×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Белослава продаде за 7 млн. лв. хотела на морето след пиянския скандал


10 Септември 2023, Неделя, 16:30 ч.

Певицата Белослава и съпругът й – художникът Евгени Йонов, продадоха бутиковият си хотел с прилежащ към него ресторант „Вила Арте“ в курортното селце Лозенец на юг от Бургас, пише  „Уикенд“. Сделката е била финализирана буквално преди няколко дни и предстои да бъде изповядана пред нотариус в Царево, а купувач на двуетажната сграда в средиземноморски стил е мастит украински бизнесмен, търгуващ със земеделски торове.

Макар официалните параметри по сделката с хотела на Белослава да се пазят в тайна, близки до къдрокосата джаз и поп звезда твърдят, че тя е съумяла да изтъргува „Вила Арте“ за 3,5 млн. евро – около 7 млн. лв. Купувачът получава двуетажна сграда с 10 стаи със собствен санитарен възел, три от които – с тераси с гледка към морето, двор от 4 декара с прилежащ към него външен басейн, собствена овощна градина, лозе с различни сортове грозде, както и напълно оборудван ресторант.

Новият собственик на „Вила Арте“ – украински бизнесмен с голямо семейство, е купил бутиковия хотел на Белослава не с цел да продължи бизнеса, а за да превърне мястото в своя лятна резиденция.

Украинецът се нанася в имота още тази есен,

в началото на месец октомври. На хотела предстои ремонт и превръщането му в частно фамилно имение, като новият собственик няма да получи работите на световно признатия български скулптор Павел Койчев, които красят парадния вход на „Вила Арте“, както и десетките ценни картини на стари майстори, окачени по стените на хотела. Съгласно договорката, всички произведения на изкуството ще бъдат прибрани от Белослава и съпруга й Евгени Йонов.

Изненадващата сделка с морския хотел на Белослава породи лавина от слухове заради обстоятелството, че само преди 2 месеца певицата беше арестувана за шофиране в пияно състояние навръх 50-ия си юбилей. Певицата е с повдигнато обвинение от Софийска прокуратура за шофиране с над 1,2 промила алкохол в кръвта, което се наказва със затвор от 1 до 3 г., а шумният медиен скандал, съпроводил ареста й, я постави в непривичната за нея светлина на „аморален закононарушител“. Близки до певицата твърдят, че именно

пиянската афера е подтикнала Белослава към продажбата

на хотела в Лозенец, който тя и съпругът й изградиха от основи и където тя прекарваше лятото си от 2006 г. насам, когато изискания „Вила Арте“ отвори врати. Тръгнаха и спекулации, че джаз изпълнителката е в процес на развод с мъжа си Евгени и поради тази причина двамата продават общия бизнес. Близки до Белослава обаче категорично отрекоха слуха, че тя се разделя със съпруга си. Да, той имал авантюра с друга, доста по-млада жена, но вече всичко било приключило.

Според думите на нейни колежки, певицата най-накрая се е решила да послуша съвета на мъжа си да продадат бутиковия хотел в морското селце Лозенец и да преместят бизнеса в съседна Гърция, където прекарват летните си ваканции все повече наши сънародници.

„Белослава и Евгени вече купиха 20 декара маслинова гора на остров Лимнос, както и

малка къща с голям двор на един от заливите

в западната част на острова, където плажовете са с хубав и ситен пясък, а водата на Егейско море – кристално чиста. Там двамата ще стартират нов семеен туристически бизнес. Много е възможно да пренесат концепцията на „Вила Арте“ на Лимнос – този остров е посещаван от богаташи от цял свят, тъй като е с все още диви плажове и е незасегнат от масовия туризъм. Пък и там сезонът е цели 5 месеца – от началото на май до края на септември“, разказва запознат с бъдещите житейски планове на джаз звездата с все още несъсипан от алкохола кадифен глас.

Според думите му, малко след излизането на Белослава от арестантската килия на Шесто РПУ в София, тя е отпрашила с мъжа си към гръцкия остров Лимнос за серия от огледи на парцели в регулация. Информацията се потвърждава и от публикувана снимка във Фейсбук профила на Евгени Йонов от 26 август – на нея художникът позира заедно

с Белослава пред семейния кемпер,

като обозначената локация е остров Лимнос.

Новината, че 50-годишната музикална звезда се изнася окончателно от Лозенец, вече не е тайна и за редовните посетители на „Вила Арте“ в курортното черноморско селце. Повечето от тях са информирани, че този сезон е последният за бутиковия хотел с прилежащ към него ресторант, който завинаги хлопва кепенци след 17 славни години.

Неофициално се твърди, че Белослава е обявила за продажба и софийския си ресторант „Ателие“, намиращ се в района около „Оборище“, на една от най-скъпите улици – „Асен Златарев“. До този момент обаче нямало кандидати да купят заведението, тъй като потенциалните клиенти настоявали да сложат ръка върху цялата сграда, а не само върху приземния етаж, където се помещава заведението.

„Белослава отдавна обмисляше да се премести в Гърция, където да прекарва летните месеци със семейството и приятелите си, но сърце не й даваше да се раздели с „Вила Арте“. Пиянската изцепка ускори нещата – може да се окаже, че това е било необходимото зло, за да отвори нова страница в живота си на 50-годишна възраст“, одумват радикалното решение на певицата колегите й от музикалните среди.


В категории: Лайфстайл


7
Коментара по темата
7.
Бах
11.09.2023 06:48:57
2
4
10 стаи - 7 милиона?
Абсурд!
За 7 млн ще купи 10 такива хотелчета!
Вижте обявите, хотели с по 50 стаи, ресторант и басейн се продават от 700 хил до 1.5 млн ЛЕВА! Пак глупости.
6.
грък
10.09.2023 23:30:12
1
5
Има късмет, че не я хванаха да кара фиркана в Гърция, защото щеше да бъде вкарана в пандиза веднага!!!
5.
Winboza 11 input
10.09.2023 21:07:38
0
1
Flagman balgarski ne razbirat ako e
ᎦᏬᏂᎯᏍᏗ cheroki indianski po moje
4.
Кирилизатор
10.09.2023 19:02:33
3
3
Един от многото кирилизатори в нета:

https://www.lexilogos.com/keyboard/bulgarian.htm

След това: Copy Paste и ...готово!
3.
Kuh
10.09.2023 18:20:47
4
2
Ne shtoto nqmat Instalirana Latinica na Laptopa i nemogat da ti pro4etat komentara
Poneje sa mnogo umni
2.
Цв
10.09.2023 18:14:37
14
13
Какъв скандал, че и пиянски? Вие медиите го направихте това, умирате да ровите в бельото на известни личности. Затова всички сте не жълти медии, а лайняно кафеви. Сега ме цензурирайте, че да ви разнеса.......
1.
X
10.09.2023 16:49:20
4
8
ZASTO TRIETE KOMENTARITE OT STATIATA ZA DETSKATA GRADINA?????? DA NE BI DA HVANAHME FALSHA NA OBSTINATA?????
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Иван Анастасов е ученик в 9- ти клас в СУ "Юрий Гагарин", където негов индивидуален треньор е Георги Терзиев Бургас загуби един страхотен лекар - д-р Светлозар Аврамов Бургас загуби един страхотен лекар - д-р Светлозар Аврамов Той бе сред пионерите в създаването на Отделението по ушно-носно-гърлени болести на МБАЛ „Бургасмед” още през 2012г. Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Искат вето върху промените в Закона за добавената стойност  Фондация „Стилян Петров“ дари апаратура на КОЦ-Бургас Фондация „Стилян Петров“ дари апаратура на КОЦ-Бургас От здравното заведение изразяват огромна благодарност и респект към екипа на фондация „Стилян Петров“ за щедростта, съпричастието и моралната подкрепа Младите таланти на Бургас рисуваха за Деня на Европа Младите таланти на Бургас рисуваха за Деня на Европа Учениците бяха на възраст 9-12 клас от училищата Шоу с дронове, музика и забавления ви очакват на 14-ти май на пл."Тройката" Шоу с дронове, музика и забавления ви очакват на 14-ти май на пл."Тройката" Водещ ще е Драго Симеонов Представяте ли си да пусна ГЕРБ да слагат по билбордове пудели и пачки, каза Бойко Борисов Представяте ли си да пусна ГЕРБ да слагат по билбордове пудели и пачки, каза Бойко Борисов Дали си държа банкнота в чекмедже, която не е произведена никога? Даже ги слагаха на билбордове, избухна лидерът на ГЕРБ Бургас хареса Летния Никулден, на площад "Тройката" ври и кипи Бургас хареса Летния Никулден, на площад "Тройката" ври и кипи Денят бе изпъстрен с различни събития Отличиха Бургас за принос за развитието на бизнеса Отличиха Бургас за принос за развитието на бизнеса Наградата е оценка за усилията на Община Бургас да обедини различни по вид дигитални услуги Димитър Бербатов ще открие фотоизложба в Електрото в Бургас Димитър Бербатов ще открие фотоизложба в Електрото в Бургас Събитието ще се състои утре, 10 май от 13.30 часа в двора на гимназията
Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Валери Григоров говори след тримесечното предизвикателство  Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Пръв се разболял големият ѝ син Янчо, който се оказало, че нямал трета поставена доза от задължителната ваксина срещу заразата Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори