te 6tesi poigraqt s neq za sledva6tiq vot ot qsno po qsno tozipqt ciganchetata 6teim dadqt daim calynat chernite rqzani pi6ki 2013 6te bade praznik za balgariq boiko i qni qnev 6te badat na 7 i 8 poziciq i bati bo6ko 6te izbega v amerika i 6te plachi za znamenta i konfetite na gerberite
5.
сказател
24.11.2011 21:46:54
0
2
Калинка напуска АТАКА и България, защото Деница и Волен вече го направиха.Преди два дни двойката лидери на партията са засечени с големи куфари да напускат Централния офис на АТАКА. Отлетели са към топлите страни.
4.
Б.Д. - съвипусничка
24.11.2011 21:18:45
1
7
тя още в гимназията не си го вадеше, забременя като ученичка и роди преди да завърши - на практика се оказа, че такава биография е важна екстра за да те направят депутат, това не е ли срамно и позорно?
3.
живота я иска
24.11.2011 19:09:04
1
9
туй му е предназначението на момичето бе що завиждате, тя за туй става за туй я вземат със себе си, а има много дето и за туй не стават , в живота е така - щом някоя много става за .уй веднага й се отваря парашута , туй то
2.
ОТБОЙ !!!
24.11.2011 15:52:46
1
17
абе Калинка навремето им почупи вибраторите на водещите в партията , те пък й се отплатиха в кариерата , сега е време да свие байряка и да бяга от потъващата гемия , все ще се ориентира къде има други вибратори за чупене и там ще се насади - пак временно
1.
Asen Prodanov, Burgas
24.11.2011 14:02:54
2
11
Естествен процес на разпад, който ще продължи до свиването на партията в партийка от стотина последователи. Въпрос на време е. На парламентарните избори след 2 години АТАКА с вожд Волен Сидеров няма да има абсолютно никакъв шанс за класиране. И тогава ще последва край с едноличната и безпринципна (вече!) сбирщина АТАКА. Димчо Грудев, ти до тогава ли ще чакаш?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
"Хамас" складирали оръжия в България за нападение на израелското посолство в Берлин "Хамас" складирали оръжия в България за нападение на израелското посолство в Берлин Немски издания публикуваха информацията, като се позовават на службите за сигурност Възход на десните партии преди евровота, но са възможни обрати Възход на десните партии преди евровота, но са възможни обрати Хипотетични обединения и задкулисни ходове съпътсват борбата за ЕП   Скъпо било в Париж - не сте яли на летище Варна, жена плати 35 лв. за сандвич Скъпо било в Париж - не сте яли на летище Варна, жена плати 35 лв. за сандвич Пътничката останала шокирана от сметката Ф-Студио със Стефан Magic – пътя от хазарта, ръба на смъртта и отчаянието до фокусите и вярата Ф-Студио със Стефан Magic – пътя от хазарта, ръба на смъртта и отчаянието до фокусите и вярата Може ли карта да „изчезне“ пред очите ви и да се появи на друго място? Дигитална изложба, книга с разкази и анимационна работилница съпътстват „Златната липа“ 2024 Дигитална изложба, книга с разкази и анимационна работилница съпътстват „Златната липа“ 2024 Ето какво още да очаквате на филмовия фестивал Три жени и един мъж са откарани в болница след пожара във Варна Три жени и един мъж са откарани в болница след пожара във Варна На място са били изпратени пет пожарни автомобила, механична стълба и автовишка Той ли ще е "Ергенът" №4 Той ли ще е "Ергенът" №4 Актьорът, който коментираше с типичното си чувство за хумор миналия сезон на "Ергенът", отново се шегува с романтичното риалити Кандидатите за депутати на БСП в Айтос: Активността на хората в момента е най-важният фактор за успех Кандидатите за депутати на БСП в Айтос: Активността на хората в момента е най-важният фактор за успех Тодор Байчев призова симпатизантите на БСП към активност в изборния ден и подкрепа с бюлетина номер 24 Защо албанска песен скара жестоко тези двама чалгари Защо албанска песен скара жестоко тези двама чалгари И двамата изпълнители купили правата над една и съща чужда песен Борисов: Кирил Петков пред мен си призна , че ме арестува незаконно Борисов: Кирил Петков пред мен си призна , че ме арестува незаконно На изборите на 9 юни трябва да има отчетлива разлика между ГЕРБ - СДС и ПП-ДБ, смята той
Депутати искат забрана за смартфони за лица под 16 години Депутати искат забрана за смартфони за лица под 16 години Едно на всеки четири деца развива зависимост към телефона Бягащи от мобилизация украинци гърмяха по граничар Бягащи от мобилизация украинци гърмяха по граничар Плюли си на петите заедно с оръжието на ченгето Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Най-известен е с филма си от 2004 г. Super Size Me Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Певицата заложи и на нова фризура за важното събитие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Средно на ден в страната се изяждат 3 милиона броя След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън Принцесата на Уелс продължа да се лекува от рак, подлага се на химиотерапия Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Деца стрелят с автомати в училище Деца стрелят с автомати в училище Отново провеждат военно обучение Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Каналите му в Телеграм пуснаха замаскирано видео от тази седмица, на което се вижда човек, приличащ на него Спец части арестуваха известен рапър Спец части арестуваха известен рапър Имението му посиня от полиция, баретите заключиха и майка му
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Двама вървят след една засукана мацка и единия казва на дугия:
- Знаеш ли, че с ей тая съм спал?
Тя се обърнала и отговорила:
- Да си е*ал, да не си спал!
Виц на деня Виц на деня - Колега, вярно ли е, че сте направили издателска къща?
- Да!
- И какво издавате?
- Онзи ден издадохме комшията, че вари ракия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи, считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори